|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Wiecie co? Nie zdawałam sobie sprawy z mojego dzisiejszego menu ![]() Pół pizzerki, 2x energetyk, 2x kawa z mlekiem 2%, kawa sypana siekiera, garstka orzeszków ziemnych...... o.O
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, matkoooo, rozumiem ze chcesz być chwalona za spadki na wadze, ale nie kosztem zdrowia!
![]() ja w sumie dzis jadlam same warzywa, nic slodkiego (?!) , nawet nie tknelam tostow robionych przez siostrę (PRZENAJLEPSZE) . zaraz skonsumuję serek wiejski z jabłkiem, wypiję pokrzywę, obejrzę jakiś filmik i lulu! wiecie co w tym tygodniu raz widzialam sie z tzem, jutro tez sie nie widzimy, dopiero w niedziele. kompletnie nie tesknie. az mnie to martwi. uwielbiam te zyciowe rozterki ktore wlaczaja sie podczas @
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dodałam do albumu zdj tej sukienki którą chciałyście zobaczyć, doradźcie mi czy pasuje żebym ją jutro ubrała
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie dodatki planujesz? właściwie wszystkie kolory Ci pasują, tylko nie wiem jak ten pasek brokatowy się mieni, mocno czy słabo ![]() SUPER
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie sie wybierasz? Bo nie ogarnelam
|
|
|
#3996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy brać wysokie buty czy jechać w kozakach a tam na boso chodzić? a błyszczy się tak średniawo nie za bardzo ![]() jedziemy z Tż'em do hotelu ale to dziwnie brzmi , ale nie tu nie chodzi tylko o seks, ale przy okazji czemu nie ![]() Chyba że nie będę sie wygłupiała i ubiorę jakąś marynarke i dżinsy?
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Ale do hotelu z jakiej okazji?
|
|
#3998 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Andrzejki ewentualnie xD No rozumiem, rozumiem Heheh, to taka sukienka na kolację w hotelu jest jak najbardziej okay
|
|
|
#4000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my też kiedyś z TZ byliśmy w jakims pensjonacie żeby razem pobyć a moi rodzice myśleli ze jestem u kolezanki ![]() miałam dziś jechac do kuzynki i jutro isc do szkoły ALE.... nie mam gdzie Małej zostawić
|
|
|
|
|
#4001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a kupiłam ją spontanicznie za bodajże 60 czy 80 zł No to zrobisz sobie wolne, troche odpoczniesz , pobedziesz z Małą
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh... ja odpoczywam w szkole, całymi dniami siedze z Małą i taki weekend w szkole to dla mnie pełen luksus jutro wieczorem pojadę do kuzynki i w niedzielę na zajęcia, marsz!
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo i moja intryga weszła w życie
|
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
slicznie sie obkupilam wczoraj na poczet wyplaty z tego weekendu bo od jutra 7 rano ide na maraton zycia wiec w koncu cos m isie nalezy...najlepszy jest czerwony plaszczyk i mini :P moja pierwsza w zyciu
!!!!!!
|
|
|
|
#4005 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ooo no fakt, ja mam też w kwiatki z Carrefoura, ale nie jest ich aż tyle, co na Twojej
Cytat:
Mój TŻ też ma podobne gaciochy Cytat:
Pewnie dopiero na studniówce nam ktoś zrobi. Z Krakowa to miałam tylko zdjęcia Juliana Cytat:
A był ktoś za Tobą w kolejce? ![]() Cytat:
Brrr.Cytat:
Cytat:
Ja uwielbiam tosty, ale tylko jak ktoś mi zrobi. Moje mi nie smakują. No i bezapelacyjnie najlepsze są z chleba tostowego, ale on jest taki niepożywny. Głupia dieta ![]() Cytat:
Ej, też tak macie, że podczas choroby zatrzymuje się Wam woda?
|
|||||||
|
|
|
#4006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubierz sukienke, smialo. skoro chcecie aby ten wieczor byl wyjatkowy, Ty sama musisz czuc sie wyjatkowo ![]() haha ponczochy beda, to ekstra, no tak, faceci to uwielbiaja Cytat:
też nie zwracam uwagi na takie rzeczy ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- jezu juz sie boje Cytat:
pokaz zakupy ![]() Cytat:
ale po co oni maja sie stroic w super fajne SLIPY (jak to brzmi w ogole ) skoro i tak wszyscy patrzą na NIUNIĘ xDee 2. no taaak wy macie studniowke przed soba ![]() Zdjęcia Juliana? uahaha , masz nas rane ![]() 3. ja lubie tosty z kazdego chleba... tosty sa jedyna forma spozywania pieczywa z maslem ;p i z mega duza iloscia tlustego sera 4. mi tez sie zatrzymuje woda
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
O, to mnie pocieszyłaś, bo ja zaraz sram po gaciach, że od tego leżenia w łóżku utyłam
Tylko do ludzi wyjść i straszyć. Ania, jaka Ty pomysłowa, przecież mogę mu dać słitaśny prezent na urodziny Książkę do chemii analitycznej (studiuje leśnictwo)
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-25 o 21:57 |
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ty agniesik bankowo dostaniesz się na wymarzone studia
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Edit: Jedno dobre, że jeszcze wysłał mi kwiaty na urodziny, to było trochę bardziej romantyczne
Ania, mam nadzieję
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
od 3 roku życia do 18 nosiłam okulary, potem sporadycznie do czytania. A teraz okazało się, że już nic nie pomoże... No tragedii nie ma, ale szkoda oczka
![]() A do psychologa już muszę, mam małę bulimiczne (straszne słowo ) problemy i TŻ powiedział, że jak nie pójdę to nie będzie seksu Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteś jak Blair jak wchodziłam było pusto, jak wychodziłam- cały korytarz zdenerwowanych na mnie pań i mój spanikowany TŻ Mój TŻ zapytał wczoraj kim jest Julian Misi i dlaczego mam go w znajomych. I nawe się nie śmiał kiedy mu wytłumaczyłam, że to Twoje dziecko! ![]() Słuchajcie, wróciłam do domu i okazało się że mój kociak miał starcie z jakimś psem/płotem/innym kotem i ma ranę nad okiem średnicy 3 cm, nie jest głęboka no ale jest. Nie wiem co z nią zrobić, bo to niby kot, wylizała się ładnie i po prostu śpi, nic nie krwawi. Myślę, że jeśli zacznie ropieć pojadę z nią do lekarza, czy może od razu jechać? Nie wiem
|
|||
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami gorsze od rozszerzenia sa podstawy? ![]() fajnie, zazdroszcze Ci ze juz tak mocno jestes zainteresowana przedmiotem ktory chcesz studiowac ![]() ja baaaaaaaaaaaaaaardzo lubilam chemie, krecily mnie te wszystkie reakcje, wszystko bylo dla mnie takie logiczne, ciekawe! niestety biologia to moj najgorszy przedmiot (wraz z fiza i matma, fueee zygii), no a nie ma profilu chem+ang+pol = i tak wagary ![]() Cytat:
2=2. 3. hmm, niby powinno się zawieźć kociaka od razu, żeby ta rana mu się nie zbabrala. pewnie wet wsadzi go w kolnierz i tyle. nie wiem sama.... moj kot ostatnio mial tego typu problem z lapka i troche zbyt dlugo czekalismy, pozniej dlugo mu sie to goilo.
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, używacie netbooków? |
|
|
|
|
#4013 |
|
Wtajemniczenie
|
heeeej
ja padam ze zmęczenia ale jakoś daje rade. muszę. mam chwile załamania ale mimo to nie poddaje się... jestem na siebie zła, bo dzisiaj na obiad Tz wymyslił mc donalda. zjadłam tortille! należa mi się baty! kupiłam dzisiaj spodnie rozmiar 38!! biodra mnie załamują... tesknie za moim 34 postaram sie jutro zrobic zdjecia i Was nadrobic jak odespie... lece usypiac Oli, bo sie drze juz dobranoc moje chudzinki
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, haha, ale mnie porównałaś
O nieeeeeee Wy śpicie, a ja na uczelnię zaraz jadę ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Waga dzisiaj również 46,9 o.O;/
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ostatnio zdychał mój kot to Pan weterynarz powiedział, że koty mają wole życia i walczą do końca da radę )BŚ, ja nie ogarniam różnicy między tymi urządzeniami Wiem że jestem ze średniowiecza, ale dla mnie to wszystko to są po prostu laptopy ja mam standardowego notebooka, trochę znam jego parametry i tyle. z tego co wiem, to laptop PRAWIE = notebook, są między nimi jakieś tam różnice na które ja totalnie nie zwracam uwagi jeden jest cienszy, drugi cos tam ![]() No a netbook byłby chyba dla mnie zbyt slaby, bo ingdy nie wiadomo kiedy zachce mi się malowac w paincie, pisac wierszyki w wordzie, liczyc w exelu moglby nie ogarnac :Pw sumie nawet nie wiedzialam, ze zdecydowanie wole notebooki, ale tak wynika z powyzszej mojej wypowiedzi natomiast zupelnie nie ogarniam co to tablet Cytat:
Kochana widzisz, piszesz ze padasz ze zmeczenia, a ja nagminnie slysze gadanie w stylu "aaaa, ta i i ta to NIC nie robi! przeciez tylko siedzi w domu i dzieciaka bawi, bo niedawno urodzila" zero zrozumienia! mam nadzieję, że nikt Cię nie dręczy tego typu bzdurami, działają na mnie jak plachta na byka ![]() nie zalamuj się ![]() mc na obiad ![]() spodnie 38 w niespelna 2 tygodnie po porodzie to zadna tragedia, AGNES! Znajac Ciebie szybko wskoczysz z powrotem w 34/36 Cytat:
|
|
#4016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak z mamą, przychodzi już do Was? ![]() daj buzi Oliwce! i czekamy na zdjęcieCytat:
![]() ja wróciłam do rodziców na weekend i za nie wyjdę z łóżka ![]() Cytat:
![]() Ale tak w sumie to dzisiaj już chyba nikt nie bawi się w odróżnianie laptopów od notebooków, bo to raczej straciło już sens. Te mega cienkie, jak Macbook Air, to ultrabooki Właśnie mi ciężko nosić gdziekolwiek komputer, laptop jest po prostu za ciężki, potrzebuje czegoś lżejszego. Tylko nie wiem czy taki zwykły netbook 10-calowy będzie wygodny. W sumie system operacyjny mają jak wszystkie inne, więc i word, i paint, i exel się tam znajdzie 'Tablety są super! Zwłaszcza jak możesz do niego dokupić klawiaturę i masz netbooka z dotykową klawiaturą! Strasznie mi się podobają, przyjciółka sobie kupiła i jak to sama podsumowała- fajna zabawka, świetnie przegląda się na nim fejsa, ale do niczego więcej mi się nie przyda ![]() nienawidze tego, że wizaż ogranicza moją kreatywność i zamiłowanie do emot! |
|||
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Wy od rana tyle tutaj napisałyście
Nawet mi katar przeszedł z wrażenia
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Fred ma chyba kocią depresję ![]() 2. To w takim razie netbook jest ok wazne ze jest paint i kalkulator xD 3. ja tak samo kocham emotu a musze je ciagle usuwac na tej liscie jest tyle magicznych emotek, a my nawet nie mamy ich jak używać bez sensu xD Cytat:
Brawo czyli rozumiem , że %% nie będzie woda do kolacji przy świecach też jest super ![]() wiecie co nienawidze kuzynki mojego TŻa jest dlugowlosa blondyna , wypacykowana, wlasnie przesledzilam ja na necie ale ma przedluzane wlosy, powiedzcie ze to glupie, lambadziarskie i bezndziejne ![]() jest to moja trauma na dzisiaj. na poczatku jak zobaczylam liste jej zajec to pomyslalam ze usiade do nauki, ale pozniej sie wscieklam i zachcialo mi sie plakac
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-26 o 12:08 |
||
|
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tatę zmotywowałam, żeby mi skoczył na stację i napompował koła - taki dodatek do prezentu urodzinowego "sprawić córce przyjemność" Dobra woda nie jest zła! ![]() Cytat:
I nie ma nad czym wyć głupku! A to, że nie lubisz ją przez to co ma czy tam przez to jak wygląda odejmuje Ci wiary w siebie - zupełnie nie wiem dlaczego! Kocico
|
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście przedłużane włosy ją dyskredytują też chcę zrobić doktorat Cytat:
i na pewno wcale nie jest taka ładna.Jaką wybrałaś kreację na wieczór? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

właściwie wszystkie kolory Ci pasują, tylko nie wiem jak ten pasek brokatowy się mieni, mocno czy słabo

BLOGUJĘ
a kupiłam ją spontanicznie za bodajże 60 czy 80 zł

Tylko do ludzi wyjść i straszyć.

Piekarnik Laury