Powiększanie piersi cz.7 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-29, 21:58   #2611
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Zabcia to masz fajowe luzy przy mamuni moje dzieci jak kula do nogi do mnie przywiązane a mama nigdy nie kwapiła się z pomocą, zaproszeni raz w miesiącu do babuni jesteśmy bo zmęczona na szczęście są coraz większe i już troszeczke zostawiamy je same na pare godzinek
Kochana wszystko ma swoje plusy i minusy A u nas tych minusow wiecej ostatnio My chcielibysmy pomieszkac troszke sami czasami Temat rzeka i nie bede sobie humorka znowu psuc
No ale sobie moge polatac troszke wieczorami
Stary 2011-11-29, 22:08   #2612
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O tak najbardziej mi się to spadanie ze schodów podoba Ciekawe czy Gwen będzie chętna Jak tż Cie nie puści- to Cię porwiemy
Porwiemy jak na cygańskie wesele... Ja tam jestem pierwsza!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 22:11   #2613
przyroda
Raczkowanie

Nie chcę nic większego. Jak dla mnie to mogłyby być mniejsze. Pierwsza wersja to 300, a w dniu operacji dr wcisnął 330. Zupełnie wystarczy. Do tego jestem "żylasta". Mięsień w lewej piersi puścił dopiero, jak zaczęłam chodzić na jogę, chodzę od połowy października. Operację miałam 02-12-2010. Dlatego nie lubię patrzeć na swoje odbicie w lustrze, bo moje cycki są krzywe. Może jutro dr uda się naprawić, to co spieprzyła natura. Krzywizna nie wynika tylko z upartego mięśnia, ale również z asymetrii, którą miałam przed operacją.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 22:33   #2614
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
no to ja tu czegoś nie rozumiem. skoro dr - specjalista twierdzi, że tego implantu wyjdzie mi C, i jej ufam to co oszukuje mnie? czy lepiej wie co mi sie bedzie podobało? nie kumam tego
Bo wizualnie- jak ktoś będzie patrzył na Ciebie - będzie to miseczka C/D. Takiej wielkosci biust będą widzieli wszyscy Twóje piersi będą wizualnie odpowiadały takim piersią naturalnym. Jadnak jak Ty będziesz kupować staniczki- to swoich żelek nie wpakujesz w taką miseczkę. Twoje piersi będa tak jędrne że nic nie będziesz upychać w miski tylko założysz stanik na żelki No i to będzie miseczka E/F. Naturalny biust tej wielkości będzie .... ogromny. To będzie kawał cyca w luźniej skórze, rozbujany i trudny do ujarzmienia. Taki biust trzeba zapakować (upchnąć) w stanik. Jakby dwie panie o takim biuście stanęły bez staników obok siebie-jedna z żelkami, druga z naturalnymi piersiami-ten naturalny biust będzie wyglądał na duuużo większy mimo że staniki obie panie będą nosiły takie same.

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Jooasi moja mama u nas mieszka , przyjechala na wakacje do dzieci 2,5 roku temu I tak sobie tu siedzi, a ja kozystam

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mya

Co za zakupy??? Staniczek tak??? No to w piatek przyjde poogladac zdjecia w nowym staniczku:jup i:
No jasne że focie będą- ale najpierw staniczek idzie do skrócenia fiżbin żeby szły tylko pod biustem

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Porwiemy jak na cygańskie wesele... Ja tam jestem pierwsza!
Tylko żeby potem ją wziął spowrotem

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 22:56   #2615
jooasi
Wtajemniczenie

Przyroda nie wydaje mi się żeby to była wina Twoich mięśni dla mnie to lekarz spartolił sprawe, lewy cycuszek ten ładny on jest we właściwym miejscu na klatce a blizna jest dużo niżej, natomiast prawy opadł do cięcia przez co ma sutek na górze. ja się nie znam ale to chyba są źle wycięte, za duze kieszenie i tylko jakimś cudem ten lewy się utrzymał tam gdzie być powinien bo wedle tego co zrobił lekarz oba powinny mieć sutki zamiast w połowi to prawie na szczycie implantu.
najlepiej by Ci tu Mya poradziła
Stary 2011-11-29, 23:04   #2616
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Przyroda nie wydaje mi się żeby to była wina Twoich mięśni dla mnie to lekarz spartolił sprawe, lewy cycuszek ten ładny on jest we właściwym miejscu na klatce a blizna jest dużo niżej, natomiast prawy opadł do cięcia przez co ma sutek na górze. ja się nie znam ale to chyba są źle wycięte, za duze kieszenie i tylko jakimś cudem ten lewy się utrzymał tam gdzie być powinien bo wedle tego co zrobił lekarz oba powinny mieć sutki zamiast w połowi to prawie na szczycie implantu.
najlepiej by Ci tu Mya poradziła
O widzisz Jooasiu - ja zdjęć nie widziałam a z samych opisów Przyrody wywnioskowałam, że sprawa wygląda dziwnie. Szkoda że Przyroda nie poszła do innego lekarza po opinię Zaproszenie już wysłałam- może zdążę spojrzec na focie przed czwartkiem

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-11-29, 23:16   #2617
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Precelko jak je tak juz kochasz to pokaż nam bo z ciekawości umieram. ostatnio jest wysyp średniaczków na forum bo jak tu przyszłam w sierpniu to szły duże rozmiarki
hehe jooasi kochana a ja wiem, czy ja mam tyle odwagi, ja nawet zdjęć swojej buzi na społecznościowych nie zamieszczam zastanowię się

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Dermabliz jest reklamowany jako silikonowy a wcale taki nie jest. Dlatego tani. Silky Derm polecam. Stosuje i efekty widzę
kochana a jak tam jest z poziomem sterydu? no bo ja kiedyś miałam taka przygodę, przedawkowałam niby zwykłą maść... z tego tylko zmiany skórne wynikły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 23:28   #2618
Nitka_I
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny wstawiłam zdjęcia i się miło kłaniam Graziu współczuję niepotrzebnych nerwów najpierw przed op ta 'afera' z implantami teraz coś po. Widocznie tak musi być żebyś doceniła ich piękno i o nie dbała bo są śliczne a będą jeszcze fajniejsze więc uszy do góry Mya i inne specjalistki jak dobrze że jesteście bo ja ostatnio gdy szukałam bluzki nie mogłam sobie odmówić przymierzenia bielizny i stanik z Estique (w Reserved) w rozmiarze 65D/70D był za mały trochę struchlałam ale poźniej do mnie doszło że to raczej przez brak plastyczności masy i się uspokoilam mam nadzieję że poźniejsze wypady na zakupy bedą bardziej udane. Buziaki dla wszystkich

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 01:07   #2619
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny wstawiłam zdjęcia i się miło kłaniam Graziu współczuję niepotrzebnych nerwów najpierw przed op ta 'afera' z implantami teraz coś po. Widocznie tak musi być żebyś doceniła ich piękno i o nie dbała bo są śliczne a będą jeszcze fajniejsze więc uszy do góry Mya i inne specjalistki jak dobrze że jesteście bo ja ostatnio gdy szukałam bluzki nie mogłam sobie odmówić przymierzenia bielizny i stanik z Estique (w Reserved) w rozmiarze 65D/70D był za mały trochę struchlałam ale poźniej do mnie doszło że to raczej przez brak plastyczności masy i się uspokoilam mam nadzieję że poźniejsze wypady na zakupy bedą bardziej udane. Buziaki dla wszystkich
dokładnie- brak palstycznosci masy A Ty jeszcze jesteś króciutko po operacji- więc dodatkowo i brak mobilności dochodzi
A Twoje piersi wyglądaja zjawiskowo po pięć razy pod każde zdjęcie wracałam Bardzo ładnie dorastają Ale za jedną focie to lanie się należy O takie oczy mam teraz i Zabulka też takiego zastałam pod ta focią

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Cytat:
Grazia bardzo mi przykro, że źle u Ciebie. mnie się dziwne wydawało że te plasterki bez wymiany tak długo nosisz ale każdy lekarz ma swoje metody, ja wogóle nie miałam plasterków tylko na gaziki Nitrofurazon wyciskałam i tą maścią przyklejałam do ranki a gazik stanik trzymał. wczoraj doktorek zdjął szewki, wszystko ładnie się goi, mam zużyć tą maść do końca a potem linomagiem smarować. mój doktorek wogóle nie chciał słuchać o cięciu sutkowym właśnie ze względu na większą możliwosć powikłań. za to muszę pas aż przez miesiąc kolejny nosić, z każdm dniem jest coraz lepiej.
a Ty się bidna trochę pomęczysz teraz ale nie załamuj się bo z czasem też wszystko się wygoi a nasi lekarze mają to do siebie, że bardzo lubią prace swoich kolegów po fachu krytykować.

Akurat ten lekarz do nich nie należy- to człowiek dusza. Mi też szwy zdejmował- i moje szycie bardzo pochwalił. Zdumiał się nawet , że jakiś lekarz szyje jeszcze takim szwem- i szczerze to docenił. Chciał nawet zdjęcia wysłać komórką żeby Pani dr zobaczyła jak ładnie blizny wyglądają po tygodniu . Dlatego poleciłam Grazi tego lekarza- bo własną córkę też bym do niego wysłała. I jeśli się zaniepokoił- to musiał mieć powody ku temu. Zresztą swoimi obawami podzielił się natychmiast z innym chirurgiem - Grazie dwóch lekarzy widziało. Obaj mieli do szwów zastrzeżenia- no ale piersi pochwalili i pogratulowali pod względem estetyki i wykonania byli pełni podziwu

---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Malineczko- dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa . Te moje poprzednie piersi były tragiczne-teraz jak patrze na zdjęcia to aż mi się wierzyć nie chce że można kogoś tak unieszczęśliwić operacją plastyczną. Na szczęście jest to już daleko za mną Mam teraz moje wymarzone bimbałki i kocham je strasznie I jestem pewna, że Ty też będziesz równie zakochana w swoich

Stary 2011-11-30, 06:10   #2620
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - 9
violinka69 13.12 - 14
Nadinka2 19.12- 20
malinkac 19.12- 20
Klaudeczka2010 20.02.2012r-87
sherry.b 26.04.2012r-147
Olivkaa200 12.07.2012r-225
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 09:58   #2621
rodzynki
Raczkowanie

TAK JOASIU TEN STANICZEK MEGA WYGODNY NOSZĘ GO -WIĘC Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM ,piersi w nim wyglądają również seksownie jak w tych koronkach

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Ciekawe jaki to nasza Mya sobie sprawiła staniczek,napew no powalający bedzie i gały nam wyskoczą z orbit

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Krokusiku miłego pływania życzę ,zobaczysz jakie piersi po baseniku będą miękkie,takie dotlenione że ho hoPamietam jak pierwszy raz poszłam na basenik to omało sie nie poryczałam,bo nie mogłam pływać tak mi wszystko sztywne było zrobiłam tylko 15 dł. basenu -byłam załamana ,ale za każdym razem coraz lepiej. teraz to wyciągam 40-42 dł. w 45 minut(jak dla mnie to wynik zadowalający)
Całuje wszystkie
Stary 2011-11-30, 11:37   #2622
jooasi
Wtajemniczenie

Mya niestety ale Przyroda za późno się tu u nas pojawiła, przyszła po rade ale decyzje miała już podwziętą. jej cycuszki mogłby być naprawde śliczne gdyby były dobrze zrobione.
co do Grazi to jak to lekarz z Twojego polecenia to możemy być spokojne, myślałam, że normalnie do przychodni poszła swoją drogą dziwne, że tak źle jest zszyta, Zabcia ma tak cudne szewki, że śladu nie zostało praktycznie, może tam już taki przerób, że doktorek sam nie szyje, tylko idzie następną kroić a kto inny kończy za niego

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
hehe jooasi kochana a ja wiem, czy ja mam tyle odwagi, ja nawet zdjęć swojej buzi na społecznościowych nie zamieszczam zastanowię się

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

kochana a jak tam jest z poziomem sterydu? no bo ja kiedyś miałam taka przygodę, przedawkowałam niby zwykłą maść... z tego tylko zmiany skórne wynikły
Precelka Ty się nawet nie wygłupiaj, my tu jak w rodzinie, albumy są prywatne i obejrzą zdjęcia tylko te osoby, które sama zaprosisz dawaj te cycki bo Cie udusze jak już taka wstydliwa jesteś to buziuchny nie pstrykaj a po panienkach nikt Cie nie pozna, chyba, ze ukochany
a maści i plasterki silikonowe chyba nie są na sterydach, nic mi o tym nie wiadomo

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

rodzynko 42 długości raaaaany , ja bym może 3 dała rade, nieźle, niźle
Stary 2011-11-30, 14:01   #2623
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
TAK JOASIU TEN STANICZEK MEGA WYGODNY NOSZĘ GO -WIĘC Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM ,piersi w nim wyglądają również seksownie jak w tych koronkach

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Ciekawe jaki to nasza Mya sobie sprawiła staniczek,napew no powalający bedzie i gały nam wyskoczą z orbit

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Krokusiku miłego pływania życzę ,zobaczysz jakie piersi po baseniku będą miękkie,takie dotlenione że ho hoPamietam jak pierwszy raz poszłam na basenik to omało sie nie poryczałam,bo nie mogłam pływać tak mi wszystko sztywne było zrobiłam tylko 15 dł. basenu -byłam załamana ,ale za każdym razem coraz lepiej. teraz to wyciągam 40-42 dł. w 45 minut(jak dla mnie to wynik zadowalający)
Całuje wszystkie
to brawa za 42 długości- i za wytrwałość buziak Basenik tylko wtedy efekty przyniesie jak będzie się chodziło systematycznie i odpowiednio długo W przeciwnym razie to co zyskamy dajmy na to przez miesiąc- w kolejny miesiąc bez pływania wróci do poprzedniego stanu.
Ale Ty dzielnie pływasz a po cycuniach widać jak im to słóży. No a przy okazji i inne części ciałka się rzeźbią będzie z Ciebie bogini!!!!!

A mój staniczek jest ............ .........hihi no ma kawałek koronki i fiżbinki , i ma jakieś świcidełka malusie - więc mam nadzieję, że zaliczycie go choć do tych soft W weekend może zdjęcia zrobię i się pochwale

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Mya niestety ale Przyroda za późno się tu u nas pojawiła, przyszła po rade ale decyzje miała już podwziętą. jej cycuszki mogłby być naprawde śliczne gdyby były dobrze zrobione.
co do Grazi to jak to lekarz z Twojego polecenia to możemy być spokojne, myślałam, że normalnie do przychodni poszła swoją drogą dziwne, że tak źle jest zszyta, Zabcia ma tak cudne szewki, że śladu nie zostało praktycznie, może tam już taki przerób, że doktorek sam nie szyje, tylko idzie następną kroić a kto inny kończy za niego

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Precelka Ty się nawet nie wygłupiaj, my tu jak w rodzinie, albumy są prywatne i obejrzą zdjęcia tylko te osoby, które sama zaprosisz dawaj te cycki bo Cie udusze jak już taka wstydliwa jesteś to buziuchny nie pstrykaj a po panienkach nikt Cie nie pozna, chyba, ze ukochany
a maści i plasterki silikonowe chyba nie są na sterydach, nic mi o tym nie wiadomo

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

rodzynko 42 długości raaaaany , ja bym może 3 dała rade, nieźle, niźle
Lekarz sprawdzony- znam go od lat , operował mnie nawet więc wiem że jest godny polecenia. No inaczej bym nie polecała
U Przyrody mam nadzieję, że lekarz poprawi jak należy wszystko - życze jej tego i jutro kciku będę trzymać

Precelko- Jooasi dobrze napisała, twarzy nie pstrykaj jak się wsydzisz A zdjecia będziesz mieć w zamkniętym albumiku- zobaczą je tylko te osoby które zaprosisz .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-30 o 13:47
Stary 2011-11-30, 14:15   #2624
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny nareszcie moge i ja sie odezwac, nauki miałam duzo i tylko wklejalam odliczanke bo na reszte czasu brakm ale dzis mam juz troche luzuMusze nadrobic wszysciutko juz niedlugo 2 mi ucieknie i bede odliczac z 1

Warszawianki moje powiedzcie jaki ruch w Warszawie jest w niedziele ok 22 bo jade do naszej pieknej stolicy ale mam jakos stracha ze nie dam rady
Stary 2011-11-30, 14:24   #2625
szkocica
Raczkowanie

czesc dziewczyny zrobilam cos szalonego - dodalam swoja marna wyjsciowke do fotek wiec czekam na wasze profesjonalne opinie. Docelowo chcialabym pelne C albo male D.
Jak zaczelam sciagac miare przerazilam sie pod biustem mam 82!! w biuscie 90 (czyli ideal ) a odleglosc pomiedzy sutkami 22. Nigdy do kruszynek nie nalezalam ale znowu nie jestem jakas wielka, juz za czasow nastolatki mialam 70/75 pod biustem wiec chyba naleze do tej grupy dziewczyn z szeroka klatka piersiowa... zastanawiam sie jaki ma to wplyw na rodzaj implantow i efekt koncowy.
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 14:53   #2626
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny zrobilam cos szalonego - dodalam swoja marna wyjsciowke do fotek wiec czekam na wasze profesjonalne opinie. Docelowo chcialabym pelne C albo male D.
Jak zaczelam sciagac miare przerazilam sie pod biustem mam 82!! w biuscie 90 (czyli ideal ) a odleglosc pomiedzy sutkami 22. Nigdy do kruszynek nie nalezalam ale znowu nie jestem jakas wielka, juz za czasow nastolatki mialam 70/75 pod biustem wiec chyba naleze do tej grupy dziewczyn z szeroka klatka piersiowa... zastanawiam sie jaki ma to wplyw na rodzaj implantow i efekt koncowy.

Mi doktorek powiedział że mam też szeroka klatke piersiowa i z tego co go zrozumialam musze mie wiekszy implant zeby nie powstala "autustrada" pomiedzy piersiami Chyba ze cos zle zrozumialam
Stary 2011-11-30, 15:20   #2627
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny spoko ja odpuszczam martwienie sie, zastanawiam sie tylko czy piersi cos sie zmienily? Czy jeszcze nic?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 18:07   #2628
grazia78
Raczkowanie

Hejka dziewczyny
Ja od wczoraj ponury humor dziekuje za otuche wasza niedość,że z cyckami problem to mój TŻ wbija sobie do głowy,że jak mam cycki to pójde do innego paranoja kłótnia za kłótnią mam powoli dosyć bo nawet w domu posiedzieć i odpocząć nie mogę. Jak tak dalej bedzie to zwarjuje Pozdrawiam was cieplutko
P.S i jeszcze teściowa z teściem zaraz przyjeżdża ku.......wa a ja mam chec wyjsc z tego domu i nie wrócić. Przepraszam za mój nastrój
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 18:56   #2629
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
Ja od wczoraj ponury humor dziekuje za otuche wasza niedość,że z cyckami problem to mój TŻ wbija sobie do głowy,że jak mam cycki to pójde do innego paranoja kłótnia za kłótnią mam powoli dosyć bo nawet w domu posiedzieć i odpocząć nie mogę. Jak tak dalej bedzie to zwarjuje Pozdrawiam was cieplutko
P.S i jeszcze teściowa z teściem zaraz przyjeżdża ku.......wa a ja mam chec wyjsc z tego domu i nie wrócić. Przepraszam za mój nastrój
Mój po op też mi od czasu do czasu tak gadał, jakbym to miała cyckami zawojowac świat...a teściów to współczuje...ja mam tesciowa 220 km dalej i widuję ja od czasu do czasu więc nie narzekam Bo bym znerwicowana chodziła...tutaj zawsze możesz się wygadać i ponarzekać-wysłuchamy i doradzimy
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 19:26   #2630
szkocica
Raczkowanie

Cytat:
Hejka dziewczyny
no to przerabane i jak tu dogodzic facetowi... z drugiej strony moze i dobrze, ze poczul sie zagrozony - nie bedzie taki pewien i moze bedzie sie bardziej staral i dogadzal zonce

dagga81
Cytat:
Mój po op też mi od czasu do czasu tak gadał, jakbym to miała cyckami zawojowac świat...a teściów to współczuje...ja mam tesciowa 220 km dalej i widuję ja od czasu do czasu więc nie narzekam Bo bym znerwicowana chodziła...tutaj zawsze możesz się wygadać i ponarzekać-wysłuchamy i doradzimy
moja tesciowa mieszka 2tys dalej i mamy rewelacyjne uklady... nie wyobrazam sobie mieszkac z jakimkolwiek z rodzicow z mojej albo meza strony aczkolwiek czesto brakuje dziadkow zeby moc sobie wyskoczyc gdzies np na kolacje z mezulkiem teraz poprostu do kosztu kolacji doliczamy koszt opiekunki

Edytowane przez szkocica
Czas edycji: 2011-11-30 o 19:27
Stary 2011-11-30, 20:23   #2631
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka dziewczyny
Graziu
To ten sam maz co krzyczal dr Polak, dr Polak przed operacja???
Dziwne te nasze sytuacje sa dziewczyny Moj TZ nie chcial sie zgodzic na operacje i jazdy typu "pojdziesz do innego" mialam przed operacja A teraz jest wszystko super Bo do innego nie poszlam Faceci to czasami tacy prostacy sa i tepaki i takie glupoty wygaduja, ze tylko brac pale i lac
Graziuniu skarbie musicie porozmawiac Zrob mezulkowi fajna kolacyjke, kup jakies winko (Ty mozesz juz pic) i pogadajcie. Po co Ci te klutnie, bezsensowne, kiedy masz inny problem z tymi szwami

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez szkocica;30819715
[B
dagga81[/B] moja tesciowa mieszka 2tys dalej i mamy rewelacyjne uklady... nie wyobrazam sobie mieszkac z jakimkolwiek z rodzicow z mojej albo meza strony aczkolwiek czesto brakuje dziadkow zeby moc sobie wyskoczyc gdzies np na kolacje z mezulkiem teraz poprostu do kosztu kolacji doliczamy koszt opiekunki
OOO tak, najmadrzejsze rozwiazanie Ja mam tu mame do dzieci , ale...................... .................. Opiekunka raz na jakis czas to jest to

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny spoko ja odpuszczam martwienie sie, zastanawiam sie tylko czy piersi cos sie zmienily? Czy jeszcze nic?
Oczywiscie , ze sie zmienily
I beda caly czas sie zmieniac Jestes po 2 operacjach pod rzad, wiec nie drecz sie i nie martw. Wg mnie Twoje tkanki beda dochodzic jeszcze dluzej po dwoch meczarniach W bluzeczkach wygladasz oblednie:jupi :
Cierpliwosci
Stary 2011-11-30, 20:43   #2632
malineczka13
Przyczajenie

Witajcie tylko wpadlam przeslac wam buziaki na dobranoc
wrocilam do pracy tzn nic wymagajacego wysilku, odbieram telefony, wszystko przy kompie zalatwiam ale czasu brak

bardzo mi sie cycuszki twarde zrobily, normalnie jak kamienie a nie wysilam sie naprawde
no i bolowo tez jest gorzej zamiast lepiej
zobaczymy w pt na kontroli

milej nocki wszystkim
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 21:40   #2633
Ewelka8891
Raczkowanie

Cytat:
Hejka dziewczyny
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło a facetem się nie przejmuj w końcu mu przejdzie ale ten pomysł z kolacją to może być strzał w dziesiątkę może choć trochę się odstresujesz

Dzisiaj moja bratowa podjęła decyzję, że też jedzie na powiększanie już tak myślę może ja bym przy okazji pojechała na poprawkę- ale tak jak mówicie wstrzymam się jakiś czas może akurat coś sie zmieni
Ewelka8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 21:47   #2634
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nareszcie moge i ja sie odezwac, nauki miałam duzo i tylko wklejalam odliczanke bo na reszte czasu brakm ale dzis mam juz troche luzuMusze nadrobic wszysciutko juz niedlugo 2 mi ucieknie i bede odliczac z 1

Warszawianki moje powiedzcie jaki ruch w Warszawie jest w niedziele ok 22 bo jade do naszej pieknej stolicy ale mam jakos stracha ze nie dam rady
Dasz radę - spokojnie, o tej godzinie jeździ się super - luz blus Więc niczego się nie obawiaj. Sama jak mogę to przekładam wszytsko na nocne godziny- uwielbiam w-we o tej porze A gdzie konkretnie się wybierasz?

Cytat:
Szkociu - ale to ma być D stanikowo (to będą piersi z tych mniejszych), czy wizualnie (a więc staniczkowo E/F) ? Wymiarki masz konkretne, rozstaw brodaweczek też - nie przestrasz się tylko jak Ci napiszemy czego potrzebujesz No ale najpierw napisz jakie ma być to D

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-30 o 21:52
Stary 2011-11-30, 22:02   #2635
szkocica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Szkociu - ale to ma być D stanikowo (to będą piersi z tych mniejszych), czy wizualnie (a więc staniczkowo E/F) ? Wymiarki masz konkretne, rozstaw brodaweczek też - nie przestrasz się tylko jak Ci napiszemy czego potrzebujesz No ale najpierw napisz jakie ma być to D
wizualne pelne C wymiarki mam konkretne czyli ml tez beda konkretne? wolalabym chyba anatomki
wyslalam Ci zaproszenie wiec mozesz zerknac na moja wyjsciowke
Stary 2011-11-30, 22:25   #2636
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka dziewczyny

Graziu no widzisz- a wszystko wydaje się proste... ech.
Wczorajszy dzień Cię przybił i wszystko od razu bure się zrobiło a o spięcia w takiej sytuacji nie trudno. Tylko nie pal ze stersu za dużo- bo lanie będzie Winka kieliszek nie zaszkodziMartwisz się o swoje blizenki- ale będzie dobrze i wtedy od razu słoneczko znów wyjdzie

Stary 2011-11-30, 22:32   #2637
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia wielki na pocieszke
problemy mają to do siebie że parami chodzą ale nie martwuj nam się, cycuszki się wyleczą to i mężulka przekonasz jak bardzo go kochasz, teraz może poczuł się odtrącony bo sobą zajęta byłaś i bólem a seksu zero kolacyjka z małym dowodem miłości bedzie napewno świetnym pomysłem, tylko nie zacinaj się w sobie czekając na chłopską mądrość bo o to ciężko niestety

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Szkocica a wzrostowo i wagowo jak wyglądasz?
Stary 2011-11-30, 22:38   #2638
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
wizualne pelne C wymiarki mam konkretne czyli ml tez beda konkretne? wolalabym chyba anatomki
wyslalam Ci zaproszenie wiec mozesz zerknac na moja wyjsciowke
I anatomki pewnie będą lepsze Jeśli to ma być wizualnie C- to rozmawiamy o 450cc/500cc- coś w tych granicach u Ciebie Rozstaw brodaweczek 22- wkładeczka od 11,5 cm szerokości. To tak z grubsza- a zaraz jeszcze zobaczę co ujawniłaś w albumiku
Przypomnij jeszcze wzrost i wagę

Stary 2011-11-30, 22:39   #2639
szkocica
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Szkocica a wzrostowo i wagowo jak wyglądasz?

172 waga 68
Stary 2011-11-30, 22:41   #2640
jooasi
Wtajemniczenie

malineczko czy TY sie czasem nie przeciążasz, że przyszedł ból większy nią na początku mnie bolało fest więc przez 10dni chcąc nie chcąc przeleżałam w domu praktycznie nic nie robiąć, nawet mąż mnie kąpał dopiero od kilku dni jakoś funkcjonuję a Ty ganiasz od samej operacji a na ból najlepszy jest odpoczynek

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

szkocica to cycuś taki ponad 400cc by się zdał napewno i też bym u Ciebie na anatomki stawiała bo łatwiej będzie dopasować

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości