![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Nawzajem
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
No to zaiste. Rozumiesz ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Ja bym przytuliłam Azę, ale jak na mnie chuchnie, to zemdleję, a Max dostałby pomieszania zmysłów
![]() Co do fejsa, tak mi się nie podoba ta idea, że, prawda- może głupio a na pewno niepraktycznie, ale nie chcę, i już. Co ma się zdarzyć, zdarzy się i tak- najwyżej wolniej Stronę mam, ale niestety A.- przyjaciel z Łodzi ją aktualizuje, miał dziś zadzwonić- nie zadzwonił ![]() W międzyczasie pomalowałam ramę- no sama się pomalowała ![]() Piękna- zaokrąglone kanty, masywna, ale nie za bardzo, a kolor- pomiędzy bardzo jasną oliwką a kością słoniową. Połysk jedwabisty. Mam już prawie wszystko- włącznie ze specjalnie wybraną, polyskliwą, czarną gumką do włosów i rajstopami cienkimi, czarnymi, ale przeswitującymi, bardzo mocne- mistrzowski splot ![]()
#3005 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Polly, podaj proszę przepis na ruskie pierogi. Z ciastem włącznie. ![]() ![]() W przerwie na lunch poszłam wczoraj do HEGO'S po czarne kozaki, a pani w sklepie, że zaszła pomyłka i ktoś nie wykreślił ze stanu numeru 41. Są tylko dwie pary 35 i jedna 36. ![]() Futrzastych bucików i uroczych szpilek nie widziałam, ale te z fajnym obcasem i koszmarnym wzorkiem stoją i wyglądają tandetnie. Na zdjęciach zdecydowanie lepiej się prezentują. Ale są za to buty, w których się zakochałam, chociaż nigdy w życiu poza mieszkanie bym w nich chyba nie wyszła. No, chyba że na jakiś pokaz mody w Mediolanie. ![]() ![]() Ale dla posiadaczek rozmiarów 36-38 jest cała masa letnich butów tej firmy przecenionych z ok. 400 na 50 zł. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |||||
Zakorzenienie
|
protestuję, jakoby ziemniory były najszybszą częścią obiadu - ryż czy makaron gotuje się szybciej. I obierać nie trzeba
Ale ja to mogłabym w kółko tylko spaghetti jeść, za ziemniorami nie przepadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() załóż jeszcze te majtki z golfem, to będziesz dominować wszystkim ![]() Cytat:
![]() bywa... ![]() Cytat:
![]() moja krew ![]() im większe oczekiwanie,tym większy zawód i rozczarowanie jak sie nie dostanie do rzyci z takim czekaniem ![]() Cytat:
![]() a skoro o wstrząsających rzeczach mowa... ja kiedyś w gazecie przeczytałam o tym i do dzisiaj nie moge zapomnieć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-22 o 08:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
------------------- Fitam ! Obecnych i nieobecnych. ![]()
![]() |
#3010 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja raz obierałam ziemniaki na obozie harcerskim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() właśnie do mnie dotarło, że dowodzenie wyższości ziemniaków nad makaronem to absurd jakiś ![]() ![]() poza tym jest jeszcze kasza ![]() ![]() a propos makaronu, przypomniały mi się domowe kluski mojej babci, solo z masłem ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
BAN stały
|
Cytat:
wnoszę kandydaturę kaszy kuskus! ![]() Maja, którego Bonda testowałaś ostatnio? Silver Factory? ![]() ![]() I jeszcze, poza Boudoirem, trafiłam wczoraj w Douglasie na LouLou i Eden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pvm to nie wiem co to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja ziemniaki lubeiu tylko w formie pieczonej/zapiekanej, ale z tym jeszcze więcej roboty niż z gotowanymi więc to TŻ zazwyczaj robi ![]() ![]() Resztę cytatów mi wcięło ![]() Dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja ciasto na pierogi robie wg przepisu ktory był dołaczony do mojego robota ![]() -pół kilo mąki -200 ml wody -jajo -2 łyzki oleju farsz: - pół kilo ziemniaków -250 dkg twarogu (jesli bardzo kwasny to mniej) -1 cebula -sol, pieprz cebulke siekamy, podsmazamy zeby sie zeszkliła ziemnaiki gotujemy, przeciskamy przez praske, ser przez praske, mieszamy wszystko razem łacznie z cebulą, dajemy sol,pieprz ciasto wałkujemy itd zeby sie dobrze sklejały to ja smaruje połaczenie ciepła wodą ![]() do ciasta niektorzy wlewają ciepła wode,a nawet gorącą-ja daje zimną, ale robiąc ręcznie chyba bedzie łatwiej gniesc z ciepła wodą
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałem dopiero ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie zaraz podniesie się larum, ze gotowce są be, ale ja lubię szybkie i proste, bo są proste i szybkie ![]() Tak samo gołąbki, pulpety, pyzy... tylko knedle ze śliwką żadne kupne nie dorównały domowym ![]()
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
oki
![]() Cytat:
![]() Mam dziś niechcieja i jakaś pomięta jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
:P szybkie na pewno nie są :P gorace kubki mają glutogrudki i mydło co innego Zupki-Chińskie-Z-Folijki mydło i glutasrynian też jest, ale sie nie przypalajo :P ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- z tym się nie zgodzę, moje doświadczenie paszczowe dowodzi inaczej ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-22 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w smaku... pieczarkowe i grzybowe są pycha. Albo barszcz biały + ugotowane jaje ![]()
![]() |
#3023 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575459
Metoda na kasztana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
w życiu nie jadłam innych niż ze słoika to nie wiem
![]() i się nie dowiem, bo ni ma mocnych, żebym tyle w kuchni siedziała ![]() nie znoszę gotować i ograniczam do minimum, bleeh ![]() ja i tak zaglądam, żeby nie wykipiało albo czy już się gotuje, bo nieprzezroczyste pokrywki na garach mam, więc jak i tak już stoję nad garem, to se mogę kilka minut pomieszać ![]()
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo pierogi, klopsiki itp. bywają w sklepach pycha, wymieniać szczegółowo mi się nie chciało co jadłąm tak a co tak ![]() ![]() Kurka, siostra w Święta chrzciny robi, chyba trzeba będzie jakieś eleganckie spodnie kupić, bo same znoszone dżinsy mam ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-22 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 | ||
Panaroja
|
Ziuty na szybko
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() JAK TO? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
a skąd, jak moja babcia ani matka nie potrafiły dobrze gotować
![]() ![]() ![]() A ja sama nie lubię gotować ![]() I szkoda mi czasu na to, więc ograniczam jak się tylko da ![]() Z ciastami za to potrafię się trochę pieścić i kombinować. Ale też nie za dużo ![]() cudna mina Draculi ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/681422/wampir.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-22 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.