![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Jeśli to prawda to dlaczego jedna z użytkowniczek (dosyć znana na forum wymiankowym) nadal się wymienia? Na pewno ma 3 negatywy plus ileśtam neutrali
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-11-28 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Chyba tak powinno być
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak nawiasem, skoro bluzkę dostałaś taką poniszczona, to nie bylo tego widać na zdjęciu ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Napisałam do Złośliwca pw z prośbą o usunięcie konta użytkowniczce, która ma już 3 negatywy i kilka neutrali. Przy okazji opisałam moją sytuację i poprosiłam o skasowanie negatywa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dostałam wiadomość, że mam napisać do moderatorki targowisk... Tzn. do kogo?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
To oglądałam tą bluzkę i niestety, ale ja widzę, że nie jest śnieżno biała, lecz przyżółkła. Co nie zmienia faktu, że daleko jej do IDELANOŚCI.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. Misianka pewnie tu niedługo zajrzy, więc może wstrzymaj się z pw
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Napisałam już do virtual ![]() Mam nadzieję, że się uda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjęcia:
1. Zrzut z opisem, że bluzka jest w stanie idealnym 2. Wiadomość dotycząca przekupki 3,4. Zdjęcia dziurki oraz wystających nitek, z całej bluzki na brzegach wystaje ich pełno (zdjęcia robione mamy telefonem, więc nie udało mi się uchwycić wszystkiego, przede wszystkim koloru:/) Napisałam do wizażanki PW, że tak się nie robi i że to jest oszustwo, niestety nie odpisała... |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Wiecie, że koło każdej przekupki są takie trzy ikonki? Jedna to zgłaszanie uwag, jak np. negatyw w odwecie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Tak jeszcze wtrącę...
Porozmawiaj najpierw z wizażanką co ona myśli tym... żebyś potem negatywa w odwecie nie dostała.... Ja kiedyś tak miałam- nie zgodziłam się na odsyłkę... dostałam ciuchy niezgodne z opisem ale wizażanka zdążyła już poużywać nowy tusz który ode mnie dostała... zdążyła go nawet do swojego wątku wystawić i prawie wymienić... więc nie chciałam dostać z powrotem tuszu już używanego.... Dostałam negatywa w odwecie- jako, że nie zgadzam się na odmianę rzeczy i że stwarzam problemy... Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- a.... właśnie doczytałam że już dostałaś ;/
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-28 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
majka przeczytaj dokładnie wszystkie moje wiadomości
![]() Nie toleruję oszustów i nie mam zamiaru odpuszczać tylko dlatego, że też mogę dostać negatywa... No i dostałam! Ale bezpodstawnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem osób, które wystawiają odwetowe komentarze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zadomowienie
|
W ramach mikołajek, świąt i tych radośniejszych spraw, dziewczyny oddawały jakieś kosmetyki
![]() Też mam parę drobiazgów, nie jest to może coś extra i też nie oddałabym ich za darmo. Jako, że święta to nie czas brania, ale dawania i pomagania, a ja koordynuję w mojej dzielnicy akcję charytatywno-ekologiczną polegającą na zbieraniu zakrętek dla niepełnosprawnych dzieci, chciałabym wymienić te drobiazgi na zakrętki. Oczywiście w jak największych ilościach. Możecie zdobyć jakąś pierdółkę, a także pomóc. Zakrętki plastikowe po napojach, pastach do zębów, płynach do naczyń, do prania, szamponach i innych... Lista drobiazgów: 1. Rumiankowy krem do rąk 2. Brązowy ręczniczek 3. Pomadka ochronna do ust 4. Różowy i brązowy lakier do paznokci 5. Paski do spodni: metalowy, zielony, różowy, czarny, złoty 6. Kaseta audio The Eminem Show 7. Pudełka na płyty CD (dorzucę jak się komuś przydadzą) 8. Płyty z testami do matury, testami na prawo jazdy, kursem technologii informacyjnej (i inne - wydania gazetowe) Za trochę więcej zakrętek mogę oddać: 9. Czarny biustonosz 80D (x2) 10. Mleczko do demakijażu A jak ktoś ma sporo zakrętek to: 11. Zimowa czapka 12. Zimowy szalik Wszystko to znajdziecie w moim wątku. Czy znalazłby się ktoś chętny? ![]() EDIT: Oczywiście nie stanowi problemu poczekanie aż komuś się uzbiera trochę zakrętek ![]() Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2011-11-28 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam i rozumiem Cię doskonale.... Zaproponowałam byś poinformowała wizażankę o swoich planach z racji tego, że najpierw najczęściej staramy się dogadać itd.... A tego negatywa bardzo często dostaje się w odwecie. Ale oczywiście masz prawo do wystawienia negatywa (Ty w niczym nie zawiniłaś).... Nie musisz się odmieniać itd....
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Olka - ja mam trochę zakrętek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
W takim razie zapraszam na prv
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Pytanie kierowane do Misianki, może się wypowie jak tu zajrzy. Misianko czy można by zrobić taką mikołajkową akcję np. na newsach. W sensie, że ktoś tam wrzuca listę drobiazgów, które "podaruje", a ktoś chętny odpisuje już oczywiście w wątku danej wizażanki. Albo może podpiąć tymczasowy wątek? Myślę, że jest parę osób, które zabawiłyby się w Mikołaja, a nie wszyscy tu zaglądają. To tylko taki mój pomysł, nie krzyczcie na mnie jak coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, oczywiście, rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziura faktycznie ewidentna, moze wizazanka nie widziała jej ale powinna przyznac się do błędu i odmienić. No a te nitki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Na pewno też byś była rozczarowana:/
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Kochane a czy któraś z Was umawiała się na wymianę z infernal_temptation? Wysłałam jej paczkę 16 listopada jakoś i ona też miała wysłać a nie odzywa się od tamtego czasu ani nie odpisuje na pw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=576870
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
ale super wątek
![]() misianka mogłabyś się odnieść do tej sytuacji co tutaj opisywałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.