|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Witajcie dziewczynki w sobotę
![]() Ja znowu w pracy, ale akurat dzisiaj jestem w dobrym humorze i na pewno szybko zleci ![]() Dzisiejszy wieczór będzie dla nas bardzo ważny - o godz. 18 dzisiaj z moim TŻ zostaniemy rodzicami chrzestnymi małego Pawełka! Potem pewnie jakaś uroczysta kolacja, a o 22 ruszamy na imprezkę andrzejkową razem ze znajomymi TŻta z pracy. Będę "kierownicą" więc przynajmniej jutrzejszy kac-morderca mnie ominie
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Zaraz lecę do fryzjera, potem małe zakupki jedzonkowe do domku, kończę sprzątanko, a wieczorkiem impressska ![]() Cytat:
Bardzo dobrze to ujęłaś. Film z moralem ale też zabawny. Daje do myślenia, czasem robiło mi się smutno, był taki prawdziwy. Podobał mi się, mimo, że nie jestem zwolenniczką takich produkcji. Ale wart polecenia Cytat:
|
||
|
|
|
#4623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gorset ma ramiączka, a późniejsza suknia jest zupełnie bez ramiączek. Po za tym suknia zupełnie nie w moim stylu...
Edytowane przez magdawe02 Czas edycji: 2011-11-26 o 10:47 |
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z wami
weekend wolny od jazd tylko dzisiaj sobie w polach pojeżdżę
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jest impreza na te pół roczku
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczęta!
Witam się sobotnio i chyba zajrzę do Was kolejny raz dopiero po weekendzie, bo ten będzie bardzo zajęty ![]() adoosienka, witam w naszym gronie! sztuczko, witaj ponownie! Wszystkim imprezującym dzisiaj PMkom życzę udanej zabawy i wspaniałego wieczoru! Ja sama za niedługo zbieram się do domku rodzinnego i tam razem z TŻtem będziemy szykować się na bal andrzejkowy Mam nadzieję, że nasz lokal weselny spisze się na 5+!Miłego weekendu i do zobaczenia po nim! Bye!
|
#4627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziendobryy:
![]() u mnie zapowiada sie ciekawa sobota najpierw musze zrobic zroślaczki, pozniej idziemy na silke i saune, musze ogarnac mieszkanie i na 20 idziemy do znajomych najpierw posiedzimy i bedziemy pic a pozniej moze jakies balety![]() Cytat:
naturalkow pozazdroscic!Cytat:
a to, ze masz "stare" dziecko to fajnie, mozesz pogadac juz z Nią jak z doroslą dziewczyną, ktora wszystko zapewne juz rozumie![]() za 6 MDS ![]() Cytat:
wiem, ze marzycie o dzidziusiu,ale to, ze teraz nie jestes w ciązy chyba lepiej, bo przynajmniej wszystko bedzie tak jak zaplanowaliscie Mam nadzieje, ze kazdej z nas sie tak ulozy jak tego pragniemy Oczywiscie ja bym jaknajszybciej chciala zostac wizazową ciocią Cytat:
Cytat:
Mysle, ze Kindzia wlasnie tą bielizne chciala na noc poslubną zalozyc zeby malego orzeszka przywolac jaknajszybciej na swiat
|
|||||
|
|
|
#4628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To trzymam kciuki, co by orzeszek począł się w takich pięknych okolicznościach
|
|
|
#4629 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz to już zleciWitam w sobotę. TŻ idzie do pracy i dopiero jutro się z nim zobaczę. Idziemy jutro na tą poradnię. Jesteśmy przeziębieni i ledwo mówimy, ale jakoś damy radę. Muszę iść trochę posprzątać, a tak mi się nie chce. Miłej soboty Wam życzę
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie uwierzycie co się dziś rano wydarzyło
wczoraj na noc zostałam u TŻ na wstępie chcę Wam powiedzieć że ostatnio nie układało mi się z TŻ strasznie na siebie krzyczeliśmy i takie tam, nie mówiłam Wam bo sama chciałam się z tym uporać ![]() a dziś rano jak otworzyłam jedno oko zobaczyłam przy swojej twarzy uśmiech TŻ od ucha do ucha, pocałował mnie i spytał się czy wyjdę za niego (moja mina bezcenna ) odpowiedziałam że oczywiście i że już się pytałeś mnie o to po raz drugi a on mnie przytulił i spod piżamy wręczył czerwone pudełeczko w kształcie serca z pierścionkiem zaręczynowym w środku zostałam narzeczoną po raz drugi do tej pory jestem w szoku ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Paulinko dokładnie jest tak jak mówisz
|
#4631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten Twój TŻ to romantico jest, nie ma co...
|
|
|
#4632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Twojego narzeczonego
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio!
Wpadam do was tylko na chwilkę bo sprzątania masa, później kuzyn na korki przychodzi, a później czeka mnie cudowna wizyta u rodziny Tż. Babcia ma urodziny wiec wypada jechać, ale szczerze nie mam ochoty ich widzieć. Cóż jak trzeba to trzeba. Kawę wypijemy i do domu. Wczoraj byliśmy na piwku ze znajomymi i koleżanka powiedziała nam, że zrobiła test ciążowy i wreszcie jest pozytywny ( mieli dość duże problemy). Oczywiście bardzo sie cieszymy razem z nimi ale ja sie trochę boję, że przy tej ilości leków które ona brała taki domowy test może kłamać, a u lekarza jeszcze nie była. W każdym razie mocno trzymam kciuki, żeby to była prawda.
|
#4635 |
|
Wtajemniczenie
|
Skończyłam 2 -letnie studium dzienne
Raczej o pazurkach typowo akrylowych czy żelowych nie wiem zbyt wiele bo tego w programie nauczania nie miałam ale cos tam sie orientuje
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Witam, udało mi się z pracy zaglądnąć do was, bo taka nuda teraz, że muszę się czym pożytecznym zająć
Dziękuję Cytat:
![]() Dziś w drodze do pracy po raz kolejny prawie miałam wypadek: jadę sobie dość wolno, bo na drodze szklanka i nagle z góry jedzie bokiem (!!) rozpędzony samochód, no to ja na pas zieleni, żeby uciekać, bo szłam na czołowe i przerysowałam felgę - już się boję, co będzie, jak z pracy wyjdę a tu brak powietrza w oponie ![]() Muszę się po pracy przygotować na Andrzejki u "oby Teścia", a chcę na rodzinie TŻa zrobić gigantyczne wrażenie i mam super prezent-niespodziankę: tort ![]() Udanego weekendu wszystkim |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż nawet nie chce ze mną iść zawiesić kłódki na kładce Bernatka w Krakowie Jakby była daleko to ok, ale mamy do niej 5 minut na piechotkę...
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
MARGIDA gratulacje pół roczku
![]() Cytat:
![]() no nie no postarał się chłopak ![]() ja też bym dziś zaliczyła czołówke co fakt to fakt miałam ileś tam na liczniku ale to nie tłumaczy kolesia który wyprzedzał 3 samochody na raz choc widział że jadę i się zbliżam...
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nawet jego mama mówiła, że ma to po swoim tatusiu, i że wszyscy panowie S. są tacy ![]() ale kłódkę swoją mamy
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasto w piekarniku więc mam chwilkę na wizaż
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
No i koniec pracy
![]() Wracam do domku. Trza się zrobić na bóstwo ![]() Trzymajcie kciuki co byśmy z TŻem dobrze wypadli w roli rodziców chrzestnych. TŻ ma trzymać maleństwo w czasie samego aktu chrztu. Niech się wprawia
|
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
Własnie rozmawiałam z mamą i okazało się, że proboszcz jednak zgodził się na slub o godzinie 17. Pomimo tego, że nam mówili nie i moim rodzicom też to mówili... lekko się wkurzyłam i zastanawiamy się nad zmianą kościoła - dla zasady bo okazuje się, że są równi i równiejsi. Poza tym byłam zadowolona z faktu, że po nas nie bedzie ślubu, bo nie musielibyśmy się spieszyć wychodząc z kościoła i nie byłoby problemu ze składaniem życzen pod kościołem bo nie musielibyśmy sie przestawiać dla inne pary. No i teraz zastanawiamy się nad przeniesieniem ślubu do innej parafii. I teraz zastanawiamy się nad kosciołem w miejscowości TZta albo u zakonników.... a już myślałam, że z kościołem mamy spokój....
|
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oklaski dla TŻaCytat:
|
||
|
|
|
#4646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4647 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
heloł! Ależ ostatnio nie mam na nic czasu! Nadrabiam Was znów chyba ze 3 dni pod rząd i nadrobić nie mogę, ale w końcu mi się udało (choć przyznam uczciwie, że kilka stron tylko przejrzałam, czy nie ma nowej kiecki
). Jak mówiłam, złapałam zlecenie, które okazało się nieco dłuższe, niż zwykle (zwykle trwa ok. 3 dni, a teraz będzie ponad 2 tygodnie ![]() Witam nowe PMki ![]() Lily of the valley, czy Ty przypadkiem nie byłaś u nas już jakoś wcześniej? Bo jakoś tak kojarzę skądś Twój nick ![]() sztuczynko!! Te cycki!!!! Niesamowite Halka rzeczywiście zrobiła niezłe cudo z tej kiecki, także gratuluję zakupu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż dałabym do nich zieloną kokardkę i zielone ptaszki zamiast tych fuksjowych wtedy byłyby idealne ![]() Cytat:
Szkoda, że u nas czegoś takiego już dawno nie ma.Cytat:
![]() A zdradzisz, jakich kamerzystów w końcu wzięliście? Próbki ładne, chyba te drugie mi się najlepiej widzą. Ciekawa jestem tej tanecznej sesji, może wrzucisz kilka fotek? ![]() Cytat:
Właśnie też się zastanawiam nad wagą... nam ostatnio facet mówił, że zwykle mają ok 6, 8g (wiadomo, zależy, jakie rozmiary, ale tak standardowo)Cytat:
I nawet nic bym nie zmieniała Proponuję najpierw tę drugą (jeśli do czasu zakładania wątku nie będzie mrozu, to można zamienić "przyszła" na "idzie" i po sprawie ), a tę pierwszą pewnie wypadnie nam tuż przed świętami, więc idealnie Cytat:
A, i jeszcze cały czas zapominam zubi pochwalić - Twoja też cudna, w moim kolorze ![]() ![]() Cytat:
Kujonek z Ciebie ![]() Cytat:
Musiało Ci się mega fajnie zrobić My z TŻtem co jakiś czas się sobie oświadczamy Ale już bez pierścionków ![]() malwus - czy to przypadkiem nie Twoja kieca na tym filmiku? dół chyba trochę inny, ale pas podobny mi się wydaje i srebrny, jak mówiłaś.A w ogóle dziś mija 2 lata i 4 miesiące naszego związku.. I dostałam od TŻta hula hopa Takie zwykłe lekkie co prawda i chyba będę sobie musiała czymś wypełnić, bo mi szybko spada (a kiedyś jako dziecko byłam w tym naprawdę dobra!) Ale kurcze mi się super zrobiło, że taką mi niespodziewankę sprawił
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=5ODpEFVTjJc jak zrobić pojedynczy kwiatek http://www.youtube.com/watch?v=PwGOI...eature=related jak je połączyć łatwiejszy sposób bo miałam jeszcze jeden ale mi nie wyszło
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siemanko!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Nena gratuluję piąteczki ![]() Sztuczka się pokazała WitajHalka faktycznie robi wrażenie. Ciesze się, że osiągnęłaś zamierzony efekt Dziewczyny, życzę Wam udanych zabaw andrzejkowych!!!
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też dziś andrzejkujemy, właśnie skończyłam prasować tą pomarańczową sukienkę z asosa, którą jakoś niedawno kupiłam wklejam obiecaną fotkę nowego koloru włosów i coś jeszcze... Tż zrobił mi dziś małą sesję, wykorzystaliśmy chwilowe słońce i mój nowy kolor włosów (który przecież musiał się znaleźć na wizażu) Powiedzcie, która z poniższych fotek wam się najbardziej podoba, bo chcę wysłać na pewien konkurs
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-11-26 o 15:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

Z TŻem dokańczamy nauki przedmałżeńskie, trafiliśmy na naprawdę super i jesteśmy zadowoleni
Tę samą zresztą co Ahankara
prawdopodobnie powysyłamy maile z jakimś plikiem graficznym i naszym zdjęciem (plus wszędzie fioletowe motylki :p) i tyle, chciałabym to zrobić do końca roku 
), snujecie plany, zmieniacie koncepcje - no no no pięknie dziewczęta
no nareszcie się pojawiłaś 

Jakby była daleko to ok, ale mamy do niej 5 minut na piechotkę...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dół chyba trochę inny, ale pas podobny mi się wydaje i srebrny, jak mówiłaś.