Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-24, 12:49   #931
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Agatko! W sprawie IUI przepisze Ci co znalazłam:
"Badania medyczne i zabiegi mające pomóc w poczęciu dziecka muszą kończyć się tam, gdzie osoba trzecia rozbija i niszczy wspólnote rodzicielską, lub tam, gdzie spłodzenie potomstwa staje się aktem technicznym niezależnym od bożycia intymnego małżonków."
Jest do tego jeszcze interpretacja chcesz?

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2011-11-24 o 13:09
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 12:49   #932
DolinaNocy
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Zapewne obawiasz sie, ze jestes w ciazy i ze cala historia sie powtorzy. Wyszukujesz na ziemi i niebie znakow, ktore potwierdza Twoje ponure przypuszczenia albo uchronia Cie przed powtorka. Z drugiej strony czujesz sie juz "opiekuncza" wobec tego ewentualnego dziecka, stad odmowa wodeczki. Moze boisz sie troche reakcji otoczenia, albo z gory zalozylas sobie, ze nikomu nie powiesz o ciazy i boisz sie jak to bedzie. Moze byc? (trzymam kciuki za bete)
Dzięki (wzięłam mały łyczek tej wódeczki, bo bałam się, że inaczej mniej wyrzuci z autobusu - bo to jakby zamiast biletu było ) Ale cała reszta zgadza się jak najbardziej
Dzięki za kciuki
Stary 2011-11-24, 12:54   #933
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

echh dzisiaj musze zostac po godzinach, bo wczoraj musialam wyjesc wczesniej z pracy, cales szczesciem ze mam spoko szefa...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 12:59   #934
black secret
Wtajemniczenie

a ja wlasnie zainstalowalam drukarke,bo we wtorek razem z kompem kupilam,bo poprzednia padla nam niedawno.
Teraz jeszcze mysle,ze trzeba koniecznie aparat kupic...

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:02   #935
agatkaa1
Zakorzenienie

No więc i ja się określę :

*ulubione kolory: Fuksja,zielony,kremowy,be ż,brązy,fiolety,turkus,sr ebro
*ulubiony styl: bez większych udziwnień...styl nowoczesny....
*marzenie: zobaczyć II kreseczki i donosić szczęśliwie do końca...urodzić zdrowe dziciątko
*nigdy nie kupiłabym : yyy nie wiem??
*nigdy nie założyłabym: moherowego beretu
*ulubione dodatki: bransoletki,łańcuszki,wis iorki, torebki
*ulubiony zapach: wanilia, cynamon, ogólnie zapachy świeże np. perfumy-nie słodkie i mdłe...
*ulubiona potrawa: kebab
*ukochane słodycze: ogólnie wszystkie czekolady oprócz gorzkich michałki,kasztanki,malaga ....

A mnie cos daje znać o sobie mój lewy jajcuś

aaaa DOLINKA pamiętaj że każda ciąża jest inna i to że w poprzedniej cyce bolały a teraz nie bolą o niczym nie świadczy!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-11-24 o 13:05
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:05   #936
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
A mnie cos daje znać o sobie mój lewy jajcuś

aaaa DOLINKA pamiętaj że każda ciąża jest inna i to że w poprzedniej cyce bolały a teraz nie bolą o niczym nie świadczy!!
Mnie w tym cyklu też lewy bolał

No ja wiem, że każda inna, ale podobno ból (.)(.) to najlepszy objaw ciąży
Stary 2011-11-24, 13:08   #937
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dzień Dobry! Ale dużo piszecie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Zeberko masz racje.... mam nadzieje,ze z czasem bedzie latwiej troche, chyba teraz to wszystko jeszcze jest swieze i ciezko sie z tym pogodzic, dopiero co to sie wszysko stalo....
A w ktorym tyg/ miesiacu Zeberko jestes w ciazy?? dlugo po # czekalas na ciaze??
w pierwszą ciążę zaszalam w pierwszym miesiącu starań- puste jajo płodowe, #w10tygodniu (03.11.2010)

w drugą ciążę zaszłam po dwóch miesiącach starań - #w5tygodniu- 29.05.2011 (w tym czasie przeżywałam bardzo dużo stresów związanych ze śmiercią teścia, chorobą teściowej i różnymi problemami rodzinnymi)

w trzecią ciążę zaszłam po 3 miesiącach strań....w sobotę zacznę 10 tydzień ale między 8-9 tygodniem byłam tydzień w szpitalu bo zaczęłam krwawić, teraz już ok ale brzuch ciągle mnie boli
w sobotę mam wizytę u gina

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
Po pierwszym# przytulaliśmy się z tż po 10 dniach tyle, że bardzo bardzo ostrożnie no i w gumeczce, miałam później schizy czy sobie krzywdy nie zrobiłam. Po 2 sam lekarz pozwolił po 2 tyg więc nie miała juz żadnych oporów. Wogóle nie wiem jak Wy dziewczyny, ale mi seks był wówczas bardzo potrzebny.
u mnie było odwrotnie...potrzebowałam tulenia i czułości męża ale seks to była ostatnia rzecz na jaką miałam ochotę, po 6 tygodniach właściwie się zmusiłam, potem już było coraz łatwiej i wszystko wróciło do normy

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe ja uwielbiam niespodzianki, i cieszę się ze wszystkiego. Raz w życiu się nie ucieszyłam. Jak dostałam mp3 parę lat temu i nie wiedziałam co to jest... Myślałam, że zapalniczka. Rodzice wymienili mi prezent na aparat

leje

ja też uwielbiam niespodzianki
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:23   #938
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Mnie w tym cyklu też lewy bolał

heh ja w lewym miałam dominujący pęcherzyk...
Kochana tutaj jest dużo dziewczyn które mówiły że wcale ich cyce nie bolały!! Głowa do góry i czekamy na wynik betki zaciskając!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-11-24, 13:29   #939
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Pani! ja na razie będe schizowac na temat starać się czy nie i bede się wprawiać i doskonalić w schizowaniu!
Rodzice bY CI zapalniczke kupili:ha haha:
Trening czyni mistrza. Patrz, patrz: Sheh, schizowała z nami równo choć w ogóle się jeszcze nie starała (bo kurierem musieliby chyba żołnierzy dowozić ), a potem bach! od pierwszego... hm kopa

Moi rodzice są bardzo specyficzni... Drugiego papierosa w życiu wypaliłam przy matce, licząc na pierwszy w życiu zakaz, a ona mi dała całą paczkę fajek stwierdzając, że kiepskie palę.... i jak tu przeżyć młodzieżowy, nastoletni bunt?
Mój ojciec jak dostał swojego pierwszego pen driva to myślał, że to gwizdek

Cytat:
No i wyszły dwie krechy ta druga już prawie zbliżona odcieniem do testowej
ależ piękna wiadomość!!!

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy słuchacie i lubicie ale w Trójce jest akurat 'za a nawet przeciw' na temat in vitro... ciekawe głosy...
Jam trójko-maniaczka. Jak mam słuchać czegoś innego to nie słucham wcale moja matka dzwoniła, żeby mi powiedzieć że taki temat ja się odrazu denerwuję przy tym temacie. Nóż mi się w kieszeni otwiera po niektórych wypowiedziach. Zawsze mam ochotę zapytać takiego pana czy nigdy przenigdy nie uprawiał masturbacji i czy wie ile to milionów żyć w kosmos wystrzelonych... ale ja jestem radykalna w poglądach

Cytat:
*ulubiony zapach - Lacoste - love of pink
właśnie je wykańczam

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
leje
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:31   #940
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
: mdleje:

nie wiem jak to skomentować... czytalaś komentarze pod artykułem?
ten jest i się w 100proc podpisuję pod nim"...Zmagania z dramatem bezpłodności to nie pole do ustawiania kolejnych przeszkód... To nie jest tylko medycznie potwierdzany wynik laboratoryjny. To jest cierpienie..."
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:37   #941
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
eee mnie nie bolały wcale w tej ciąży, od początku ani trochę. Był moment, że sutki bolały trochę, ale przeszło.
A Klusek ma się dobrze

Cytat:
u mnie było odwrotnie...potrzebowałam tulenia i czułości męża ale seks to była ostatnia rzecz na jaką miałam ochotę, po 6 tygodniach właściwie się zmusiłam, potem już było coraz łatwiej i wszystko wróciło do normy
Ja miałam to samo

No dobra:
*ulubione kolory: czarny, szary, czerwony, zielony, pomarańczowy... (chyba tylko różu i niebieskiego (błękitnego) nie lubię.
*ulubiony styl: prosty, im mniej tym lepiej.
*marzenie: yyy brak, marzenie, żeby wszyscy wokół mnie zdrowi byli (ale to takie podszyte strachem)
; yyy, apropo Trójki -> mój oddać kupę kasy na konkretny cel charytatywny i mieć z tego niesamowitą frajdę
*nigdy nie kupiłabym : hihi, zainspirowana odpowiedziami: lateksowych spodni/kombinezonu, różowych kozaków, ( a tak niedosłownie -> rzeczy, o której wiedziałabym, że była kradziona)
*nigdy nie założyłabym:
j.w.
*ulubione dodatki:
kolczyki, kolczyki, kolczyki
*ulubiony zapach:
zielone jabłko, zielona herbata
*ulubiona potrawa:
rosół, barszcz
*ukochane słodycze:
Haribo

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Jam trójko-maniaczka. Jak mam słuchać czegoś innego to nie słucham wcale moja matka dzwoniła, żeby mi powiedzieć że taki temat ja się odrazu denerwuję przy tym temacie. Nóż mi się w kieszeni otwiera po niektórych wypowiedziach. Zawsze mam ochotę zapytać takiego pana czy nigdy przenigdy nie uprawiał masturbacji i czy wie ile to milionów żyć w kosmos wystrzelonych... ale ja jestem radykalna w poglądach
my z tż też jak są licytacje co piątek to słuchamy zawsze, czasem sobie siedzieliśmy z grającym radiem tylko i słuchaliśmy....

niektórzy głupoty mówili ale były też fajne głosy...

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-11-24 o 13:38
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:37   #942
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
właśnie je wykańczam
Moje też się właśnie kończą
Kurczę widzę, że mamy trochę wspólnego ze sobą
Stary 2011-11-24, 13:38   #943
Ania ania23
Wtajemniczenie

Agatka ja znalazłam na temt IUI wlasnie pod tym art od Alfy w komentarzach:
"Wlasnie Po owocach będziecie sądzeni tym powinnismy sie kierowac w doczesnym zyciu. Ukonczylem prawo kanoniczne jako swiecka osoba i rozmawam z duchownymi na temat oddanie nasienia w celach diagnostycznych i co slysze od 90% cele diagnostyczne nie powinny byc rozpatrywane jako cos grzeszne kolejne 9% nie ma zdania a 1% mowi ze to grzech ale jak zadam pytanie czy oddanie nasienia ktore ma byc uzyte do inseminacji czy zaplonienia pozaustrojewego to jest zgodnosc 100% ze to grzech ale na nastepne pytanie co sadza o dzieciach tak poczetych czy nalezy je przyjmowac do owczarni Pana uslyszalem pokretne odpowiedzi ale stanelo na tym ze nalezy je ochrzcic wiec gdzie jest problem"
Stary 2011-11-24, 13:38   #944
DolinaNocy
Rozeznanie

Już by mogło być po 16 Idę póki co popatrzeć na II kreski do tego czasu
Stary 2011-11-24, 13:41   #945
zebrawpaski
Zakorzenienie

*ulubione kolory: złoty, niebieski, kremowy
*ulubiony styl: elegancki, nowoczesny ale podobają mi się też rzeczy tradycyjne- piękna żywa choinka jest równie piękna jak nowoczesna druciana
*marzenie: gromadka zdrowych pyzatych dzieci, zdrowie i zgoda w rodzinie, własny dom bez kredytu do końca życia, suzuki splesh w garażu, podróże- Tajlandia
*nigdy nie kupiłabym : czegokolwiek z trupią czaszką - chyba, że denaturat byłby mi do czegoś potrzebny (ale do czego -do opalania kury??)
*nigdy nie założyłabym: białej sukni na czyjś ślub, miniówki przy mojej figurze, bluzek z czaszką, dżinsów w niedzielę do kościoła (chyba, że takie na kantkę albo rurki do kozaków przykryte plaszczem do kolan- czyli niewidoczne)
*ulubione dodatki:apaszki, kolczyki z kamieniami, złoto i srebro tylko na wielkie okazje i to niechętnie
*ulubiony zapach: zapach bzów , Davidoff
*ulubiona potrawa: gulasz z kaszą, żurek, barszczyk czerwony na wędzonce z dużą ilością czosnku i pieprzu
*ukochane słodycze: czekolady- wszystkie prócz nadziewanych, masiaste ciasta
Stary 2011-11-24, 13:52   #946
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
Już by mogło być po 16 Idę póki co popatrzeć na II kreski do tego czasu
trzymam kciuki, żeby znalazly potwierdzenie laboratoryjne
Stary 2011-11-24, 13:52   #947
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Moi rodzice są bardzo specyficzni... Drugiego papierosa w życiu wypaliłam przy matce, licząc na pierwszy w życiu zakaz, a ona mi dała całą paczkę fajek stwierdzając, że kiepskie palę.... i jak tu przeżyć młodzieżowy, nastoletni bunt?

mój Tata nalał mi pierwszego kielich wódki mówiąc- wypij, żebyś wiedziała jakie to niedobre, nie była ciekawa i przy obcych nie musiała próbować
dzięki temu moi rodzice nie odczuli, że mają nastoletnią córkę aż do czasu moich kolejnych zauroczeń w absztyfikantach, którzy nie do końca się Tacie widzieli, ale wtedy byłam już prawie dorosłą kobietą a dzisiaj jestem wdzięczna Tacie, że ich pogonił gdzie pieprz rośnie

Dolinka- trzymam kciuki
Stary 2011-11-24, 13:57   #948
Nita6
Zakorzenienie

Pani - imprezka dla nicolki dla rodziny , w sumie to będzie 5cioro dzieciaków więc dość. aha i jeszcze od szwagierki dwie dziewcyzny no ale one juz mają po 12lat.

musze cos przygotować na popoludnie szybkiego do zrobienia w sobote zeby tylko odgrzac w niedzielę

jakies propozycje ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 14:01   #949
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
, Davidoff
uwielbiam

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-11-24, 14:09   #950
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

melduję, że odpoczywanie mi dzisiaj całkiem dobrze wychodzi

te pytania o ulubione ... itd itp to do wszystkich?

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 14:09   #951
zebrawpaski
Zakorzenienie

Chwalić się dziewczyny- gdzie spędzacie Andrzejki?

Mój Tz 1,5 miesiąca temu poinformował mnie abym nic nie planowała bo on mnie zaprasza na Andrzejki. Po raz pierwszy taka okazja, że firmowa impreza z żonami, zapowiadała sie fajnie w dobrym lokalu z orkiestrą, Ucieszyłam się bo wiem, że Tz ma żałobę a mimo to chciał abyśmy poszli posiedzieć, przedstawić mnie swoim kolegą i poznać z ich żonami.
I klapa, ja mu nie zabraniam, pójdzie sam na chwilę.

W niedzielę mamy chrzciny u znajomych, Tz jest chrzestnym i już uprzedziłam ich prosząc o dyskrecję (na imprezie będzie kuzynka Tz z mężem), że Tz będzie sam. On koniecznie chce jechać ze mną do ginki w sobotę aby dopytać czy ja naprawdę muszę leżeć ( tak faktycznie to ja nie wiem czy w szpitalu wypisali mi leżące L4 bo chłop oddał i nie sprawdził) ale póki co leże.
Nawet jak gin pozwoli to nigdzie sie nie ruszam w niedzielę- ciągle mi źle, w kościele Tz będzie osobno stał- bo przy chrzesniaku a ja mam wizję, że mi się słabo zrobi itp. Na imprezie nie będę mogła nic przełknąć bo co zjem do mam odruchy wymiotne a znajomi mają salon z kuchnią i nie miałabym możliwości ulotnić się gdzieś aby pobyć na chwilę sama aż mi się polepszy. Impreza na 30 osób więc kameralnie nie będzie a nie pójde przeciez i nie będę robić scen wychodząc w połowie obiadu....
Poza tym moje ukochane małźenstwo z rodziny odprawia imieniny i tez zapraszali albo w sobotę albo w niedzielę...ale już dałam znać, że nie dotrzemy.
Andrzejki spędzam na wizażu!
Stary 2011-11-24, 14:14   #952
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Pani - imprezka dla nicolki dla rodziny , w sumie to będzie 5cioro dzieciaków więc dość. aha i jeszcze od szwagierki dwie dziewcyzny no ale one juz mają po 12lat.

musze cos przygotować na popoludnie szybkiego do zrobienia w sobote zeby tylko odgrzac w niedzielę

jakies propozycje ?
- Rosołek
- bigos
- gulasz (lub zupa gulaszowa)
- krokiety z barszczykiem
- lecho
- zupa krem np pomidorowa
Stary 2011-11-24, 14:18   #953
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość

te pytania o ulubione ... itd itp to do wszystkich?
dobrze że Ci wychodzi...a pytania są do osób które biorą udział w mikołajkach ale jak masz ochotę sie wypowiedzieć to chętnie poznamy Twoje upodobania

Zeberka to zrozumiałe że nie masz ochoty iść...heh ja ide na Andrzejki do teściów...teściowa robi urodziny a teść Andrzej ale wcale nie mam większej ochoty tam iść....bo będziemy musieli tam nocować...a ja nie lubię...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-11-24, 14:19   #954
zebrawpaski
Zakorzenienie

Nita- ostatnio -ania podawała przepis na strogonov- brzmiał przepysznie 21.11.11 12;48 post311 cz IX
Stary 2011-11-24, 14:20   #955
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
ja idę w Andrzejki na wesele

To Cię ominą imprezki, ale nia ma co!!!dzidzi jest "thebeściak" i jest jan naj przed wszystkimi!
Stary 2011-11-24, 14:21   #956
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:

Mój Tz 1,5 miesiąca temu poinformował mnie abym nic nie planowała bo on mnie zaprasza na Andrzejki. Po raz pierwszy taka okazja, że firmowa impreza z żonami, zapowiadała sie fajnie w dobrym lokalu z orkiestrą, Ucieszyłam się bo wiem, że Tz ma żałobę a mimo to chciał abyśmy poszli posiedzieć, przedstawić mnie swoim kolegą i poznać z ich żonami.
I klapa, ja mu nie zabraniam, pójdzie sam na chwilę.

W niedzielę mamy chrzciny u znajomych, Tz jest chrzestnym i już uprzedziłam ich prosząc o dyskrecję (na imprezie będzie kuzynka Tz z mężem), że Tz będzie sam. On koniecznie chce jechać ze mną do ginki w sobotę aby dopytać czy ja naprawdę muszę leżeć ( tak faktycznie to ja nie wiem czy w szpitalu wypisali mi leżące L4 bo chłop oddał i nie sprawdził) ale póki co leże.
Nawet jak gin pozwoli to nigdzie sie nie ruszam w niedzielę- ciągle mi źle, w kościele Tz będzie osobno stał- bo przy chrzesniaku a ja mam wizję, że mi się słabo zrobi itp. Na imprezie nie będę mogła nic przełknąć bo co zjem do mam odruchy wymiotne a znajomi mają salon z kuchnią i nie miałabym możliwości ulotnić się gdzieś aby pobyć na chwilę sama aż mi się polepszy. Impreza na 30 osób więc kameralnie nie będzie a nie pójde przeciez i nie będę robić scen wychodząc w połowie obiadu....
Poza tym moje ukochane małźenstwo z rodziny odprawia imieniny i tez zapraszali albo w sobotę albo w niedzielę...ale już dałam znać, że nie dotrzemy.
Andrzejki spędzam na wizażu!
my chyba kameralnie sami, jako że w tych okolicach świętujemy zarówno rocznicę zaręczyn jak i rocznicę ślubu kościelnego
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 14:23   #957
Ania ania23
Wtajemniczenie

a własnie, mój Janioł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0439.jpg (115,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-11-24, 14:24   #958
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tata nalał mi pierwszego kielich wódki mówiąc- wypij, żebyś wiedziała jakie to niedobre, nie była ciekawa i przy obcych nie musiała próbować
hehe mi winko lali od wczesnych lat, żebym po krzakach nie próbowała. Próbowałam ale mój brat nie chciał nigdy i mówił, że w krzaku lepiej smakuje mam koleżankę, która do tej pory chowa się przed rodzicami z piciem, paleniem... ja nie palę i jestem wielką przeciwniczką palenia, także to raczej rodzice się chowają jak mają etapy palenia. Alkoholizujemy się za to zawsze. Choć ostatnio usłyszałam po drugiej lampce: jej nie lej, bo ona może w ciąży... wrrrrrr

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Brawo Maleńka!

Cytat:
Ja, jak co roku, na urodzinach przyjaciółki. Tylko nie wiem kiedy w tym roku robi...
Heh Moje # zaczęło się w środę. W piątek chłop miał 10 lecie matury, a w sobotę mieliśmy wielką imprezę firmową u konkubenta w pracy. Szczerze namawiałam go żeby szedł. I słowo daję, na pewno nie miałabym mu za złe jakby poszedł. Obraził się na mnie śmiertelnie...

Zeberko, nie musisz się tłumaczyć. Jakbyś się miała źle czuć, albo stresować się, że się będziesz źle czuć, to lepiej być w domku. Mąż będzie Was godnie reprezentował, choć pewnie mu będzie smutno, że nie ma Ciebie....
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 14:25   #959
Ania ania23
Wtajemniczenie

no i jeszcze brzuszek (sory, że tu wklejam ale mam problemos)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0444.jpg (71,2 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-11-24, 14:25   #960
zebrawpaski
Zakorzenienie

dokładnie Aniu- dzidzia najważniejsza. Mój Tz trochę mnie wkurza- on nie wierzy, że ja mam cały czas leżeć, Mama to może mi do łóżka przynosić obiad a on robi śniadanie i woła, że czeka w kuchni
Eh- mam nadzieję, że pani doktor to sprecyzuję i będę mogła się swobodnie przemieszczać po domu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości