![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
mała jest super !!!!
to wracam do fontku przerupkowego
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-24 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. no właśnie - poważnie to też jestem za kasą z tym RM to taki 1/3 żart - no że jak jusz szalec to szaleć ( i rozbierać ![]() ![]() a propo cen obrazów - pan z Krakowa malarz - akwarele, śmiga cenami ino hyżo - tak przyzwyczaił klientów i pisze do negocjacji - bo wie że to zachęca i ma wliczoną orientacyjną kwotę negocjacyjną w cenę i potem każdy jest hepi że ma obraz za 800 zł albo za 1500 a nie 2000. (takich panów we Kraku jest pewno sporo ale każdy robi zapewne ten sam myk cena pod łobrackiem i napisane "do negocjacji" choć som tacy co nie piszą o negocjacji i oni chyba najwięcej zarabiają na obrazach - chociaż pewności nie mam to jest akurat proste. Bo to jego dzieło - niepowatarzalne - nie ma czegoś podobnego an rynku - albo chcesz ten obraz albo zaden. powinnaś tak Kameleona na salony wprowadzić tzn gópie słowo powinnaś - źle dobrałam , dobrze by było - fajnie to widzę - on jest taki "chodliwy" o niego się będą zabijać - no i czy on jest na stronie? to moje spostrzeżenia ad malarstwo na sprzedaż ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |||
BAN stały
|
Fiebauo mi połowę postów
![]() Pana Boga chwali? ![]() W Gwadelupie, w czarnej ![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() Człowieka raptem 40 dni nie ma, a tu mu od razu w kompetencje włażą, pomysły podkradają, tfu! ![]() Nie przecieraj ![]() Ja tak na serio wyglądam ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak serio, odkąd jestem przeziębiony (czyli od 31. października), praktycznie nie potrzebuję jedzenia (a dzisiaj 3. dzień głodówki) ![]() A kcesh w nos? ![]() Cytat:
![]() Chociaż nie... na wiadomym zdjęciu wyglądasz jak prawdziwa gwiazda ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
No cóż...pewnie, że wolę kasę, ale teraz już kicha- nie zmienię...
Dobra, powiem, że chcę 0siem Rojal Musek tych mniejszych ![]() Dodam jeszcze, że dostała w prezencie- jak każdy z gości bankietu- setkę QEssence- no ale to prezent, jednak wspominam Wam, żeby nie było ![]()
#3396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 i 5 - chuopy to się jednak nie zmieniajo co ? ![]() ![]() ![]() ![]() ehhh no jusz dobrze jusz jakoś chudego Gryxa spóbuję zaakceptowac - nie będe taka ale za tą Biedrę to się rozliczymy jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 22:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
BAN stały
|
Wyrzuty sumienia z jej powodu miałem... no i żem przylazł
![]() Widziałaś przecież, że z mamą byłem, a że ona o nas (jeszcze) nie wie, to dlatego ten mój (udawany) pośpiech i jeden całus na szybko przy mrożonkach ![]() ![]() Tak, tak, to JA! ![]() No... no skoro brzydal, to nie ładnie ![]() To brzydko ![]() ![]() To Ty mnie nauczyłeś podwórkowej łaciny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Kjut! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Nom, w pewnym momencie się zrobił popularny jako dopalacz i go urecepcili Cytat:
![]() Ja poproszę! ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad sklepy - właśnie przeczytałam na kartonie soku jabłkowego TYMBARK co następuje: "NOWOŚĆ! Nie z koncentratu!" czyli tera trend sprzedażowy reklama, polega na tym czym co nie jest ? w sumei to już glutaminianem zaczęli - ehhh ale i tak tekst nie z koncentratu mnie rozwalił w dalszej odsłonie dowiemy się z czego - na razie wiemy z czego nie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- noooo ![]() czy Ty wiesz jak ja się musiałam gimnastykować ![]() nawet se zrobiłam własną, ale ciągle była pełna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |||
BAN stały
|
No jacha, że satry, a nie jakiś nwoy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. to już chyba jest dawno zrobione ![]() 3. to ja poproszę przelewem, pfff (foch) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie hicior to tekst: Nalepiej spożyć (+ data), nie no, jasne ![]() ![]() kurcze macaøam sample i próbki i czymß pachné ![]() ![]() i ide sié zrestarci© ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Rejcz, za radę- właśnie nie wiem, czy ma paść tym razem kwota...?
Może to dobry pomysł? Bo inaczej mogę zabrnąć w kałabanię ( jeszcze bardziej) ![]() Bo te perfumy, co wybrałam- Dia, Royal M. i Blonde kosztują- w zal. od pojemności albo 1875 zł albo 1500- to daje pani M. wybór Już sama nie wiem- głupia jestem W QEssence róża wg mnie ZDECYDOWANIE nie gra pierwszych skrzypiec, ale ja, w rzeciwieństwie do Sabb, różę lubię- więc może dlatego ja ją czuję mniej, a Ona bardziej
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy ajkie słowa padły w jakim kontekście - bo na razie to mi wygląda że nic nie zostało jeszcze ustalone - i ze masz prawo do określenia własnych ustaleń mam tylko nadzieję że pani M. nie okaze się wioską i nie powie na dzięń dobry od progu no to jakie sobie pani perfumki życzy za obraz ? powiedz ze to nie będzie mieć miejsca - ale ostatnio ludzie "na stanowiskach" zaskakują mnie ( mimo wszystko ) wieśniactwem i już tak zakłądam najgorsze zawsze - jak to ja paście kwoty słownie i to z naciskiem na złotych to jest dobry pomysł - tylko umiejętnie trza go przemycić a na tej sztuce się już nie znam - bym się znała to bym zarabiała - zatem niech ktoś jeszcze się wypowie - słuchaj specjalisty negocjatora ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- widziałam foty Cieleckiej z promocji perfum - no i kurde co jak co ale jestem fanem jej stylu od zawsze - niezmiennego od lat nastu - i laska tez wie, jako i ja że wszechobecne brązy, beże i camele jej nie pasuja ( no dobra beże nude wyjątkeim ![]() ![]() za to z butów wyrwała mnei - również jak zawsze - gołonoga cicho Popek - ja pipcze ta kobieta zawsze jest tandetna, mam wrażenie że się wręcz stara taką być - albo ktos ze stylistów robi jej na złość Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 23:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Wyglądałaś świetnie ![]() Żałuję, ze nie byłam, ale kurczę... Nie chce mi się. Mam tak totalny spadek formy, że nawet lekarze nie wiedzą, co jest. Na razie wykluczyli śpiączkę cukrzycową. Przynajmniej coś. Choć mnie z tego nic, skoro i tak śpię 40 godzin i budzę się śpiąca. ![]() Cytat:
W kwestii barteru - testowałaś attary Amouage? tego raczej sobie nie kupisz. To znaczy... Po sobie sądzę. Ja nie kupię. Drogo jak piorun, a rozbierać nie ma jak bo to 12 ml. Ale moc mają. i piękne są.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-11-24 o 23:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
grozi wypollizowaniem
|
kurcze...ja tez kiedys podjełam sie roboty na zasadzie dogadamy sie pózniej-no i nie było miło pod koniec
![]() ![]()
#3408 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja tak na początku miałem ![]() Cytat:
![]() Gdzieś można zobaczyć ten Twój obraz dla Q? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Nadrobiłem perełkowy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
grozi wypollizowaniem
|
bosz..co za wiesniaki w tym galilu
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- moja wybitna inteligencja podpowiada mi ze byc moze w quality? ![]()
#3410 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Sabb - żelazo ? sprawdzone ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Kochana, raczej klepłam róbmy barter - bo calkowicie zostawiłam Jej inicjatywę... ale co do ceny też, tak więc jednakowoż myslę, że cena paść nie powinna- ale perfumy jak najbardziej- tak mi wreszie przyszło do głowy...
Albo w jakiś zawoalowany sposób- no ale jak inaczej nazwać 2000??? No wiesz, mówić teraz, że oczekiwałam z jej strony propozycji cenowej, ale z powodu szczególnych okoliczności zaakceptowalam barter...? Jednakowoż żadne perfumy mi nie przychodzą do glowy, bo kocham QEssence??? ![]() ![]()
#3413 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obecny rok minus 11? ![]() ![]() co do ceny to mogłabys sie wyrazic ze interesuje cie kazda ilość tysięcy powyżej jednego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo można zacząć droga pani m - co do kwestii ceny .. w sprawie ceny.. miałyśmy ustalić definitywnie kwestie ceny obrazu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Sabb
![]() ![]() Obraz jutro będzie w Blue City, a potem chyba u pani M.? A teraz czas na Eden- mimo Dii Amouage ![]() Flo ![]()
#3416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad1. a ja w to klikałam ![]() ad2. co kupiłeś ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-25 o 00:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rejcz- jak zacząć, wiem, teraz tylko, żeby tamta kupa co się śniła Flo była moja ![]()
![]() |
#3419 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() "Hahaha" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.