|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
A u nas 33 tydz...
![]() uska000 dokładnie... zwracałam szwagrowi uwagę o porządku wczoraj- nic, teściowej nt. podłogi kilka dni temu, ogarnęła dużą część w kuchni z wierzchu a podłoga się kleiła nadal... wkur.. się i sama to zrobiłam najeżdżając na teściową jak po pół h zajrzała co robię i że mam to zostawić i sama wycierała na sucho ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-11-27 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Raczkowanie
|
Jutro zaczynam 32 tydzień...
![]() Okazało się, że moja Pani ginekolog ma raka piersi i musi zacząć leczenie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- nawojka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Inutil, a nie wiesz, czy będą jeszcze te rożki jutro? jak tak, to pędzę do tej hurtowni na złamanie karku jutro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
Bambusiek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
zrobilam sobie tosty w gofrownicy bo tostera nie posiadam;p mniam
Agatku widze ze podobnie.. i zapomnialam co jeszcze;p
#4778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie chciałam kupić wanienkę, ale dzisiaj byłam u kuzynki i dała mi wanienkę po swojej córeczce, więc będzie ta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko teraz nie możemy znaleźć z szufladą ![]() W najgorszym razie będzie bez ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Większość z nas zaczyna dziś nowy tydzień widzę
![]() ja zaczęłam 28t i oficjalnie III trymestr ![]() przywitałam go popołudniową drzemką. Kurde, chyba się zaczyna przymulenie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
byłam dzisiaj z tżem w galeri na małych zakupach,niestety ja nic nie kupiłam dla siebie bo tak jakos śmiesznie wyglądam we wszystkim,poszekam do stycznia-lutego i wtedy kupię sobie coś ładnego,tż kupił bluzę i spodnie wiec troche kasy wydalismy! w rosmanie kupiłam prosze do białego i koloru lovela i płyn do płukania tez lovela,a i jeszcze moje ulubione pomadki ochronne carmex wiśniową i zwy kłą. 2 godzinki chodzenia i mam dosyc,czuje ,ze nogi mi weszły chyba w tyłek i krzyż strasznie boli - ja juz nie nadaje sie na wyjścia a dopiero jutro 34 tydzien a co bedzie dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Kto mi zrobi gofra z cukrem pudrem?
Cytat:
![]() myślę, że będą. Tylko nie wiem czy masz już rożek, one są bez tych wkładów sztywnych. ale ja jeden mam i nie kupowałam dodatkowo. A wkład kosztuje 14zł |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Rozeznanie
|
A ja z racji tego, że dzisiaj cały dzień sama w domu, jutro mąż wróci ze służby ok 11 to zabrałam się za gotowanie. Upiekłam biszkopt w zeberkę (miał być tort, ale nie mam margaryny żeby przełożyć kremem - we wtorek nasze wspólne święto - kolejna rocznica), ale dobrze, że on lubi takie suche ciasta z mlekiem wcinać to się ucieszy
![]() A nastawiłam też ziemniaczki i buraki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kręgosłup mi wysiada .... ![]()
#4788 | |
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję
![]() Cytat:
![]() Błagam,nie piszcie już o tych gofrach bo ugryzę laptopa ![]() Szukałam na necie gofrownicy, ale drogie są ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zadomowienie
|
Już jestem w domku.
Brzuch nadal boli i dzisiaj dość często twardnieje ![]() ![]() U mnie też 35 tc skończony ![]() Gratuluję wszystkim mamuśkom nowych tygodni ![]() i udanych zakupów ![]() No i Eliza i Paula trzymajcie się ![]() A Monia sie dzisiaj odzywała??
![]() |
#4790 |
Raczkowanie
|
Ja sobie lekarza znajdę na pewno. Ale szkoda mi Pani dr. Świetna jako lekarka i osoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
dobranoc
![]()
#4793 |
Rozeznanie
|
dziewczyny jaką macie pościel do łóżeczka 90x120 czy 100x135 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje Dwupaczki
![]() Dziekuje za slowa otuchy. ![]() ![]() Tz mnie zdenerwowal, bo poszedl ogladac walke, na co z ochota przystalam, ale wczesniej zapewnial mnie,ze tylko obejrzy walke i wroci. No i myslalam, ze wroci do nas pobyc z nami po tych wszystkich nerwach, klotniach i lzach. Szczegolnie ze przypominalam mu przed wyjsciem,ze chce rano pojechac do Wroclawia, wiec musi mnie zawiezc na pociag. No i tyle sobie pogadalam. Przyszedl o 2 w nocy, nawalony jak meserszmit i jeszcze z pretensjami, ze jak moge byc na niego zla,ze on tez musial te nerwy odreagowac. Cala sie poryczalam i oczywiscie nie zmruzylam oka,a rano zrobil mi kolejna awanture,jak poprosilam kumpla,zeby mnie zawiozl na dworzec. Zaczal tez krzyczec, ze go zostawiam samego, ze wole Wroclaw niz bycie z nim, ze tylko wyszukuje sposobnosci,zeby sie ulotnic. Powiedzialam mu, ze takie zachowania na pewno mnie nie zatrzymaja przy nim, wrecz przeciwnie. No i w koncu zawiozl mnie, cala droge nie rozmawialismy, pociag opozniony godzine, tez nie rozmawialismy, na koniec tylko mnie mocno przytulil, ale dalej nie rozmawialismy i odjechalam. Teraz nawet nie zadzwonil, czy dojechalam bezpiecznie. Cudownie... Beczec mi sie chce, ale staram sie byc dzielna dla Nietoperka. Nie wiem tez,czy w koncu pogadal z tesciami... Nie mam zamiaru pierwsza dzwonic, w koncu to on narozrabial. Wczoraj tyle sie nagadal, jak to mnie kocha i jak jestem jego calym swiatem, a pozniej funduje mi takie niespodzianki. Ech... Uska, fajny ten Twoj baby shower z opisu ![]() Agatku, jak bole? Dalej dokuczaja? Ja mam podobnie - nie moge siedziec, caly czas musze stac lub lezec. Dobrze, ze sa przedzialy specjalnie wyznaczone dla ciezarowek, to przynajmniej cala droge jechalam na lezaco. Aaaa...przycielam jakas babke w pociagu tymi rozsuwanymi drzwiami miedzy wagonami. No, ale to przeciez nie moja wina, ze sie oparla w zlym miejscu. Jak zaczela wrzeszczec !!! Az mi dzieciaka zestresowala, bo caly mnie pokopal. Przygniotlo jej reke i zblokowalo te drzwi i nie moglam ich zamknac, a ona krzyczala na caly pociag. W koncu jakis taki wielki i silny facet przylecial i ja uwolnil i wszyscy patrzyli na mnie, jak na zloczynce. No, ale przeciez te drzwi sluza do otwierania, a nie do opierania, wiec to jej wina, prawda? ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- BebiBebi, ale kucharzysz, fiu fiu ![]() No i najlepszego z okazji rocznicy !!! ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Ciezarewczka, przykro mi z powodu Twoje ginki. Nie jest lekko zmienic lekarza,jak sie bylo przyzwyczajonym do swojego. Wiem to z autopsji. No,ale najwazniejsze,zeby malenstwo zdrowo roslo. No i kciuki za pania doktor.
#4795 | |||||
Rozeznanie
|
Dobry Wieczór
![]() Miałam gościnną niedzielę i dopiero mogłam Was nadrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-11-27 o 19:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Wtajemniczenie
|
hej mamuśki ja teraz was będe wieczorami tylko nadrabiać bo w dzień cąły czas leże bo się już boję chodzic i siedzieć dzis w nocy znowu mnie dwa skurcze złapały dośc silne ale po chwili przeszły ale bardzo nie przyjemne uczucie mały sie strasznie wierci naciąga mi brzuch w każdą możliwą strone tak więc dużo leżenia pozatym w drugim pokoju trwa remont tż kuje ściany drzwi są zafoliowane by się nie kurzyło więc nawet się nie mogę wydostać na zewnątrz hehe wiec i tak leże by sie nie kręcić
staram sie nie myśleć za dużo o tym co mi lekarz powiedział ale każdy skurcz czy ból w pachwinach czy przekręcenie się małego to jest stres ze zachwile mi odejdą wody mały czasami tak napiera na pęcherz ze odczuwam to jak by ktoś mi szpilki wbijał macie też takie uczucie? co do tytułu to podoba mi się ten z pierwszym dzieckiem ze już jest z nami i za resztą czekamy bo jest o wszystkich mamusiach a tak jak jest styczeń - luty to my mamy grudniowe jesteśmy pominięte ;(
#4797 | ||||
Zakorzenienie
|
Kurde, ubrałam się, pojechaliśmy z tż na stary rynek. Nigdzie nie ma gofrów
![]() ![]() ![]() Potem pomyślałam, że będą w Grycanie więc pojechaliśmy do Galerii a tam ![]() ![]() Kupowała któraś z was te kocyki w Carrefourze? Bo zastanawiam się czy są fajne i czy są inne kolory niż tylko ten pokazany w gazetce ![]() Cytat:
![]() a otwarte od 10 ![]() Cytat:
![]() ![]() a mi ostatnio wszystko wysiada... jutro rano pójdę zrobić sobie badania krwi, może mi spada żelazo i dlatego czuję się tak do ![]() Cytat:
![]() A Monika pewnie leży, jak by się coś zaczęło to pewnie by dała znać... ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam 110x125
#4799 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-11-27 o 19:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mam pościeli, ale kupuję tą posciel z Zyrafką, a poszewka ma tam własnie 100x135, więc i wypełnienie będę musiała kupić większe
![]() Cytat:
Jak to TZ musiał odreagować? A Ty? On teraz w pierwszej kolejności powinien myśleć o Tobie i o maleństwie, a nie o swoich nerwach i odreagowywaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie powiem Ci nie denerwuj się, bo chyba się tak nie da, a przynajmniej ja bym nie umiała, ale myśl jak najwięcej o Nietoperku, to chyba możliwe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.