Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-26, 18:06   #4051
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Laura, wiem że spóźnione, ale wyglądasz super, udanego wieczoru!

Psyhe, jeszcze nie pojawiła się dziewczyna, która byłby w typie wszystkich facetów, wiesz?

Mi się podobałaś najbardziej w tym chłodnym brązie, ale blond też super!
Idź na wykład!

W ogóle dla Was też Anrzejki to takie trochę dziwne, PRLowskie święto?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-11-26 o 18:07
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 18:11   #4052
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam moje piękne ...
w końcu mam chwilę,żeby Was nadrobić. Posty przeczytałam, ale nie dam rady odpisać każdej, za dużo tego

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Biedactwo Kochana widzisz, piszesz ze padasz ze zmeczenia, a ja nagminnie slysze gadanie w stylu "aaaa, ta i i ta to NIC nie robi! przeciez tylko siedzi w domu i dzieciaka bawi, bo niedawno urodzila" no helloooouuu zero zrozumienia! mam nadzieję, że nikt Cię nie dręczy tego typu bzdurami, działają na mnie jak plachta na byka

nie zalamuj się bardzo Cię podziwiam, nie widzę siebie w takiej roli, no way

mc na obiad nie róbcie tego więcej

spodnie 38 w niespelna 2 tygodnie po porodzie to zadna tragedia, AGNES! Znajac Ciebie szybko wskoczysz z powrotem w 34/36
Nie, na szczęście nie spotkałam się z takimi komentarzami ufff Ale pewnie niedługo się z jakimś zderzę
Powiem Wam,że nie spodziewałam się,że może być tyle latania przy tak małym dziecku. Oliwka w poniedziałek będzie mieć już 3 tygodnie!
Jestem w szoku jak ten czas leci...
Dzisiaj na obiad Tż zamówił pizze z da grasso zjadłam dwa kawałki. I jak ja mam się przy nim odchudzać?
A w 34/36 już nie wejdę, bo poszerzyły mi się biodra, więc nawet jeśli schudnę z nóg zawsze zostaną te biodra
Moje piersi zaczęły lekko zwisać... nie mam pokarmu i nagle z 80c zrobił się flak
Tż jest oczywiście zachwycony moim wyglądem, ale ja nie mogę patrzeć na mój dół! ehh...

Aniuuuuuu - dlaczego nie mogę zobaczyć Twojego albumu?

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
na pewno wyglądasz rewelacyjnie!
A jak z mamą, przychodzi już do Was?
daj buzi Oliwce! i czekamy na zdjęcie

Kociak czuje się lepiej! Już zaczęła biegać, mruczy jak mnie widzi i otwiera oczka Strasznie się cieszę, bo dużo razem przeszłyśmy, ja się nią opiekowałam kiedy była chora, a ona wskakiwała na kolana jak ryczałam
nie mam nawet kiedy zrobić jakiegoś dobrego zdjęcia...
mama do Nas jak na razie nie przychodzi. Dzisiaj tylko dzwoniła zapytać co tam, jak tam i tyle. Tata może wieczorem wpadnie na piwko w końcu,po 10 miesiącach napiję się zimnego PIWA!!
zdjęcia zaraz wstawię do albumu
Przypomniałaś mi jak mój kot był chory... spadła z okna, z drugiego piętra i jak pojechaliśmy do weterynarza, to okazało się,że kotka miała od roku raka i nadawała się tylko i wyłącznie do uśpienia strasznie za nią tęsknie...
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Agnes silna z Ciebie kobietka , dasz sobie radę Na pewno jak malutka się usmiecha to zapominasz o tych problemach
w sumie racja.. jak widzę jej uśmiechnięte poliki, to wszystko mija

Cytat:
no ja tez lubie tvn turbo :P najbardziej chyba zakup kontrolowany, bo lubie kornackiego ;p
a ja najbardziej lubię uwaga pirat kocham ludzi, którzy się tłumaczą w głupkowaty sposób

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
no, no

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Iść jutro na wykłady czy nie iść? Nie mam jutro żadnych ćwiczeń to nie wiem
nie idź, zostań z Nami

muszę przestać jeść słodycze!!

Bś -
ja jakoś nie przepadam za Andrzejkami

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-11-26 o 18:15
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 18:22   #4053
aniabaniaa
Zakorzenienie

Agnesuk, nie wiem czemu pewnie nie mamy siebie w znajomych?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

BŚ, tak, to durne PRLowskie święto kiedy starsza część familii siedzi przy tv, je śledzie i ogląda durne programy w tv, a mlodsza część familii idzie na tańce xD

i dlatego siedzę dziś przed kompem ;p
a w tamtym roku facet wycial mi taki numer ze poszedl na tance beze mnie wiec gdybym byla zimna wredna suka zrobilabym to samo, a ja grzecznie siedze w domku, kto ma dobre serduszko i jest nafaszerowany antybiotykami?
zycie jest bez sensu :P

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 18:23   #4054
agnesuk
Wtajemniczenie

Aniu - nie potwierdziłam znajomości z Tobą co za baran ze mnie
już oglądam
a ja będę zmieniać pampersy dla odmiany w tym roku
i podejrzewam,że na sylwestra będzie to samo hah

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-11-26 o 18:25
Stary 2011-11-26, 18:39   #4055
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
a ja najbardziej lubię uwaga pirat kocham ludzi, którzy się tłumaczą w głupkowaty sposób
Łaaa, też to uwielbiam! Potem sama chcę rzucać takimi tekstami. A tak naprawdę to strasznie się policji boję zawsze mi się wydaję, że mnie wsadzą na 24 godziny bez powodu

Wiesz, teraz jak piszesz to uświadamiam sobie jak bardzo tu Ciebie brakowało!

Cytat:
Agnesuk, nie wiem czemu pewnie nie mamy siebie w znajomych?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

BŚ, tak, to durne PRLowskie święto kiedy starsza część familii siedzi przy tv, je śledzie i ogląda durne programy w tv, a mlodsza część familii idzie na tańce xD

i dlatego siedzę dziś przed kompem ;p
a w tamtym roku facet wycial mi taki numer ze poszedl na tance beze mnie wiec gdybym byla zimna wredna suka zrobilabym to samo, a ja grzecznie siedze w domku, kto ma dobre serduszko i jest nafaszerowany antybiotykami?
zycie jest bez sensu :P
dokładnie tak, to była pewnie komunistyczna odpowiedź na thanksgiving day!

Dawno już nie byłam na żadnej imprezie, gdzie mogłabym potańczyć, mój facet strasznie nie lubi klubów... Już nawet wywiozłam do domu wszystkie imprezowe sukienki, bo wiadomo że na nic mi będą
Stary 2011-11-26, 18:55   #4056
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie tak, to była pewnie komunistyczna odpowiedź na thanksgiving day!

Dawno już nie byłam na żadnej imprezie, gdzie mogłabym potańczyć, mój facet strasznie nie lubi klubów... Już nawet wywiozłam do domu wszystkie imprezowe sukienki, bo wiadomo że na nic mi będą
też tak myslę, nie chcieli odstawac i wymusili na spoleczenstwie obchodzenie jakiegos dziwnego niby swieta musze zapytac taty jak to bylo. chociaz on zabral mame do znajomych, pewnie siedza w papciach i jedza sledzie przed telewizorem

co Ty gadasz, poważnie? myślałam że moj w tym temacie jest ostatnim dinozaurem 0.O też nie lubi klubów, niby "lubi" imprezy, ale jakoś nie zauważylam, ciagle siedze w domu starzeje sie przy nim i oblesnieje, ja tak samo nie mam po co w ogole MIEC imprezowych kiecek bo nie mam gdzie ich nosic. imprezy wakacyjne sie nie licza. bez sensu to jest. a co Twoj robi w wolnym czasie, tak najchetniej, jakby mial wybierac? niech zgadne, siedzialby na forum motoryzacyjnym

Stary 2011-11-26, 19:08   #4057
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

co Ty gadasz, poważnie? myślałam że moj w tym temacie jest ostatnim dinozaurem 0.O też nie lubi klubów, niby "lubi" imprezy, ale jakoś nie zauważylam, ciagle siedze w domu starzeje sie przy nim i oblesnieje, ja tak samo nie mam po co w ogole MIEC imprezowych kiecek bo nie mam gdzie ich nosic. imprezy wakacyjne sie nie licza. bez sensu to jest. a co Twoj robi w wolnym czasie, tak najchetniej, jakby mial wybierac? niech zgadne, siedzialby na forum motoryzacyjnym
no, mniej więcej, albo robiłby coś przy samochodzie

Generalnie chodzimy czasem do jakichś znajomych pooglądać jakiś film czy TV, gramy z nimi w gry typu rummikub , czasem jakieś kino czy kręgle. Na tym koniec. Ja wiem, że to są fajne sposoby spędzania wolnego czasu, ale tam nie założę cekinowej sukienki!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-26, 19:17   #4058
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Cytat:

Generalnie chodzimy czasem do jakichś znajomych pooglądać jakiś film czy TV, gramy z nimi w gry typu rummikub , czasem jakieś kino czy kręgle. Na tym koniec. Ja wiem, że to są fajne sposoby spędzania wolnego czasu, ale tam nie założę cekinowej sukienki!
łącze sie w bolu
moj lubi "domowki" a ja lubie tanczyc i generalnie glosna muzyke, lubie sie czasem tak pozadnie odchamic. Juz nie wspomne o tym ze lubie duuuuze eventy i tez sie przy nim starzeje, czasem mam wrazenie ze zycie mi ucieka... kurde no.
Stary 2011-11-26, 19:26   #4059
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

świetnie rozumiem - u nas jest podobnie
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
łącze sie w bolu
moj lubi "domowki" a ja lubie tanczyc i generalnie glosna muzyke, lubie sie czasem tak pozadnie odchamic. Juz nie wspomne o tym ze lubie duuuuze eventy i tez sie przy nim starzeje, czasem mam wrazenie ze zycie mi ucieka... kurde no.
mam tak samo. z jednej strony fajnie ze jestem w zwiazku, jako tako stalym , z ktorym wiaze przyszlosc, ale z drugeij strony mam przykra swiadomosc tego, ze jest to dla mnie duze ograniczenie
a trzecia sprawa to to ze dogodzic kobiecie to tez nie jest latwa sprawa zawsze jest jakies ALE

Stary 2011-11-26, 22:11   #4060
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
łącze sie w bolu
Cytat:
a trzecia sprawa to to ze dogodzic kobiecie to tez nie jest latwa sprawa zawsze jest jakies ALE
No właśnie problemem jest znalezienie złotego środka między potrzebą chodzenia na imprezy, a potrzebą bycia w bezpiecznym związku

Coś Wam strasznie chciałam napisać i już nie pamiętam

no ale na pocieszenie Wam pokażę:
super aukcyjka
Stary 2011-11-26, 22:43   #4061
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
o
Mój TŻ zapytał wczoraj kim jest Julian Misi i dlaczego mam go w znajomych. I nawe się nie śmiał kiedy mu wytłumaczyłam, że to Twoje dziecko!
Widzisz, rozumie mnie Mój człowiek

Cytat:
ja baaaaaaaaaaaaaaardzo lubilam chemie, krecily mnie te wszystkie reakcje, wszystko bylo dla mnie takie logiczne, ciekawe! niestety biologia to moj najgorszy przedmiot (wraz z fiza i matma, fueee zygii), no a nie ma profilu chem+ang+pol = i tak wagary
Ja mam rozszerzoną fizykę Straszne, nudne i do wyrzygania. Fuj.

Cytat:
(a Pan weterynarz ciachooooooooooo ale obrączkę ma i chyba dziecko, bo ostatnio jak bylam na badaniach to oddawał siuśki jakiejs Agatki )
natomiast zupelnie nie ogarniam co to tablet tzn wiem co to, ale jak to dziala?! nie ogarniam postepow techniki, a z taty sie smialam
Może Agatka to jego babcia

Moja mama umie obsługiwać tablet, a ja nie

Cytat:
wiecie co
nienawidze kuzynki mojego TŻa
jest dlugowlosa blondyna , wypacykowana, wlasnie przesledzilam ja na necie jest prezesem stowarzyszenia jakiegos tam, ma mnostwo zajec, robi doktorat, no nie znosze jej
ale ma przedluzane wlosy, powiedzcie ze to glupie, lambadziarskie i bezndziejne
jest to moja trauma na dzisiaj.
na poczatku jak zobaczylam liste jej zajec to pomyslalam ze usiade do nauki, ale pozniej sie wscieklam i zachcialo mi sie plakac
Też nie lubię mojej kuzynki- bo wszyscy ją wielbią za naukę w elitarnym liceum. A mnie to nikt nie docenia, że jestem takim wolnym umysłem i porzuciłam wylęgarnię olimpijczyków W ogóle ta kuzynka ładnie się ubiera i je tylko jeden kawałek ciasta w święta, a ja 5. Ale za to ona ma wypryski na plecach!

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
a ja ostatnio widziałm zdjęcia moich koleżanek z LO jak odbierały dyplomy licencjata i się załamałam że jestem matoł
E co Ty, studia można zrobić w każdym wieku, za to Ty odchowasz córkę i będziesz mieć potem lżej

Cytat:
noooo takie kiecki + różne bale / dzikie harce na parkiecie = turbo żenada
Znam to Majty na wierzchu

Cytat:

2. no ja tez lubie tvn turbo :P najbardziej chyba zakup kontrolowany, bo lubie kornackiego ;p
Słodki jest... ale chyba niski

Cytat:
A tak naprawdę to strasznie się policji boję zawsze mi się wydaję, że mnie wsadzą na 24 godziny bez powodu

Pjona Mój P. też nie lubi klubów.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-26, 23:03   #4062
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie problemem jest znalezienie złotego środka między potrzebą chodzenia na imprezy, a potrzebą bycia w bezpiecznym związku

Coś Wam strasznie chciałam napisać i już nie pamiętam

no ale na pocieszenie Wam pokażę:
super aukcyjka
nie da się!

czemu nie kupilas torby versace

a korzystacie w ogole z tych eko toreb?
ja mam jedna z new looka, taaaka slodka, jedna z funciaka z anglii i jedna z adidasa, zadnej nie nosze
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja mam rozszerzoną fizykę Straszne, nudne i do wyrzygania. Fuj.
Ty masz fize na rozszerzeniu?! yaa
w zyciu bym nie powiedziala, dziewczyny z rozszerzenia mat fiz przewaznie sa dziwolagami i nie da sie z nimi gadac tak jak z Toba
Cytat:
Może Agatka to jego babcia

Moja mama umie obsługiwać tablet, a ja nie
haha Agatka to nie babcia, bo rok urodzenia to 2010, ale przyszlo mi do glowy, ze to moze jakis kotek?

spoooko ja tez bym pewnie nie umiala, nawet nigdy nie mialam w reku
Twoja mama ogarnia takie sprzety?
moja mama umie obslugiwac pasjansa, kurnik i jest wkrecona w youtuba ale watpie ze umialaby obsluzyc tablet
Cytat:
Też nie lubię mojej kuzynki- bo wszyscy ją wielbią za naukę w elitarnym liceum. A mnie to nikt nie docenia, że jestem takim wolnym umysłem i porzuciłam wylęgarnię olimpijczyków W ogóle ta kuzynka ładnie się ubiera i je tylko jeden kawałek ciasta w święta, a ja 5. Ale za to ona ma wypryski na plecach!
padłam haha!
Kto zjada jeden kawałek ciasta na święta ona musi być strasznie nieszczesliwa ;p
haha wypryski na plecach, to ta tzowa kuzynka tez pewnie ma jakis mankament, silnie zrogowaciale piety, albo jakiegos parcha pod make upem
chociaz te przedluzone blond klaczyska to juz wystarczajaca trauma
Cytat:
Znam to Majty na wierzchu

Słodki jest... ale chyba niski
hehe no kiecka bandazowa to sam seks, ale do tanca sie nie nadaje
moj tz jak sie napije to uwielbia tanczyc (ale nawiazujac do poprzedniej dyskusji o wyjsciu do klubu - ciezko go na to namowic) no i on ma manie podnoszenia mnie, wykrecania itd raz zalozylam kiecke bandazowa, po prostu katastrofa mialam stringi ofc

Cytat:
Pjona Mój P. też nie lubi klubów.
wiecie dziewczyny, ale skoro oni nie lubia chodzic z nami do tych klubow i musimy sobie radzic same, to nic dziwnego ze pozniej mamy dziwne problemy z naduzyciem % :P bo akurat te ktore narzekaja na brak wyjsc z TZami to kojarze z ekscesow alkoholowych
mi tlumaczy ze moje szalenstwa alkoholowe sa glownym powodem braku wyjsc

Stary 2011-11-26, 23:26   #4063
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
nie znoszę takich moja babcia ciągle wychwala mojego kuzyna, który przecież jest taki super i zaradny I ma dziewczynę, której będzie się oświadczał, nie to co ja

Przecież Ty też sięładnie ubierasz!
Zgadzam się z Anią, ona musi być nieszczęśliwa

moja mama nawet komputera nie ogarnia jest przy tym taka słodko nieporadna

Cytat:
w zyciu bym nie powiedziala, dziewczyny z rozszerzenia mat fiz przewaznie sa dziwolagami i nie da sie z nimi gadac tak jak z Toba

1) jak szłam na studiach to powiedziano mi, że już nikt nie będzie ze mną rozmawiał i będę musiała mówić, że studiuję historię, żeby znaleźć chłopaka

2) Twój też? okrutne, pamiętliwe bestie! Ok, może sama nie chciałabym ze sobą wychodzić po tym co wyprawiałam, no ale przecież przeszłam wielką zmianę i jestem prawie idealna i chcę tańczyć!
Stary 2011-11-27, 06:20   #4064
agnesuk
Wtajemniczenie

witam z samego rana

Cytat:
Łaaa, też to uwielbiam! Potem sama chcę rzucać takimi tekstami. A tak naprawdę to strasznie się policji boję
Wiesz, teraz jak piszesz to uświadamiam sobie jak bardzo tu Ciebie brakowało!

moj tato był policjantem hah
naprawde? dziekuje ...
impreza, haha byłam na ostatniej jeszcze w uk teraz nie pójde tym bardziej
Cytat:
Ja wiem, że to są fajne sposoby spędzania wolnego czasu, ale tam nie założę cekinowej sukienki!
tez mam sukienki ktorych juz na pewno nie załoze takze doskonale Cie rozumiem

Cytat:
moja mama nawet komputera nie ogarnia jest przy tym taka słodko nieporadna !
haha moja mama to samo

zdjecia w albumie

Stary 2011-11-27, 08:42   #4065
Loriette
Zakorzenienie

Wróciłam

Sylwestra na 90% spędzamy w Niemczech!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 08:56   #4066
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie znoszę takich moja babcia ciągle wychwala mojego kuzyna, który przecież jest taki super i zaradny I ma dziewczynę, której będzie się oświadczał, nie to co ja

ahhaahha! ciekawe czy Twój kuzyn, kuzynka Agniesik i znienawidzona kuzynka mojego TZ wiedza jak wielocytowac na wizazu, wiedza co znaczy termin turbo pasztet i maja dostep do klubu grubasy na diecie
jesteśmy zdecydowanie bardziej ekstra

Kurcze u mnie w rodzinie w sumie nie ma takich porownan (nie liczac babci ktora zdecydowanie faworyzuje brata mamy a ja olewa ) ale u TŻ to jest tragedia jedna jego babcia jest zupelnie niekumatai stale pyta czy on chociaz mature zrobil noo bo D. i P. (jego kuzyni) to szkoly pokonczyli, i mature nawet maja i do mojego P. mowi, ze no a Ty taki kon i jeszcze do szkoly chodzisz nie wiem skad on bierze cierpliwosc, ja sie wsciekam jak tego slucham
Cytat:
1) jak szłam na studiach to powiedziano mi, że już nikt nie będzie ze mną rozmawiał i będę musiała mówić, że studiuję historię, żeby znaleźć chłopaka

2) Twój też? okrutne, pamiętliwe bestie! Ok, może sama nie chciałabym ze sobą wychodzić po tym co wyprawiałam, no ale przecież przeszłam wielką zmianę i jestem prawie idealna i chcę tańczyć!
1.
kiedys sie mowilo
"piękna jak z politechniki, mądra jak z pedagogiki"

2. no mój też i to się chyba nigdy nie zmieni
ja tak samo przeszłam wielką przemianę, kontroluję się podczas picia (boze jak to brzmi) i zgrywam mila przyszla zone ktora uroczo wzdryga sie gdy poczuje wodke, udaje ze nie wie jak sie pije tequile i slodko chichocze gdy panowie rozmawiaja o autach pełne wdzięku ę ą

... NIGDY!

Cytat:
zdjecia w albumie
Cudna jest ta malutka!

I Ty jaka śliczna!
Cytat:
Wróciłam

podobało się?
faaaaaaajnie że macie plany

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-11-27 o 08:59
Stary 2011-11-27, 09:11   #4067
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

podobało się?
faaaaaaajnie że macie plany
Bardzo Nawet nie mam wyrzutów sumienia, że jadłam po 21 Byliśmy w 3 miejscach z czego jedno było moim wymarzonym od dawna ze względu na styl w jakim jest zrobione oraz jaki widok jest z samej góry Jako, że miałam wczoraj jeszcze @ to TŻ zrobił mi psikusa i zamówił sobie do jedzenia GĘSIE PIPKI

Dzisiaj po zajęciach do mnie przyjeżdża, a ja jestem już czysta jak łza

W ogóle palnęłam mu, że chyba mnie autem ściąga na lewą stronę - o mało mnie nie puścił do domu. 15 minut jeździł autem i sprawdzał czy wszystko jest ok: hamowanie, nawracanie, rozpędzanie, puszczanie kierownicy.. Jeszcze trochę i by mi autko rozebrał

Stary 2011-11-27, 09:55   #4068
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
a korzystacie w ogole z tych eko toreb?
ja mam jedna z new looka, taaaka slodka, jedna z funciaka z anglii i jedna z adidasa, zadnej nie nosze

Ty masz fize na rozszerzeniu?! yaa

haha Agatka to nie babcia, bo rok urodzenia to 2010, ale przyszlo mi do glowy, ze to moze jakis kotek?

spoooko ja tez bym pewnie nie umiala, nawet nigdy nie mialam w reku
Twoja mama ogarnia takie sprzety?
moja mama umie obslugiwac pasjansa, kurnik i jest wkrecona w youtuba ale watpie ze umialaby obsluzyc tablet

padłam haha!
Kto zjada jeden kawałek ciasta na święta ona musi być strasznie nieszczesliwa ;p
haha wypryski na plecach, to ta tzowa kuzynka tez pewnie ma jakis mankament, silnie zrogowaciale piety, albo jakiegos parcha pod make upem
chociaz te przedluzone blond klaczyska to juz wystarczajaca trauma

hehe no kiecka bandazowa to sam seks, ale do tanca sie nie nadaje
moj tz jak sie napije to uwielbia tanczyc (ale nawiazujac do poprzedniej dyskusji o wyjsciu do klubu - ciezko go na to namowic) no i on ma manie podnoszenia mnie, wykrecania itd raz zalozylam kiecke bandazowa, po prostu katastrofa mialam stringi ofc

wiecie dziewczyny, ale skoro oni nie lubia chodzic z nami do tych klubow i musimy sobie radzic same, to nic dziwnego ze pozniej mamy dziwne problemy z naduzyciem % :P bo akurat te ktore narzekaja na brak wyjsc z TZami to kojarze z ekscesow alkoholowych
Ja korzystam z eko toreb co tydzień na zakupach w Biedronce Tylko, że moje nie są takie trendy, bo jest na nich napisane "Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych"

Moja mama ma tablet w pracy, także sobie pyka, a ja ciemna masa taka... Moja mama nie jest jakimś komputerowym mistrzem, ale czasem wie więcej ode mnie. Przeraża mnie to Poza tym moja mama ma taki charakter, że jest spokojna i jak wszyscy się wożą, że np. umieją coś podłączyć bez czytania instrukcji, to moja mama siedzi sobie cichutko czyta wskazówki i jedyna umie to zrobić

Ano mam, ale nic nie umiem Uczę się notatek na pamięć, a na klasówce błagam o 2 pięknymi rysunkami (chociaż ostatnio tak pocisnęłam z moją wiedzą, że dostałam 3+ ). Jak uczyłam się w wylęgarni olimpijczyków, to ledwo zdałam, dzięki korepetycjom u cudownej pani (achh zostawiłam u niej setki złotych). Miałam 2 na koniec roku Jestem fizycznym głąbem.

Ona jest lansiarska, wiesz coffee&cigarettes. A ja nie palę i nie piję kawy W sumie dobrze mi z tym, ale dlaczego nikt nie docenia mojego naturalnego piękna i wolności myślenia (i przy okazji bardzo kontrowersyjnych poglądów), tylko wszyscy się zachwycają, że Justysia pomalowała sobie pazurki na czerwono i ma takie pełne usta. A nikt nie widzi poza mną, że ona ma włosy jak siano I palce jak parówki. Na dodatek ma małą wiedzę ogólną i nie jest skażona pracą, ale była w Londynie i piła kawę w Starbucksie, oooo, to jest temat do dyskusji

Ciekawa jestem jak mój TŻ zachowa się na studniówce. Jak przyjedzie na święta, to musimy trochę potrenować taniec, żeby sobie chociaż po stopach nie deptać Chociaż już kiedyś był na studniówce... z byłą dziewczyną Nie lubię pipy, wiecie? Wypisywała kiedyś do niego pinda jedna. Na szczęście szybko ją spławił i kazał dać sobie spokój. Ale normalnie jakbym ją spotkała, to ... kudły powyrywam

O to to, ja też jak idę na imprezę, to schleję się jak świnia Straszne, naprawdę. Myślę, że jakbym wychodziła z TŻtem, to byłabym kulturalniejsza. Więc rozumiem Twoje rozterki.

Cytat:

Przecież Ty też sięładnie ubierasz!
Zgadzam się z Anią, ona musi być nieszczęśliwa

moja mama nawet komputera nie ogarnia jest przy tym taka słodko nieporadna

Moja babcia nas wszystkich porówno uwielbia, kochana jest. Wkurzają mnie wredne babcie Btw. przecież Ty sobie dobrze radzisz: studiujesz, masz faceta.

Ona ma głód nie wiem czego... lansu?

Mój tata nie ogarnia komputera... A ze mnie się śmieje, że nie umiem parkować

TŻci nie dają nam szans

Cytat:
Wróciłam

A gdzie, gdzie?
Stary 2011-11-27, 10:29   #4069
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo Nawet nie mam wyrzutów sumienia, że jadłam po 21 Byliśmy w 3 miejscach z czego jedno było moim wymarzonym od dawna ze względu na styl w jakim jest zrobione oraz jaki widok jest z samej góry Jako, że miałam wczoraj jeszcze @ to TŻ zrobił mi psikusa i zamówił sobie do jedzenia GĘSIE PIPKI

Dzisiaj po zajęciach do mnie przyjeżdża, a ja jestem już czysta jak łza

moj tez dzis do mnie przyjezdza, ale niestety mam @ a juz mnie nosi seksu nie będzie, ale chociaż wlosy umyje, bo wygladam jak menel no i moze nawet zaloze cos innego niz dres, i nogi posmaruje czyms innym niz smierdzaca masc co wyglada jak kupa

Nigdy nie jadłam gęsiej pipki
cieszę się, że wieczór się udał
na wizazu też bylo bombowo

ejjj dziewczyny proszę Was o radę mam takie 2 kiecki. nie wiem co z nimi zrobic. Wczoraj była u nas koleżanka siostry i chciała je ode mnie odkupić nie mam sumienia brać pieniędzy od nastolatki, więc pewnie bym jej oddała za piwo, ale nie wiem czy mi nie szkoda
W sumie kiepsko się w nich czuje, bo wydaje mi się, że nie wyglądam w nich za dobrze, czerwona była na jakiejś przecenie więc kupilam ja z mysla o dzikich bałnsach, sprawdza sie ewentualnie na pijackich imprezach w zagranicznych kurortach, jak juz mi obojetnie co mam na sobie
wiem ze jest tandetna, ale czy da sie do zaakceptowac;p
a ta druga jest z new looka tylko nie wiem czy nie wygladam w niej jakbym chciala sie przebrac za przedszkolaka ubierajac zbyt krotka sukienke?

a, no i te brylanty () na przodzie nie są tak mocno infantylne w rzeczywistosci, nie sa takie mocno bazarowe, ta wstawka jest dosc ladnie wykonana ;p

Stary 2011-11-27, 10:35   #4070
agniesikk
Zakorzenienie

eeeee, ja bym nie oddała
Stary 2011-11-27, 10:42   #4071
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja korzystam z eko toreb co tydzień na zakupach w Biedronce Tylko, że moje nie są takie trendy, bo jest na nich napisane "Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych"

Cytat:
Moja mama ma tablet w pracy, także sobie pyka, a ja ciemna masa taka... Moja mama nie jest jakimś komputerowym mistrzem, ale czasem wie więcej ode mnie. Przeraża mnie to Poza tym moja mama ma taki charakter, że jest spokojna i jak wszyscy się wożą, że np. umieją coś podłączyć bez czytania instrukcji, to moja mama siedzi sobie cichutko czyta wskazówki i jedyna umie to zrobić
haha Twoje teksty są takie zyciowe
moj tata tak probuje ogarnac temat, ale jemu to nie wychodzi, takze oklaski dla mamy
Cytat:
Ano mam, ale nic nie umiem Uczę się notatek na pamięć, a na klasówce błagam o 2 pięknymi rysunkami (chociaż ostatnio tak pocisnęłam z moją wiedzą, że dostałam 3+ ). Jak uczyłam się w wylęgarni olimpijczyków, to ledwo zdałam, dzięki korepetycjom u cudownej pani (achh zostawiłam u niej setki złotych). Miałam 2 na koniec roku Jestem fizycznym głąbem.
ja tak samo, ku rozpaczy mojego taty, dawał mi korki z fizyki i matmy przez cały okres mojej edukacji , to bylo straszne
a 4 na swiadectwie maturalnym mam dlatego ze zrobilam takie doswiadczenie : z kartki zrobilam turbinke, podlozylam ja pod zapalniczke i to zaczynalo sie krecic, pan z fizyki sie w to wkrecil, niepodziewanie ogarnela go podnieta i zostalam znienawidzona przez reszte klasy, bo dostalam za to 5 a oni kombinowali ze swiecacymi ogorkami
Cytat:
Ona jest lansiarska, wiesz coffee&cigarettes. A ja nie palę i nie piję kawy W sumie dobrze mi z tym, ale dlaczego nikt nie docenia mojego naturalnego piękna i wolności myślenia (i przy okazji bardzo kontrowersyjnych poglądów), tylko wszyscy się zachwycają, że Justysia pomalowała sobie pazurki na czerwono i ma takie pełne usta. A nikt nie widzi poza mną, że ona ma włosy jak siano I palce jak parówki. Na dodatek ma małą wiedzę ogólną i nie jest skażona pracą, ale była w Londynie i piła kawę w Starbucksie, oooo, to jest temat do dyskusji
aaa leze haha!
kurde, brzmi jakby miala blogaska podaj adres to ją zjedziemy
Cytat:
Ciekawa jestem jak mój TŻ zachowa się na studniówce. Jak przyjedzie na święta, to musimy trochę potrenować taniec, żeby sobie chociaż po stopach nie deptać Chociaż już kiedyś był na studniówce... z byłą dziewczyną Nie lubię pipy, wiecie? Wypisywała kiedyś do niego pinda jedna. Na szczęście szybko ją spławił i kazał dać sobie spokój. Ale normalnie jakbym ją spotkała, to ... kudły powyrywam
byłe laski to zuooooo nie da się ich lubić
Cytat:
O to to, ja też jak idę na imprezę, to schleję się jak świnia Straszne, naprawdę. Myślę, że jakbym wychodziła z TŻtem, to byłabym kulturalniejsza. Więc rozumiem Twoje rozterki.
wiem, pamietam jak kiedys bylas na 18 i jakis koles sie do Ciebie przykleil i P. sie wsciekl
ja pamietam, to jak on ma zapomniec

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
eeeee, ja bym nie oddała
hm. w sumie narzekalam jej ze ich nie nosze, a ona sprytnie podchwycila temat ;p glupio mi sie teraz wykrecic, ale co sie bede przejmowala smarkula.

Stary 2011-11-27, 10:43   #4072
bita smietana
Zakorzenienie

Annabanna
, jaką Ty masz figurę wyglądasz bosko W sumie to niebieska w tym Twoim zestawieniu podoba mi się, ale jesli jej teraz nie nosisz to i tak nosić już nie będziesz, zawsze tak jest Czerwona nie w moim typie tak do końca

Loriette super, że wieczór się udał! jak smakują gęsie pipki?

agniesikk, olej lansującą się kuzynkę, prędzej czy później i tak wyjdzie na Twoje

nie mogę się dobudzić dzisiaj
Stary 2011-11-27, 10:48   #4073
aniabaniaa
Zakorzenienie

garfield - jakbym siebie widziala

no ta czerwona tez nie do konca jest uzupelnieniem mojej garderoby, raczej odstaje od pozostalych rzeczy a zobacze jeszcze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 11:23   #4074
agniesikk
Zakorzenienie

Rozumiem Garfielda Jak wchodzę na wagę i pokazuje za dużo, to ściągam piżamę, żeby było mniej I często się ważę przy zapalonym świetle, a wagę mam przy oknie- pozdrawiam tych, którzy mają świetny widok (moje cycki)

Ania, właśnie to Ten koleś mi potem wysłał zaproszenie na fb. Boże, co za wieśniak - zatańczyłam z nim do kilku piosenek disco polo i Stachurskiego, a ten kurde sobie wyobraża Bóg wie co TŻ był na mnie wściekły- nie chciał ze mną gadać i zaczął na mnie wrzeszczeć, że piję na umór, a potem sobie narobię kłopotów. W sumie to miał rację Obiecałam sobie nigdy nie spić się tak jak wtedy. Dobrze, że koleżanka mnie pilnowała i w porę mnie pociągnęła (jedyna trzeźwa, bo na antybiotykach ) za rękę od tego kolesia.

Ej, ta kuzynka ma bloga! klik Ale macie rację, nie będę się nią przejmować- w tym roku jej nie ujrzę, bo jadę do TŻ na święta przecież mama TŻ chciała mnie na wigilię zaprosić, ale to już by było lekkie przegięcie- moja rodzinka mnie wkurza, ale wigilia to dzień tylko dla nich
Stary 2011-11-27, 11:34   #4075
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

garfield - jakbym siebie widziala

no ta czerwona tez nie do konca jest uzupelnieniem mojej garderoby, raczej odstaje od pozostalych rzeczy a zobacze jeszcze
wszystkie jesteśmy Garfieldami

Cytat:
Rozumiem Garfielda Jak wchodzę na wagę i pokazuje za dużo, to ściągam piżamę, żeby było mniej I często się ważę przy zapalonym świetle, a wagę mam przy oknie- pozdrawiam tych, którzy mają świetny widok (moje cycki)

Ania, właśnie to Ten koleś mi potem wysłał zaproszenie na fb. Boże, co za wieśniak - zatańczyłam z nim do kilku piosenek disco polo i Stachurskiego, a ten kurde sobie wyobraża Bóg wie co TŻ był na mnie wściekły- nie chciał ze mną gadać i zaczął na mnie wrzeszczeć, że piję na umór, a potem sobie narobię kłopotów. W sumie to miał rację Obiecałam sobie nigdy nie spić się tak jak wtedy. Dobrze, że koleżanka mnie pilnowała i w porę mnie pociągnęła (jedyna trzeźwa, bo na antybiotykach ) za rękę od tego kolesia.

Ej, ta kuzynka ma bloga! klik Ale macie rację, nie będę się nią przejmować- w tym roku jej nie ujrzę, bo jadę do TŻ na święta przecież mama TŻ chciała mnie na wigilię zaprosić, ale to już by było lekkie przegięcie- moja rodzinka mnie wkurza, ale wigilia to dzień tylko dla nich
ee, kuzynka bez szału, serio Normalna dziewczyna, Ty jesteś ładniejsza Ja z TŻtem pewnie Świąte nie spędzę, bo on jedzie do babci do Niemiec. W ogóle nie wydaje Wam się to dziwne, on z tatą jadą d cioci i babci na Wigilię, a jego mama ze swoją mamą zostają i robią własną?

Mam nadzieję, że na Sylwestra będzie już w PL Chociaż w sumie i tak nie mamy na razie żadnych planów...

Z tym kolesiem też to pamiętam! W sumie oboje z TŻtem mieliśmy już podobne sytuacje i jest po równo Ale wolę nie chodzić na imprezy bez niego, jakoś się boję
Stary 2011-11-27, 11:47   #4076
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

A gdzie, gdzie?
Do rodzinnego miasta M. do Regensburga, kocham tamto miejsce Biorę Was wszystkie

Cytat:

moj tez dzis do mnie przyjezdza, ale niestety mam @ a juz mnie nosi seksu nie będzie, ale chociaż wlosy umyje, bo wygladam jak menel no i moze nawet zaloze cos innego niz dres, i nogi posmaruje czyms innym niz smierdzaca masc co wyglada jak kupa
A ja już dzisiaj mogę! Zrobię mu kolację to Go podsycę Też pomyślałam, żeby nogi czymś posmarować.. ale to poootem, teraz nie mam weny
Cytat:
Nigdy nie jadłam gęsiej pipki
cieszę się, że wieczór się udał
na wizazu też bylo bombowo
Chciał mi dać skosztować, ale powiedziałam, że póki co jednam i wystarcza ;x
Na wizażu zawsze jest bombowo
Cytat:
ejjj dziewczyny proszę Was o radę mam takie 2 kiecki. nie wiem co z nimi zrobic. Wczoraj była u nas koleżanka siostry i chciała je ode mnie odkupić nie mam sumienia brać pieniędzy od nastolatki, więc pewnie bym jej oddała za piwo, ale nie wiem czy mi nie szkoda
W sumie kiepsko się w nich czuje, bo wydaje mi się, że nie wyglądam w nich za dobrze, czerwona była na jakiejś przecenie więc kupilam ja z mysla o dzikich bałnsach, sprawdza sie ewentualnie na pijackich imprezach w zagranicznych kurortach, jak juz mi obojetnie co mam na sobie
wiem ze jest tandetna, ale czy da sie do zaakceptowac;p
a ta druga jest z new looka tylko nie wiem czy nie wygladam w niej jakbym chciala sie przebrac za przedszkolaka ubierajac zbyt krotka sukienke?
Ja zostawiłabym tą pierwszą, bo jest genialna. Niestety ta druga to zupełnie nie mój styl i Ty też mi jakoś do niej nie pasujesz
Cytat:
Loriette super, że wieczór się udał! jak smakują gęsie pipki?
Wolałam nie kosztować

Stary 2011-11-27, 12:00   #4077
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Mój tata uznał, że pora umieć samej kontrolować ciśnienie w oponach i powiedział, że jak się ubiorę i będę gotowa to skoczymy na dwa auta na stację i On mi wszystko pokaże - a ja w tej kiecuni...
uwielbiam Twojego tatę, powaga
Świetnie wyglądałaśpewnie M. nie mógł oderwać wzroku od Twojego. ramienia
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ojjj, skazana w sensie, że będę wiecznie siedzieć sama bez faceta;/
Wy mówicie mi, że jestem ładna, a nie jestem w typie żadnego faceta
Tego mi nie powiedział, ale tak mi się wydaje
Psyhe Tobie się tak tylko wydaje że nie jesteś w typie żadnego a to żaden po prostu nie ma tyle odwagi by do Ciebie zagadać
Cytat:
zdjecia w albumie
Agnes gdybym Cię spotkała na ulicy to w życiu bym nie powiedziała że 3 tyg temu byłaś w 9 mies ciąży. Nieźle się trzymasz
A mała ma słodkie pućki zupełnie jak ja

Aniabania ja bym za darmochę sukienek nie oddała podoba mi się ta czerwona , bo ma bardzo ładny tył szkoda że z przodu ma to świecidełko

a już myślałam że to tylko moja waga łże

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2011-11-27 o 12:07
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 12:03   #4078
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam Twojego tatę, powaga
Świetnie wyglądałaśpewnie M. nie mógł oderwać wzroku od Twojego. ramienia
Dziękuję Ci
Mój tata przyciąga do siebie wszystkich, nie wiem o co chodzi Tak - moje ramie było gwiazdą wieczoru

Na dole tyle smakołyków, a ja się pilnuje, żeby nie zrobić tam zamętu!

Stary 2011-11-27, 12:48   #4079
agnesuk
Wtajemniczenie

no hej dzisiaj rano wstałam z postanowieniem,że nie zjem nic co ma czekoladę, lub jest za bardzo kaloryczne. Poszłam do tesco, kupiłam prince polo, zjadłam je w takim tempie jakbym nigdy nie jadła czekolady
W domu Tż chrupał sobie laysy paprykowe i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i skubnęłam kilka
z wczoraj zostały dwa kawałki pizzy. Tż pyta "Aga chcesz" - oczywiście,że chcę!
Jestem na siebie wściekła,że nie potrafię powiedzieć sobie NIE.
Ale jutro poniedziałek, więc zaczynam odchudzanie muszę wyciągnąć wagę, cm i otworzyć mój zeszycik w którym będę zapisywać moje wymiary. o!
Oliwka dzisiaj śpi od 9 do teraz, co jest dla mnie mega szokiem... mam chociaż chwile dla siebie
Mam ochotę zgwałcić Tża, ale niestety muszę jeszcze wytrzymać ponad miesiąc!

Cytat:
Cudna jest ta malutka!

I Ty jaka śliczna!
Oliwka jest małą pyzą
Ohhh bo się zarumienię dziękuje

Wczoraj oglądałam Twoje zdjęcia i nie pamiętam czy skomentowałam Twoją sylwetkę i urodę? chyba nie... a więc zrobię to teraz - mega lachon z Ciebie!!
Nie wiem co Ty chcesz od swojego wyglądu!

Cytat:
dobrze,że chociaż jedna ma plany

Cytat:
Jako, że miałam wczoraj jeszcze @ to TŻ zrobił mi psikusa i zamówił sobie do jedzenia GĘSIE PIPKI
W ogóle palnęłam mu, że chyba mnie autem ściąga na lewą stronę - o mało mnie nie puścił do domu. 15 minut jeździł autem i sprawdzał czy wszystko jest ok: hamowanie, nawracanie, rozpędzanie, puszczanie kierownicy.. Jeszcze trochę i by mi autko rozebrał
ciekawe jak to smakuje
no widzisz jak się martwi

Cytat:
Agnes gdybym Cię spotkała na ulicy to w życiu bym nie powiedziała że 3 tyg temu byłaś w 9 mies ciąży. Nieźle się trzymasz
A mała ma słodkie pućki zupełnie jak ja

Aniabania ja bym za darmochę sukienek nie oddała podoba mi się ta czerwona , bo ma bardzo ładny tył szkoda że z przodu ma to świecidełko
Niby brzuchol miałam mały w 9 miesiącu, ale dla mnie wydawał się on najwiekszym brzuchem pod słońcem
wiecie jakie to straszne uczucie jak nie możesz pomalować paznokci u stóp, założyć, butów, skarpetek a najgorsze było to,że nie widziałam swoich stóp
ale za komplemencik dziekuje
Oj tak , pućki ma zupełnie jak tatuś, jak był mały
Zgadzam się z Alexis - nie oddalabym sukienki!
Mi osobiście bardziej się podoba pierwszy zestaw

Mega lachon i tyle

Stary 2011-11-27, 13:08   #4080
niemaedytki
Raczkowanie

Hej
Aniabaniaaa ale z Ciebie sexy laska! ile ja bym dała,żeby tak wyglądać.. co do sukienek- pierwsza w tym zestawieniu wygląda super, druga nie mój styl i jeśli w niej nie chodzisz to może rzeczywiście oddaj, ja zawsze się łudzę,że zostawię bo się przyda a i tak leży bez sensu na dnie szafy..
Loriette mnie też najbardziej podobał się zestaw, który ostatecznie wybrałaś Na pewno wyglądałas mega seksownie!

Nie wiem co Wam jeszcze napisać, podczytuję ciągle ale jakoś nie mam weny do pisania.. aa dziś zanotowałam spadek na wadze! ale i tak jakoś nie mam głowy do tego co jem.. nie mam na to czasu..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości