![]() |
#4081 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
co tu tak z rana pusto
![]() Cytat:
w PL ochrona na wzór przemysłowy to maksymalnie 25 lat podzielone na 5-letnie okresy ochronne, w EU też do 25 lat (na wzór zarejestrowany, na nierejestrowany 3 lata), zresztą wzory wspólnotowe to świeża sprawa, a w Stanach zdaje się 14 lat więc moda na lata 50. na pewno nie jest spowodowana nagłym wygaśnięciem praw do wzorów przemysłowych z lat 50. 50 lat ewentualnie mogą trwać prawa autorskie... które ofkors również mogą chronić wygląd mebla... ale długość trwania praw autorskich zależy od kraju, może być 70 lat, 95 lat, 50 lat... Cytat:
![]() wierzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony jej ciąża-jej problem, nie zamierzam się umartwiać i nie pachnieć niczym tylko dla tego,że komuś zachciało się dida i teraz ma humory ![]() A nie, na Light Blue to ja reaguję rzygliwie ![]() ![]()
![]() |
#4083 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale nie chodziło mi o mode-tylko o dostępność-to ze teraz jeden mebel jest produkowany w 10 fabrykach z czego w 5 polskich i mozna go nabyc za 20 procent mebla z oryginalnej fabryki
![]() |
#4084 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Macham z nad tablet i pepsi ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co Ty myślisz, że tylko hmm no innym wolno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widziałam dziś babkę, która ma taką sam torebkę jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-30 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |||||
Panaroja
|
Ziut znad garów
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dorosłych też , bo na grdykę skaczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.nie pisała , bo wtedy pucheł nie było , a teraz są , więc teraz są oczy na puchły , a kiedyś nie było ![]() Idę go garów ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem że to nierozsądne, ale to chciałam usłyszeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już TŻa nauczyłam ze się mówi did i załapał, więc ciężko będzie przy kontakcie z "normalnymi" ludźmi ![]() heloł ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, w co kcesz
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie teściowa kazała usunąć koty z domu na okoliczność ciąży... Teraz też truje że uduszą dziecko, wydłubią oko, takie tam. A, jeszcze się mówi, że powodują bezpłodność ![]() Jeśli chodzi o toxo to nie miałam ani przed ciążą ani w trakcie, po prostu co dwa miesiące musiałam robić sobie badanie i nie dawaliśmy kotom surowego mięsa. Dla odmiany koleżanka nieposiadająca kotów złapała w ciąży toxoplazmozę od grzebania w ziemi w ogródku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
pomorek
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pierwsze słyszę, żeby coś innego było niż toxo, to taka konserwatywna paranoja roznoszona plotką. Niedługo pewnie ewoluuje i w świat pójdzie news, że od przytulania kota może się urodzić did z kocim pychem albo uchem. Hmm to brzmi nawet nawet... ![]() Ludzie se umieją wymyślić każdą wymówkę, byle wywalić zwierzaka. Do Krak. schroniska kiedyś taka konserwatywna parka z niemowlakiem oddała psa, bo ZARAZKI, a mały jest wcześniak i nie może przebywać w pobliżu Psich Bakterii (o, psie zarazki, ile jeszcze pomyj na Was wyleją... ![]() Była inna para co oddała psa, bo warczał na dziecko. Tyle że niemowlak był w domu kilka dni, a oni juz psa oddają, bo po prostu innej opcji nie ma i do widzenia. Nie dali psu czasu na przyzwyczajenie do małego, ani nawet nie próbowali z nim pracować, nawet nie poszukali mu domu u znajomych! Tylko do schroniska. Buce. Takie rzeczy ludzie powinni pisać w CV, to od razu byłoby wiadomo kogo NIE zatrudniać. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | ||||
BAN stały
|
Witam!
![]() No paczta, jaka wrażliwa, pomyślałby kto! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozsądne, bo przecież nie ściemniam, tylko napisałem, jak było ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a niektóre przegryzają jednym celnym gryzem tętnicę szyjną ![]() o, a jak to w Parabelkę ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no wiem ze nie ściemniasz i dlatego czekałam na taki właśnie głos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | ||
Nindżopesz
|
Spoo, współczuję, to straszne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Czy jest na sali ktoś z kręconymi włosami? Na głowie ofkors ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() ![]() Och dziękuję ![]() ![]() No w dochtora ![]() ![]() To nie jest śmieszne fogle ![]() ![]() ![]() Pytanie łogólne, tzn głównie dla Red no ale i innych też, tych.. (chciałabym napisać normalnych, ale chyba nie pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kiedyś jak miałam czas to powiedzmy raz na kwartał wywalałam graty z szafek i sprzątałam... Teraz baaardzo rzaaadko, raz na pół roku może... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() A Flo zamiast robić wiecie co to gra z P. w scrabble i pisze mi, że jest uroczo ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Spadam do odkurzacza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Raz w roku, jak mam czas. Ostatnio z przymusu, bo przywlokłam z chlebem wołka zbożowego i musiałam szorować wszystkie szafki. --- DEMYT, godzinę wybierałam próbki do zamówki z Quality a tu bach koszyk mi wyczyściło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak wam się widzą takie spodnie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Nindżopesz
|
No dobra, chyba ni ma tu kręconych to spytam ogólnie.
Jaki fryz lepiej wygląda: włosy kręcone idealnie ułożone ale ulizane (ta ma akurat mało ulizane, moje bardziej) http://3.bp.blogspot.com/_Ngc7JHsVTk...megancrane.jpg czy niedbale pozgniatane ręką w krzywe fale ale bardziej puszyste a nawet niedajbosz puchate http://c.wrzuta.pl/wm10020/35cf126a0...e28afa/56troja ? ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
niedajbosz puchate nie trącą niedomyciem i posiadają pewien sznyt w stylu wrzosowiskowym, jestem za ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.