|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
ktosia moz ciagnac blizna
ja mam okresiora, yhm.... raczje takiego samego jak przed ciaza, ale chyba mniej bolesnego, bo czesto mi az bol promieniowac na uda. - podczas porodu to bylo okropne! |
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio znow wlazłam na all i d... z moich obietnic ![]() kupiłam kurtkę, sweterek gruby, 3 pary spodni używki ale w świetnym stanie po 7zl sztuka. kurtała zimowa przyda sie na zmiane z kombinezonem jak do mamy bede schodzic to juniora w kombinezon z kazdym razem nie bede pakowac ![]() sweter gruby podszsyty polarkiem ![]() zaraz Wam poakze bo dzis przyszło |
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Neska śliczne.
|
|
|
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani mnie ani mojej mamie sie nie sprawdzily ja mialam duuuze szycie i mocno posciagane szwy to moze dlatego Cytat:
![]() Cytat:
ja mialam i naciecie i porozrywana bylam a zszywal mnie taki mlody lekarz ktory bardzo plastycznie podszedl do sprawy i pozaciagal mi mocno szwy! sama polozna powiedziala ze prawie dziewice ze mnie zrobil ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- neska - sliczne! |
|||
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie mogłam sie powstrzymac i musiałam kupic ;D |
|
|
|
|
#366 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
SIE W KONCU WYROBIŁAM
hej wam... nawet nei mam kiedy nadrobic... moze popołudniu wszytsko zalezy od tego co zastane wdomu.... Natalia wczoraj miała masakryczny wieczor, od 20 do 23 ryczala jakby ja ze skóry obdzierali najpierw po cichu a potem nagle tak potwornie zaczela wyc az w koncu dwa razy zwymiotowala i ze zmeczenia zasneła spała do 6 rano... a ja co chwile sie budziła i sprawdzałam czy nic sie jej eni dzieje płakałam razem z nią, maz biedy sie miotał bo nei wiedzielismy jak jej pomoc masakra nie wiem czymten krzyk i płacz był spowodowany, przypomniały mi sie czasy po porodzie jak tak strasznie krzyczała wieczorami bo miała kłopoty z brzuszkiem
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyzby ten placz przez zeby? czy moze faktycznie znw brzuszek? moze cos nowego zjadliscie? wspolczuje |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
katunia bliznowiec, to sie blizna rozrasta.
ale to bys to zauwazyla czyli masz za mocno po prostu i dlatego boli. |
|
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czesc dziewczyny
|
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
![]() Cytat:
i zakupy pokaz koniecznie haha ja tez dziś w dobrym nstaróju, babka mi oddała moje faktury i przygotowała dokumenty do odliczenia podatku- ach cóż za ładna kwota wyszła. dodam tylko, że się nie spodziewałam ![]() aaa no i kupiłam buty
|
||
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaką tanią księgarnię on-line polecacie??
|
|
|
|
#373 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pluszowego misia też mamy ;D pozdrawiam cię życzliwie ![]() jak jesteś klucznik to tak masz ;D a tydzień zleci szybko na bank zawsze jak mam młyn to zlatuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja znam Bandamki i śliniaki ale wandamek nie, pierwszy raz takie określenie słysze, chyba ze to literówka selkar ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- byłam dziś na zajęciach otwartych dla rodziców u mojej opiekunki stażu (nie tylko ja ale wszytskie laski które robią awans) i jestem przerażona.. łącznie z tym że zajęcia były bardzo trudne (robili w glinie 3 prace) a to 4 latki.. to najśmieszniejsze były dla mnie dwie rzeczy.. po pierwsze wstęp - 20 minut gadania o glinie - ja się zdążyłam znudzić a co dopiero dzieci i co śmieszne pokazywała im gline z daleka w reklamówce jednorazowej nie wyciągając jej.. super dzieci sobie pooglądały.. owszem potem się nią bawiły ale gadała o kilku rodzajach więc nie kumam czemu im tej gliny nie wyciągnęła z reklamówki i nie dała do ręki.. i jeszcze jedno - na koniec częśc dzieci skończyła prace i zamiast usadzić je na dywanie żeby poczekały na reszte i zakończyć zajęcia pozegnać rodziców, to ona dała im klocki - co poskutkowało tym że dzieci które nie skończyły zaczęły robić szybko i byle jak żeby iśc się bawić, a jak już wszystkie skończyły ona zadawała im pytania - a raczej przekrzykiwała bo te w ferworze zabawy jej nie słuchały a jak zapytała czy chcą teraz robić tylko w glinie czy plastelinie to jej dziecko powiedziało że w plastelinie bo jest kolorowsza i łatwiej się robi... no nic.. ale ja się nie znam, ja mianowania nie mam więc hmm nawet nie jestem nauczycielem.. moja iwonka jest przerażona. vice dyr która była na zajęciach bo robi dyplomowanego też była w szoku no ale..
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
martucha
![]() ![]()
|
|
|
|
#375 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzis był spokoj i była grzeczniutka u dziadka wole głosno nie mowic czy moja mama ja wczoraj karmiła ] zatłuc to za mało dzwoniłam dzis do niej i powiedziałam ze na drugi raz jak dalej wbrew moim zakazom bedzie ja karmiła bog wie czym to jej taka wrzeszczaca przywioze i zostawie niech poczuje co my wczoraj przeszlismy czasem mam wrazenie ze moja mama nigdy dzieci nie miała... szkoda gadac Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no to trochę chyba tej opiekunce nie poszło
![]() Anika wrzucam fotki. Tak jakoś mi się spodobały. Ładnie na nodze wyglądaja, ale fotke robiłam w pospiechu w ukryciu przed mezem były jeszcze czarne - ładniejsze, ale dla mnie troche przyluźne tzn. lewy był rozczłapany
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
India super buty.
Marta no to nieźle... ciekawe czy ona tak każde zajęcia prowadzi ej... u nas sie na to wandamki mówi .
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas to bandamka ale to chcesz zeby dziecko to nosiło zamiast sliniaka?? a jaki to ma sens?? nie nadazysz i tak prac ... my mamy sliniaków chyba z 25 sztuk (najlepsze na zatrzask) a i tak wiecznie deficyt my nosimy bandamke ale zamiast szalika bo natka nie cierpi szalika a chustke na rzep moment jej zapke nawet nie zauwazy, i kurtke moze miec troche rozpieta
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-11-21 o 18:31 |
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Anika sliniaczki owszem, a apaszki
na wyjście Bo jakoś nie widzi mi się wyjście na dwór czy w gości i dziecko non stop ze śliniakiem. A tak jakoś to ładniej wygląda. slinaczki będą do domu + do karmienia.
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez tak mowiłam ale jak natka sie slni od 7 miesiecy non stop to mi sie nie usmicha wiazac jej co chwile nowej apaszki. zwaszcza ze np te co wkleiłas sa cieniutkie jk papier i moment beda przesiakniete my uzywany białych jednokolorowych z tesco o takie tylko cale białe http://www.google.pl/imgres?q=%C5%9B...1t:429,r:6,s:0
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
anika martucha wiazala patowi apaszaki i bylo ok
zmieniala sobie tylko zuzka sliniaka prawie wcale nie nosila, bo slinila sie malo. w sensie krotko
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem mnie sie jakos to nei widzi zeby dziecko w apaszce, co wiecej zawiazac cokolwiek natalii na szyi to był koszmar przez jej długa kitke z tyłu (w sensie włosy do łopatek do 1 listopada
)dlatego sliniak uwazam za wynalazek wszechczasów ![]() ale to duzo zalezy od dziecka masz slini sie juz 7 miesiac teraz jakby mniej ale dalej ma dziurawą buźke
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
natalia chrapie jak stary chlop w hustawce
:padam:a ja szukam jakiejs uzywanej lekkiej spacerowki co by ja u mamy miec w razie czego i sama nie wiem czego chcce
|
|
#387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ty nie dobra Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a moja fasola cały dzień się dziś kręci w brzuchu
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
poszłam tam bo odgrażała się że nauczy nas jak prowadzić zajęcia.. no cóż już wiem jak ich nie prowadzić
![]() Cytat:
![]() a buty BOSKIEEE ![]() Jeśli chodzi o bandamki to u nas od 10 mc życia Pata do teraz NON STOP Pat się ślini jak z kranu i co godzinę (około) mu je wymianiamy mamy ich z 10 - wymiana i do wysuszenia - co wieczór je przepłukuje, a z praniem piorę uważam to za rewelacyjne rozwiąznie - ślinak u nas awaryjnie jak bandamki wyjdą, owszem jak był mały ulewał uczył się jeść pierwsze pokarmy to ok śliniak ale jak zaczął zmieniać się w chłopca to nie wyobrażam go sobie wiecznie w śliniakach jakoś dla mnie to dziecinne - nie uważam ze to złe, mi się kojarzą z maluszkami a mój syn to kawał chłopa ![]() bandamka jest z nami zawsze - u znajomych w domu na wyjścia (kominek na szyje żeby mu nie wiało i tak zakładamy żeby od mokrego się nie przeziębił) ale co zrobie jak ślini się na potęgę, w śliniakach mi nie podchodzi zresztą mój mąż też ich nie lubi i co troche wynajduje jakieś nowe (w autka w trupie czachy) bardzo mi się podoba w tej wersji, a załozenie jej to pare sekund sam przynosi nawet jak trzeb zmienić ![]() ja jestem mama bandamkowa
|
|
|
#389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tamta mamusia znowu nic biedna nie miała? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
martucha zajecia opiekunki powalają, chyba mocno ich nie przemyślała, albo stres ja zjadł
Mogłabyś wrzucić zdjęcia sukienki tej z golfem, co ja zamówiłaś na all. I powiedz jaki rozmiar zamówiłaś |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

ale ostatnio znow wlazłam na all i d... z moich obietnic
używki ale w świetnym stanie 
Ja swojej blizny to nawet sie dopatrzeć nie mogę
warto było poczekać
No i w piątek Dzień Pluszowego Misia.

zmieniala sobie tylko
o ty nie dobra