|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22771 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Na jutro mam się nauczyć około 200 słówek z angola Jutro też o 19 mam spotkanie w sprawie korków z niemca z jakąś nauczycielką.. heh zrobi mi sprawdzian na początek, żeby zobaczyć czy dam radę żeby zdawać na rozrszerzeniu. Jak sobie nie powtórzę to ciemno to widzę To ta jesień mnie tak pesymistycznie nastawia do świata Cytat:
Cytat:
Taniec nowoczesny? Cytat:
|
||||
|
|
|
#22772 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko wszystkim
jak wczoraj pisalam papa maniczki parowek to stana nademna moj brat i tak czyta i do mnie o ty zboczencu, co za parowki, to takie rzeczy tu sie dzieja a ja mu ze jak sie nie zna to sie niech nie odzywaEdit: a tak apropo to ja nie szlam wczoraj na zadna zabawe taneczna ani nic z tych rzeczy choc szkoda tylko na Taniec z Gwiazdami szlam
|
#22773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie jak zwykle nic nie idzie po mojej myśli.. wiedziałam, że dzisiaj na matmie babka weźmie 3 osoby do odpowiedzi[ z tematu, który sami mieliśmy opracować] No i jak głupia liczyłam, że mi się poszczęści Po próbnych maturach będę musiała to poprawić
|
|
|
|
|
#22774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam jutro sprawdzian z historii taki pisemny a la matura rozszerzona i sparawdzian z matmy z której nic nie rozumiem ale jakoś muszę przetrwać jak na razie oceny moje z matmy to 1/4+ ![]() no to wszystko przez tę jeśień coż to za Łukasz może nie daje znaku życia z takiego prozaicznego powodu jak "D" a my głupie baby jak zwykle się martwimy Cytat:
hehe a ja myślałam że Ty na imprezę lecisz a nie na TzG |
||
|
|
|
#22776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ile Twój brat ma lat? A ja myślałam, że na tańce chodzisz
|
|
|
|
|
#22777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co ty ja tam się nie przejmuję Arczi tez nie, potrafimy śmiać się sami z siebie ![]() No wiem Arczi fajny jest Ale popatrzeć sobie możesz, jak każda z Was
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#22778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię środy jako dnia ale teraz widzę w niej OGROMNEGO plusa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#22779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Historia?? Czarna otchłań dla mnie.. nienawidzę uczyć się historii.. te datyO tym Łukaszu pisałam kilka stron temu Kolega z gg, koleżanka mnie namówiła, żebym się z nim spotkała i dupa.. nic z tego nie wyszło
|
|
|
|
|
#22781 |
|
Wtajemniczenie
|
Na imperez fajnie by bylo ale chyba narazie sie na to nie zanosi chociaz 10 grudnia ma byc bal kurturoznawcow
no i temat przewodni to gangsterzy i prostytutkiMoj brat ma 14 lat
|
#22782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, dlatego jestem tutaj z wami . Biedne Słoneczko, łączymy się z tobą w bólu |
|
|
|
|
#22783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja też nie lubię środy bo mam 8 godzin i jak mi dużo zadadza na czwartek to nie odrabiam bo mecz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#22784 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętasz, jak dawałaś linka do tych koszulek za chyba 15 zł ![]() Crisa też sprzedają.. ale co ja miałabym z takiej koszulki Przecież nie miał jej na sobie |
|
|
|
#22785 |
|
Zadomowienie
|
widzę kolejną siostrę, cześć Luna
|
|
|
|
#22786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie czarna magia to fizyka i matma noga jestm kompletna Cytat:
łohohoh...... fajnie ![]() mi się szykują połowinki w grudniu albo styczniu
|
||
|
|
|
#22787 |
|
Zadomowienie
|
Muszę już was opuścić, będę jutro, papa
|
|
|
|
#22788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jakoś się na to nie zanosi |
||
|
|
|
#22789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok 17 będę w domku, zrobię lekcje, coś wszamie wpadne do Was i heja na TV
|
|
|
|
|
#22790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Echh zdenerwowałam się, tata się mnie czepia że nic nie robię tylko cały czas spędzam czas przy komputerze, i on nie może usiaść, na mnie gada że tyle czasu siedze a sam jest uzależniony!!!! Co za chamstwo!!!!!!I oczywiście ja najgorsza
|
|
|
|
|
#22791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22792 |
|
Zakorzenienie
|
Paaaa
A i chodzi co chwila się kręci nawet nie raczy drzwi zamknąć i tylko gapi się co ja robie Ja chcę mieć pokój na klucz
|
|
|
|
#22793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie przejmuj się za Ciebie |
|
|
|
|
#22794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ambitna jesteś Ja tam bym się nie nadawała.. wolę matmę A ja w styczniu mam studniówkę.. byłam już patrzeć za suknią.. ale nie wiem nawet jaki krój by mi pasował.. jaki fason.. kolor To będzie trudny wybór Papusie
|
|
|
|
|
#22795 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z mojego Baszcza ![]() Cytat:
słuchaj starszej siostry a w zimie będziesz w trampkach chodzić ![]() ooo to będzie ciekawe, pamiętam jak Baszczowi robili kołyskę ![]() Cytat:
jak dorośniesz to Ci przekaże część swojej mądrości ![]() łehehehe pamiętam ![]() za Ciebie ha widzisz ja sobie ekran rozjaśniłam i zajrzałam tam gdzie nie trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
przedmiotu dodatkowego też sie musze uczyć no i całą reszte ![]() ja lubie jesień nie martw sie, widocznie to nie te jeden jedyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na samo słowo historia mam drgawki a ja myślałam że jest starszy ![]() good evening wszystkim
|
|
|
#22796 |
|
Zakorzenienie
|
sloncee nie mogę się napatrzyć na Twój avek
śliczny jest |
|
|
|
#22797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wypije za Ciebie Cytat:
![]() Dragomir Okuka, choć pracuje w Wiśle od dwóch miesięcy, może stracić pracę - informuje portal sport.gazeta.pl. Pozycją Serba zachwiała porażka z GKS i wcześniejsze potknięcie Wisły z Ruchem Chorzów w Pucharze Polski. Ratunkiem dla Okuki może być to, że coraz mocniejszą pozycję w klubie ma Zdzisław Kapka. W Wiśle zatrudniony jest na stanowisku skauta, ale de facto jest głównym doradcą właściciela Bogusława Cupiała. To on dążył do zwolnienia Dana Petrescu i zatrudnienia Okuki. We wrześniu jeździł na negocjacje kontraktu z Serbem, a ostatnio zaczął obserwować poleconych przez niego piłkarzy. W połowie września poprzednik Serba Dan Petrescu został zwolniony m.in. za to, że w siedmiu meczach ligowych stracił osiem punktów. Dorobek Okuki jest jeszcze gorszy - zgubił punkt więcej. Atmosfera w drużynie jest fatalna. Piłkarze nie ufają już Okuce. - Zamiast konsekwentnie grać systemem 4-4-2, w drugiej połowie namieszał nam w ustawieniu - powiedział jeden z nich po spotkaniu z Bełchatowem. - Dzień przed meczem mieliśmy ostry trening i brak świeżości na początku odbił się na stratach goli. Fizjolog potrzebny nam od zaraz - dodawał inny wiślak. Kary mogą dotknąć też piłkarzy. Po rundzie jesiennej zespół może opuści nawet czterech zawodników (m.in. Hristu Chiacu i Branko Radovanović), a teraz - według naszych informacji - lista nazwisk ma się jeszcze wydłużyć. nie chce żeby Dragomir stracił prace i nie chce żeby Branko opuścił zespół, tylko nie to
|
|
|
#22798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam się że same ambicje nie wystarczą papatli hej Lunciu siostro a trampkach zimą ładnie chcesz mnie wystawić
|
|
|
|
|
#22799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że gdzie ja bym wyszła w koszulce piłkarskiej I mój tato też dużo czasu przy kompie spędza Na szukaniu autek oczywiście..Cytat:
Ehh.. jesieni nie trawię.. wszystko smutne dokoła No i w sumie, to mi się nie śpieszy z chłopakiem Kiedyś tam na pewno się znajdzie tego JedynegoMykam teraz już na prawdę
|
||
|
|
|
#22800 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie widziałam kawałek meczu Pampeluny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Na jutro mam się nauczyć około 200 słówek z angola
Jutro też o 19 mam spotkanie w sprawie korków z niemca z jakąś nauczycielką.. heh zrobi mi sprawdzian na początek, żeby zobaczyć czy dam radę żeby zdawać na rozrszerzeniu. Jak sobie nie powtórzę to ciemno to widzę
...pismo zniewalające... ale sądze, ze jest to sciema i ktos sie bawi i pali głupa...z moich mezow

może nie daje znaku życia z takiego prozaicznego powodu jak "D" a my głupie baby jak zwykle się martwimy
Arczi fajny jest

Czarna otchłań dla mnie.. nienawidzę uczyć się historii.. te daty

za Ciebie