![]() |
#3871 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Eee zara zara, ale po co sobie wybrażasz same potencjalne złe scenariusze - że bedą zmuszać do awansu, że skargi a na końcu oczywiście - podziękują. Nie dziwne, że nie masz ochoty na zmianę pracy, skoro taka parszywa ma być! ![]() Poza tym ja wiem, że to jest duże ryzyko, taka zmiana, szczególnie jak się ma rodzinę na utrzymaniu, i że potrzeba naprawdę silnego kopa motywacyjnego, żeby się zdobyć. A jak nie ma bardzo silnej motywacji to się nie chce. Ja dopiero wtedy się przekwalifikowałam na moją drim dżob jak mnie ze starej wywalili ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może się kiedyś szarpnę na zamówienie ![]() o, w sobotę byłam w gothic shopie, to mogłam capnąć jakiegoś stargejzera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Tylko jeden błąd i to jakies tam światła przy holowaniu ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Mother of Cats
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
klik
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
BAN stały
|
a jakie one są jakościowo? bo jakoś zawsze mi się z jakimś tanim guwnem (
![]() ![]() to jeszcze Cię pomęczę - czy można stacjonarnie dostać szminkę wpadającą w fiolet, coś w tym stylu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | ||||
Zakorzenienie
|
Wiedźmą bym pewnie przeraziła otoczenie
![]() ![]() spoko, mogę poczekać ![]() Cytat:
![]() też mi się wydawało mało. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co nie zmienia faktu,że podwyżkowy temat poruszę po nowym roku ![]() Cytat:
![]() to przyjemnego jeżdżenia życzę i dobrego instruktora ![]()
![]() |
#3882 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
szmineczkie pewno stacjonarnie dostaniesz, chyba essence miało podobne odcienie, bourjois, no i bywają podobne w yves rocher, ale raczej jako limitowanki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Twym ukochanym Lidlu ceny są wszędzie takie same ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Chyba kcę tam być - > https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=518
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
grozi wypollizowaniem
|
win-
![]() ale wisz...najgorsze przed toba ![]() zyczę ci udanego instruktora, bo to chyba ma najwieksze znaczenie ![]()
#3889 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przeczytałam jedzenia i zgłodniałam od razu
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za prąd pewnie akurat wszędzie podobnie, w kawalerce, w której mieszkają 2 osoby wychodzi nam +/- 260zł na dwa miesiące. A dziś wywiesili kartkę,że od nowego roku opłata za podgrzanie wody wzrasta o ok. 9%. Nic tylko skakać z radości ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- robię notatki ![]() Cytat:
![]() ![]() się nie strachaj, nie ma czego, wsiadasz i jedziesz ![]() ![]()
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy na Effaclar K mogę nałożyć jakiś krem nawilżający?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie, to było zwykłe kartonowe mleko ![]()
![]() |
#3895 | ||||
Wiedźma
|
![]() Fiedziauam. :p ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy przyszłam na rozmowę w firmie, w której ostatecznie pracowałam, na wstępie usłyszałam: - Czytając myśleliśmy, ze będzie pani większa. - Ja jestem większa - odrzekłam z przekonaniem - Tylko panowie jeszcze nie mieli okazji się przekonać. Myślałam, ze z krzeseł pospadają. Inna kwestia, ze po okresie próbnym kiedy testowano mnie na asystentkę zarządu, zaproponowano mi posadę dyrektora. W bardzo ![]() Przez rok chyba, kiedy jechałam gdzieś z sekretarzem chłopy mówiły do niego "panie dyrektorze'. ![]() Ja tez piszę o "życiu zapachu na skórze". Ale (może niesłusznie) mam wrażenie, że odrobinkę inaczej. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I najlepsze. ![]()
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Łinterio buty są mega zajefajne
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kutfa, kciałam sobie przez fieczór pooglądać Pride & Prejudice to mi się odtwarzacz zbuntował w połowie 5 odcinka, aaargh!
a zatem zmuszonam powrócić do baru ![]() taaak, w domu od razu zakadziłam się ![]() ![]() Cytat:
![]() to, hm, jeśli zapraszacie to mi będzie bardzo miło Was nawiedzić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak Wy robicie te kreski tak fogle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() super!!!! ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
na 17 to mam nadzieję, że już będę w domu
![]() bo pobudka o 6 rano ![]() praktyka, praktyka, praktyka... ![]() (ja zaczynałam od kredki, po paru miesiącach i eyelinerem się naumiałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.