Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz. II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł III cz. naszego wątku?
Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną 22 51,16%
Szybko rosną nasze brzuszki, a w nich kochane maluszki 5 11,63%
Na połówkowe biegamy radośnie, by wiedzieć kto w brzuchu rośnie 5 11,63%
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe 1 2,33%
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy 1 2,33%
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla naszych dzieci 4 9,30%
Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012 (bez rymowanki) 5 11,63%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-22, 09:57   #151
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez Freya_85 Pokaż wiadomość
Gratulacje na razie chłopaki dominują.
wojna będzie
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:00   #152
aneczka240
Wtajemniczenie

Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mi na maile odpisywała nawet nie dzwoniłam do niej
Ja napisałam trzy, zero odzewu. Zaraz zadzwonię jeszcze raz

Od razu się poczta włączyła wrrrr...

15

Edytowane przez aneczka240
Czas edycji: 2011-11-22 o 10:02
aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:02   #153
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Nie bój się powiedzieć, że jest paskudna Jest paskudna, ale rok z nią przeżyliśmy
Teraz tylko zostały zielone fronty szafek i kafelki na podłodze. Jest o wiele jaśniej, przytulniej. Nad tym blatem po lewej (został zmieniony na taki w jasnym kolorze) mąż zrobił półkę z oświetleniem i pod nią mamy kotki
Maków z sypialni już dawno nie ma, bo się odklejały. Teraz będzie wzorek namalowany farbą
Nie mówię, że paskudna Po prostu lubię jasne kuchnie a ciemne kojarzą mi się ze smutkiem
Nasza kuchnia w starej chatynce też nie była ciekawa, nawet gotować się w niej nie chciało
Na zdjęciu myślałam, że maki malowane... Jakiś czas temu w leroyu oglądaliśmy gotowe wzory do malowania i nie wygląda żeby było to trudne
czekamy na zdjęcia kuchni bo ciężko sobie tak zobrazować opis Może być nawet nieposprzątana, nie przemęczaj się jak leżysz

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:06   #154
pola_m
Wtajemniczenie

Martita, piękna sypialnia. Nasza jest też kontrowersyjna- ze względu na kolor, ściany ma pomalowane na czerwono I do łazienki wchodzi się przez...szafę Tzn jest na jednej ścianie szafa z trzema przesuwanymi drzwiami, z czego jedne prowadzą do łazienki właśnie

Śliweńka, zapraszam do Lublina
Ja mam niesamowitego smaka na budyń ostatnio. Gotuję sobie taki prawdziwy, z żółtka, z masłem itd i prawie co wieczór jem A mój empatyczny mąż jest chyba bardziej w ciąży ode mnie, bo zagryzł ostatnio budyń świeżo ukiszoną kapustą

Cytat:
Napisane przez Martita_891
Co do okien życia to na prawdę dobre rozwiązanie dla małych kruszynek, bardzo szybko mogą znaleźć dom i kochającą rodzinę Nie rozumiem dlaczego nadal jest tylu zwyrodnialców, którzy wolą skrzywdzić dziecko niż oddać je w dobre ręce...
może chcą dostać becikowe...? często są to takie środowiska, że to 5 czy 6 dziecko i jest im wszystko jedno, i tak dostaną zasiłek. Straszne to jest, zwłaszcza że jest masa rodzin czekających na adopcję takiego maleństwa.
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:09   #155
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
rozwaliłaś mnie z tym zaglądaniem do koszyków i podsłuchiwaniem rozmów
Jak pomniejszę zdjęcia sypialni to też wrzucę Najbardziej nie mogę się doczekać kiedy będziemy robić pokoik Czerwcóweczki
ja tez mam manię zaglądania ludziom do koszykow i oceniania na tej podstawie ich zamożności nie wiem skąd mi sie to wzielo ale juz tak mam. z
Z moich obserwacji wynika, ze duzo mlodych ludzi zaopatruje się w dosc dobre produkty, a 50-latkowie w wiekszosci w produkty marki sklepu - czyli te najtansze.
Kiedys serduchu mi sie scisnelo jak widzialam rodzine 5-osobową z małymi dziecmi (najmlodszy chlopczyk byl przeslodki, siedzial w koszyczku) no i zajrzalam do koszyka a tam same produkty z "1" - najtansza marka carrefour. Strasznie mi jakos sie przykro zrobilo wtedy
Stary 2011-11-22, 10:09   #156
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Jak mojemu bratu rodził się synek prawie 5 lat temu to dziadkowie kupili dla Patryka bardzo podobny wózek chyba deltim premier(?) Był bardzo fajny, taki klasyczny z dużymi kołami i metalowym koszem na dole, poza tym miał możliwie chyba największą gondolę Leży u moich rodziców w piwnicy i zastanawialiśmy się czy nie wziąć go dla Miłka ale jest ciężki (sama podstawa 10 kg) i duży więc jeszcze leżakuje

To prawda, wózek jest bardzo ciężki, waży ok. 15 kg, ale ja mieszkam na 1. piętrze, a poza tym naprzeciwko mieszka teściowa, na pewno mi pomoże w razie czego. Gondolę ma ogromną, bodajże 82 cm i taką chcę, spacerówkę wszyscy krytykują, że nieładna, ale mi to nie przeszkadza, dla mnie ważne jest, żeby wózek był stabilny i te koła są fajne, no i amortyzacja. Jutro jadę na rajd po sklepach z mamą po badaniu
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:09   #157
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja napisałam trzy, zero odzewu. Zaraz zadzwonię jeszcze raz

Od razu się poczta włączyła wrrrr...
ja pamiętam że jedyne co mnie wkurzyło to, że niby wysłała w pon a na paczce było że we wtorek

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:11   #158
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mówię, że paskudna Po prostu lubię jasne kuchnie a ciemne kojarzą mi się ze smutkiem
Nasza kuchnia w starej chatynce też nie była ciekawa, nawet gotować się w niej nie chciało
Na zdjęciu myślałam, że maki malowane... Jakiś czas temu w leroyu oglądaliśmy gotowe wzory do malowania i nie wygląda żeby było to trudne
czekamy na zdjęcia kuchni bo ciężko sobie tak zobrazować opis Może być nawet nieposprzątana, nie przemęczaj się jak leżysz
Też nie lubiłam w niej cokolwiek robić, bo jeszcze za dnia to ok, roleta do góry i jest jasno, ale jesienną szarówką to ciężko było w niej wysiedzieć - taka klitka się wydawała
Maki z IKEA chyba były. Przyklejane w każdym razie. Teraz kupiliśmy właśnie w LM szablon wielokrotnego użytku i będziemy się wyżywać artystycznie

15

Stary 2011-11-22, 10:11   #159
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, kibelek za parawanem
W sypialnianej mamy tylko wannę a z racji tego, że mąż często bierze prysznic to kabina była obowiązkowo zamontowana
Jak sobie przypomnę w poprzedniej chatynce bez kabiny jak zalewał całą łazienkę biorąc natrysk w wannie to
Ja też nie mogę doczekać się kabiny, bo dość mam wody w całej łazience jak chłop prysznic bierze. Na szczęście sprząta po sobie.
Dla mnie może istnieć tylko wanna.
Marzył nam się duzy prysznic, i będzie całkiem spory, metr na metr.
Spokojnie można brać prysznic wspólnie.

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
no ja mam taki zamiar
Wytrzymasz.

Cytat:
Powiem, że taka kabina na wannę jest dobra, bo jak chcesz się "pomoczyć" to wtedy kąpiel, a jak szybki prysznic, to się nie martwisz, czy coś Ci gdzieś leci

Wrzucam zdjęcie sypialni - tak wyglądała jak kupiliśmy mieszkanie oraz kuchni - kuchnia już tak nie wygląda Jak się wyczłapię z wyra to zrobię zdjęcie aktualne
Kuchnia paskudna.
Daj aktualne zdjęcia. Niem musisz sprzątać, niech będzie widać, że coś się dzieje w mieszkaniu

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:12   #160
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Marta, czy Twoja kuchnia pochodzi z Ikei?
Mam chrapkę wlasnie na taką, ale chyba wezmę kremową.
jak tak, to ona jest do samodzielnegho skrecania?
BTW - fajne te Twoje mieszkanko mieszkasz na parterze? Sądząc po roletach zewnętrznych.... Nie będziesz m ie klopotow z taszczeniem wózka na dól.
Stary 2011-11-22, 10:15   #161
moniczka1302
Wtajemniczenie

to ja tez cos dorzuce :brzyda l:
mieszaknko wlasnie w trakcie remontu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1080724.jpg (84,6 KB, 33 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 10:16   #162
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Śliweńka, zapraszam do Lublina
Ja mam niesamowitego smaka na budyń ostatnio. Gotuję sobie taki prawdziwy, z żółtka, z masłem itd i prawie co wieczór jem A mój empatyczny mąż jest chyba bardziej w ciąży ode mnie, bo zagryzł ostatnio budyń świeżo ukiszoną kapustą
Ja budyń gotuję na śmietance, z żółtkiem i laską wanilii. Uwielbiam taki.
Czasami gotuję sobie taki trochę rzadszy, jak sos waniliowy. Jest przepyszny.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;30655826]To prawda, wózek jest bardzo ciężki, waży ok. 15 kg, ale ja mieszkam na 1. piętrze, a poza tym naprzeciwko mieszka teściowa, na pewno mi pomoże w razie czego. Gondolę ma ogromną, bodajże 82 cm i taką chcę, spacerówkę wszyscy krytykują, że nieładna, ale mi to nie przeszkadza, dla mnie ważne jest, żeby wózek był stabilny i te koła są fajne, no i amortyzacja. Jutro jadę na rajd po sklepach z mamą po badaniu [/QUOTE]

Tylko pamiętaj, że wózkiem nie będziesz tylko do domu jeździć.
Wszędzie są schody, w parku, w sklepach, w przychodni...

o
Stary 2011-11-22, 10:16   #163
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja pamiętam że jedyne co mnie wkurzyło to, że niby wysłała w pon a na paczce było że we wtorek
To też mnie drażni - towar wysłany w poniedziałek, a się okazuje, że w piątek
No nic, jeszcze po południu spróbuję się dodzwonić, bo może jej tel. padł (ale żem normalnie wyrozumiała jest ).
Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Kuchnia paskudna.
Daj aktualne zdjęcia. Niem musisz sprzątać, niech będzie widać, że coś się dzieje w mieszkaniu
O raczej bym musiała powiedzieć, co się u nas nie dzieje
Idę już posprzątać, bo mnie motywujecie

15

Stary 2011-11-22, 10:17   #164
onething
Zadomowienie

Dziękuję za odpowiedzi i podniesienie na duchu, teraz nie pozostaje nic innego jak przyzwyczaić się, że maleństwo też chce mieć swoje tymczasowe lokum i je urządza

Co do mieszkań to my mamy malutkie i już kombinujemy, gdzie wstawić łóżeczko, bo później (tak za 2 lata) trzeba będzie pozbyć się sypialni i tam zrobić pokój dla dzieciaczka. Myśleliśmy nad zmianą na większe mieszkanie, ale nie ma sensu, bo chcemy się budować za 4 lata, więc jakoś musimy przetrwać

Ja kupiłam sobie grube (200den) rajstopy i mam zamiar całą zimę prześmigać w nich i tunikach, chyba że znajdę na przecenach w H&M albo C&A jakieś ciążówki przecenione
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:17   #165
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
Czyżby to był przedpokój?

15

Stary 2011-11-22, 10:19   #166
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
Martita, piękna sypialnia. Nasza jest też kontrowersyjna- ze względu na kolor, ściany ma pomalowane na czerwono I do łazienki wchodzi się przez...szafę Tzn jest na jednej ścianie szafa z trzema przesuwanymi drzwiami, z czego jedne prowadzą do łazienki właśnie
Ojej to widzę, że nie jestem sama
Pokażesz zdjęcia jak to wygląda? Intryguje mnie to przejście do łazienki

Cytat:
może chcą dostać becikowe...? często są to takie środowiska, że to 5 czy 6 dziecko i jest im wszystko jedno, i tak dostaną zasiłek. Straszne to jest, zwłaszcza że jest masa rodzin czekających na adopcję takiego maleństwa.
Czasem myślę, że może i na dobre by wyszła likwidacja becikowego ale z drugiej strony niekoniecznie... Biedne dzieciaczki

Cytat:
ja tez mam manię zaglądania ludziom do koszykow i oceniania na tej podstawie ich zamożności nie wiem skąd mi sie to wzielo ale juz tak mam. z
Z moich obserwacji wynika, ze duzo mlodych ludzi zaopatruje się w dosc dobre produkty, a 50-latkowie w wiekszosci w produkty marki sklepu - czyli te najtansze.
Kiedys serduchu mi sie scisnelo jak widzialam rodzine 5-osobową z małymi dziecmi (najmlodszy chlopczyk byl przeslodki, siedzial w koszyczku) no i zajrzalam do koszyka a tam same produkty z "1" - najtansza marka carrefour. Strasznie mi jakos sie przykro zrobilo wtedy
Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy zaglądanie do koszyków, chyba że stoję przy kasie w kolejce to nieuniknione
Wiesz z tą rodzinką...faktycznie troszkę smutne ale nie zawsze kupowanie produktów z najwyższej półki daje szczęście czy satysfakcję Wiadomo, że każdego boli widok rodziny z dziećmi gdzie brakuje pieniędzy, poza tym takie produkty też są dla ludzi

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;30655826]To prawda, wózek jest bardzo ciężki, waży ok. 15 kg, ale ja mieszkam na 1. piętrze, a poza tym naprzeciwko mieszka teściowa, na pewno mi pomoże w razie czego. Gondolę ma ogromną, bodajże 82 cm i taką chcę, spacerówkę wszyscy krytykują, że nieładna, ale mi to nie przeszkadza, dla mnie ważne jest, żeby wózek był stabilny i te koła są fajne, no i amortyzacja. Jutro jadę na rajd po sklepach z mamą po badaniu [/QUOTE]
Ten deltim był bardzo fajny i właśnie brat był zadowolony bo Patryk był duży a w gondolce miał dużo miejsca - urodził się w lipcu i dopiero wiosną następnego roku wsadzili go do spacerówki Na spacery na pewno będzie dobry bo ma wielkie koła i są szeroko rozstawione

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
Stary 2011-11-22, 10:20   #167
Konto usunięte

Cytat:

Tylko pamiętaj, że wózkiem nie będziesz tylko do domu jeździć.
Wszędzie są schody, w parku, w sklepach, w przychodni...
Tak, masz rację. Mam nadzieję, że dam radę, bo strasznie mi się ten wózek podoba
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:21   #168
Freya_85
Raczkowanie

Cytat:
.
Narnia normalnie

Myśmy wczoraj dostali zawiadomienie o zakończeniu budowy i jak tylko bank przeleje ostatnią transzę, to odbieramy klucze Po ostatecznym obmiarze okazało się, że mieszkanie jest większe i trzeba wyskoczyć z kasiory, i dopłacić. Wszystkie pokoje są większe, tylko nasza sypialnia się pomniejszyła. Wymierzyłam całą kuchnię i porównałam z ofertą IKEA i wszystko ładnie się nam pomieści
Freya_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:22   #169
Konto usunięte

Cytat:

Ten deltim był bardzo fajny i właśnie brat był zadowolony bo Patryk był duży a w gondolce miał dużo miejsca - urodził się w lipcu i dopiero wiosną następnego roku wsadzili go do spacerówki Na spacery na pewno będzie dobry bo ma wielkie koła i są szeroko rozstawione
No jak dziecko odziedziczy wzrost po rodzince męża, to przyda się duża gondola
Ja mam niedaleko chorzowski WPKiW i mam nadzieję spędzić w nim całe lato

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 10:22   #170
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyżby to był przedpokój?
si si claro, z widokiem na łazienkę i duzy pokoj.
Stary 2011-11-22, 10:24   #171
lula177
Zakorzenienie

o kurcze już nowa część nie uda mi się nadrobić chyba;/

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:25   #172
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz z tą rodzinką...faktycznie troszkę smutne ale nie zawsze kupowanie produktów z najwyższej półki daje szczęście czy satysfakcję Wiadomo, że każdego boli widok rodziny z dziećmi gdzie brakuje pieniędzy, poza tym takie produkty też są dla ludzi
ależ oczywiście, sama mam sporo sprawdzonych produktow hipermarketowych
Stary 2011-11-22, 10:26   #173
diablica071086
Zadomowienie

Witam dzisiaj u nas słoneczko ale rano dziękowałam ze podjechałam pod dom bo bym skrobała auto z 10 min jak by na otwartej przestrzeni zostało
mnie tez czasem pobolewa brzuchol czasem kuje, w niedziele tak mnie ukuło że normalnie aż przeklęłam do męża to przez niego . Na początku dostałam 2 opakowanie du.... bo były bardzo silne a teraz jestem bez niczego
jutro usg kontrolne mam nadziej ze krwiak znikł( miałam tylkoodpoczywac i nie dostałam żadnych tabletek)i mam nadzieję ze kończynki obcego zobaczę w końcu to będzie 10t 3d

dziewczyny piszecie na maxa

co do wózków to dopiero poszukamy znajac meża na miesiac przed urodzeniem dzidzi, bo on czasu nie mam na takie przyziemne sprawy,
ostatnio maltretuję go książką tacierzyństwo jak wcześniej poradnikiem ślubnym ( sama przeczytałam w ciągu jednego dnia to tacierzyństwo)
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:27   #174
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedzi i podniesienie na duchu, teraz nie pozostaje nic innego jak przyzwyczaić się, że maleństwo też chce mieć swoje tymczasowe lokum i je urządza

Co do mieszkań to my mamy malutkie i już kombinujemy, gdzie wstawić łóżeczko, bo później (tak za 2 lata) trzeba będzie pozbyć się sypialni i tam zrobić pokój dla dzieciaczka. Myśleliśmy nad zmianą na większe mieszkanie, ale nie ma sensu, bo chcemy się budować za 4 lata, więc jakoś musimy przetrwać

Ja kupiłam sobie grube (200den) rajstopy i mam zamiar całą zimę prześmigać w nich i tunikach, chyba że znajdę na przecenach w H&M albo C&A jakieś ciążówki przecenione
Gdzie kupiłaś takie grube rajstopy?

Cytat:
Pokaż więcej.

o
Stary 2011-11-22, 10:28   #175
lula177
Zakorzenienie

dziewczyny dzisiaj mam 9 tc, jutro będzie 9 tc i 1 d....to jutro już będę w 10 tc czy jak? bo nie wiem jak to się liczy

Stary 2011-11-22, 10:31   #176
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
Marta, czy Twoja kuchnia pochodzi z Ikei?
Mam chrapkę wlasnie na taką, ale chyba wezmę kremową.
jak tak, to ona jest do samodzielnegho skrecania?
BTW - fajne te Twoje mieszkanko mieszkasz na parterze? Sądząc po roletach zewnętrznych.... Nie będziesz m ie klopotow z taszczeniem wózka na dól.
Tak kuchnia z ikei Nie składaliśmy sami, pracownicy ikei po godzinach dorabiają sobie właśnie na skręcaniu mebli więc dwóch panów nam złożyło mebelki
Mieszkamy na 4 piętrze, rolety były bo kiedy kupiliśmy mieszkanie to jeszcze wykańczali budynek i budowlańcy mogli nam zaglądać Jest duża winda, mam nadzieję, że z bliźniaczym wózkiem się zmieszczę

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
Stary 2011-11-22, 10:33   #177
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż więcej.
tam nic wiecej nie ma totalna rozpierducha
wszystko, poza kuchnią wyglada jak przedpokoj, aczkolwiek dzis panowie skoncza lazienke to wrzuce jutro zdjecia
wybralismy kafelki bezowo-zielone (moj maz sie uparl jak dziecko i kropka) z dekorem w liscie - fachowcy stwierdzili ze te liscie to jak marycha wyglądają
Stary 2011-11-22, 10:42   #178
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tornado przez nie przeszło

Cytat:
To też mnie drażni - towar wysłany w poniedziałek, a się okazuje, że w piątek
No nic, jeszcze po południu spróbuję się dodzwonić, bo może jej tel. padł (ale żem normalnie wyrozumiała jest ).

O raczej bym musiała powiedzieć, co się u nas nie dzieje
Idę już posprzątać, bo mnie motywujecie
wiesz jak dzwoni do niej 100osób na dzień

Cytat:
Napisane przez Freya_85 Pokaż wiadomość
Narnia normalnie

Myśmy wczoraj dostali zawiadomienie o zakończeniu budowy i jak tylko bank przeleje ostatnią transzę, to odbieramy klucze Po ostatecznym obmiarze okazało się, że mieszkanie jest większe i trzeba wyskoczyć z kasiory, i dopłacić. Wszystkie pokoje są większe, tylko nasza sypialnia się pomniejszyła. Wymierzyłam całą kuchnię i porównałam z ofertą IKEA i wszystko ładnie się nam pomieści

super
Cytat:
wszystko, poza kuchnią wyglada jak przedpokoj, aczkolwiek dzis panowie skoncza lazienke to wrzuce jutro zdjecia
wybralismy kafelki bezowo-zielone (moj maz sie uparl jak dziecko i kropka) z dekorem w liscie - fachowcy stwierdzili ze te liscie to jak marycha wyglądają
ha ha

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:44   #179
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny dzisiaj mam 9 tc, jutro będzie 9 tc i 1 d....to jutro już będę w 10 tc czy jak? bo nie wiem jak to się liczy
Tak, będziesz w 10. tygodniu

Ja jutro 17. zaczynam.

Cytat:
Czekam.
I kafelki też pokaż.

o
Stary 2011-11-22, 10:46   #180
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, będziesz w 10. tygodniu

Ja jutro 17. zaczynam.

Czekam.
I kafelki też pokaż.

to ja dzisiaj skonczyłam 9, a jutro zaczynam 10 tak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości