Powiększanie piersi cz.7 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 22:42   #2641
szkocica
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
I anatomki pewnie będą lepsze Jeśli to ma być wizualnie C- to rozmawiamy o 450cc/500cc- coś w tych granicach u Ciebie Rozstaw brodaweczek 22- wkładeczka od 11,5 cm szerokości. To tak z grubsza- a zaraz jeszcze zobaczę co ujawniłaś w albumiku
Przypomnij jeszcze wzrost i wagę
o matko liczylam na jakies 375cc ale rozumiem, ze wplyw na to ma tez budowa anatomiczna
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 22:48   #2642
jooasi
Wtajemniczenie

ooo Mya już odpisała ona wie najlepiej ale 500 to już w dobre D wchodzimy

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

szkocica wstawić możesz co tam chcesz tylko nasza Mya dobiera wkładeczki do szerokośći klatki i suteczków tak żeby tej niechlubnej autostrady nie było tylko weź pod uwagę, żę lubi spore cycuszki
Stary 2011-11-30, 22:58   #2643
Agatau88
Zakorzenienie

Tak piszecie o tych wizualnie a ja jakie mam wizualnie?
Bo przeciez stanikowe to H kupuje a wizualnie C/D.
Hmmm
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 23:01   #2644
Nitka_I
Raczkowanie

Przyroda jutro trzymamy kciuki !!!
Mya przeprosiłam juz za jakość 1fotki a teraz ślicznie chciałam Wam podziękować za ochy i achy [a co do plastyczności i mobilności to się już doczekać nie mogę choć z każdym dniem czuć 'zmianki'- mała rzecz a cieszy] No i teraz ja czekam na zdjęcia w nowej zdobyczy
Grazia sytuacji nie zazdroszczę ale winko, kolacja i Ty z uśmiechem na pięknej buźce powinnnaś załatwić kłopot i oddalić go na zawsze Też 3mam kciuki za pomyślność w sprawach rodzinnych
Wracając do teściowej najbardziej lubię o nich dowcipy i chyba dlatego nie posiadam teściowej )
Agatko dla mnie na oko to masz "godne" D choć mogę się mylić (tylko te fotki samej klatki też trochę przekłamują, przekonałam się po sobie)
Do jutra

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826

Edytowane przez Nitka_I
Czas edycji: 2011-11-30 o 23:05
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 23:03   #2645
jooasi
Wtajemniczenie

Agatka dla mnie Twoje skarby na tle sylwetki to wizualne D a ich wielkość widać najbardziej w staniczkach
Stary 2011-11-30, 23:04   #2646
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agatka dla mnie Twoje skarby na tle sylwetki to wizualne D a ich wielkość widać najbardziej w staniczkach
Wlasnie dlatego tak sie zastanawiam jakie mam wizualnie
Bo stanikowo to wiem
Stary 2011-11-30, 23:42   #2647
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Wlasnie dlatego tak sie zastanawiam jakie mam wizualnie
Bo stanikowo to wiem
Masz pokaźny biuścik- zwłaszcza widać to na zdjęciach w bluzeczkach Ja bym na D stawiała- więc pokaźny, nie dający się ominąć wzrokiem dekoldzik

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość
o matko liczylam na jakies 375cc ale rozumiem, ze wplyw na to ma tez budowa anatomiczna
Wiedziałam, że będzie - "o matko"
Ale zapeniam Cię że u Ciebie po oepracji te cyferki stracą na wielkości
Anatomki wychodzą subtelniej- to po pierwsze
Ja mam teraz wizualnie D- mowa o moich piersiach w zwykłych, mięciutkich stanikach.
Jakby moje implanty dać Tobie to przy Twojej sylwetce- nie będzie to D to już nie będą tak duże piersi- bo Ty jesteś większa, więc nie będą dawały aż takiego efektu Zgubi się ich wielkość - inne proporcje, inny rezultat
Ja miałam rozstaw 21,5- mam teraz implant o szerokości 12,5cm. Rowek już mniejszy nie powinien być. Mogłabym mieć tą poprzednią szerokość - więc 12cm i też rowek by był mały. Więc u Ciebie przy szerokości wkładki 11,5 cm i rozstawie 22 cm wcale rowek nie będzię malusi-ale od tej szerokosci będzie już śliczny Nie chcesz dużych piersi -więc możesz już oscylować przy tej szerokości wkładki i dlatego taką podałam

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Witajcie tylko wpadlam przeslac wam buziaki na dobranoc
wrocilam do pracy tzn nic wymagajacego wysilku, odbieram telefony, wszystko przy kompie zalatwiam ale czasu brak

bardzo mi sie cycuszki twarde zrobily, normalnie jak kamienie a nie wysilam sie naprawde
no i bolowo tez jest gorzej zamiast lepiej
zobaczymy w pt na kontroli

milej nocki wszystkim
ojej, więcej odpoczynku może im potrzeba Organizm potrzebuje dużo sił by dojść do siebie- niestety często nie nadąża za nami. Odpoczywaj sobie ile możesz, pij dużo-płucz organizm Dobrze, że w piątek masz kontrol

Cytat:
ooo Mya już odpisała ona wie najlepiej ale 500 to już w dobre D wchodzimy

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

szkocica wstawić możesz co tam chcesz tylko nasza Mya dobiera wkładeczki do szerokośći klatki i suteczków tak żeby tej niechlubnej autostrady nie było tylko weź pod uwagę, żę lubi spore cycuszki

Autostrada- dla mnie to "niezdrowy" rowek, szeroki i płaski, utworzony przez źle osadzone implanty lub nieproporcjonalnie małe. A za mała przerwa moim zdaniem wcale uroku nie dodaje- no i w naturze nie występuje

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Przyroda jutro trzymamy kciuki !!!
Mya przeprosiłam juz za jakość 1fotki a teraz ślicznie chciałam Wam podziękować za ochy i achy [a co do plastyczności i mobilności to się już doczekać nie mogę choć z każdym dniem czuć 'zmianki'- mała rzecz a cieszy] No i teraz ja czekam na zdjęcia w nowej zdobyczy
Grazia sytuacji nie zazdroszczę ale winko, kolacja i Ty z uśmiechem na pięknej buźce powinnnaś załatwić kłopot i oddalić go na zawsze Też 3mam kciuki za pomyślność w sprawach rodzinnych
Wracając do teściowej najbardziej lubię o nich dowcipy i chyba dlatego nie posiadam teściowej )
Agatko dla mnie na oko to masz "godne" D choć mogę się mylić (tylko te fotki samej klatki też trochę przekłamują, przekonałam się po sobie)
Do jutra
Ty nie przepraszaj tylko wrzucaj tą focię w normanym rozmiarze
Sama jestem ciekawa jaki ja ten staniczek wybrałam nie pamiętam jak się nazywa i w necie nie mogę go znaleźść. Okarze się w piątek

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-30 o 23:48
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 08:18   #2648
rodzynki
Raczkowanie

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM

Joasiu pływać muszę choc bardzo, ale to bardzo nie mam ochoty,zastanawiam sie co by bylo gdybym nie chodziłabo puki co efekt nie jest jeszcze docelowy ,a naprawdę łażę i macham rękoma jak ta żaba -żabką ,najbardziej wkurza mnie czepek ale wszyscy jak ufo wyglądaja więc spokoMyslę kochana że jak musiałabyś to też byś chodziła ,no bo wiadomo zalecenie lekarza na pierwszym miejscu.Pociesze cię ja to nawet przez2 tyg. spałam w salonie(wyprowadziłam sie ze sypialni) bo na wpół siedząco inaczej sie nie dało ,było diabenie ciężko, ja do dziś nie których czynności nie wykonuje bo od razu czuje jak mi by sie odrywała klata ale co tam inni za mnie zrobią
Myusiu co do figury to mam nadzieje że i ona będzie na plus,a spróbowałaby dupcia i nogi sie nie wymodelować
No kochana tak myślałam że ten staniczek to będzie o w mordeczkę oj dostaną panienki prezent na 2 urodzinki

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

GWEN kochana zastanawiam sie jak tak wczorajsze imieniny
jak tam randki z panem....z pewnościa czymś nas zaskoczysz -normalnie jak to baba jestem ciekawa więc szybciutko opowiadaj
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM idę popracować
Stary 2011-12-01, 09:23   #2649
szkocica
Raczkowanie

dziekuje wszystkim za rady a w szczegolnosci Tobie Mya (nie moge wejsc na Twoj profil pomimo, ze Ty weszlas na moj prywatny album - moglabys zaakceptowac moje zaproszenie albo wyslac je do mnie? ) teraz przynajmniej o jeden wybor mniej - wiem, ze zostane przy anatomkach musze tylko rozgrysc te wszystkie profile... no i nie zrobie idiotycznej miny u lekarza jak mnie poinformuje ile cc potrzebuje zeby uzyskac miseczke C

wczoraj znowu cos mi w plecach szczelilo i o dzisiejszej silowni moge pomarzyc chyba musze sie przejsc do masazystki niech mi nastawi te kosci bo w pzreciagu miesiaca juz 2 razy tak sie stalo. Wczesniej nie wiedzialam co to bol plecow wiec to chyba przychodzi z wiekiem
Stary 2011-12-01, 09:47   #2650
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - 8
violinka69 13.12 - 13
Nadinka2 19.12- 19
malinkac 19.12- 19
Klaudeczka2010 20.02.2012r-86
sherry.b 26.04.2012r-146
Olivkaa200 12.07.2012r-224

Witam wszystkich Jak dobrze sobie choc jeden dzien poleniuchowac

Mya ja wbieram sie na lotnisko I troche sie boje ale jak mówisz że w tych godzinach mozna spokojnie jezdzic to mnie troche uspokoiłas Dziękuje
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 10:44   #2651
kajuja1
Raczkowanie

dziewczyny, czy miałyscie konsultacje anestozjologiczne przed operacja?
dzisiaj do mnie dzwoniła babka z kliniki ze mam sie na takie zgłosić, jutro. ale ja jutro nie mogę. w zasadzie to jest już tak niewiele czasu, że nie wiem czy w ogole bede miała kiedy tam sie zgłosic.
dr. nie mówiła ze takie konsutlacje sa potrzebne.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

a tak w ogole to dziekuje bogu ze tu trafiłam! jestescie super laski! i duzą macie wiedze, z której czerpie garsciami

dziekuje

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-12-01 o 10:45
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 11:49   #2652
jooasi
Wtajemniczenie

Kajuja konsultacji w klinice chyba tu nie miał nikt, bo nikt o tym nie pisał ale lekarz zwykle prosi o kontakt tel z anestezjologiem i ten robi sobie wywiad i każe połknąć dwa paracetamole na 2h przed operacją.
Stary 2011-12-01, 11:50   #2653
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy miałyscie konsultacje anestozjologiczne przed operacja?
dzisiaj do mnie dzwoniła babka z kliniki ze mam sie na takie zgłosić, jutro. ale ja jutro nie mogę. w zasadzie to jest już tak niewiele czasu, że nie wiem czy w ogole bede miała kiedy tam sie zgłosic.
dr. nie mówiła ze takie konsutlacje sa potrzebne.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

a tak w ogole to dziekuje bogu ze tu trafiłam! jestescie super laski! i duzą macie wiedze, z której czerpie garsciami

dziekuje
Ja mialam przed zabiegiem, tego samego dnia
Stary 2011-12-01, 11:55   #2654
jooasi
Wtajemniczenie

szkocica za to możesz zrobić minę jak Ci zaproponuje np 300cc i powiedzieć mu co o tym sądzisz nie wiem kto ma Ci operować ale lekarze są różni i czasem ich dobór implancików dyskusyjny. ale Ty jesteś doinformowana już co do rodzaji, szerokości, projekcji i wiesz o czym gadać

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
oooo no właśnie i przed zabegiem drugi raz wypytywał i wyniki oglądał
Stary 2011-12-01, 11:56   #2655
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
To tak jak ja
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:14   #2656
jooasi
Wtajemniczenie

moje niesfornice dzisiaj dwa tygodnie kończą idę im napstrykać fotek
Stary 2011-12-01, 12:18   #2657
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
moje niesfornice dzisiaj dwa tygodnie kończą idę im napstrykać fotek
To czekamy na zdjecia
Stary 2011-12-01, 12:22   #2658
jooasi
Wtajemniczenie

a jeszcze Wam napisze co mi się śniło głuptasowatego
pracowałam w jakimś hotelu jako pokojówka, wątek z wczorajszego filmu jakiś chłopak zaprosił mnie do siebie, siedzieliśmy blisko i wcinaliśmy super soczyste owoce nieistniejące w naturze, sok na ściekał po rękach i buziach, śmiechy chichy i zaczęliśmy się całować no i czuje jak jego ręka wędruje pod koszulke i zaczyna jeździć palcem po bliźnie, wtedy uświadamiam sobie, że przecież ja wczoraj miałam operacje ale on nie reaguje to ja też, nagle on naciska na góre piersi tam gdzie jest największa opuchlizna po opracji i zaczyna się drzeć, "co Ty tam sobie wsadziłaś, nienormalna jesteś!!!!" no i ja się zrywam i uciekam i budze naszczęście
i dupa nawet w śnie poromansować sobie nie można a tak fajnie się zapowiadało
Stary 2011-12-01, 12:30   #2659
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
pracowałam w jakimś hotelu jako pokojówka, wątek z wczorajszego filmu jakiś chłopak zaprosił mnie do siebie, siedzieliśmy blisko i wcinaliśmy super soczyste owoce nieistniejące w naturze, sok na ściekał po rękach i buziach, śmiechy chichy i zaczęliśmy się całować no i czuje jak jego ręka wędruje pod koszulke i zaczyna jeździć palcem po bliźnie, wtedy uświadamiam sobie, że przecież ja wczoraj miałam operacje ale on nie reaguje to ja też, nagle on naciska na góre piersi tam gdzie jest największa opuchlizna po opracji i zaczyna się drzeć, "co Ty tam sobie wsadziłaś, nienormalna jesteś!!!!" no i ja się zrywam i uciekam i budze naszczęście
O ja Cię ale sen

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 12:34   #2660
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
To czekamy na zdjecia
czekamy czekamy

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
hehehhe ale sen
mi sie sniło, że mi kase w klinice ukradli i operacji nie było.
maskara
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:35   #2661
klaudeczka2010
Zadomowienie

JA WPADŁAM TYLKO DAĆ WAM BUZIII ŻEBYŚCIE PAMIĘTAŁY O MNIENIGDZIE NIE UCIEKŁAM ..tylko jak operacja znów się przesunęła to myśłowkę mam przestawioną na inny tor,pókicoi myślę o was ale tak jestem zmęczona..PAMIĘTACIE..NOW E MIESZKANKO..rano sprzątam te ponad 100m,później praca,dzieci ..i po 22 chodzę spać ..maskara jakaś!!
ale już mam opłaconego sylwka w fajnym klubie,barrrdzo fajnym..u mnie w mieście i się cieszę! Chociaż miałam mieć już cyckina sylwka..ale cóż..będą na wakacje..w końcu to tylko 80dni jeszczei już nic nie przekładam słoneczka..ojjj nie..będzie dobrze|!!!

wpadnę później nadrobić zaległości i galerię!!

P.S. NITKA dzięki za komentarze w albumie

JOASI ależ sen....idź spać..może przyśni Ci się dalszy ciąg
Stary 2011-12-01, 12:39   #2662
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi czekamy na zdjęcia

Widziałyscie artykuł po prawej stronie na gorze dot. powiekszania piersi? znizka 5 % na operacje ciekawe czy beda chetni
Stary 2011-12-01, 12:41   #2663
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
c

hehehhe ale sen
mi sie sniło, że mi kase w klinice ukradli i operacji nie było.
maskara

A mi przed op codziennie sie op snila i takie rzeczy ze masakra np ze doktor wlozyl mi 300 zamiast 525
Stary 2011-12-01, 13:35   #2664
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Jooasi czekamy na zdjęcia

Widziałyscie artykuł po prawej stronie na gorze dot. powiekszania piersi? znizka 5 % na operacje ciekawe czy beda chetni
" dr n. med. Lubomir Lembas, autorytety w dziedzinie chirurgii plastycznej piersi." to popłynęli z tym artykułem
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:43   #2665
jooasi
Wtajemniczenie

KOCHANE dorzuciłam nowe zdjęcia, zapraszam, wciąż nie wyglądają tak jak bym chciała ale chyba jest mała poprawa, przynajmniej opuchlizna mniejsza
pomiary na świeżo: było 72-86 jest 71-90

Mya na tych bocznych zdjęciach widać to co mi się nie podoba, sutek za nisko o góra zapadająca to chyba moja pierś się odznacza, poradzisz coś

Dagaa Ty jak błyskawica, komentarze wystawiłaś zanim ja z albumu wyjść zdążyłam dzięki

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Klaudeczka Ty o nas tu nie zapominaj i się mieszkankiem nie zasłaniaj, ja mam 200m do obróbki plus ogród i dzieci trzy sztuki ale fakt faktem nie pracuje buziolki dla Ciebie maleńka
Stary 2011-12-01, 15:20   #2666
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
" dr n. med. Lubomir Lembas, autorytety w dziedzinie chirurgii plastycznej piersi." to popłynęli z tym artykułem
O tym samym pomyślałam jak przeczytałam to
Stary 2011-12-01, 18:28   #2667
grazia78
Raczkowanie

Witajcie kochane cycolinki
Bardzo ale to bardzo wam dziekuje za wsparciez TŻ porozmawiałam (ZABCIA tak to ten co wołał dr.Polak, dr.Polak) coś mu walnęło pod kopułą i myśli,że jak zrobiłam sobie cycki to zaraz polecę i nie wiadomo co zrobię masakra mało tego odezwał się do mnie mój były ma chłopak wyczucie pogadałam z nim przez tel powiem tak antybiotyk widzę,że mi pomaga strupki schną i nie paprze mi się już tak MYA jeszcze raz bardzo ci dziekuje za tego lekarza jak wydobrzeję trzeba bedzie opić te cycuchy. Z moim mężusiem już troszke lepiej wczoraj o mały włos juz sie nie pakowałam tak miałam go dosyć. Boniu czemu te chłopy takie są głupkowate. Najlepsza jest moja tesciowa dzwoni dzisiaj do mnie i pyta się córcia co tam u was się dzieje ja odpowiadam ze nic a ona może on ma kogoś na boku a ja normalnie szok w trampkachwiec jej wytłumaczyłam jest to nie możliwe bo nie ma takich oznak. A tak pozatym pokazał wczoraj sie przed rodzicami z tej gorszej strony wiec coś musi byc na rzeczy. Czas pokaże co dalej bedzie z nami.
KOCHANE jesteście wszystkie na każdy temat można się tu i wypłakać i pośmiać jesteście THE BEST

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

JOOASI masz piękne piersi bardzo naturalnie wyglądająszwy też ładniusie
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:17   #2668
przyroda
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Dzięki za komentarze. Cycek poprawiony. Powiem Wam, że dr chciał mi dać anatomy, ale ja uparłam się na okrągłe. Ta prawa pierś była niżej jeszcze przed operacją. Jutro jadę wyciągnąć dren i może wieczorkiem wrzucę fotki. Pozdrawiam Was wszystkie. Muszę iść się położyć, bo jestem strasznie umęczona, a jutro muszę wstać o 5.00 i później dwie godziny drogi do dr. Miłej nocki Pa.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:13   #2669
szkocica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przyroda Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dzięki za komentarze. Cycek poprawiony. Powiem Wam, że dr chciał mi dać anatomy, ale ja uparłam się na okrągłe. Ta prawa pierś była niżej jeszcze przed operacją. Jutro jadę wyciągnąć dren i może wieczorkiem wrzucę fotki. Pozdrawiam Was wszystkie. Muszę iść się położyć, bo jestem strasznie umęczona, a jutro muszę wstać o 5.00 i później dwie godziny drogi do dr. Miłej nocki Pa.
mam nadzieje, ze tym razem jest tak jak sobie wymarzylas i ze jestes zadowolona z efektu ale widze ze twardo obstawalas przy okraglaskach

czekamy na fotki
Stary 2011-12-01, 20:32   #2670
krokus26
Raczkowanie

Witajcie kochane. Ja dziś tylko na chwilkę bo ostatnio jakoś strasznie czuję się zmęczona- dziś zamierzam iść szybko do łóżeczka. Byłam wczoraj na basenie- i muszę przyznać, że cieniutko- nigdy nie pomyślałabym, że po op można zrobić się tak słabym. Ale to i tak był mega relaks. Nie odpuszczam i dwa razy w tygodniu będę brykać na basen.
Joasiu byłam w Twoim albumie i muszę przyznać że piersiaczki super.
Kaja ja nie miałam wcześniejszej konsultacji anestezjologicznej. Lekarz przeprowadził ze mną wywiad przed op.
Buziaczki dla wszystkich.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości