![]() |
#3511 | |||
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Sabb , a tarczycę Ci sprawdzili ? Bo przy niedoczynności takie objawy mogą być .
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak się nie postępuje ![]() Trzymam kciuki , żeby mąż miał hojną rękę ![]() I już więcej nic nie powiem , bo mi się bezeceństwa zaczynają cisnąć ![]() Mam inwazję moli w chałupie , nie wiem , skąd toto przyłazi i się lęgnie , teraz odkryłam mole w kocim grajdole z koca , którego małżon nie pozwala ruszać , bo kotu niewygodnie będzie ![]() Chyba zaraz walnę sobie kawę i pójdę robić porządek w ostatniej szafie ![]() No i ponieważ małżon na działce , zlałam się Aromaticsem po pępek ![]() ![]() Ot i bezeceństwami zaszczytowałam ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-11-25 o 21:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Taki bałagan?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to teraz wiesz ![]() Kam, mam pytanie, gdzie nocowałaś w Lbn jak byłaś na Hellofolks? I słusznie, bo upy to nie urywa Cytat:
Cytat:
![]() Dianthus? Ellenisia? Note Poudree?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też zeszłej nocy spadłaś z łoża? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() I wychodzi na to , że wciąż miłościwie panuje nam filisterska mentalność , że co tam taki malarzyna , MY BOGACI to jesteśmy świat , a on powinien się cieszyć , ze w ogóle pozwalamy mu bywać na salonach . Przepraszam , być może się zagalopowałam , ale kiedy widzę takie podejście do kogoś , kto własnymi rękami i własnym talentem tworzy absolutnie niepowtarzalne rzeczy , to mnie po prostu cholera trzęsie i ciska ![]() I jednoznacznie określa poziom osoby tak postępującej ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-11-25 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
Swoją drogą, Justyno, czy podpisywałyście umowę kupna-sprzedaży? Bo jeśli pani M. uważa, że Tobie wystarczy sława i chwała, to może i jej powinno wystarczyć opromienienie obrazem tych trzech (?) bankietów, a potem obraz mógłby wrócić do Ciebie i opromieniać Ciebie na Twoich wystawach? Przepszam, jeśli głupoty piszę, ale po przeczytaniu streszczenia tej rozmowy cokolwiek podniosło mi się ciśnienie. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-11-26 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i nawet Pascal mufił ze fe francjii to siemniak gotuje sie w simnej fodzieee, nie fie dlaczego ale zapamientał bo mufilii ze to barco faszne ![]() co do opromieniania itd ![]() to mnie osobiscie by satysfakcjonowało gdyby jeden projekt miał mi zapewnic kilka zlecen od elit ![]() jakby sie kto pytał-wykonam takowy za darmo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Nindżopesz
|
Huh, no doprawdy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
grozi wypollizowaniem
|
ach a propos projektow to menczy mnie jedna rzecz od dawna:
-jakbym chciala zrobic projekt wnetrz za darmo albo za grosze np korytarzy i poczekalni w przychodni nfz to do kogo by nalezało wystąpic z taką propozycją? ![]()
#3524 |
Nindżopesz
|
Głodna jestem ale zeżarłam dziś limit kcal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() do właściciela należy wystąpić - to najczęściej jest spółka jakaś tam; tylko po co robić projekt, jak nie będzie na materiały i wykonanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no jak po co-do portfolio ![]() a co mnie to obchodzi czy ktos realizuje moje projekty ![]() ![]() hmmm jak sie dowiedziec o tej spółce? to gdzie s isze? ide luczyc
![]() |
#3527 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Placka nie upiekę bo nie umiem ale chlebem z serem poczęstuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
grozi wypollizowaniem
|
heh-znalazłam..jesu..same baby w zarządzie...nietopsze
![]() ![]() pomyslę...tylko co ja im napisze ze cce im zrobic projekt ale jak to uzasadnie ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- jasne ![]() tylko cos mi sie wydaje ze twoja chata juz wykonana jest ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3529 |
Nindżopesz
|
Ano jest. I ofkors nie mam czym płacić
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Nie żartuj, czy Ty wiesz jak ten projekt opromieni Twe imię, to Ci nie wystarczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
grozi wypollizowaniem
|
spoko promocja do konca miesiaca-projekty za free mogłabym ci np przeprojektowac salon na wypasną sypialnie ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() mam inny pomysł moze napisze do pani M ![]() ze jej cos zaprojektuje ![]() ale wiecie co mam ochote serio zaprojektowac-krakowska witryne galilu....niby prosta rzecz witryna-a to co na niej zrobili wprawiło mnie w osłupoienie-rózowe tandetne napisiory na całe szyby ![]() wg mnie wygląda to jak rozlewnia nicole czy cos takiego massakra...jakbym nie wiedziala co tam jest to bym w zyciu nie weszła ![]()
![]() |
#3531 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie to koleżanka ma chatę (dom) prawie bezmeblowy (łazienka i kuchnia zrobione) więc jest pole do popisu. Ino marzy jej się styl klasyczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oesu...moze uda sie ją nawrócić? chociac na glamour? ![]()
![]() |
#3533 |
Nindżopesz
|
Oj wątpię
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- [Teza stajl on] Zjadłam kbnsa [Teza stajl off] |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wiesz, jest taki dom na Kaszubach ![]() ![]() nie żeby elita ![]() ale opromieniać mogę długo i namiętnie ![]() bry wieczór/noc ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Justyna tak w sumie to nie wiem co napisać ![]() bo obraz chyba obiecałaś na ścianę salonu w Wawie ![]() ![]() nie pozostaje nic innego jak czekać na odzew Pani M.
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Moja droga Red co ćwiczysz?
![]() ![]() Flo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
![]() Teza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, co myślę? Że sytuacja wcale nie jest jednoznaczna. Emocjom podlegamy wszyscy, pani M. ma za sobą i przed sobą szczególne, emocjonujące okoliczności. Wtedy mówi się różne rzeczy.
Zresztą ucieszyła się, że wybieram rozwiązanie finansowe. To, ze być może rozminęły się nasze oczekiwania, wynika z tego, że wcześniej nie podjęłam rozmów o wynagrodzeniu - a była po temu okazja, bo pani M. przez telefon, zapraszając mnie na bankiet, powiedziała, że kupi ode mnie ten obraz. Poza tym dostałam prezent, i też powiedziała mi o tym dużo wcześniej, wreszcie widzę, jak traktuje ludzi, w tym pracowników, rozmawia bezpośrednio, normalnie, zwyczajnie. Krótko mówiąc, wydaje mi się, że cena miała prawo ją zaskoczyć, a że obraz mnie opromienia, traktuję jako zasłużony komplement ![]() Myslę, że za wcześnie, by oceniać tę sytuację. Zobaczymy, co będzie, o! Ja już swoje zrobiłam ![]() Dziękuję jeszcze raz za rady i wsparcie, bardzo mi to pomogło ![]()
#3539 |
Zakorzenienie
|
Ju
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
Mam czuja, że będzie dobrze
![]() A obraz był malowany dla Quality i niech opromienia blaskiem wszystkie flachy- aoudy szczególnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.