|
|
#3781 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
i szansa, że ktoś inny będzie też nim pachniał znikoma RM na mnie też bardzo się trzyma skóry, to taki zapach do łóżka ![]() aaa oblukałam te maski sporo ich na all, są też do ciała arbuzowa brzmi mmmm ja ostatnio męczę paszczę Glyco-A i jest lepiej ale nie ma żadnych spektakularnych efektów jak na kwas Ambra jest dla mnie trwała, bardziej L'eau d'Ambre niż Extreme
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pomorek jest
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
przeleciałam Was i idę paść przy jakimś serialu, bo męczący dziś był dzień
|
|
|
|
#3784 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na rezenzję zapachu , ktory jest spokojny w tempie ekspresowym. ......................... ......................... ......................... ........... Nabrałam ochoty na inne recenzje tej pani . Zaczynam od Midnight Poison , pocztek obiecujący wielce jest. "Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy(...) podoba się mężczyzną ten zapach " ......................... ......................... ......................... .......... nasprzątałam się dzisiaj pale fajkę i idę do wanienki
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-28 o 00:40 |
|
|
|
|
#3786 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Dobranoc, klikanie mi się miesza
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3788 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bar w nocy umarł jak widzę
![]() Nie wyspałam się, w nocy tak wiało, że spać nie mozna było- taki był hałas
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj Ty Pijoczq
![]() Cytat:
(chyba nie pójdę ), ale to przeze mnie wszystko, bo ja żem guupek i wczoraj rano sobie tak myślałam, że tej jesieni nie pada zbyt często deszcz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3790 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty znad kiwiołka
sprawiła mi dziś radość pewna pani idąca przede mną bo jej glanik skrzypiał 10 x głośniej niż mój a fogle to zagwochę mam bo zaprosił mnie ekstz na sylwestra i nie wiem co robic z jednej strony nie chcę iść bo za dużo emocji mnie to może kosztować, i pewnie będzie, po pierwsze bo nie wiem kogo tam spotkam a po drugie bo w tej chacie przez ponad 8 lat ja urządzałam imprezy i teraz mam iść jako gość...? ale z drugiej strony nie chcę tego wszystkiego co we mnie siedzi pokazywać, nie chcę przez to że nie pójdę wyglądać na ofiarę rozpamiętującą to co było i mającą pretensje bo się nie ułożyło... ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w PL ( a przynajmniej w Wwie) też ciepło i słonecznie, szczególnie dziś
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ostatnio, nawet komuś mówiłam ze ta jesień wyjątkowo bezdeszczowa jest ale to prawda w sumie, no i u mnie nadal nie pada ![]() Wiem co miałam jeszcze napisać wczoraj Ju ciesze się że sprawa z obrazem rozwiązana |
|
|
|
|
#3792 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ejno co ty...jak nie chcesz isc trzeba było powiedziec ze juz masz plany ,ja gdybym nie chciala isc to bym nie poszła, meczyc sie po to zeby nie wyjsc na ofiare...bez sensu
|
|
|
#3793 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
alternatywa jak na razie to siedzenie w domu a tak bym się chociaż ze znajomymi spotkała stąd moja zagwocha, gdyby to było zaproszenie do grona zupełnie obcych mi osób to nawet bym nie rozważała pójścia.edit: z drugiej strony co ja nagle widze złego w siedzeniu w domu 31.12, tyle razy to robiłam....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-28 o 12:13 |
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zadomowienie
|
Bry.
Cytat:
Redhaired Witch, tak czytam Twe rozkminy pracowe (że nie znajdziesz nic lepszego) i mi skóra cierpnie - strasznie się deprecjonujesz. Może nie masz prawka i nie szprechasz 10językami, ale dam se głowe uciąć, że masz inne zalety jako pracownik. Mówię to z perspektywy rekrutanta.Poza tym może nie znajdziesz idealnej pracy, ale co Ci szkodzi poszukać? Nie musisz przecież rezygnować z obecnej pracy, żeby napisać i wysłać CV. Jest mnóstwo prac administracyjnych spełniających Twoje oczekiwania, bez kontaktu z klientem, etc. Czasami trafi się naprawdę super robota w uczciwej, przyjaznej i elastycznej firmie i do tego przyjaznej mamom - szanse są małe, ale SĄ. Tak naprawdę najtrudniej jest napisać dobre, mocne wizerunkowo CV. Nie, przepraszam, cofam to - najtrudniej jest się ZEBRAĆ, żeby je napisać ![]() Sory, jeśli się wtrącam bez sensu, ale krew mnie zalewa, jak dziewczyny umniejszają swoje umiejętności. |
|
|
|
|
#3796 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, moze to nie bedzie takie trudne? moze sama siebie zaskoczysz?ja nie lubie sylwestrów i sie nigdzie nie wybieram ![]() o?
|
|
|
#3797 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja fogle średnio lubię imprezy, a ostatnio dostałam chyba uczulenia
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy to jest pytanie na serio, czy prześmiewcze...
![]() Ale potraktuję je na poważnie, na wszelki wypadek ![]() Najogólniej rzecz biorąc wizerunkowe CV to takie, które sie wyróżnia na tle pozostałych - (nawet) formą graficzną, przejrzystością, rzeczowością. I podkreśla nasze najlepsze cechy - podkreśla też w sensie graficznym, czyli że jest czytelne i łatwe do przejrzenia. Rekrutując na stanowiska administracyjne i mniejszego szczebla przeważnie dostaje się 20 prawie identycznych CV'ek napisanych Times New Roman, przy każdej z wymienionych prac są frazesy typu "doświadczenie w pracy z klientem" albo "sumienność". To są może szczere opinie, ale wszystkie te CV'ki wyglądają tak samo. Są nieczytelne, brzydkie i nudne. Ludzie maja podobne doświadczenie, więc wygrywaja Ci, kto się najlepiej zaprezentują na kartce papieru, których chce się poznać osobiście. Trzeba wygrzebać takie rzeczy, których inni nie podkreślili - jeśli praca gdzieś - to podkreślić sukces konkretnych projektów, nadzorowanie jakieś akcji (nawet jeśli udział w niej ograniczał się do bycia w tym samym pokoju co reszta organizatorów), konkretne obowiązki, kursy + zainteresowania, hobby. Potem wyciąć jedną trzecią (bo ludzie zawsze mają nadmiar) zostawić to co najbardziej reprezentacyjne, przerobić na ładnego PDF'a i dorzucić zdjęcie na którym nie wyglądamy jak zombie.To tak bardzo ogólnie. Moja znajoma zaprosiła dziewczynę na rozmowę, bo ją zaintrygowało "wyplatanie koszy z wikliny", które tamta miała wpisane w Hobby. No i robotę dostała - poniekąd dzięki koszom. |
|
|
|
#3799 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to moje cv jest napisane Arialem , a zaintrygowuje na język norweski
|
|
|
#3800 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3801 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o? ale czemu?
|
|
#3802 |
|
Zadomowienie
|
mnie by norweski kupił
![]() Mam wyjaśnić na czym polega graficzna przejrzystość? TAK http://wzory-cv.e-iq.pl/images/cv_wzor.jpg NIE http://www.cvnet.pl/wp-content/uploa...rcje_small.gif
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój szablon no z jedną różnicą
|
|
#3805 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- inne zdjęcie?
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dopiero wstałem ![]() Macham z nad obiadu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3808 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bo sobie właśnie porozmawiałam smsowo z ekstzem
i się tylko wkokufiłam jak on nic nie rozumie ![]() a na imprezy dostałam uczulenia bo chyba uczuliłam się na ludzi fogle, szczególnie znajomych, ostatnio mnie raczej drażnią
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-28 o 13:20 |
|
|
|
#3809 | ||||
|
Nindżopesz
|
Powiedz, że masz inne plany i jusz.
Cytat:
![]() Cytat:
No jasne, mam różne zalety Jestem niedościgniona w wynajdowaniu kurzu i rzekomo mam zmysł estetyczny... Tylko nie wiem jak to przełożyć na pracę zarobkową. A na poważnie oczywiście jest wiele prac adm. które by mi bardzo podpasowały ale póki co nie miałam szczęścia na takie trafić. Dotychczas byłam w pracowym pokoju uważana za "najmądrzejszą" co albo bardzo źle świadczy o poziomie współpracowników albo się nie doceniam co nie zmienia faktu, że nie kręci mnie wysilanie się intelektualnie nad ustawą i tłumaczenie ludziom czegoś, czego sama tak do końca nie jestem pewna tylko to przeczytałam i uważam, że rozumiem ![]() Nie chce mi się wieczorami zamartwiać czy nie palnęłam czegoś i nie będzie skargi. Zwłaszcza, że kasa nie jest jakaś zawrotna bo 1800 na rękę ![]() Ale może trafię do innego działu, w niektórych jest czysta papierkologia. Natomiast szukać nowej pracy, brrr. Znowu przechodzić przez te rozmowy kwalifikacyjne, świecić oczami udając, że oczywiście marzę o pracy od 8 do 18 a praktycznie to do 20 bo jest dwugodzinna przerwa na lunch, chętnie popracuję w weekendy, jestem gotowa zrobić za własne pieniądze prawo jazdy albo i dwa, i z wielką przyjemnością nauczę się (znowu za własne pieniądze) trzech języków Oczywiście wynagrodzenie 2000 w pełni mnie zadowala ![]() A potem i tak mi podziękują po tygodniu "bo coś tam". Cytat:
Wybrałam sobie pikną fotę, zmieściłam na jednej stronie pisząc mało i na temat, hobby wrzuciłam jakieś dziwne ale raczej Timesem było pisane ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
też...
![]() a nie, więcej z czasem zmodyfikowałam... ![]() a w temacie to, w najbliższe 2 tygodnie ma się wyklarować czy dostanę pewną posadę...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

przeleciałam Was i idę paść przy jakimś serialu, bo męczący dziś był dzień

), ale to przeze mnie wszystko, bo ja żem guupek
bo zaprosił mnie ekstz na sylwestra i nie wiem co robic
miałem chyba z 15lat