![]() |
#4111 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Ja tam nie narzekam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra, muszę się więc przełamać... co nie bedzie trudne bo ostatnio nie mam czasu układać loczków. Cytat:
![]() IMO nude (chociaż to raczej cappuchino...) najfajniej wyglądają na modelce. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ale zależy co komu bardziej pasuje - do stylu, do okazji i fogle Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Macham znad delfina w mikołajowej czapce. ![]() Redzia, dawaj ten projekt! Się podzielimy. ![]() ![]() A co do cv i podawanego hobby, to polecam sanskryt lub staroegipski. ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Nindżopesz
|
Uff, przebili bluzkę, którą w afekcie licytowałam.
A ja stwierdziłam, że na mnie i tak i tak jest źle ![]() Ostatnio przymierzam się jeszcze do fryzury "na Sansę" tylko nie wiem czy tak odsłonięta facjata nie przestraszy worami. Cytat:
![]() 2. ok, ja biorę kasę, Ty robisz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak raz na rok max, chyba że coś mnie zmusi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |||||
Panaroja
|
W odpowiadającemu mojemu zajęciu zakresie wiekowym to jest karalne
![]() Cytat:
![]() 2.wiem , wiem !!! jak leżą pośrodku między partnerami i nie dają się wypchnąć z łóżka ![]() 3.fłaśnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.częściowo posiadywam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam se kremy odmładzające Lirene , dwie sztuki ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mi przypomniało, że w liceum się uczyłam hieroglifów z książki parę znaków jednej spółgłoski jeszcze pamiętam... ![]() Wąt na dziś ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577158
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-30 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Jakoweż to? ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() 2. o! 3. ![]() 4. i jak je układasz, czego używasz? 5. każdy odmładza o 5 lat czy coś? Toć za tyle nie kupię butów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
A, jak na buty, to niech będzie 25%. Znaj me dobre serce.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
![]() tu ![]() chyba, że kaczką masz na myśli to, co w mojej książce podpisali jako sępa a ![]() Ja chciałam zostać Indianą Jonesem w spódnicy, ale jakoś w końcu z archeologii nic nie wyszło. Teraz żałuję, że nie zdawałam na ten kierunek ![]() A jako to było u Ciebie? ![]()
#4125 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() jeden jest takowyż http://www.ceneo.pl/9956015 a drugi taki sam ale ujędrniający chiba a nie liposomowy . Cytat:
![]() ![]() ![]() 5.na to liczę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
grozi wypollizowaniem
|
argh
![]() chodziło mi ze jest zalew w sklepach np to (cala pferta sklepu): http://www.decolab.pl/fotele.html te same meble z vitry czy kartell są 5 razy drozsze zara bede nadrabiac a tymczasem lecem pendzem do tró ![]()
#4127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie zaczęło się od pierwszej książki jaką przedukałam (bo czytać za dobrze jeszcze nie umiałam) czyli od "Nie tylko piramidy" Michałowskiego. Z miłości do Egiptu Mama nawet zaprenumerowała mi jakiś miesięcznik, którego tytułu już nie pamiętam, ale fajny był. ![]() A później to już samo poszło. Na archeologię nie chciałam zdawać, bo nie zgadzałam się z archeologami, więc i tak by mnie nie przyjęli. ![]() Ale pracę na uczelni pisałam między innymi o Egipcie, która została przyjęta entuzjastycznie, więc się czuję całkowicie zaspokojona w tej materii. ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | ||||||||
Wiedźma
|
Nie dam na szafę. Co się będę z Wizażem fejmem dzielić!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm... jakby Ci to powiedzieć? ![]() No. Nie znam się. Zaiste! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja poproszę, żeby on więcej czasu poświęcał na marudzenie gdzie indziej, nie u mnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4129 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.cholercia , na bank tego samego mamy , też marudzi jak najęty i wolałabym , żeby to robił gdzie indziej ![]() 3.no fidzisz ![]() ![]() Nawet nie zauważyłam , kiedy mi tysiąc postów stuknęło ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-11-30 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A nie powiekszy mi czegoś tam?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |||
Zakorzenienie
|
"bobas" to było mydło. Rumiankowe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jak by było dildo, to by nie było dida ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapomniałam,że dziś Andrzejki i nie zjadłam pączka ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-30 o 17:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Nindżopesz
|
![]() SPOO!!! Czy wiesz co przez Ciebie właśnie robiłam i zamierzam przez najbliższe dni dalej robić? Zgaduj, do trzech razy sztuka... |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
ale mi pyszna ogórkowa wyszła, jakby ktoś miał ochotę to zapraszam, bo przypadkiem wyszła mi ilość odpowiednia na pułk wojska
![]()
#4135 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wpadaj ![]()
![]() |
#4137 | |
BAN stały
|
Dla mnie możesz mieć i kardashiankę z tyłu
![]() ![]() Cytat:
![]() Choć podobno "prawdziwe andrzejki" są w wigilię św. Andrzeja, czyli niby 29. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Nindżopesz
|
Co to znaczy "torebka w środku logowana" - że logo ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
ʞɐɯǝuɐ
|
chiba tak
![]() --- Wam też przed 17 na moment, forum znikło? ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To bym musiała kukardę z przodu na tył przeszyć
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.