|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
mała jest super !!!!
to wracam do fontku przerupkowego
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-24 o 23:17 |
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no właśnie - poważnie to też jestem za kasą z tym RM to taki 1/3 żart - no że jak jusz szalec to szaleć ( i rozbierać ) a propo cen obrazów - pan z Krakowa malarz - akwarele, śmiga cenami ino hyżo - tak przyzwyczaił klientów i pisze do negocjacji - bo wie że to zachęca i ma wliczoną orientacyjną kwotę negocjacyjną w cenę i potem każdy jest hepi że ma obraz za 800 zł albo za 1500 a nie 2000. (takich panów we Kraku jest pewno sporo ale każdy robi zapewne ten sam myk cena pod łobrackiem i napisane "do negocjacji" choć som tacy co nie piszą o negocjacji i oni chyba najwięcej zarabiają na obrazach - chociaż pewności nie mam to jest akurat proste. Bo to jego dzieło - niepowatarzalne - nie ma czegoś podobnego an rynku - albo chcesz ten obraz albo zaden. powinnaś tak Kameleona na salony wprowadzić tzn gópie słowo powinnaś - źle dobrałam , dobrze by było - fajnie to widzę - on jest taki "chodliwy" o niego się będą zabijać - no i czy on jest na stronie? to moje spostrzeżenia ad malarstwo na sprzedaż ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 23:21 |
|
|
|
|
#3393 | |||
|
BAN stały
|
Fiebauo mi połowę postów
![]() Pana Boga chwali? ![]() W Gwadelupie, w czarnej Trzymam za jutro ![]() Cytat:
![]() Człowieka raptem 40 dni nie ma, a tu mu od razu w kompetencje włażą, pomysły podkradają, tfu! ![]() Nie przecieraj Ja tak na serio wyglądam ![]() Cytat:
![]() Tak serio, odkąd jestem przeziębiony (czyli od 31. października), praktycznie nie potrzebuję jedzenia (a dzisiaj 3. dzień głodówki) ![]() A kcesh w nos? ![]() Cytat:
Chociaż nie... na wiadomym zdjęciu wyglądasz jak prawdziwa gwiazda |
|||
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż...pewnie, że wolę kasę, ale teraz już kicha- nie zmienię...
Dobra, powiem, że chcę 0siem Rojal Musek tych mniejszych ![]() Dodam jeszcze, że dostała w prezencie- jak każdy z gości bankietu- setkę QEssence- no ale to prezent, jednak wspominam Wam, żeby nie było
|
#3396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 i 5 - chuopy to się jednak nie zmieniajo co ? ![]() ![]() ![]() ehhh no jusz dobrze jusz jakoś chudego Gryxa spóbuję zaakceptowac - nie będe taka ale za tą Biedrę to się rozliczymy jeszcze ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 23:56 |
||
|
|
|
#3397 |
|
BAN stały
|
Wyrzuty sumienia z jej powodu miałem... no i żem przylazł
![]() Widziałaś przecież, że z mamą byłem, a że ona o nas (jeszcze) nie wie, to dlatego ten mój (udawany) pośpiech i jeden całus na szybko przy mrożonkach ![]() Tak, tak, to JA! ![]() No... no skoro brzydal, to nie ładnie To brzydko ![]() To Ty mnie nauczyłeś podwórkowej łaciny
|
|
|
|
#3398 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Kjut! Cytat:
Cytat:
Będzie lepiej Idiota jakiś to układał. )![]() ![]() Nom, w pewnym momencie się zrobił popularny jako dopalacz i go urecepcili Cytat:
![]() Ja poproszę!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wziełam "warzywa na patelnię" paczka rodzinna ![]() ad sklepy - właśnie przeczytałam na kartonie soku jabłkowego TYMBARK co następuje: "NOWOŚĆ! Nie z koncentratu!" czyli tera trend sprzedażowy reklama, polega na tym czym co nie jest ? w sumei to już glutaminianem zaczęli - ehhh ale i tak tekst nie z koncentratu mnie rozwalił w dalszej odsłonie dowiemy się z czego - na razie wiemy z czego nie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-25 o 00:08 |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- noooo , czy Ty wiesz jak ja się musiałam gimnastykować ![]() nawet se zrobiłam własną, ale ciągle była pełna
|
|
|
#3401 | |||
|
BAN stały
|
No jacha, że satry, a nie jakiś nwoy
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuu2. to już chyba jest dawno zrobione ![]() 3. to ja poproszę przelewem, pfff (foch) |
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie hicior to tekst: Nalepiej spożyć (+ data), nie no, jasne , najlepiej wyrzucić ![]() kurcze macaøam sample i próbki i czymß pachné tylko co to byøo i ide sié zrestarci©
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Rejcz, za radę- właśnie nie wiem, czy ma paść tym razem kwota...?
Może to dobry pomysł? Bo inaczej mogę zabrnąć w kałabanię ( jeszcze bardziej) ![]() Bo te perfumy, co wybrałam- Dia, Royal M. i Blonde kosztują- w zal. od pojemności albo 1875 zł albo 1500- to daje pani M. wybór Już sama nie wiem- głupia jestem W QEssence róża wg mnie ZDECYDOWANIE nie gra pierwszych skrzypiec, ale ja, w rzeciwieństwie do Sabb, różę lubię- więc może dlatego ja ją czuję mniej, a Ona bardziej
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy ajkie słowa padły w jakim kontekście - bo na razie to mi wygląda że nic nie zostało jeszcze ustalone - i ze masz prawo do określenia własnych ustaleń mam tylko nadzieję że pani M. nie okaze się wioską i nie powie na dzięń dobry od progu no to jakie sobie pani perfumki życzy za obraz ? powiedz ze to nie będzie mieć miejsca - ale ostatnio ludzie "na stanowiskach" zaskakują mnie ( mimo wszystko ) wieśniactwem i już tak zakłądam najgorsze zawsze - jak to ja paście kwoty słownie i to z naciskiem na złotych to jest dobry pomysł - tylko umiejętnie trza go przemycić a na tej sztuce się już nie znam - bym się znała to bym zarabiała - zatem niech ktoś jeszcze się wypowie - słuchaj specjalisty negocjatora ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- widziałam foty Cieleckiej z promocji perfum - no i kurde co jak co ale jestem fanem jej stylu od zawsze - niezmiennego od lat nastu - i laska tez wie, jako i ja że wszechobecne brązy, beże i camele jej nie pasuja ( no dobra beże nude wyjątkeim ) i nasza szarość mimo iż ta już nietrędowatą jest - jak ja bym chciała móc fajny szary ciuch uświadczyć w sklepie za 50 zeta ![]() za to z butów wyrwała mnei - również jak zawsze - gołonoga cicho Popek - ja pipcze ta kobieta zawsze jest tandetna, mam wrażenie że się wręcz stara taką być - albo ktos ze stylistów robi jej na złość Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-25 o 00:48 |
|
|
|
|
#3406 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
))Wyglądałaś świetnie Żałuję, ze nie byłam, ale kurczę... Nie chce mi się. Mam tak totalny spadek formy, że nawet lekarze nie wiedzą, co jest. Na razie wykluczyli śpiączkę cukrzycową. Przynajmniej coś. Choć mnie z tego nic, skoro i tak śpię 40 godzin i budzę się śpiąca. Cytat:
W kwestii barteru - testowałaś attary Amouage? tego raczej sobie nie kupisz. To znaczy... Po sobie sądzę. Ja nie kupię. Drogo jak piorun, a rozbierać nie ma jak bo to 12 ml. Ale moc mają. i piękne są.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-11-25 o 00:48 |
||
|
|
|
#3407 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze...ja tez kiedys podjełam sie roboty na zasadzie dogadamy sie pózniej-no i nie było miło pod koniec
, w sumie to nie wiem jak teraz wybrnąc
|
|
#3408 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tak na początku miałem ![]() Cytat:
![]() Gdzieś można zobaczyć ten Twój obraz dla Q? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Nadrobiłem perełkowy |
||||
|
|
|
#3409 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosz..co za wiesniaki w tym galilu
. mogliby chociaz odpowiedziec jak sie udzie grzecznie pytajo zwłaszcza ze juz mają nagrabione ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- moja wybitna inteligencja podpowiada mi ze byc moze w quality?
|
|
#3410 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb - żelazo ? sprawdzone ?
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, raczej klepłam róbmy barter - bo calkowicie zostawiłam Jej inicjatywę... ale co do ceny też, tak więc jednakowoż myslę, że cena paść nie powinna- ale perfumy jak najbardziej- tak mi wreszie przyszło do głowy...
Albo w jakiś zawoalowany sposób- no ale jak inaczej nazwać 2000??? No wiesz, mówić teraz, że oczekiwałam z jej strony propozycji cenowej, ale z powodu szczególnych okoliczności zaakceptowalam barter...? Jednakowoż żadne perfumy mi nie przychodzą do glowy, bo kocham QEssence??? i nie potrzebuję
|
#3413 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obecny rok minus 11? ![]() co do ceny to mogłabys sie wyrazic ze interesuje cie kazda ilość tysięcy powyżej jednego
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic już nie mówię bo można zacząć droga pani m - co do kwestii ceny .. w sprawie ceny.. miałyśmy ustalić definitywnie kwestie ceny obrazu miałam nic nie mówić
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb
![]() Obraz jutro będzie w Blue City, a potem chyba u pani M.? A teraz czas na Eden- mimo Dii Amouage ![]() Flo
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ad1. a ja w to klikałam ad2. co kupiłeś ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-25 o 01:00 |
||
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rejcz- jak zacząć, wiem, teraz tylko, żeby tamta kupa co się śniła Flo była moja
|
|
#3419 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() "Hahaha" |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

Zaproponuj 2000 i zobacz co wyjdzie. Jak będzie 1500 to se dobierz do tego perfumy 

za jutro 

jaki wulgarny się zrobiłeś

a na pewno do szybkiego leczenia .
Idiota jakiś to układał. )

a ja wziełam "warzywa na patelnię" paczka rodzinna 

buuu
tylko co to byøo 
nic już nie mówię
x2