|
|
#3871 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Eee zara zara, ale po co sobie wybrażasz same potencjalne złe scenariusze - że bedą zmuszać do awansu, że skargi a na końcu oczywiście - podziękują. Nie dziwne, że nie masz ochoty na zmianę pracy, skoro taka parszywa ma być! Trzeba se dobre wyobrażać, bo inaczej mogiła.Poza tym ja wiem, że to jest duże ryzyko, taka zmiana, szczególnie jak się ma rodzinę na utrzymaniu, i że potrzeba naprawdę silnego kopa motywacyjnego, żeby się zdobyć. A jak nie ma bardzo silnej motywacji to się nie chce. Ja dopiero wtedy się przekwalifikowałam na moją drim dżob jak mnie ze starej wywalili Wczesniej się bałam i było mi za wygodnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
może się kiedyś szarpnę na zamówienie ![]() o, w sobotę byłam w gothic shopie, to mogłam capnąć jakiegoś stargejzera
|
|
|
|
|
#3873 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylko jeden błąd i to jakies tam światła przy holowaniu Teraz jazdy,ale mam pietra
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3874 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#3876 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3878 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
klik
Komuś naprawdę to sie podoba?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3879 |
|
BAN stały
|
a jakie one są jakościowo? bo jakoś zawsze mi się z jakimś tanim guwnem (
) kojarzyły ![]() to jeszcze Cię pomęczę - czy można stacjonarnie dostać szminkę wpadającą w fiolet, coś w tym stylu? I nie mówię o macu
|
|
|
|
#3880 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiedźmą bym pewnie przeraziła otoczenie
Rozważę ![]() spoko, mogę poczekać ![]() Cytat:
![]() też mi się wydawało mało. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widać po rachunkach i cenach w sklepach Ale wychodzi,że zarabiam całkiem przyzwoicie.Co nie zmienia faktu,że podwyżkowy temat poruszę po nowym roku ![]() Cytat:
![]() to przyjemnego jeżdżenia życzę i dobrego instruktora
|
|
#3882 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
szmineczkie pewno stacjonarnie dostaniesz, chyba essence miało podobne odcienie, bourjois, no i bywają podobne w yves rocher, ale raczej jako limitowanki |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Twym ukochanym Lidlu ceny są wszędzie takie same A przynajmniej powinny być
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kcę tam być - > https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=518
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3888 |
|
grozi wypollizowaniem
|
win-
ale wisz...najgorsze przed toba ![]() zyczę ci udanego instruktora, bo to chyba ma najwieksze znaczenie
|
|
#3889 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przeczytałam jedzenia i zgłodniałam od razu
![]() Cytat:
|
|
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za prąd pewnie akurat wszędzie podobnie, w kawalerce, w której mieszkają 2 osoby wychodzi nam +/- 260zł na dwa miesiące. A dziś wywiesili kartkę,że od nowego roku opłata za podgrzanie wody wzrasta o ok. 9%. Nic tylko skakać z radości ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- robię notatki ![]() Cytat:
się nie strachaj, nie ma czego, wsiadasz i jedziesz
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy na Effaclar K mogę nałożyć jakiś krem nawilżający?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasów gdy mleko mlekiem bełło
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie, to było zwykłe kartonowe mleko
|
|
#3895 | ||||
|
Wiedźma
|
Fiedziauam. :p ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy przyszłam na rozmowę w firmie, w której ostatecznie pracowałam, na wstępie usłyszałam: - Czytając myśleliśmy, ze będzie pani większa. - Ja jestem większa - odrzekłam z przekonaniem - Tylko panowie jeszcze nie mieli okazji się przekonać. Myślałam, ze z krzeseł pospadają. Inna kwestia, ze po okresie próbnym kiedy testowano mnie na asystentkę zarządu, zaproponowano mi posadę dyrektora. W bardzo męskim dziale. Przez rok chyba, kiedy jechałam gdzieś z sekretarzem chłopy mówiły do niego "panie dyrektorze'. Ja tez piszę o "życiu zapachu na skórze". Ale (może niesłusznie) mam wrażenie, że odrobinkę inaczej. ![]() Cytat:
Z kupami mięśni jest jednak ciut trudniej. ![]() Cytat:
I najlepsze.
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Łinterio buty są mega zajefajne
|
|
|
#3897 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3898 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kutfa, kciałam sobie przez fieczór pooglądać Pride & Prejudice to mi się odtwarzacz zbuntował w połowie 5 odcinka, aaargh!
a zatem zmuszonam powrócić do baru ![]() taaak, w domu od razu zakadziłam się testowaną Violettą z Parmy, pachnie trochę jak fiołek, trochę jak puder, a trochę jak ciasto z cukierni ![]() Cytat:
to, hm, jeśli zapraszacie to mi będzie bardzo miło Was nawiedzić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak Wy robicie te kreski tak fogle Cytat:
![]() super!!!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
na 17 to mam nadzieję, że już będę w domu
![]() bo pobudka o 6 rano praktyka, praktyka, praktyka... ![]() (ja zaczynałam od kredki, po paru miesiącach i eyelinerem się naumiałam )
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

No jasne, mam różne zalety
Jestem niedościgniona w wynajdowaniu kurzu i rzekomo mam zmysł estetyczny... Tylko nie wiem jak to przełożyć na pracę zarobkową.
Trzeba se dobre wyobrażać, bo inaczej mogiła.
(w stopniu bardzo podstawowym, ale zawsze coś powiem
) zostaje tylko z doświadczeniem w jednej branży i graficznym układem - no i zawsze odpada w selekcji bo się nie wyróżnia 

Komuś naprawdę to sie podoba?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)