![]() |
#3691 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Zapomniałem opowiedzieć Wam mój sen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 | ||
Zakorzenienie
|
Uff - to westchnienie ulgi ,że nie wszyscy mają depresję .
U mnie dzisiaj piękne słonko i niebieskie niebo ![]() ja z wczorajszego krupniku mam danie kaszane o zabarwieniu mało zachęcającym ![]() Cytat:
![]() w zdrobnieniu Baruś Cytat:
......................... ......................... ............. Poczytałam o składzie Ruby , jest w nich tez moje ulubione ylang ylang , trzeba sie będzie zaznajomi ![]() a na liscie mam już Life Threads Platinum:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-27 o 12:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A czemu rycerzyki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to, na bank, możesz mnie pocałować w moją starą pupę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
Winterio a może jednak go coś stresuje w domu czy w szkole i dlatemu tak?
![]() Ja to już nawet nie zwracam uwagi ostatnio kiedy mam doła czy smutek mnie dopada już tak nawykłam do tego, że uwagi staram się nie zwracać i nie skupiać na tym ![]() ![]() W ogóle śniła mi się Maja i chyba melk, ale nie pamiętam co. Jedynie tyle, że mówiłam do Mai, że jak czegoś nie będzie to co zrobimy? Maja mi odpowiedziała, że wtedy pojedziemy na Śląsk do reny63 ![]() ![]() ![]() Boli mnie łeb, bo wstałam około 11, tzn o 8:30 i jeszcze tak przysypiałam do 11 na chwilę razem z didem i się budziłam i mnie teraz łeb pobolewa trochę ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3698 | ||
Zakorzenienie
|
![]() na szczęście ta potrawa smakuje lepiej niż wygląda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to się nazywa gra wstępna szanowny Gryszardzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
oj, co ci w tej szkółce niedzielnej nagadali , Gryksiu od pocałunkuf, nawet w doopę się nie fasolinkuje
![]()
#3700 | ||
Panaroja
|
Ziut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do spadku formy - ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i od tych rozmów o syropach od kaszlu złapało mnie jakieś świństwo , z zatok mi cieknie , mam chrypę i ogólnie mnie rozkłada ![]() ![]() Zrobiło się ciepło jak na wiosnę ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tego w Biedrze nie uczą, prędzej w Lidlu
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ju, super, bardzo się cieszę ![]() Rejcz, skąd taki wkurf na babę? Mam rozkminki pracowe... Po tym jak kadry stwierdziły, że nie da rady na pół etatu na wychowawczym. W ogóle przed powrotem będę musiała pisać pismo do naczelnika o przyjęcie i jeszcze się zobaczy do którego działu trafię. TŻ radzi iść do starej kier i powiedzieć o swoich planach (że niby się przejmuję i fogle) co w świetle powyższego wydaje mi się bez sensu bo to nie ona decyduje, a poza tym jeśli też powie "nie da rady na pół etatu" a ja później i tak złożę takowe podanie to wyjdę na wredotę. Tak czy siak myślę nad wystąpieniem o pół etatu i ciąganiu ich po sądach pracy jeśli się nie zgodzą. A żeby mi po roku złośliwie nie podziękowali mogłabym zajść w kolejną ciążę i powtórzyć procedurę ![]() Dla odmiany matka załamuje ręce nad takim rozwiązaniem, radzi nie robić sobie wrogów i grzecznie wrócić na cały etat bo w przypadku zwolnienia prawdopodobnie już nigdy nie znajdę nic innego. Ofkors nie zależy mi na robocie u nich odpada więc kwestia żalu za utratą "zaiebistej" posady. Bar coś doradzi? ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Parabelko, mam wolną bazę, stworzę więc różyczkę w wolnej chwili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() o rany, dopiero po 14 a u mnie ciemno, buro szaro i zimno... niech już spadnie śnieg i czekam na wiosnę ![]() uuu spóźniłam się... a mam dosłownie kropelkę w samplerze Cytat:
![]() nie mogę używać mocniejszych zapachów, a do tej pory tylko takie u mnie dominowały, ostatnio zachwycił mnie Romance ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-27 o 13:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zakorzenienie
|
To pisz do Rejcz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie lubię, nie chce mi się ale wiem, że trzeba. Na cały etat nie stać nas na żłobek (tzn. nie opłaca się i szkoda dida), babcia nr 1 nie zgadza się na siedzenie po 8-9 godz dziennie sama z didem, babcia nr 2 pracuje a poza tym nie chcę żeby u mnie przesiadywała codziennie bo zwariuję ![]() Tak więc 1/2 etatu póki małe nie pójdzie do przedszkola wydaje mi się najsensowniejszą opcją. W skupianiu na biżu nie widzę większego sensu bo nie sądzę żeby sprzedaż wzrosła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obawiam sie ze małzon wezmie to za propozycję pobaraszkowania ![]() nie to jest wstep do późniejszego fasolinkowania ![]() Nie wiem jak u Ciebie w pracy ale np. u mnie czy u znajomych w firmie to o powrocie i wymiarze etatu decydował dyrektor lub kierownik oddziału a nie bezpośredni przełożony w postaci kierownika. U mnie decydował dyrektor naczelny. Jak by miał decydować bezpośredni kierownik lub kierownik laboratorium to by starali się coś wykombinować i kręcić. A tak decydował naczelny i zgodził się bez słowa sprzeciwu na mój powrót. Z tym ze ja wracałam wcześniej z wychowawczego od razu na pełny etat.
![]() |
#3710 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm to jak babcia nie kce z didem siedzieć to zmienia to rzeczywiście postać rzeczy, wchodzi w grę to pół etatu, a jak did pójdzie do przedszkola to cały, no chyba, że znajdziesz do tego czasu pracę marzeń ![]() ![]() Co do powrotu o 17, no to fakt tak sie wraca, a w W-wie to jeszcze dłużej (chociaż z kolei tam są tramwaje i autobusy co parę min, jeśli ktoś nie jedzie samochodem, a u mnie to 2 autobusy prawie o tej samej godzinie i potem przez pół godziny lub dłużej nic ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
koniec końców istnieje nadzieja bo to gra wstępna ![]() także zostałeś zaproszony do gry wstępnej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieco mnie dziś poniosło ![]() ![]()
![]() |
#3714 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() jeśli zrezygnujesz a Rejcz nie chce tych ml to ok mi by 10 ml styknęło albo najchętniej własna flaszka ale nie teraz
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Wsuwka
![]() ![]() ![]() I skąd masz takie tuoo jak Red? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() Pisz do panny Rrrr, tylko że dychy to nie odda na bank ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
![]() tło to papier ryżowy do decoupage, jedyna niebiała, matowa rzecz jaka była pod ręką, na której w taką pogodę cokolwiek widać ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-27 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. na szczęście mam bezpośredni autobus co 10 min i cały dojazd zajmie mi z 40 min. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ![]() Ves, fajne som te pierdzionki, też chciałam robić podobne ale z różyczką. A na co przyklejasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
to lecem pomalu - baj baj
dozo nocą |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Nindżopesz
|
Ktoś coś ode mnie kupił na allegro i pisze mi "pieniądze dziś wpłaciłem, proszę o wysyłkę jutro"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.