![]() |
#3931 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() Uczę dziecko wagarować ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a mnie od dawna dzieci mówią "dzień dobry" i nastolatki ![]() ![]() ![]() dobra mama ![]() spoko, ja codziennie mam nastawiony budzik na 8.10 a najwcześniej to o 8.40 wstałam ![]() Tzn mówię o tych dniach kiedy nie wynurzam sie rano z domu ![]() Znad kawy ![]() Idę pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | ||||
Zakorzenienie
|
Stycznia?
![]() Cytat:
i specjalnie dla Mai - Kaszel party (dopisz se Majutka to i podaj w cv linka do nonsensopedii ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja miałam "lepiej", swego czasu... ( i teraz też niestety się zdarza). Wyskakiwało mi takie wielkie coś nad nosem albo obok nosa i się wszyscy pytali co mi się stało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie każdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak na forum pytać, brak dyskrecji dosłownie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-29 o 09:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zadomowienie
|
![]() Luźna guma i obrona własnego zdania mogą iść w parze ![]() --- Dziewczyny, czy macie może jakieś doświadczenia w kwestii KOT + ASTMA? Kumpela zadzwoniła do mnie zaryczana, że zdiagnozwali jej astmę i kazali oddać kota, bo inaczej choroba się pogłębi. Wiem, że jest tu dużo kociar i może ktoś z Was ma jakieś podobne doświadczenia? Albo jeszcze lepiej - rady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż nie wiem co powiedzieć... ![]() ![]() PS A może to był mój Brat? ![]() ![]() ![]() Dobrze, że nie : "Qurffa a zepchnąć Panią ze schodów? ![]() ![]() Ja wiem co chcę i jak chcesz możesz mi odstąpić Twój przydział prezentowy ![]() ![]() Nie chciało mu się iść czy Tobie go zaprowadzić/wyszykować? ![]() ![]() ![]() Ale po to, żeby więcej ciąż było? ![]() teziak też to lubi ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-29 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak ja mam-jestem uczulona na koty. jeśli kumpela ma astmę na tle alergicznym i w testach wyszło ze ma uczulenie na koty to ofkors musi sie pozbyc, ale sama astma bez potwierdzenia ze to od kota to jakas naciagana teoria ![]()
![]() |
#3939 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie się nie chciało wstawać, ale na lekcje właśnie poszedł.Tylko dodatkowe zajęcia go ominęły
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. a to i ja błędnie zrozumiałam, że krytykujesz niskie wymagania. Swoją drogą wiele osób tak robi, zaczynają mnie zaraz przekonywać, że przecież jestem zdolna, niegoopia i niepotrzebnie się deprecjonuję. Z tego co widzę ludzie w większości mają jakieś ambicje więc moje podejście nie mieści im się w głowie. Ale i tak szukanie nowej pracy to ostateczność, mam do wypróbowania kilka innych planów ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 |
grozi wypollizowaniem
|
red-a twoj TZ mial biznes rozkrecac
![]() co do ambicji to ja tez kiedys mialam wielkie, ale realia wykonywania mojego zawodu w Polsce są smutne ![]()
#3943 |
Nindżopesz
|
Taa... Ale w międzyczasie stwierdził, że ja rozkręcę biżuteryjny - właśnie widać jak zbijam kokosy
![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-11-29 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() patrzac na twoje gospodarowanie czasem nie wątpie ze by ci sie udało ![]()
![]() |
#3945 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Nindżopesz
|
Tia...
![]() Otóż wg niego czas, który poświęcam na sprzątanie to mój czas wolny. Oczywiście on nie tknie palcem jeśli chodzi o pomoc, ja zmywam, zbieram jego skarpety, ścielę łóżka, myję kibel, odkurzam, zbieram porozstawiane po pokojach puste butelki, papierki, przygotowuję śmieci do wyrzucenia itp. Mogę tego ofkors nie robić ale i on nie zrobi. Mogę to robić raz na tydzień ale zwariuję. Natomiast czas, który on spędza przed kompem/tv (czyli cały po pracy oprócz przerw na sporadyczne gotowanie) nie zawsze jest wolny. Bo jeśli ogląda jakiś film a u stóp bawi mu się did to już oficjalnie "zajmuje się dzieckiem". Jeśli zasiadł do kompa a za 10 min go po coś zawołałam to "pomaga mi". Jeśli wstawił kurczaka i poszedł grać to "gotuje". Pawdziwy czas wolny to dopiero kilka godzin nieprzerwanego spokoju. Ręce mi opadli jak to usłyszałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozumiem wsio imputować nie zamierzałam tylko tak wyglądało pierwotnie ![]() Ad. 2 fakt inaczej zrozumiałam, ale w tym momencie się zgadzamy co do joty ![]() ja np nie mnożę słabości i nie dołuję się sobą - jedynie rynek mnie dołuje i sytuacja ale ja sama uważam sie za conajmniej "dobrą" ![]() ![]() ![]() dzięki za sprostowanie - got it ![]() a tak ad rękodzieło, już teraz z czystej ciekawości, użyć jako przynęty na pracodawcę mimo ze żadne rękodzieło nie jest nam bliskie ? przecież to niedorzeczne w moim przekonaniu. ![]() rozumiem ze użyłaś tego jako przykładu wyłącznie ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() choć nie odstaje chyba jakoś specjalnie od "średniej krajowej" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
jeżu, mam ostatnio same problemy komunikacyjne z ludziamy
![]() ![]() ![]() ![]() super ![]() Cytat:
ale nie brania cv pod uwagę bo nudne hobby też nie rozumiem... w końcu multum osób nie ma w ogóle żadnego hobby, stąd też pewnie ten film i muzyka (i książki, ha!), bo przyjęło się że musi być w cv... tylko czy osoba bez oryginalnego hobby czy hobby fogle jest a priori gorszym pracownikiem? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale dociekać w celach naukowych mogę, co mi szkodzi? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się bardzo cieszę, jak np. w pociągu słyszę "sorry" a nie "przepraszam" ![]() Cytat:
moim zdaniem można spróbować z kotem i astmą żyć, tak jak żyją i radzą sobie ludzie z astmą spowodowaną kurzem i pyłkami, tego oddać się przecież nie da. zresztą zależy co Twoja kumpela wybiera, ja bym nawet z astmą nie oddała swojej koty...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
co będzie prostsze w odbiorze przez ludzi Ambre Gris czy Ambre Russe? Podobają mi się oba, ale nie chcę zabić współpracowników
![]()
#3950 | |||
Zakorzenienie
|
jaknajbardziej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz kfiotka ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
wydaje misie że Gris ale Russe bardziej ten teges - lepsiejsze masz jak sprawdzić ? to chuopy więc szybko sie dowiesz pewno ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ja rozumiem ale za wczesna pora żeby to ładnie ująć w słowa. 3. zawsze, taka moja uroda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | ||||
BAN stały
|
![]() A jest piwo, fajki i wulgaryzmy do kompletu? ![]() Eeeej... no wiesz? Pewnych tajemnic się ot tak nie wyjawia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dopiero wstałem macham z nad tabletek i kawy ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kupisz mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | ||||||||
Panaroja
|
Khy khy khy ziut
![]() ![]() ![]() Niestety nie , dziewczę było krótkie i pękate cokolwiek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tak myślę , czy ona przypadkiem nie naumyślnie , taka Mniszkówna perfumowa , przecież normalny człowiek nawet tak mówić nie umie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.święte słowa pani dobrodziko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.glany są WIECZNE ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym swoich kotów tez nie oddała ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.