Orbitrek - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi?
tak-naprawdę skutkuje! 2 33,33%
nie-nie przynosi efektów 0 0%
nie wiem-nigdy nie próbowałam 4 66,67%
Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 13:01   #3841
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$
Dot.: Orbitrek

Ja jednak wychodzę z takiego założenia, że jakakolwiek aktywność fizyczna + oczywiście odpowiednia dieta pomaga w walce z cellulitem. Nawet bez "wspomagaczy". Ale jeśli spodenki Ci pomogły, to ok Ja niestety czytałam bardzo wiele niepochlebnych opinii na ich temat.

A ja tymczasem zmykam trochę pośmigać na orbim, bo miałam 2 dni przerwy :/

Bieganie - nowa miłość <3

Edytowane przez $ylwu$
Czas edycji: 2011-11-15 o 13:02
$ylwu$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:01   #3842
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
u mnie dieta nie wchodzi w rachubę bo właściwie u mnie to jedzenie nie ma dużego wpływu na wagę bardziej to, iż zbyt mało ruchu tak jak teraz o 7 do 16 w biurze godzina na nogach gotowanie obiadu i co 17 a ja już na dupie trzeba się ruszyć
a pogrubione to muszę rozszyfrować bo ja to w sumie nie wiem co tam pisze siłowy, aerobowy, interwałowo
widać że ja zielona w tych tematach
Tak pozatym Gwiazda Wieczorna dziękuję
po pierwsze dieta. Po drugie ruch. W połączeniu jedno i drugie da efekt schudnięcia. Jeśli stosujesz tylko diete i się nie ruszasz to efekt mizerny. Jeśli stosujesz tylko ruch i się objadasz to efekt też żaden. Trzeba łączyć jedno z drugim. Tylko nie wiem czy chcesz się ruszać dla zdrowia, dla schudnięcia, dla ujędrnienia ciała ... etc.
Siłowy czyli ćwiczenia siłowe na różne mięśnie, na nogi, ręce, plecy....
Aeroby czyli trening tlenowy, rowerek, bieżnia, orbi....
Interwały czyli 1 minuta bieg na bieżni 3 minuty szybki marsz
interwały możesz robić na bieżni, orbim, rowerku....
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:05   #3843
stalovka
Rozeznanie

GG do stalovka Send a message via Skype™ to stalovka

Spodenki wypociły mnie na masakre, ide sie przebrać w wygodne wdzianko i wskakuje na orbiego
własnie czytałam o tym, że spodenki pomagaja na redukcje skórki pomaranczowej.
ja jak na razie szukam motywacji do cwiczen...
Stary 2011-11-17, 09:12   #3844
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Ale tu się cisza zrobiła, czyżby wszystkie Panienki ostro ćwiczą

Ja się obijam od dwóch dni wczoraj pogoda mnie dobiła i po powrocie o 19 do domu nei dałam rady tylko spać. A przedwczoraj miałam inny ruch sprzątanie zwierakom całe popłudnie zeszło ale dziś nie ma zmiłuj
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 14:22   #3845
dottta
Zakorzenienie

u mnie też zastój - przed wczoraj nic, wczoraj tylko 30 min... Jestem chora i nie mam na nic siły
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 14:49   #3846
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
u mnie też zastój - przed wczoraj nic, wczoraj tylko 30 min... Jestem chora i nie mam na nic siły
szybkiego powrotu do zdrówka

Ja mam właśnie okres od niedzieli i wczoraj cały dzień poza domem i już siły nie dałam po prostu słabość wzięła górę ale mam normalnie takie poczucie winy że nie ćwiczyłam ale dziś nadrobię tylko najpierw trzeba roślinki w awariach posadzić

P.S. mogę liczyć na Wasz głosik
Stary 2011-11-17, 15:07   #3847
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Witajcie!
Jestem na etapie zakupu tego cudownego sprzetu i nie ukrywam, że wiążę z nim duże nadzieje.
Przeszukałam troszkę Allegro i wybralam dwa modele. Ogolnie na ten cel mam do przeznaczenia 600zł.
http://allegro.pl/orbitrek-magnetycz...925969715.html

http://allegro.pl/wyprzedaz-markowy-...928820568.html

Moje pytania w związku z tymi oritrekami:
1. Lepsze koło zamachowe o wadze 7kg czy 8kg? Wiem, że różnica niewielka, ale owe koło powinno być raczej jak najcięższe?
2. Waga uzytkowania lepsza 100kg czy 120kg? Na szczęście mieszczę się jeszcze w przedziale do 100kg, ale może to do 120 kg będzie solidniej wykonane? :P
3. Ktory orbitrek byście wybrały? Proszę o pomoc, bo dopiero zaczynam w tym temacie.

Dziękuję za jakąkolwiek pomoc, podpowiedź, pozdrawiam!
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 23:12   #3848
laisla
Zakorzenienie

gagateczkaaa lepiej cięższe koło i możliwość większych obciążeń, to na pewno, może ktoś inny podpowie odnośnie parametrów technicznych tych konkretnych dwóch
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:14   #3849
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Witajcie!
Jestem na etapie zakupu tego cudownego sprzetu i nie ukrywam, że wiążę z nim duże nadzieje.
Przeszukałam troszkę Allegro i wybralam dwa modele. Ogolnie na ten cel mam do przeznaczenia 600zł.
http://allegro.pl/orbitrek-magnetycz...925969715.html

http://allegro.pl/wyprzedaz-markowy-...928820568.html

Moje pytania w związku z tymi oritrekami:
1. Lepsze koło zamachowe o wadze 7kg czy 8kg? Wiem, że różnica niewielka, ale owe koło powinno być raczej jak najcięższe?
2. Waga uzytkowania lepsza 100kg czy 120kg? Na szczęście mieszczę się jeszcze w przedziale do 100kg, ale może to do 120 kg będzie solidniej wykonane? :P
3. Ktory orbitrek byście wybrały? Proszę o pomoc, bo dopiero zaczynam w tym temacie.

Dziękuję za jakąkolwiek pomoc, podpowiedź, pozdrawiam!
gagateczkaaa ja nie wiem co Ci doradzić bo prawdę mówiąc sugerowałam się modelami które dziewczyny mają. Przeglądałam inne fora i sugerowałam się tym co piszą inni o swoich modelach. Zależało mi tylko na tym by się nie rozleciał po 2 mc
Powodzenia w wyborze

Wczoraj zrobione ok.16? km a może więcej bo mi 2 razy prąd wyłączyli = 50 minutek.
Stary 2011-11-18, 18:43   #3850
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Zdecydowałam się jednak na ten http://allegro.pl/orbitrek-magnetycz...925969715.html i zobaczymy co to będzie, zawsze mogę zwrócić Jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że się sprawdzi. Juz nie mogę się doczekać!
Stary 2011-11-18, 23:32   #3851
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowałam się jednak na ten http://allegro.pl/orbitrek-magnetycz...925969715.html i zobaczymy co to będzie, zawsze mogę zwrócić Jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że się sprawdzi. Juz nie mogę się doczekać!
Powodzenia więc Ze zwrotem takiego grata byłoby pewnie trochę zachodu, już samo składanie jest nie lada wyczynem
Stary 2011-11-20, 20:27   #3852
Pudel123
Wtajemniczenie

Witajcie,

Ja posiadam swój magiczny orbitrek od poniedziałku ( ogółem jest wspaniały, kocham go, codziennie na nim cwicze i czuje sie potem swietnie ) Mam do was kilka pytań. Czy podczas ćwiczeń stosujecie jakąś specjalnie restrykcyjną dietę? Ja osobiście:
-zrezygnowałąm z fast foodów ( wczoraj zjadłam frytki, miałam straszne wyrzuty sumienia)
-zero słodyczy
-zero smazonego ( mam wspaniala frtywnice do smazenia bez tluszczu i tam sobie robie wszytsko)

Od poniedziałku schudłam prawie 3 kilogramy ( bez 100 gram :P ale to na bank sama woda)

Czy możecie mi powiedzieć co byłoby najlepsze abym powoli sobie spaliła tłuszczyk - chociaż z 7 kilo, do sylwestra?

Dzieki i zycze powodzenia w cwiczeniu
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 20:52   #3853
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość

Czy możecie mi powiedzieć co byłoby najlepsze abym powoli sobie spaliła tłuszczyk - chociaż z 7 kilo, do sylwestra?
Ja z utęsknieniem czekam na swój orbitrek!!! Też chciałabym zrzucić 7kg do sylwestra, więc od jutra jadę z Dukanem. Na forum Dietetyka jest dużo wątków na temat odchudzania itp
Stary 2011-11-21, 00:56   #3854
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z utęsknieniem czekam na swój orbitrek!!! Też chciałabym zrzucić 7kg do sylwestra, więc od jutra jadę z Dukanem. Na forum Dietetyka jest dużo wątków na temat odchudzania itp
Przed dukanem wiele osób przestrzega tak więc uważaj, spektakularne spadki, później powrót kg i problemy ze zdrowiem nawet..tak więc trzeba uważać.
Stary 2011-11-21, 03:28   #3855
dee79
Przyczajenie

dołączam do was, dziewczyny.. mam orbiego, tylko zapału nie mam, a bardzo go potrzebuję.. muszę zrzucić kilka kg...
dee79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 10:20   #3856
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Broń boże Dukana. Strasznie wyniszcza organizm i człowiek nie ma siły po spożytych posiłkach.

Wiesz najlepszą metodą jest MŻ Jeżeli zrezygnujesz z tych najbardziej kuszących rzeczy, to powinnas dac radę. Z pewnością będzie to zdrowsze odchudzanie niż dukan.

Co do ćwiczeń - ja dopiero godzinka po pracy to będzie jakieś 600 kcal
Stary 2011-11-21, 11:54   #3857
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$

Ja osobiście z Dukanem bym sobie dała spokój. Zamiast tego w diecie MŻ jadłabym więcej białka niż zazwyczaj. Szkodliwego efektu na nasze zdrowie nie będzie tak wielkiego, ale efekty bardzo podobne. Dla porównania białko do swojego spalenia potrzebuje 9 kcal, węgle 4-5 kcal, a tłuszcze tylko ok. 3-4 kcal. Dlatego diety wysokobiałkowe dają takie efekty w postaci szybkiej utraty kilogramów. Nie wspominam tu oczywiście o skutkach ubocznych. Sama jestem wielkim przeciwnikiem Dukana. Dlatego ja staram się wcinać białko, ale też nie żałuję sobie węgli złożonych (kasze, brązowy ryż, pieczywo pełnoziarniste, owsianka, itd). Wszystko z umiarem, zdrowe proporcje i się uda

A dziś znów pora na orbitrek, bo miałam 2 dni przerwy. Myślę że pojeżdżę wieczorem.

Stary 2011-11-21, 12:11   #3858
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie,

Ja posiadam swój magiczny orbitrek od poniedziałku ( ogółem jest wspaniały, kocham go, codziennie na nim cwicze i czuje sie potem swietnie ) Mam do was kilka pytań. Czy podczas ćwiczeń stosujecie jakąś specjalnie restrykcyjną dietę? Ja osobiście:
-zrezygnowałąm z fast foodów ( wczoraj zjadłam frytki, miałam straszne wyrzuty sumienia)
-zero słodyczy
-zero smazonego ( mam wspaniala frtywnice do smazenia bez tluszczu i tam sobie robie wszytsko)

Od poniedziałku schudłam prawie 3 kilogramy ( bez 100 gram :P ale to na bank sama woda)

Dzieki i zycze powodzenia w cwiczeniu
Hmm 3kg w tydzień ??? To co ty robiłaś????? nawet jak to sama woda to jak Ci się to udało ile ćwiczysz dziennie na orbim ?????? --- pytania z ciekawości

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-11-21 o 12:13
Stary 2011-11-21, 12:18   #3859
susie_and_me
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Przed dukanem wiele osób przestrzega tak więc uważaj, spektakularne spadki, później powrót kg i problemy ze zdrowiem nawet..tak więc trzeba uważać.
Ja diety Dukana całkowicie nie polecam!! Stosowałam ją swojego czasu i bardzo żałuję - ukończyłam całość i nie dość, że ciągle słabo się czułam, i zaczęły mi wypadać włosy - a robiłam bardzo urozmaicone posiłki, to jeszcze za jakiś czas przytyłam 2 razy tyle niż na niej schudłam... mój mąż to samo... żałuję teraz, że dałam się na nią namówić... najważniejsze, to MŻ i zdrowiej, i tyle... no naturalnie plus ćwiczenia, więc wskakuję na orbitreka *** moje kochane
How will I get through this storm?"

michael jackson [*]

Edytowane przez susie_and_me
Czas edycji: 2011-11-21 o 18:53
susie_and_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 18:53   #3860
susie_and_me
Raczkowanie

dziś 60 min. orbitreka i 180 x leg magic

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:

hey

Pudelku, ja proponuję jeść regularnie i nie do syta - tak co około 3 h, pić wodę, jak tylko pojawi się pragnienie + zielona herbata + czerwona, zero fast foodów i minimalnie tłuszczów zwierzęcych, dużo drobiu (naturalnie z pominięciem skórki - skórkę należy ściągać - buahahahah ), słodycz raz na tydzień, jeść ostatni posiłek tak na 3 h przed snem, dużżżżooo warzyw - tych surowych, jak i na parze, czy na patelni na łyżce oleju, ograniczyć owoce poza grapefruitami i niezbyt słodkimi jabłkami - ale z jabłuszkami też bez przesady - bo cukier zawarty w owocach niestety również tuczy... ćwicz 6 razy w tygodniu na orbitreku niezbyt intensywnie na niskim obciążeniu około 60 min. dziennie, do tego rozciągaj się po, znajdź sobie jakieś ciekawe filmiki z ćwiczeniami siłowymi i co drugi dzień rób przed orbitrekowaniem na wybrane partie ciała, przerwa dzień po to żeby dane mięśnie mogły odpocząć - trening siłowy poprzedź delikatną rozgrzewką i zakończ rozciąganiem... na początku pewnie będą zakwasy, więc zaczynając ćwiczenia siłowe nie rób nic na siłę - z mojej strony to tyle - jakiś czas temu opisywałam dokładnie, co robiłam, że tyle kg schudłam
pozdrawiam
p.s. mi osobiście podobają się ćwiczenia tej miłej Pani: http://fitappy2.wordpress.com/

michael jackson [*]

Czas edycji: 2011-11-21 o 18:55
Stary 2011-11-21, 21:32   #3861
oliwka__
Zakorzenienie

to ja też dziś ;-) 51 minut i 45 sekund 15,7 km
Stary 2011-11-21, 23:09   #3862
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susie_and_me Pokaż wiadomość
Ja diety Dukana całkowicie nie polecam!! Stosowałam ją swojego czasu i bardzo żałuję - ukończyłam całość i nie dość, że ciągle słabo się czułam, i zaczęły mi wypadać włosy - a robiłam bardzo urozmaicone posiłki, to jeszcze za jakiś czas przytyłam 2 razy tyle niż na niej schudłam... mój mąż to samo... żałuję teraz, że dałam się na nią namówić... najważniejsze, to MŻ i zdrowiej, i tyle... no naturalnie plus ćwiczenia, więc wskakuję na orbitreka *** moje kochane
Dokładnie takie same opowieści o skutkach dukana było mi dane usłyszeć..Są też entuzjaści oczywiście, ale na zdrowy rozsądek drastyczne cięcia jakiegokolwiek składnika pożywienia nie mogą skończyć się dobrze. Nawet obcięcie tłuszczu może mieć opłakane skutki (np brak @). Grunt to brak przegięć w jakąkolwiek stronę, wtedy mamy sukces
Stary 2011-11-22, 07:57   #3863
oliwka__
Zakorzenienie

Moim zdaniem nie żadna dieta a ewentualna konsultacja z lekarzem dietetykiem. Moja mama w początkowej fazie okresu menopauzy bardzo dużo przytyła między innymi przez tabletki. Po 2-3 latach stwierdziła, że psychicznie nie wytrzyma tej zmiany (choć ruchu ma bardzo dużo i nigdy się nie przejadała nie mówiąc o fast foodach bo tego nigdy nie je) to waga jej ani drgnęła, zaczęła chodzić na spining x2 plus basen x 3 w tygodniu i wiecie co nic zero efektów albo i znikome straciła nadzieję.
Zaczęła jeździć do dietetyczki ułożyła jej plan i tak od 8 mc nie wiem ile dokładnie z niej zeszło na dziś dzień ale na pewno więcej niż 10 kg ( to stan na wrzesień).

Ja dziś robię przerwę albo dziś tylko rekreacyjnie orbiterkowanie bo moje mięśnie ledwo żyją dałam im wczoraj wycisk
Stary 2011-11-22, 09:39   #3864
susie_and_me
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dokładnie takie same opowieści o skutkach dukana było mi dane usłyszeć..Są też entuzjaści oczywiście, ale na zdrowy rozsądek drastyczne cięcia jakiegokolwiek składnika pożywienia nie mogą skończyć się dobrze. Nawet obcięcie tłuszczu może mieć opłakane skutki (np brak @). Grunt to brak przegięć w jakąkolwiek stronę, wtedy mamy sukces
do tego jeżeli nie będziemy dostarczać odpowiedniej ilości tłuszczów - organizm nasz nie będzie przyjmował witamin, bo one rozkładają się właśnie w tłuszczach... więc kolejny ogromny jej minus ...
za ok 2 h wskakuję na orbiego

michael jackson [*]
Stary 2011-11-22, 11:39   #3865
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$

Cytat:
Napisane przez susie_and_me Pokaż wiadomość
do tego jeżeli nie będziemy dostarczać odpowiedniej ilości tłuszczów - organizm nasz nie będzie przyjmował witamin, bo one rozkładają się właśnie w tłuszczach... więc kolejny ogromny jej minus ...
za ok 2 h wskakuję na orbiego
Ale dla ścisłości tylko witamin rozpuszczalnych w tłuszczach ma się rozumieć (A, D, E, K) Reszta nie potrzebuje tłuszczy do swojego przyswojenia

A ja wczoraj tylko 42 minuty, a miało być więcej. Niestety @ do mnie zawitała, mam nadzieję że dziś będzie już zgodnie z planem

Stary 2011-11-22, 12:01   #3866
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
jakiś czas temu opisywałam dokładnie, co robiłam, że tyle kg schudłam
nie moge znaleźć

ale ogółem dziękuję! właśnie tak mniej wiecej się żywię i codziennie cwicze na orbim, zobaczymy jakie beda skutki

Cytat:
Hmm 3kg w tydzień ??? To co ty robiłaś????? nawet jak to sama woda to jak Ci się to udało ile ćwiczysz dziennie na orbim ?????? --- pytania z ciekawości
wiesz co, moze przez to, ze nie jestem kruszynka. Jak sie zwazylam w pon rano - wazylam 89,5 kilo (olaboga) dokładnie dzisiaj rano waze juz 86,1

cwicze 45 minut - w swoim tempie, ogladajac seriale i wtedy licznik mi pokazuje spalonych kalorii +/- 500.

Co do posiłków przykłądowo wczoraj - zjadłam sobie na sniadanie w pracy jogurt naturalny + musli, bagietke czosnkowa, palmiera, po powrocie zupe jarzynowa gotowana na kostce i zaprawiona tez jogrtem naturalnym i jeszcze serek wiejski z truskawkami :P

a wody pije 2l + ze 2 herbaty zielone + 2 kawy z mlekiem

dodam, ze tez codziennie wchodze na 3 pietro schodami i ide na pieszo do kolejki prawie kilometr :P
Stary 2011-11-22, 13:23   #3867
susie_and_me
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez $ylwu$ Pokaż wiadomość
Ale dla ścisłości tylko witamin rozpuszczalnych w tłuszczach ma się rozumieć (A, D, E, K) Reszta nie potrzebuje tłuszczy do swojego przyswojenia
i mi wystarczy, bo te witaminki są również bardzo ważne
dziś mój synek dał mi popalić, przez 1,5 h nie mógł zasnąc i krzyczał w niebogłosy - nie wiem, co mu było... rollesss... ale biedaczka ululałam... tak przeraźliwie krzyczał, że jeszcze chwila, a bym na pogotowie z nim leciała - bo pod koniec dawał równo...zaczęłam czuć przerażenie, że coś mu jest... ale zaraz się uspokoił i na szczęście już jest ok, i śpi smacznie... bosze sąsiedzi pomyślą, że dziecko katuję - on jakoś nie lubi tego nowego mieszkania i jest tutaj bardzo płaczliwy... nie mam siły iść na orbitreka, zdołowałam się tą jego histerią...

michael jackson [*]

Czas edycji: 2011-11-22 o 13:26
Stary 2011-11-22, 13:25   #3868
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$

Cytat:
nie moge znaleźć

ale ogółem dziękuję! właśnie tak mniej wiecej się żywię i codziennie cwicze na orbim, zobaczymy jakie beda skutki

wiesz co, moze przez to, ze nie jestem kruszynka. Jak sie zwazylam w pon rano - wazylam 89,5 kilo (olaboga) dokładnie dzisiaj rano waze juz 86,1

cwicze 45 minut - w swoim tempie, ogladajac seriale i wtedy licznik mi pokazuje spalonych kalorii +/- 500.

Co do posiłków przykładowo wczoraj - zjadłam sobie na sniadanie w pracy jogurt naturalny + musli, bagietke czosnkowa, palmiera, po powrocie zupe jarzynowa gotowana na kostce i zaprawiona tez jogrtem naturalnym i jeszcze serek wiejski z truskawkami :P

dodam, ze tez codziennie wchodze na 3 pietro schodami i ide na pieszo do kolejki prawie kilometr :P
Jeśli mogę zapytać - to jest wszystko co jesz przez cały dzień?

Stary 2011-11-22, 17:34   #3869
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
nie moge znaleźć

Co do posiłków przykłądowo wczoraj - zjadłam sobie na sniadanie w pracy jogurt naturalny + musli, bagietke czosnkowa, palmiera, po powrocie zupe jarzynowa gotowana na kostce i zaprawiona tez jogrtem naturalnym i jeszcze serek wiejski z truskawkami :P

mi maks po 40-50 minutach licznik pokazuje +/-300 kalorii tyle że ja ostatnio ćwiczę na poziomie fartlek na orbitreku wygląda to tak 3 min na 1 3 min na 15. mi bardziej zależy żeby ujędrnić fajnie jakbym zrzuciła te 5 kg ale to jak będzie 3 mniej to będzie extra
a po wczorajszym treningu mięśnie czuję do teraz tak więc dziś przerwa.
Stary 2011-11-22, 21:45   #3870
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez $ylwu$ Pokaż wiadomość
Jeśli mogę zapytać - to jest wszystko co jesz przez cały dzień?
Też tak się z lekka zszokowałam..toż to głodówa jakaś
Pudelku nie patrz ślepo na liczniki kcal w orbitreku, przekłamują mocno, już wiele razy o tym pisałyśmy
Ja zakładam (po analizach z wielu rożnych źródeł co do ilości kcal spalonych na orbitku), że przez 45min mojego codziennego treningu spalam coś ok 300-350 kcal, nie więcej niestety

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-11-22 o 21:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości