|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Nie no ja chyba jasnowidzem zostanę
![]() Przed programem 'mam talent' mówię: wygra śpiewak na 1000000%! Kiedy był werdykt z 3 osób- mówię: wygra ten zupełnie po lewej no i wygrał ![]() Następnej edycji nie oglądam... dla mnie żenada. 7 śpiewaków w finale ![]()
#4712 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
jeszcze niedawno ja sama przez to przechodziłam rozwarcie na 4cm i skurcze które ja nawet nie wiedziałam ze występuja twardniał mi tylko brzuch ale nie wiedziałam ze to jest spowodowane skurczami tydzień leżałam w szpitalu pełno tabletek non stop ktg zastrzyki na rozwój płuc. wczoraj byłam u swojego lekarza na wizycie kontrolnej okaząło sie ze mam rozwarcie na 5cm jeszcze tydzień mogę być w domku nie wysyłał mnie do szpitala bo stwierdził ze skoro on mnie wysyła a oni mnie odsyłają to nie ma sensu ale za tydzien już napewno dostane skierowanie do spzitala - jeżeli oczywiście dotrwam do tego czasu trzymaj się będzie dobrze, najważniejsze ze dostałaś te zastrzyki na rozwój płucek dzidzi ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- fajnie jak by był jakis tytuł ale bez styczeń luty bo my mamy grudniowe jesteśmy potem troszkę poszkodowane ![]() ![]()
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że pojechałaś na tą IP, w szpitalu się tobą zajmą i będzie ok ![]() Trzymam kciuki, zeby maleństwo posiedziało w brzuszku jeszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
A ja znowu po przejsciach z tesciami. Nawet nie mam sily opisywac, co sie stalo, ale powiem Wam, ze jak rozsypie sie moj zwiazek z tztem to w 90% bedzie to zasluga wlasnie tesciow.
Wczoraj sie tak zdenerwowalam, ze pojechalam spac do chrzestnej. Przegadalam, uspokoilam sie, ale jak wracalam dzisiaj skm-ka na to cholerne zadupie, to dostalam takich skurczy i tak mnie bolalo kolo odbytu, ze myslalam, ze zaraz urodze ![]() Ledwo co doszlam do domu. Po kilku godzinach lezenia przeszlo, ale co sie namartwilam, to moje. Tak mi przykro, ze przez tych ludzi cierpi moje dzieciatko, ktore niczemu nie jest winne ![]()
#4715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja myslalam, ze on jeszcze do mnie ma pretensje,wiec sie unioslam honorem i wyszlam z domu, a on sie okazuje jest strasznie na nich wsciekly i tez caly dzien probowal ochlonac, a jutro ma isc z nimi rozmawiac. Obiecalismy sobie,ze teraz zawsze przed rozmowa z nimi bedziemy najpierw ustalac nasza wersje,ktorej bedziemy sie trzymac, zeby nie pozwolic im ukladac wszystkiego wedlug ich mysli. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- ![]() staram sie, ale ci ludzie odbieraja mi cala radosc z mojego stanu i ze zwiazku z tztem ja chce zyc z moim partnerem i naszym dzieciatkiem, nie z nimi ![]()
![]() |
#4718 |
Zadomowienie
|
czesc laseczki ja po baby shower
![]() ![]() Igorek dostal mnostwo prezentow od ciotek ![]() ![]() Pear olej tesciow, dobrzer ze pogsdaliscie z tztem ![]() ide spac bo padam jutro nadrobie reszte ![]() ps impreza zaczela sie kolo 12 i trwala do 22 ![]()
#4719 |
Zakorzenienie
|
nie znam Waszej historii, musiałabym się cofnąć do klubui poczytać więcej , ale nie macie szans się odseparować od teściów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale doczytałam, że już porozmawiałaś z Tztem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||
Wtajemniczenie
|
Uska, ale zazdroszcze imprezki. Moj baby shower chciala zorganizowac tesciowa i chyba znacie moja reakcje na to
![]() Wiekszosc znajomych mam albo na Mazurach,albo we Wroclawiu, wiec chyba nie uda mi sie tego zorganizowac Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
jak cholera normalnie az nie mam sily plakac, jestem taka przybita a z tztem porozmawialismy, ale co z tego, jak wiem, ze to kwestia czasu i znowu bedziemy sie przez nich klocic ![]() normlanie nie wiem, co mam robic... czuje sie taka bezsilna i nie widze na razie wyjscia z tej sytuacji ida swieta, a ja teraz nie wyobrazam sobie, zebym miala je spedzic z tymi ludzmi i co, tzta mam samego zostawic? ech...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | ||
Zakorzenienie
|
ej, czemu??
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ej a co to jest te baby shower?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Agatku u nas praktykowane jest jako Bociankowe.. sa nawet firmy ktore to organizuja niestety bardzo zadko... pepkowe dla faceta jest praktykowane a my tylko inkubator..
bylam na czyms takim w Irlandii i obiecalam sobie ze jezeli beda sily to bede miec taka imprze i byla ![]()
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny ale mnie bolą żebra!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
Ja organizowalam sobie sama choc powinny kolezanki ale ze w pl malo znane to ja ;p i jedna mi pomagala..
robilam u sibie tzta wywalilam z domu ![]() zrobilam gofry kupilam bita smietane mieszanke owocow w puszce, banany, winogron i mandarynke aa i dzem potem byl picolo ![]() potem miala byc szarlotka z lodami ale nitk nie chcial bo im slodko bylo;p potem swiezy sok robilam z jablka i marchewki ![]() a na stole byla jedna salatka wedlina jaka w majonezie i pomidorki pod pierzynka i kotleciki z kurczaka.. i nic prawie nie poszlo.. spokojnie staczylabyy jedna salatka i te kotelickiki bo sie pozasladzaly:P byly 3 zabaway 1 to sznurek.. kazda obcinala tyle ile uwazala ze ma moj brzuch i ta co byla najblizej wygrala ![]() robily mi bronsoletke szczescia i kazda myslala zyczenie dla mnie i zakladala na zylke koralik mam ja miec do porodu ![]() i 3 rysowanie plakatu ale neistety nie bylo bo obrzarciuchy ledwo siedzialy:p moja fotograf robila fotki wiec podesla linka jak beda ![]() mialo byc 10 osob bylo 7 z moja mama co byla chwile bo gofry robila ![]() podsumowanie: Kupa smiechu, kupa super prezentow (myslalam ze kazdy kupi drobiazg albo nic a tu masakara) i kupa jedzenia tzt tydzien bedzie jadl ;p
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-26 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() na szczescie tez dali mi pojedyncza sale z wypasionym łózkiem, lazienka itp, no i internet tez jest wiec przynajmniej moge was poczytac i popisac cos ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4727 | ||
Zakorzenienie
|
klik i klik
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
dzien dobry..
niedziela a ja od 6 nie spie.. zreszta cala noc lazilam.. Agatek zawsze mozesz poprosic tesciowa o jedno ciasto i jedna salatke szwagier niech kupi jednego picolo i jakies owoce na 4 osoby to starczy ![]() tesciowa moze nawet uczestniczyc byleby nie szwagier bo facetow niet ![]()
#4731 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój mąż pojechał właśnie na 28 godzin do pracy na służbę. Blee niedziela samotnie spędzona w domu. Jakoś tak teraz w ciąży boję się sama zostawać na noc, bo nie wiem czy mi coś złego się nie zdarzy. Jak zwykle panikuję niepotrzebnie. Miłego dnia ! ![]()
![]() |
#4732 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja tez praktycznie nie spalam nic, od 5 lezalam i czekalam az zacznie sie mecz cobym mogla poogladac ![]() ![]() niech daja sniadanie bo mi kiszki marsza juz graja ![]()
![]() |
#4733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bebi wysylsam gofra z podwojna smietana i owocami w polewie czekoladowej ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cisza jak makiem zasial.. wstawac spiochy ![]() chcielismy jechac do kina ale ludzie powariowali wszystko porezerwowane.. co tu robic w tak ladna niedziele? ![]()
![]() |
#4734 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też uważam, że 3 trymestr jest najgorszy... Buty zakłada mi Mąż, pediciure też mi robi, schylić się nie mogę, ciągle chce mi się siku, pobolewa mnie brzuch, chodzę jak jakaś pokraka :/ Kurczę ale i tak cieszę się, że mam Wojtka w brzusiu ![]() Po wczorajszym numerze taty i brata miałam dzisiaj nic nie gotować, ale wymiękłam... Głównie dlatego, że miałam ochotę na zupę krem z pora no i już ją zrobiłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie lubię jak moi goście nie spróbują wszystkiego co zrobiłam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
witam!
![]() Wczoraj mnie nie było całe popołudnie, ale widzę, że nawet dużo nie skrobałyście więc szybko nadrobiłam ![]() Co do nowych tytułów wątku - uważam, że fajne bo ten który ja kiedyś przypadkiem wymyśliłam : W nowym roku nasze dzidziusie witamy, zbędne (nad)kilogramy zrzucamy - (czy jakoś tak) to nadaje się jak już wszystkie się rozpakujemy ![]() ![]() Dziś jedziemy do mojej mamy na obiad, a potem do teścia bo dzwonił, że paczka z kanady (od jego rodziny) przyszła i mam wpaść sobie pooglądać i wziąć se co chcę ![]() ![]() Zdecydowałam się w końcu na komodę dla dzidzi!! ![]() będzie pasowała do naszej szafy i komody z BRW z kolekcji MAXIONE będzie taka: http://meblowykoszalin.pl/pl/komoda-...e-m-k-4sz.html tylko w kolorze olcha bo takie mamy wszystkie meble ![]() Idę ją w tym tyg zamówić... bo wychodzi jednak taniej w sklepie niż na internecie ![]() ![]() ![]() Idę się myć i szykować do wyjścia... ![]()
Tomuś - 17.09.2007 ![]() Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ![]() ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2011-11-27 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
______________________ Dzień Doberek Laski ![]() Ja leniuchuję dziś na maksa ![]() ![]()
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
Polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
![]() My wczoraj byliśmy w hurtowni, z tż to żadne zakupy, ale wybraliśmy łóżeczko i fotelik (w tygodniu z rodzicami jedziemy, bo sponsorują). łóżeczko takie http://www.arus.pl/oferta-195-lozecz...lada-rysi.html fotelik Recaro ![]() No tż już chciał wracać, ale w biegu złapałam parę rzeczy i mam: nożyczki i obcinaczki z Canpola Szczotkę i grzebyk BabyOno Termometr (zwykły z miękką końcówką) z BabyOno Wanienkę (małą -> tż wybierał) Rożek taki http://www.shopmania.pl/artykuly-dzi...-beige-4235898 był w promocji za 18 zł i nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() ![]() I jeszcze potem zadzwoniła znajoma i pojechałyśmy na kawę i małe zakupy, kupiłam smoczki z Tommee Tippee, pakiet 6 pieluch tetrowych kolorowych. I superpharmie zestaw Oilatum Soft (koleżanka ma dziecko i polecała kąpać co kilka dni właśnie), więc się skusiłam, bo promocja była ![]() ![]() Jeszcze wyciągnęłam tż do innej hurtowni bo znajoma mówiła, że pościel przeceniona więc udało nam się kupić ostatni zestaw za 89zł ![]() ![]() kropeczka1984 podziwiam, że nie wytrzymałaś i zrobiłaś im ten obiad. Ja bym nie robiła chyba, albo z premedytacją zrobiła tylko dla siebie i tz.. Fajnie, że udało się dorwać kombinezon -> a normalnie to tych przecen w gazetkach nie ma. U nas na wieszaku był znaczek że -50% jest ![]() ![]() paulaLbn ojejj, dobrze, że pojechałaś na IP. Teraz wytrzymaj jeszcze trochę ![]() pearpearl nosz.... ![]() ![]() uska000 to imprezka długa, fajnie że się udała. Trochę nawet zazdroszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Tż sobie zażyczył
![]() proponuję na porodówkę sobie takie zrobić ![]() Inutil, ale fajne zakupki!! a ten rożek to w Smyku był?? kurde, jak my byliśmy, to najtańszy rożek był po 19,99, ale takie kolorowe nieładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.