![]() |
#2641 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Wtajemniczenie
|
ooo Mya już odpisała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- szkocica wstawić możesz co tam chcesz tylko nasza Mya dobiera wkładeczki do szerokośći klatki i suteczków ![]() ![]()
#2643 |
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o tych wizualnie a ja jakie mam wizualnie?
Bo przeciez stanikowe to H kupuje a wizualnie C/D. Hmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
Przyroda jutro trzymamy kciuki !!!
Mya przeprosiłam juz za jakość 1fotki a teraz ślicznie chciałam Wam podziękować za ochy i achy ![]() Grazia sytuacji nie zazdroszczę ale winko, kolacja i Ty z uśmiechem na pięknej buźce powinnnaś załatwić kłopot i oddalić go na zawsze Też 3mam kciuki za pomyślność w sprawach rodzinnych ![]() Wracając do teściowej najbardziej lubię o nich dowcipy i chyba dlatego nie posiadam teściowej ![]() Agatko dla mnie na oko to masz "godne" D choć mogę się mylić (tylko te fotki samej klatki też trochę przekłamują, przekonałam się po sobie) Do jutra ![]()
Spróbuj po prostu żyć. Rozpamiętywanie jest zajęciem starców.Paulo Coelho https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826 Edytowane przez Nitka_I Czas edycji: 2011-11-30 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Wtajemniczenie
|
Agatka dla mnie Twoje skarby na tle sylwetki to wizualne D a ich wielkość widać najbardziej w staniczkach
![]()
#2646 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() Ale zapeniam Cię że u Ciebie po oepracji te cyferki stracą na wielkości ![]() Anatomki wychodzą subtelniej- to po pierwsze ![]() Ja mam teraz wizualnie D- mowa o moich piersiach w zwykłych, mięciutkich stanikach. Jakby moje implanty dać Tobie to przy Twojej sylwetce- nie będzie to D ![]() ![]() ![]() Ja miałam rozstaw 21,5- mam teraz implant o szerokości 12,5cm. Rowek już mniejszy nie powinien być. Mogłabym mieć tą poprzednią szerokość - więc 12cm i też rowek by był mały. Więc u Ciebie przy szerokości wkładki 11,5 cm i rozstawie 22 cm wcale rowek nie będzię malusi-ale od tej szerokosci będzie już śliczny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Autostrada ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama jestem ciekawa jaki ja ten staniczek wybrałam ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-30 o 23:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM
![]() ![]() Joasiu pływać muszę choc bardzo, ale to bardzo nie mam ochoty,zastanawiam sie co by bylo gdybym nie chodziła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myusiu co do figury to mam nadzieje że i ona będzie na plus,a spróbowałaby dupcia i nogi sie nie wymodelować ![]() ![]() No kochana tak myślałam że ten staniczek to będzie o w mordeczkę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- GWEN kochana zastanawiam sie jak tak wczorajsze imieniny ![]() jak tam randki z panem....z pewnościa czymś nas zaskoczysz -normalnie jak to baba jestem ciekawa więc szybciutko opowiadaj ![]() ![]() MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ![]()
#2649 |
Raczkowanie
|
dziekuje wszystkim za rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj znowu cos mi w plecach szczelilo i o dzisiejszej silowni moge pomarzyc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam wszystkich ![]() ![]() Mya ja wbieram sie na lotnisko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy miałyscie konsultacje anestozjologiczne przed operacja?
dzisiaj do mnie dzwoniła babka z kliniki ze mam sie na takie zgłosić, jutro. ale ja jutro nie mogę. w zasadzie to jest już tak niewiele czasu, że nie wiem czy w ogole bede miała kiedy tam sie zgłosic. dr. nie mówiła ze takie konsutlacje sa potrzebne. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- a tak w ogole to dziekuje bogu ze tu trafiłam! jestescie super laski! i duzą macie wiedze, z której czerpie garsciami ![]() dziekuje ![]() ![]() Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-12-01 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Wtajemniczenie
|
Kajuja konsultacji w klinice chyba tu nie miał nikt, bo nikt o tym nie pisał ale lekarz zwykle prosi o kontakt tel z anestezjologiem i ten robi sobie wywiad i każe połknąć dwa paracetamole na 2h przed operacją.
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Wtajemniczenie
|
szkocica za to możesz zrobić minę jak Ci zaproponuje np 300cc i powiedzieć mu co o tym sądzisz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- oooo no właśnie i przed zabegiem drugi raz wypytywał i wyniki oglądał ![]()
#2655 |
Raczkowanie
|
#2656 |
Wtajemniczenie
|
moje niesfornice dzisiaj dwa tygodnie kończą idę im napstrykać fotek
![]()
#2657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Wtajemniczenie
|
a jeszcze Wam napisze co mi się śniło głuptasowatego
![]() pracowałam w jakimś hotelu jako pokojówka, wątek z wczorajszego filmu ![]() ![]() ![]() i dupa nawet w śnie poromansować sobie nie można a tak fajnie się zapowiadało ![]()
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Raczkowanie
|
czekamy czekamy
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() mi sie sniło, że mi kase w klinice ukradli i operacji nie było. maskara |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
JA WPADŁAM TYLKO DAĆ WAM BUZII
![]() ![]() ![]() ![]() ale już mam opłaconego sylwka w fajnym klubie,barrrdzo fajnym..u mnie w mieście i się cieszę! Chociaż miałam mieć już cycki ![]() ![]() wpadnę później nadrobić zaległości i galerię!! P.S. NITKA dzięki za komentarze w albumie ![]() JOASI ależ sen....idź spać..może przyśni Ci się dalszy ciąg ![]() ![]()
#2662 |
Zakorzenienie
|
Jooasi czekamy na zdjęcia
![]() Widziałyscie artykuł po prawej stronie na gorze dot. powiekszania piersi? znizka 5 % na operacje ciekawe czy beda chetni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2665 |
Wtajemniczenie
|
KOCHANE dorzuciłam nowe zdjęcia, zapraszam, wciąż nie wyglądają tak jak bym chciała ale chyba jest mała poprawa, przynajmniej opuchlizna mniejsza
![]() pomiary na świeżo: było 72-86 jest 71-90 ![]() Mya na tych bocznych zdjęciach widać to co mi się nie podoba, sutek za nisko o góra zapadająca to chyba moja pierś się odznacza, poradzisz coś ![]() Dagaa Ty jak błyskawica, komentarze wystawiłaś zanim ja z albumu wyjść zdążyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Klaudeczka Ty o nas tu nie zapominaj i się mieszkankiem nie zasłaniaj, ja mam 200m do obróbki plus ogród i dzieci trzy sztuki ale fakt faktem nie pracuje ![]() ![]()
#2666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Bardzo ale to bardzo wam dziekuje za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHANE jesteście wszystkie na każdy temat można się tu i wypłakać i pośmiać jesteście THE BEST ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- JOOASI masz piękne piersi bardzo naturalnie wyglądają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Dzięki za komentarze. Cycek poprawiony. Powiem Wam, że dr chciał mi dać anatomy, ale ja uparłam się na okrągłe. Ta prawa pierś była niżej jeszcze przed operacją. Jutro jadę wyciągnąć dren i może wieczorkiem wrzucę fotki. Pozdrawiam Was wszystkie. Muszę iść się położyć, bo jestem strasznie umęczona, a jutro muszę wstać o 5.00 i później dwie godziny drogi do dr. Miłej nocki Pa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czekamy na fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Ja dziś tylko na chwilkę bo ostatnio jakoś strasznie czuję się zmęczona- dziś zamierzam iść szybko do łóżeczka. Byłam wczoraj na basenie- i muszę przyznać, że cieniutko- nigdy nie pomyślałabym, że po op można zrobić się tak słabym. Ale to i tak był mega relaks. Nie odpuszczam i dwa razy w tygodniu będę brykać na basen.
Joasiu byłam w Twoim albumie i muszę przyznać że piersiaczki super. Kaja ja nie miałam wcześniejszej konsultacji anestezjologicznej. Lekarz przeprowadził ze mną wywiad przed op. Buziaczki dla wszystkich.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.