|
|
#3691 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Zapomniałem opowiedzieć Wam mój sen
Otóż w markecie jakimś byłem, a na kasie zięć mojego sąsiada, wykładam swoje zakupy, a ten do mnie, czy nie przyniósłbym mu soku X (tu nazwa francuska), na co ja, że ma powtórzyć, bo nie rozumiem, w końcu za trzecim razem pytam się "jak się to pisze?", ten mi mówi, więc lezę między półki. Znajduję bez problemu, wracam do niego i mówię "ku*wa, to zwykły sok z jabłek w butelce po Żytniej" |
|
|
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff - to westchnienie ulgi ,że nie wszyscy mają depresję .
U mnie dzisiaj piękne słonko i niebieskie niebo ja z wczorajszego krupniku mam danie kaszane o zabarwieniu mało zachęcającym ![]() Cytat:
, no ale ona się zdrowiej odzywiała.w zdrobnieniu Baruś Cytat:
......................... ......................... ............. Poczytałam o składzie Ruby , jest w nich tez moje ulubione ylang ylang , trzeba sie będzie zaznajomi ![]() a na liscie mam już Life Threads Platinum:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-27 o 13:51 |
||
|
|
|
#3693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() A czemu rycerzyki? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to, na bank, możesz mnie pocałować w moją starą pupę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Winterio a może jednak go coś stresuje w domu czy w szkole i dlatemu tak?
Ja to już nawet nie zwracam uwagi ostatnio kiedy mam doła czy smutek mnie dopada już tak nawykłam do tego, że uwagi staram się nie zwracać i nie skupiać na tym ![]() W ogóle śniła mi się Maja i chyba melk, ale nie pamiętam co. Jedynie tyle, że mówiłam do Mai, że jak czegoś nie będzie to co zrobimy? Maja mi odpowiedziała, że wtedy pojedziemy na Śląsk do reny63 (Z tego co pamiętam to na Śląsku ona chyba nie mieszka, aż sprawdzę przy okazji Boli mnie łeb, bo wstałam około 11, tzn o 8:30 i jeszcze tak przysypiałam do 11 na chwilę razem z didem i się budziłam i mnie teraz łeb pobolewa trochę ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3698 | ||
|
Zakorzenienie
|
na szczęście ta potrawa smakuje lepiej niż wygląda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to się nazywa gra wstępna szanowny Gryszardzie ![]()
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
oj, co ci w tej szkółce niedzielnej nagadali , Gryksiu od pocałunkuf, nawet w doopę się nie fasolinkuje
|
#3700 | ||
|
Panaroja
|
Ziut
![]() Cytat:
![]() Co do spadku formy - Cytat:
No i od tych rozmów o syropach od kaszlu złapało mnie jakieś świństwo , z zatok mi cieknie , mam chrypę i ogólnie mnie rozkłada miałam resztkę Prospanu to wczoraj wypiłam , znalazłam jeszcze dwa łyki tymiankowego i pół buteleczki Pectosolu Zrobiło się ciepło jak na wiosnę a mój organizm pożąda chłodu na dworze , i od ciepła się rozkładać zaczyna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3701 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tego w Biedrze nie uczą, prędzej w Lidlu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3702 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ju, super, bardzo się cieszę ![]() Rejcz, skąd taki wkurf na babę? Mam rozkminki pracowe... Po tym jak kadry stwierdziły, że nie da rady na pół etatu na wychowawczym. W ogóle przed powrotem będę musiała pisać pismo do naczelnika o przyjęcie i jeszcze się zobaczy do którego działu trafię. TŻ radzi iść do starej kier i powiedzieć o swoich planach (że niby się przejmuję i fogle) co w świetle powyższego wydaje mi się bez sensu bo to nie ona decyduje, a poza tym jeśli też powie "nie da rady na pół etatu" a ja później i tak złożę takowe podanie to wyjdę na wredotę. Tak czy siak myślę nad wystąpieniem o pół etatu i ciąganiu ich po sądach pracy jeśli się nie zgodzą. A żeby mi po roku złośliwie nie podziękowali mogłabym zajść w kolejną ciążę i powtórzyć procedurę ![]() Dla odmiany matka załamuje ręce nad takim rozwiązaniem, radzi nie robić sobie wrogów i grzecznie wrócić na cały etat bo w przypadku zwolnienia prawdopodobnie już nigdy nie znajdę nic innego. Ofkors nie zależy mi na robocie u nich odpada więc kwestia żalu za utratą "zaiebistej" posady. Bar coś doradzi? ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Parabelko, mam wolną bazę, stworzę więc różyczkę w wolnej chwili
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a nie możesz wychowawczego przedłużyć ? Czy koniecznie chcesz wrócić do pracy ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3704 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niestety naszyjniki to zysk typu 200 zł/miesięcznie...
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Czemu nie chcesz wrócić na etat? Bo nie lubisz tej pracy i chcesz szukać czegoś nowego czy chcesz się skupić na biżu tylko? Czy nie chce Ci się pracować? Czy za mały did czy wszystko razem czy jeszcze coś?
|
|
|
|
#3706 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
o rany, dopiero po 14 a u mnie ciemno, buro szaro i zimno... niech już spadnie śnieg i czekam na wiosnę uuu spóźniłam się... a mam dosłownie kropelkę w samplerze Cytat:
![]() nie mogę używać mocniejszych zapachów, a do tej pory tylko takie u mnie dominowały, ostatnio zachwycił mnie Romance czym ja będę pachnieć?Cytat:
![]() Cytat:
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-27 o 14:36 |
|||
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
To pisz do Rejcz
|
|
|
#3708 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie lubię, nie chce mi się ale wiem, że trzeba. Na cały etat nie stać nas na żłobek (tzn. nie opłaca się i szkoda dida), babcia nr 1 nie zgadza się na siedzenie po 8-9 godz dziennie sama z didem, babcia nr 2 pracuje a poza tym nie chcę żeby u mnie przesiadywała codziennie bo zwariuję Ogólnie nie widzę tego, że wracam o 17-tej, ogarniam wszystko, może jeszcze mam czas umyć włosy i się wyspać - ta, jasne. Może gdyby TŻ zaczął coś robić w domu ale to się nie uda.Tak więc 1/2 etatu póki małe nie pójdzie do przedszkola wydaje mi się najsensowniejszą opcją. W skupianiu na biżu nie widzę większego sensu bo nie sądzę żeby sprzedaż wzrosła. |
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam sie ze małzon wezmie to za propozycję pobaraszkowania ![]() nie to jest wstep do późniejszego fasolinkowania ![]() Nie wiem jak u Ciebie w pracy ale np. u mnie czy u znajomych w firmie to o powrocie i wymiarze etatu decydował dyrektor lub kierownik oddziału a nie bezpośredni przełożony w postaci kierownika. U mnie decydował dyrektor naczelny. Jak by miał decydować bezpośredni kierownik lub kierownik laboratorium to by starali się coś wykombinować i kręcić. A tak decydował naczelny i zgodził się bez słowa sprzeciwu na mój powrót. Z tym ze ja wracałam wcześniej z wychowawczego od razu na pełny etat.
|
|
#3710 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm to jak babcia nie kce z didem siedzieć to zmienia to rzeczywiście postać rzeczy, wchodzi w grę to pół etatu, a jak did pójdzie do przedszkola to cały, no chyba, że znajdziesz do tego czasu pracę marzeń A szukasz w ogóle? Czegoś? Co do powrotu o 17, no to fakt tak sie wraca, a w W-wie to jeszcze dłużej (chociaż z kolei tam są tramwaje i autobusy co parę min, jeśli ktoś nie jedzie samochodem, a u mnie to 2 autobusy prawie o tej samej godzinie i potem przez pół godziny lub dłużej nic ), dlatemu podziwiam ludzi co pracują do 16.30 i potem wracają do domu 1 czy 1:30 h
|
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
koniec końców istnieje nadzieja bo to gra wstępna ![]() także zostałeś zaproszony do gry wstępnej
|
||
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieco mnie dziś poniosło
|
|
#3714 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
jeśli zrezygnujesz a Rejcz nie chce tych ml to ok mi by 10 ml styknęło albo najchętniej własna flaszka ale nie teraz
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Wsuwka
I skąd masz takie tuoo jak Red? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Pisz do panny Rrrr, tylko że dychy to nie odda na bank ![]()
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
tło to papier ryżowy do decoupage, jedyna niebiała, matowa rzecz jaka była pod ręką, na której w taką pogodę cokolwiek widać uroki posiadania aparatu bez lampy
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-27 o 15:13 |
|
|
|
#3718 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. na szczęście mam bezpośredni autobus co 10 min i cały dojazd zajmie mi z 40 min. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Ves, fajne som te pierdzionki, też chciałam robić podobne ale z różyczką. A na co przyklejasz? |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
to lecem pomalu - baj baj
dozo nocą |
|
|
|
#3720 |
|
Nindżopesz
|
Ktoś coś ode mnie kupił na allegro i pisze mi "pieniądze dziś wpłaciłem, proszę o wysyłkę jutro"
Dobrze, że prosi a nie każe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Otóż w markecie jakimś byłem, a na kasie zięć mojego sąsiada, wykładam swoje zakupy, a ten do mnie, czy nie przyniósłbym mu soku X (tu nazwa francuska), na co ja, że ma powtórzyć, bo nie rozumiem, w końcu za trzecim razem pytam się "jak się to pisze?", ten mi mówi, więc lezę między półki. Znajduję bez problemu, wracam do niego i mówię "ku*wa, to zwykły sok z jabłek w butelce po Żytniej" 

, no ale ona się zdrowiej odzywiała.

Przy zniczach nie stanie, tj. nie staniemy, bo mi się to z nekrofilią tak jakoś kojarzy 
z P. nie gadam i atmo w domu taka, że szkoda gadać 

miałam resztkę Prospanu to wczoraj wypiłam , znalazłam jeszcze dwa łyki tymiankowego i pół buteleczki Pectosolu

a nie możesz wychowawczego przedłużyć ? Czy koniecznie chcesz wrócić do pracy ?