|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Wiecie co? Nie zdawałam sobie sprawy z mojego dzisiejszego menu ![]() Pół pizzerki, 2x energetyk, 2x kawa z mlekiem 2%, kawa sypana siekiera, garstka orzeszków ziemnych...... o.O
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, matkoooo, rozumiem ze chcesz być chwalona za spadki na wadze, ale nie kosztem zdrowia!
![]() ja w sumie dzis jadlam same warzywa, nic slodkiego (?!) , nawet nie tknelam tostow robionych przez siostrę (PRZENAJLEPSZE) . zaraz skonsumuję serek wiejski z jabłkiem, wypiję pokrzywę, obejrzę jakiś filmik i lulu! wiecie co w tym tygodniu raz widzialam sie z tzem, jutro tez sie nie widzimy, dopiero w niedziele. kompletnie nie tesknie. az mnie to martwi. uwielbiam te zyciowe rozterki ktore wlaczaja sie podczas @ ![]()
#3993 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dodałam do albumu zdj tej sukienki którą chciałyście zobaczyć, doradźcie mi czy pasuje żebym ją jutro ubrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie dodatki planujesz? ![]() ![]() SUPER
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie sie wybierasz? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jedziemy z Tż'em do hotelu ![]() ![]() Chyba że nie będę sie wygłupiała i ubiorę jakąś marynarke i dżinsy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Ale do hotelu z jakiej okazji?
![]()
![]() |
#3998 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Andrzejki ewentualnie xD No rozumiem, rozumiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my też kiedyś z TZ byliśmy w jakims pensjonacie żeby razem pobyć a moi rodzice myśleli ze jestem u kolezanki ![]() miałam dziś jechac do kuzynki i jutro isc do szkoły ALE.... nie mam gdzie Małej zostawić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to zrobisz sobie wolne, troche odpoczniesz , pobedziesz z Małą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heh... ja odpoczywam w szkole, całymi dniami siedze z Małą i taki weekend w szkole to dla mnie pełen luksus ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Noooo i moja intryga weszła w życie
![]()
![]() |
#4004 |
Zadomowienie
|
slicznie sie obkupilam wczoraj na poczet wyplaty z tego weekendu bo od jutra 7 rano ide na maraton zycia wiec w koncu cos m isie nalezy...najlepszy jest czerwony plaszczyk i mini :P moja pierwsza w zyciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ooo no fakt, ja mam też w kwiatki z Carrefoura, ale nie jest ich aż tyle, co na Twojej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam tosty, ale tylko jak ktoś mi zrobi. Moje mi nie smakują. No i bezapelacyjnie najlepsze są z chleba tostowego, ale on jest taki niepożywny. Głupia dieta ![]() Cytat:
![]() Ej, też tak macie, że podczas choroby zatrzymuje się Wam woda? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ubierz sukienke, smialo. skoro chcecie aby ten wieczor byl wyjatkowy, Ty sama musisz czuc sie wyjatkowo ![]() haha ponczochy beda, to ekstra, no tak, faceci to uwielbiaja ![]() Cytat:
![]() ![]() też nie zwracam uwagi na takie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- jezu juz sie boje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. no taaak wy macie studniowke przed soba ![]() ![]() Zdjęcia Juliana? uahaha , masz nas rane ![]() ![]() ![]() 3. ja lubie tosty z kazdego chleba... tosty sa jedyna forma spozywania pieczywa z maslem ;p i z mega duza iloscia tlustego sera ![]() 4. mi tez sie zatrzymuje woda ![]() ![]()
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
O, to mnie pocieszyłaś, bo ja zaraz sram po gaciach, że od tego leżenia w łóżku utyłam
![]() ![]() Ania, jaka Ty pomysłowa, przecież mogę mu dać słitaśny prezent na urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-25 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to Ty agniesik bankowo dostaniesz się na wymarzone studia ![]()
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Edit: Jedno dobre, że jeszcze wysłał mi kwiaty na urodziny, to było trochę bardziej romantyczne
![]() Ania, mam nadzieję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |||
Zakorzenienie
|
od 3 roku życia do 18 nosiłam okulary, potem sporadycznie do czytania. A teraz okazało się, że już nic nie pomoże... No tragedii nie ma, ale szkoda oczka
![]() A do psychologa już muszę, mam małę bulimiczne (straszne słowo ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jesteś jak Blair ![]() jak wchodziłam było pusto, jak wychodziłam- cały korytarz zdenerwowanych na mnie pań i mój spanikowany TŻ ![]() Mój TŻ zapytał wczoraj kim jest Julian Misi i dlaczego mam go w znajomych. I nawe się nie śmiał kiedy mu wytłumaczyłam, że to Twoje dziecko! ![]() Słuchajcie, wróciłam do domu i okazało się że mój kociak miał starcie z jakimś psem/płotem/innym kotem i ma ranę nad okiem średnicy 3 cm, nie jest głęboka no ale jest. Nie wiem co z nią zrobić, bo to niby kot, wylizała się ładnie i po prostu śpi, nic nie krwawi. Myślę, że jeśli zacznie ropieć pojadę z nią do lekarza, czy może od razu jechać? Nie wiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, zazdroszcze Ci ze juz tak mocno jestes zainteresowana przedmiotem ktory chcesz studiowac ![]() ![]() ja baaaaaaaaaaaaaaardzo lubilam chemie, krecily mnie te wszystkie reakcje, wszystko bylo dla mnie takie logiczne, ciekawe! niestety biologia to moj najgorszy przedmiot (wraz z fiza i matma, fueee zygii), no a nie ma profilu chem+ang+pol = i tak wagary ![]() Cytat:
2=2. ![]() 3. hmm, niby powinno się zawieźć kociaka od razu, żeby ta rana mu się nie zbabrala. pewnie wet wsadzi go w kolnierz i tyle. nie wiem sama.... moj kot ostatnio mial tego typu problem z lapka i troche zbyt dlugo czekalismy, pozniej dlugo mu sie to goilo.
![]() |
#4012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, używacie netbooków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Wtajemniczenie
|
heeeej
![]() ![]() ja padam ze zmęczenia ale jakoś daje rade. muszę. ![]() mam chwile załamania ale mimo to nie poddaje się... jestem na siebie zła, bo dzisiaj na obiad Tz wymyslił mc donalda. zjadłam tortille! ![]() należa mi się baty! kupiłam dzisiaj spodnie rozmiar 38!! biodra mnie załamują... tesknie za moim 34 ![]() ![]() ![]() lece usypiac Oli, bo sie drze juz ![]() dobranoc moje chudzinki ![]()
#4014 |
Zakorzenienie
|
BŚ, haha, ale mnie porównałaś
![]() ![]() O nieeeeeee ![]() Wy śpicie, a ja na uczelnię zaraz jadę ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Waga dzisiaj również 46,9 o.O;/
![]() |
#4015 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ostatnio zdychał mój kot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BŚ, ja nie ogarniam różnicy między tymi urządzeniami ![]() ![]() ![]() ![]() No a netbook byłby chyba dla mnie zbyt slaby, bo ingdy nie wiadomo kiedy zachce mi się malowac w paincie, pisac wierszyki w wordzie, liczyc w exelu ![]() w sumie nawet nie wiedzialam, ze zdecydowanie wole notebooki, ale tak wynika z powyzszej mojej wypowiedzi ![]() natomiast zupelnie nie ogarniam co to tablet ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie zalamuj się ![]() ![]() mc na obiad ![]() ![]() spodnie 38 w niespelna 2 tygodnie po porodzie to zadna tragedia, AGNES! Znajac Ciebie szybko wskoczysz z powrotem w 34/36 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4016 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak z mamą, przychodzi już do Was? ![]() daj buzi Oliwce! ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wróciłam do rodziców na weekend i za nie wyjdę z łóżka ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale tak w sumie to dzisiaj już chyba nikt nie bawi się w odróżnianie laptopów od notebooków, bo to raczej straciło już sens. Te mega cienkie, jak Macbook Air, to ultrabooki ![]() Właśnie mi ciężko nosić gdziekolwiek komputer, laptop jest po prostu za ciężki, potrzebuje czegoś lżejszego. Tylko nie wiem czy taki zwykły netbook 10-calowy będzie wygodny. W sumie system operacyjny mają jak wszystkie inne, więc i word, i paint, i exel się tam znajdzie ![]() Tablety są super! Zwłaszcza jak możesz do niego dokupić klawiaturę i masz netbooka z dotykową klawiaturą! Strasznie mi się podobają, przyjciółka sobie kupiła i jak to sama podsumowała- fajna zabawka, świetnie przegląda się na nim fejsa, ale do niczego więcej mi się nie przyda ![]() nienawidze tego, że wizaż ogranicza moją kreatywność i zamiłowanie do emot! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
Wy od rana tyle tutaj napisałyście
![]() ![]() Nawet mi katar przeszedł z wrażenia ![]()
#4018 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Fred ma chyba kocią depresję ![]() 2. To w takim razie netbook jest ok ![]() wazne ze jest paint ![]() i kalkulator xD 3. ja tak samo kocham emotu a musze je ciagle usuwac ![]() na tej liscie jest tyle magicznych emotek, a my nawet nie mamy ich jak używać ![]() bez sensu xD Cytat:
![]() ![]() czyli rozumiem , że %% nie będzie ![]() ![]() ![]() wiecie co nienawidze kuzynki mojego TŻa ![]() jest dlugowlosa blondyna , wypacykowana, wlasnie przesledzilam ja na necie ![]() ![]() ale ma przedluzane wlosy, powiedzcie ze to glupie, lambadziarskie i bezndziejne ![]() jest to moja trauma na dzisiaj. na poczatku jak zobaczylam liste jej zajec to pomyslalam ze usiade do nauki, ale pozniej sie wscieklam i zachcialo mi sie plakac ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-26 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra woda nie jest zła! ![]() Cytat:
![]() ![]() I nie ma nad czym wyć głupku! A to, że nie lubisz ją przez to co ma czy tam przez to jak wygląda odejmuje Ci wiary w siebie - zupełnie nie wiem dlaczego! Kocico ![]()
![]() |
#4020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście przedłużane włosy ją dyskredytują ![]() też chcę zrobić doktorat ![]() Cytat:
![]() Jaką wybrałaś kreację na wieczór? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.