Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 16:41   #4441
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez 2hot4you Pokaż wiadomość
Hej, mam szybkie pytanko:

jeśli złożę zamówienie przez internet z odbiorem w COKu i to zamówienie będzie poniżej 150zł to płacę coś za pakowanie? Tak jak by to było w przypadku dostawy do domu? Jeśli tak to ile?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Tak, 10 zł.
Stary 2011-11-25, 16:41   #4442
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Czy ja mogę prosić o nowy katalog 2 w mniejszym rozmiarze?? Będę bardzo wdzięczna
chętnie bym go obejrzała ale nie udaje mi się z tego serwera go pobrać, więc proszę może ktoś może na inny serwer go wrzucić??

z góry dziękuję za pomoc
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:45   #4443
2hot4you
Raczkowanie

Dziękuję bardzo za odpowiedź
2hot4you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:51   #4444
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
chętnie bym go obejrzała ale nie udaje mi się z tego serwera go pobrać, więc proszę może ktoś może na inny serwer go wrzucić??

z góry dziękuję za pomoc
na chomiku chyba widzialam już 2/2012...
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 17:25   #4445
viola tricolor
Raczkowanie

a ja mam pytanie, (bo dopiero jestem konsultantką niecałe pół roku) odnośnie AVON CLUB - odnośnie, o co w tym chodzi?

tzn. bo nie wiem. czy warto się "namachać", zbierać duże zamówienia, starac się i w ogóle...

tzn. rozumiem to tak, że jak przez następny rok - od kat. 01 do kat. 17 -2012 roku uzbieram łącznie 12000 zł - to wstępuje na I poziom AC i dostaje zniżkę 30% zawsze na wszystko (tzn. produkty kosmetyczne oczywiście, na reszte 20%) i list gratulacyjny ;p

i teraz jak długo ta zniżka 30% będzie obowiązywać? i na jak długo AVON będzie mnie "tzrymał" w AC? to juz tak miło na stałe?, czy jak...
viola tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 17:38   #4446
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viola tricolor Pokaż wiadomość

i teraz jak długo ta zniżka 30% będzie obowiązywać? i na jak długo AVON będzie mnie "tzrymał" w AC? to juz tak miło na stałe?, czy jak...
poprzednie edycje kończyły się wraz z końcem kat.12 -przywileje obowiązywały 5 kolejnych katalogów czyli do końca kat.17

co roku jest nowa edycja -trzeba starać się na nowo
od nowego roku ma być nowa edycja która zacznie się od kat.1/2012 -sprzedaż z kat.15,16 i 17/2011 zostanie już do niej wliczona
czy będą jakieś zmiany tego jeszcze nie wiemy

obawiam się , że zostaną podniesione progi -osoby mające duże zamówienia w tych 3 katalogach mogą uzyskać sprzedaż potrzebną do uzyskania pierwszego poziomu o ile nie uległby on podniesieniu...

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-11-25 o 17:58
Stary 2011-11-25, 17:39   #4447
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez sensualitat Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o pomoc. Zastanawiam się nad zakupem pudru wygładzającego z serii Anew https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1
Ale ciężko dobrać mi kolor, do wyboru są tylko 2. Oglądałam swatche w necie, ale są nieco mylące. Mam dość jasną cerę, ale wpadającą w żółty odcień. Z recenzji w KWC wynika, że jaśniejszy kolor Sotf beige jest bardzo jasny i różowy, z kolei ten drugi Nude beige jest bardzo ciemny. Może któraś z Was mogłaby się wypowiedzieć na temat kolorów albo zrobić zdjęcia w dziennym świetle?
Druga sprawa to krycie. W recenzjach dziewczyny pisały, że puder bardzo dobrze kryje, choć nie jest to jego głównym zadaniem. Podejrzewam jednak, że używały go na podkład w celu utrwalenia i zmatowienia. Czy któraś z Was używała go na gołą skórę bez podkładu i może potwierdzić jego dobre właściwości kryjące? Zależy mi na kryciu przebarwień i chciałabym traktować ten puder jak podkład w kompakcie.
Jedyne co mogę ci poradzić, to zamówić oba i potem jeden zwrócić

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 17:52   #4448
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
może pierwsze x KK się załapie tak się zastanawiam ,że te cienie są chyba kremowe (tak jak te z Ct..) osobiście raczej nie przepadam za kremowymi cieniami wolę takie normalne matowe,prasowane

Bierzecie sobie paletkę do makijażu z Mini-katalogu za 9,90 ?
wyglądają na kremowe.. i martwi mnie to, bo mam ochotę na tą paletkę, no, ale poczekam aż ktoś już zamówi i będzie wiadomo czy kremowe czy 'normalne'

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
podejrzewam, że rzecz z minikatalogu braknie w większości już w pierwszy lub drugi dzień jego trwania ja na te rzeczy puszczę za chwilę zamówionko właśnie
nie strasz! paletek może zabraknąć [], ale mam nadzieję, że nie zabraknie kolczyków Holiday, bo mam zam. na 3 komplety a zamówienie będę puszczać 7-8 gr.

mam pyt. odnośnie MiniKat. ktoś tu już wcześniej o to pytał, ale nie znalazłam odpowiedzi.. jaki jest opust na rzeczy z MiniKat? wypracowany? a na niekosmetyczne stały 20%?
Stary 2011-11-25, 18:31   #4449
nataszka25
Zakorzenienie

dlaczego nie mam swiatel przy kosmetykach??
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:31   #4450
eleonorka
Raczkowanie

Coś w tym roku nie zrobili promocji na dostawę kurierską, w tamtym roku przed świętami była po 2,90
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:32   #4451
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
podejrzewam, że rzecz z minikatalogu braknie w większości już w pierwszy lub drugi dzień jego trwania ja na te rzeczy puszczę za chwilę zamówionko właśnie
A bedziesz zamawiala moze te puchate papciochy? Bo mnie sie one strasznie podobaja i sie zastanawiam jak z jakoscia

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dzięki za twoje cenne rady!! Ja zaryzykowałam i zamówiłam sobie dzisiaj ten Naturalsa z aloesem i rumiankiem....jak go przetestuje to dam znać jakie efekty Mam tylko nadzieję że łupieżu nie dostanę
To daj znac jak tez szampon sie spisuje, bo chetnie sprobowalabym obu nowych Naturalsow i tych dodatkowych maseczek tez (uwielbiam kosmetyki do wlosow )

Cytat:
Napisane przez sensualitat Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o pomoc. Zastanawiam się nad zakupem pudru wygładzającego z serii Anew https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1
Ale ciężko dobrać mi kolor, do wyboru są tylko 2. Oglądałam swatche w necie, ale są nieco mylące. Mam dość jasną cerę, ale wpadającą w żółty odcień. Z recenzji w KWC wynika, że jaśniejszy kolor Sotf beige jest bardzo jasny i różowy, z kolei ten drugi Nude beige jest bardzo ciemny. Może któraś z Was mogłaby się wypowiedzieć na temat kolorów albo zrobić zdjęcia w dziennym świetle?
Druga sprawa to krycie. W recenzjach dziewczyny pisały, że puder bardzo dobrze kryje, choć nie jest to jego głównym zadaniem. Podejrzewam jednak, że używały go na podkład w celu utrwalenia i zmatowienia. Czy któraś z Was używała go na gołą skórę bez podkładu i może potwierdzić jego dobre właściwości kryjące? Zależy mi na kryciu przebarwień i chciałabym traktować ten puder jak podkład w kompakcie.
Mam odcien ten jasniejszy wlasnie i jest on baaardzo jasniutki, co mi bardzo pdowiada, bom bladolica. Mi jakos w roz bardzo nie wpada... ani bardzo w zolty. Jest napewno jasniejszy niz podklady w plynie w odcieniu Nude (bo tych tez uzywam). Jak nie sapomnie to jutro trzasne zdjecie bo teraz to juz noc
Kryje dosyc dobrze, ale ja go glownie uzywam do zmatowienia na podklad. No i nie uzywam gabeczki, bo sie ciezko nia rownomiernie najkada i widac suche skorki na nosie - uzywam Avonowego pedza kabuki. Ogolnie polecam i jest to chyba najjasniejszy puder w kamieniu w Avonie. Mam tez najjasniejszy z tych w czanym opakowaniu i ciemny mi strasznie

Cytat:
mam ten rumianek z aloesem i mnie zaskoczył strasznie pozytywnie, do tej pory żaden szampon z avonu mi nie pasował. Mam włosy przetłuszczające się u nasady , reszta sucha, bardzo długie, plączące się i ten szampon sprawił, że są gładziutkie i błyszczące. Od razu po umyciu były takie śliskie i mięciutkie, chociaż ja i tak zawsze daję odżywkę. Tyle, że podejrzewam, że bardziej tłuste włosy mógłby obciążyć. Jak na razie jestem mega zadowolona i z 17 biorę ten drugi na próbę. Aha, jedyny minus, że raczej trzeba myć głowę 2 razy, po jednym myciu jakoś tak czułam, że wszystkie kosmetyki itp nie spłynęły, mi przy większości szamponów mocniejszych wystarczał raz, ale on jest dość delikatny.
Super Tez mam dlugie wlosy, przetluszczajace u nasady, ale ze myje wlosy codzienie i tak, to lubie jak szampon troche nawilza i wygladza. Nigdy nie uzywam szamponow do wlosow tlustych.

A wiecie co - znalazlam probke Crystal Aura. Pamieta ktos? Jejku jak to pieknie pachnie Ze tez traba nie kupilam go sobie jak byl w sprzedazy (bardzo krotko zreszta). Siedze sobie i wacham nadgarstek teraz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 18:39   #4452
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
mam pyt. odnośnie MiniKat. ktoś tu już wcześniej o to pytał, ale nie znalazłam odpowiedzi.. jaki jest opust na rzeczy z MiniKat? wypracowany? a na niekosmetyczne stały 20%?

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość

A wiecie co - znalazlam probke Crystal Aura. Pamieta ktos? Jejku jak to pieknie pachnie Ze tez traba nie kupilam go sobie jak byl w sprzedazy (bardzo krotko zreszta). Siedze sobie i wacham nadgarstek teraz
pamiętam lubiłam ten zapach, ja ostatnio przerzucając pudełka z biżuterią jaką mam z Avonu natrafiłam na to serduszko, które było w prezencie przy zakupie tej wody
Stary 2011-11-25, 18:42   #4453
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Nie wiecie może, jak rozbijany jest zestaw Incandessence ze s. 47 w K17?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:45   #4454
carolynnez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
TODAY i dla mnie to w ogóle nie podlega dyskusji
dziękuję ślicznie za opinię a czemu nie absynthe? może któraś z was powiedzieć coś więcej na jego temat?

jakoś tak zdecydowanie bardziej ufam waszym opiniom niż tym na kwc
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:47   #4455
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viola tricolor Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie, (bo dopiero jestem konsultantką niecałe pół roku) odnośnie AVON CLUB - odnośnie, o co w tym chodzi?

tzn. bo nie wiem. czy warto się "namachać", zbierać duże zamówienia, starac się i w ogóle...

tzn. rozumiem to tak, że jak przez następny rok - od kat. 01 do kat. 17 -2012 roku uzbieram łącznie 12000 zł - to wstępuje na I poziom AC i dostaje zniżkę 30% zawsze na wszystko (tzn. produkty kosmetyczne oczywiście, na reszte 20%) i list gratulacyjny ;p

nie nie avon club zbieramy do katalogu 14 wiec nie masz 17 katalogów na 12tys. zniżka 50% na próbki i list gratulacyjny no i te stałe 30% opustu na kosmetyki no i dodatkowo co myślę ze jest największym atutem do konca trwania programu dostaje sie 1 katalog z wyprzedzeniem.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 19:00   #4456
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Właśnie wczoraj sobie o nich myślałam, jak był temat zapachów.
Ja je jeszcze mam
Stary 2011-11-25, 19:03   #4457
sensualitat
Wtajemniczenie

GG do sensualitat

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Jedyne co mogę ci poradzić, to zamówić oba i potem jeden zwrócić
Cytat:
Mam odcien ten jasniejszy wlasnie i jest on baaardzo jasniutki, co mi bardzo pdowiada, bom bladolica. Mi jakos w roz bardzo nie wpada... ani bardzo w zolty. Jest napewno jasniejszy niz podklady w plynie w odcieniu Nude (bo tych tez uzywam). Jak nie sapomnie to jutro trzasne zdjecie bo teraz to juz noc
Kryje dosyc dobrze, ale ja go glownie uzywam do zmatowienia na podklad. No i nie uzywam gabeczki, bo sie ciezko nia rownomiernie najkada i widac suche skorki na nosie - uzywam Avonowego pedza kabuki. Ogolnie polecam i jest to chyba najjasniejszy puder w kamieniu w Avonie. Mam tez najjasniejszy z tych w czanym opakowaniu i ciemny mi strasznie
Dziękuję dziewczyny
Stary 2011-11-25, 19:04   #4458
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie za opinię a czemu nie absynthe? może któraś z was powiedzieć coś więcej na jego temat?

jakoś tak zdecydowanie bardziej ufam waszym opiniom niż tym na kwc
Absynthe jest dość specyficznym zapachem, więc nie każdemu może się podobać. To mieszanka nut zielonych, oraz orientalnych, mocno wybija się anyżek, szafran i drewno. Kompozycja ogólnie dość ciężka, zaczyna się ziołowo, potem dochodzą te balsamiczne, orientalne aromaty i drzewne akcenty. Może trochę sprawiać wrażenie zapachu męskiego.

Valoissa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 19:17   #4459
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
nie nie avon club zbieramy do katalogu 14 wiec nie masz 17 katalogów na 12tys. zniżka 50% na próbki i list gratulacyjny no i te stałe 30% opustu na kosmetyki no i dodatkowo co myślę ze jest największym atutem do konca trwania programu dostaje sie 1 katalog z wyprzedzeniem.
nowa edycja 2012 będzie trwała do kat.14?? jeśli tak to się zgadza do tego 3 ostatnie katalogi 2011 wliczone będą więc jest 17 łącznie

Zochawks wiesz coś więcej na temat nowej edycji?

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-11-25 o 19:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 19:43   #4460
kraska12345
Raczkowanie

Cześć dziewczyny . Wyrażę swoją skromną opinię, na temat kilku produktów, które otrzymałam w dzisiejszej paczce. Może komuś , kiedyś się to przyda.

1. Poczwórne cienie do powiek - MOCHA LATTE - bardzo ładne.
2. Róż w kamieniu - RUSSET - intensywny, przeznaczony raczej do ciemnej karnacji.
3. Zestaw kolczyków SOLUTIONS - no cóż ... pozostawia wiele do życzenia. Kolczyki lepiej wyglądają na zdjeciu aniżeli w rzeczywistości. Pewnie będę miała zwrot.
4. Pierścionki AMINA - od strony wizulanej wszystko jest ok, jednakże niestety są niewygodne. Źle leżą na palcu. Te ala "złoto" są jakieś kwadratowe. Jedynie ten ala "srebro" łądnie się dopasowuje do palca.
5. Torba na laptopa LAPTOP BAG z nowej kolekcji - bardzo ładna, ładnie wszystko jest wykończone, tylko niestety będę musiała ją zwrócić bo mojej klientki (siostry) laptop jest do niej za duży [/B]Mam nadzieje, że można zwracać te produkty z nowej kolekcji???
6. Bransoletka z koralami - BOXED TREASURE BEAD - prześliczna! Tylko niestety mam również małe ale do niej ... mianowicie ... trzeba bardzo się pilnować aby te wszystkie piękne, ręcznie zdobione koraliki niepouciekły! Niestety nie ma żadnego zabezpieczenia i koralaki najzwyczajniej w ściecie lecą sobie gdzie chcą Lecą w kulki
7. Bransoletka DOLORES - bardzo ładna! Niestety jest też małe ale ... jest jakaś rozciągnięta, zbyt duża i przez to niezbyt ciekawie prezentuje się na ręce. A szkoda, bo tak to jest bardzo ładna.
8. Woda toaletowa PATRICK DEMPSEY - ok, choć myślałam, że będzie ładniejsza

Moja skroman opinia na temat katalogu 17. Hmmm wydaje mi się, że teraz z tej 17 nie będę miała zbyt dużego zamówienia, bo szczerze mówiąc nic specjalnego nie zaproponowali na te święta. Jedynie w tym mini kataolu w oko wpadły mi KAPCIE (na zdjęciu wyglądają rewelacyjnie) mam nadzieję, że na żywo będą wyglądać podobnie. I Paletka z cieniami oraz błyszczykami jest ok, tylko pewnie tak jak piszecie, będą te produkty w brakach. W ofercie netto w ogóle nic ciekawego nie ma. Szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana tą świąteczną ofertą. A z mini katalogu bardzo ładny jest jeszcze szlafroczek i koszulka jednakże chyba trochę przesadzili z cenami. I to by było na tyle.

Edytowane przez kraska12345
Czas edycji: 2011-11-25 o 19:56
kraska12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 19:56   #4461
carolynnez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Valoissa_ Pokaż wiadomość
Absynthe jest dość specyficznym zapachem, więc nie każdemu może się podobać. To mieszanka nut zielonych, oraz orientalnych, mocno wybija się anyżek, szafran i drewno. Kompozycja ogólnie dość ciężka, zaczyna się ziołowo, potem dochodzą te balsamiczne, orientalne aromaty i drzewne akcenty. Może trochę sprawiać wrażenie zapachu męskiego.
dziękuję, zazdroszczę talentu w opisywaniu zapachów nie chciałabym rozczarowania jak z bondgirl, teraz wezmę today a absyntha wezmę próbki
kolor flakonika jest hipnotyzujący
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 20:07   #4462
zochawks
Zakorzenienie

przytoczyłam przykład jak było w tym roku. W poniedziałek ide na spotkanie klubowiczek i może wyjaśnią jak to w tym roku bedzie

WYMIANA KOSMETYKÓW

Stary 2011-11-25, 20:13   #4463
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
przytoczyłam przykład jak było w tym roku. W poniedziałek ide na spotkanie klubowiczek i może wyjaśnią jak to w tym roku bedzie

W tym roku nie było przecież do katalogu 14
despa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 20:30   #4464
maria_ewelina
Raczkowanie

proszę o szybką odpowiedź-czy perełki brązujące z oferty która widnieje na strefie mają zniżkę wypracowaną??? bardzo proszę o odpowiedź
maria_ewelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 20:36   #4465
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria_ewelina Pokaż wiadomość
proszę o szybką odpowiedź-czy perełki brązujące z oferty która widnieje na strefie mają zniżkę wypracowaną??? bardzo proszę o odpowiedź
Tak dziewczyny dostały z opustem. Wychodzą za śmieszne pieniądze wiec warto kupić

WYMIANA KOSMETYKÓW

Stary 2011-11-25, 20:38   #4466
maria_ewelina
Raczkowanie

Cytat:
Tak dziewczyny dostały z opustem. Wychodzą za śmieszne pieniądze wiec warto kupić
bardzo dziękuję
maria_ewelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 21:08   #4467
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
W tym roku nie było przecież do katalogu 14
no właśnie bo edycja zakończyła się z końcem kat.12
Stary 2011-11-25, 21:10   #4468
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądają na kremowe.. i martwi mnie to, bo mam ochotę na tą paletkę, no, ale poczekam aż ktoś już zamówi i będzie wiadomo czy kremowe czy 'normalne'

nie strasz! paletek może zabraknąć [], ale mam nadzieję, że nie zabraknie kolczyków Holiday, bo mam zam. na 3 komplety a zamówienie będę puszczać 7-8 gr.

Paletka jest na pewno kremowa, bo mam ją od paru miesięcy jeszcze z katalogu.Choć dość cięzko się nakłądają, a kolory sa troszkę "ińsze"Błyszczyki za to super.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 21:21   #4469
gosika123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Paletka jest na pewno kremowa, bo mam ją od paru miesięcy jeszcze z katalogu.Choć dość cięzko się nakłądają, a kolory sa troszkę "ińsze"Błyszczyki za to super.

A czy te cienie są perłowe czy matowe?
gosika123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 21:42   #4470
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Widać jacy oni są poinformowani

Odpisali mi, że rozmiar 38-39 kapci ma długość wkładki 25 cm. I się zastanawiam czy brać jak mam 24 cm
spokojnie możesz wziąć bo wkładka zawsze jest dłuższa o pół cm do cm
Cytat:

chyba taki opust standardowo na niekosmetyczne, a kolczyki holiday też wzięłam
Cytat:
Napisane przez kraska12345 Pokaż wiadomość
Moja skroman opinia na temat katalogu 17. Hmmm wydaje mi się, że teraz z tej 17 nie będę miała zbyt dużego zamówienia, bo szczerze mówiąc nic specjalnego nie zaproponowali na te święta. Jedynie w tym mini kataolu w oko wpadły mi KAPCIE (na zdjęciu wyglądają rewelacyjnie) mam nadzieję, że na żywo będą wyglądać podobnie. I Paletka z cieniami oraz błyszczykami jest ok, tylko pewnie tak jak piszecie, będą te produkty w brakach. W ofercie netto w ogóle nic ciekawego nie ma. Szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana tą świąteczną ofertą. A z mini katalogu bardzo ładny jest jeszcze szlafroczek i koszulka jednakże chyba trochę przesadzili z cenami. I to by było na tyle.
mi się bardziej katalog 16 podobał niż 17 też
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości