Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 18:44   #3721
dziewczynaPrezesa
Rozeznanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Asia di, ja robie program na wyszczuplenie i podniesienie. Właściwie to teraz już nie wiem czy to dobrze, skoro chce po prostu żeby p nie trzęsła mi się jak galareta , była szczupła i uniesiona Tak na prawdę to niedługo sama zobaczę jak to jest z tymi efektami, ale pytam, bo już się nie mogę doczekać

Show your best, hide the rest!

dziewczynaPrezesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 18:54   #3722
asia di
BAN stały

Cytat:
Napisane przez siostraelwa Pokaż wiadomość
Przywiąże sobie jakieś puszki do kostek joke.
Ściągnęłam taką wersję BBL, gdzie miałam wszystkie plany treningowe+ opis tego testu ołówkowego. Stajesz wyprostowana i przykładasz ołówek (długopis) poziomo pod pośladek. Jeśli pośladek go utrzymuje bez pomocy Twojej dłoni- wybierasz któreś tam plany treningowe BBL (mogę Ci dokładnie później napisać które, albo wysłać te obrazki, bo w tym momencie nie jestem w domku)

Miałam zakwasy na udach i pośladkach przez pierwsze dni, ale nie były to jakieś mega zakwasy
Hehe przywiąż przywiąż ale pełne puszki bo więcej ważą. Jak mogłabyś to umieścić na wątku to byłabym wdzięczna i to bardzo. Zrobiłam jak pisałaś z tym ołówkiem i w ogóle moja pupa nie utrzymuje ołówka. Łudzę się że może źle coś robię Cóż pozostaje mi ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
Te zakwasy mnie przerażają ale dam rade muszę wytrwać.
Cytat:
Napisane przez dziewczynaPrezesa Pokaż wiadomość
Asia di, ja robie program na wyszczuplenie i podniesienie. Właściwie to teraz już nie wiem czy to dobrze, skoro chce po prostu żeby p nie trzęsła mi się jak galareta , była szczupła i uniesiona Tak na prawdę to niedługo sama zobaczę jak to jest z tymi efektami, ale pytam, bo już się nie mogę doczekać
To raczej dobry program dla siebie wybrałaś. Skoro chcesz żeby była podniesiona i jędrna. Ja też zawsze tak mam że chciałabym aby już natychmiast efekty były a to nie ma tak trzeba cierpliwości czasu i dużo pracy. Stosujesz do tego jakąś diete?
asia di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:37   #3723
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość
Hehe przywiąż przywiąż ale pełne puszki bo więcej ważą. Jak mogłabyś to umieścić na wątku to byłabym wdzięczna i to bardzo. Zrobiłam jak pisałaś z tym ołówkiem i w ogóle moja pupa nie utrzymuje ołówka. Łudzę się że może źle coś robię Cóż pozostaje mi ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
Te zakwasy mnie przerażają ale dam rade muszę wytrwać.
czemu od razu zle moze nie masz zwisajacej pupy-temu nie trzyma olowka.
Moja tez nie trzyma ale do doskonalosci to moim posladom duzo brakuje
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:48   #3724
StayInShape
Rozeznanie

Witam dziewczynki
chciałabym zacząć ćwiczyć razem z Wami, ale niestety jestem w posiadaniu tylko bumbum i tummytuck. Sciągałam z chomika i rapidshare, ale niestety większości plików nie mogłam otworzyć. Przesiedziałam wczoraj pół nocy (jak nie więcej) na instalowaniu różnych programów, kodeków, konwertowałam pliki, szukałam informacji w necie etc., m.in. aby otworzyć pliki m4v (wzięłam również, pod uwagę wasze cenne rady) ale nadal nic nie działało . W końcu na rapidzie znalazłam wymienione wyżej pliki w formacie mp4, które mogę odtworzyć. Reszta jest uszkodzona, przynajmniej u mnie pojawia się taki komunikat. Macie może jeszcze jakieś pomysły, skąd pobrać te ćwiczenia? Będę wdzięczna za każdy pomysł . Jednak chciałabym wykonać cały program a nie tylko jego "namiastkę" .
StayInShape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:06   #3725
siostraelwa
Zadomowienie

Pewnie- to dobrze, że nie utrzymuje- tzn, że łatwiej Ci będzie ja podnieść

Wklejam test ołówkowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bootyblueprint.jpg (149,3 KB, 183 załadowań)
siostraelwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:30   #3726
sylwiaxx
Zadomowienie

Ja wybrałam lift&shape (uniesienie i rzeźbienie). Byłabym wdzięczna jakby któraś dziewczyna mi przesłała link do filmików bo szukałam na chomikuj i już tego nie ogarniam na chomikuj są po prostu Bum Bum,Cardio Axe,High and Tight,Tummy Tuck,Sculpt i one są wszystkie takie same go wszystkich programów (jestem biała w tych tematach) od poniedziałku chcę zacząć

Edytowane przez sylwiaxx
Czas edycji: 2011-12-01 o 20:34
sylwiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:36   #3727
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiaxx Pokaż wiadomość
Ja wybrałam lift&shape (uniesienie i rzeźbienie). Byłabym wdzięczna jakby któraś dziewczyna mi przesłała link do filmików bo szukałam na chomikuj i już tego nie ogarniam na chomikuj są po prostu Bum Bum,Cardio Axe,High and Tight,Tummy Tuck,Sculpt i one są wszystkie takie same go wszystkich programów (jestem biała w tych tematach) od poniedziałku chcę zacząć
no tak te filmiki sa takie same do wszystkich programow tylko inaczej rozlozone

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 20:48   #3728
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
chyba zielona
sorki, nie mogłam się powstrzymać

ja wczoraj robiłam h&t i tummy tuck, trochę czułam dzis zakwasy w nogach, ale to tak bardzo lekko. dziś ganianka, czyli bumbum.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:53   #3729
asia di
BAN stały

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
czemu od razu zle moze nie masz zwisajacej pupy-temu nie trzyma olowka.
Moja tez nie trzyma ale do doskonalosci to moim posladom duzo brakuje
Cytat:
Pewnie- to dobrze, że nie utrzymuje- tzn, że łatwiej Ci będzie ja podnieść

Wklejam test ołówkowy
Ajj dziewczyny bo ja taka ynteligentna jestem. Wiecie co ja robiłam? Zamiast pod spód(znaczy pod pośladek) ten ołówek to ja na sam początek pupy go chciałam położyć i mi się nie trzymał. Tak czy siak zrobiłam ten test i też się nie trzyma czyli nie jest źle z tą moją pupą.
Cytat:
Ten sam program wybrałam. Na chomiku są ćwiczenia. Masz na stronie 123 post Magrata wkleiła tam różne typy programów wybierasz ten lift&shape patrzysz jakie tam masz ćwiczenia i z chomika ściągasz tylko te co są Ci potrzebne akurat do tego programu.
Ja dziś odpuściłam BBL bo robiłam ćwiczenia siłowe. Jutro po śniadaniu robię BBL koniecznie! Czuję że będę mieć zakwasy jutro na nogach ehh...
Stary 2011-12-01, 20:56   #3730
sylwiaxx
Zadomowienie

Cytat:
Ajj dziewczyny bo ja taka ynteligentna jestem. Wiecie co ja robiłam? Zamiast pod spód(znaczy pod pośladek) ten ołówek to ja na sam początek pupy go chciałam położyć i mi się nie trzymał. Tak czy siak zrobiłam ten test i też się nie trzyma czyli nie jest źle z tą moją pupą.

Ten sam program wybrałam. Na chomiku są ćwiczenia. Masz na stronie 123 post Magrata wkleiła tam różne typy programów wybierasz ten lift&shape patrzysz jakie tam masz ćwiczenia i z chomika ściągasz tylko te co są Ci potrzebne akurat do tego programu.
Ja dziś odpuściłam BBL bo robiłam ćwiczenia siłowe. Jutro po śniadaniu robię BBL koniecznie! Czuję że będę mieć zakwasy jutro na nogach ehh...
okey (tak sorki zielona)

do tego programu są potrzebne jakieś rekwizyty ?

Edytowane przez sylwiaxx
Czas edycji: 2011-12-01 o 21:04
Stary 2011-12-01, 20:59   #3731
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:

dobre z tym ołówkiem
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 21:03   #3732
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość

ja wczoraj robiłam h&t i tummy tuck, trochę czułam dzis zakwasy w nogach, ale to tak bardzo lekko. dziś ganianka, czyli bumbum.
dajesz rade zrobic cale bumbum?? ja wczoraj wymieklam w polowie

Cytat:

nie wiem jakim cudem ale przeczytalam na poczatku ze wlozylas go miedzy posladki to dopiero bylby pomysl:p

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2011-12-01 o 21:06
Stary 2011-12-01, 21:10   #3733
sylwiaxx
Zadomowienie

ha ha śmieję się do komputera ( z tym ołówkiem )
Stary 2011-12-01, 21:10   #3734
asia di
BAN stały

Cytat:

nie wiem jakim cudem ale przeczytalam na poczatku ze wlozylas go miedzy posladki to dopiero bylby pomysl:p
Właśnie chciałam zacytować tamtą wcześniejszą Twoją wypowiedź, ale widzę że już edytowałaś. Jak przeczytałam wcześniejszy Twój post to myślałam że nie czytasz ze zrozumieniem i byłam gotowa już Ci wyjaśniać. Poza tym nie wpadłabym na pomysł aby ołówek włożyć między pośladki bez przesady.
EDIT: Patrzę dziewczyny że rozbawiałam was z tym ołówkiem Tak to jest jak się nie wie o co chodzi i robi się na własny sposób. I na dodatek źle przeczytałam post siostryelwy i umknęło mi słowo "pod". Nie dokładnie zaczęłam czytać i skoczyło się taką gafą.

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2011-12-01 o 21:21
Stary 2011-12-01, 21:20   #3735
sylwiaxx
Zadomowienie

które ćwiczenia są dla was najgorsze?
Stary 2011-12-01, 21:27   #3736
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
dajesz rade zrobic cale bumbum?? ja wczoraj wymieklam w polowie

spokojnie dałam rade, wiadomo, ze się zmęczyłam, ale nie na tyle, żeby musieć przerywać. Za drugim razem już o wiele lżej mi się robiło, wiec dziś powinno być jeszcze łatwiej. w sumie to może i wazę kilka kg więcej niż przed ciążą, ale kondycje mam o wieeele lepsza.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-12-01, 21:32   #3737
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie chciałam zacytować tamtą wcześniejszą Twoją wypowiedź, ale widzę że już edytowałaś. Jak przeczytałam wcześniejszy Twój post to myślałam że nie czytasz ze zrozumieniem i byłam gotowa już Ci wyjaśniać. Poza tym nie wpadłabym na pomysł aby ołówek włożyć między pośladki bez przesady.

Cytat:
spokojnie dałam rade, wiadomo, ze się zmęczyłam, ale nie na tyle, żeby musieć przerywać. Za drugim razem już o wiele lżej mi się robiło, wiec dziś powinno być jeszcze łatwiej. w sumie to może i wazę kilka kg więcej niż przed ciążą, ale kondycje mam o wieeele lepsza.
to faktycznie kondycje masz niezla. Mnie strasznie bolaly miesnie z przodu ud i tam mam dzisiaj najwieksze zakwasy
Stary 2011-12-01, 21:42   #3738
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:

to faktycznie kondycje masz niezla. Mnie strasznie bolaly miesnie z przodu ud i tam mam dzisiaj najwieksze zakwasy
Codziennie oprócz ćwiczeń odbywam spacerki z 9 kg córeczką w nosidle, to trochę formy przy okazji tez nabrałam
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-12-01, 21:44   #3739
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Codziennie oprócz ćwiczeń odbywam spacerki z 9 kg córeczką w nosidle, to trochę formy przy okazji tez nabrałam
hehe no tak przy malym dziecku to sie nabiera formy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 22:00   #3740
siostraelwa
Zadomowienie

Wrzucam Wam wszystkie treningi

Z tym ołówkiem hehehe, w sumie może to źle wytłumaczyłam;-)

Ja też robię slim and shape
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg workout 001.jpg (108,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 002.jpg (118,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 003.jpg (120,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 004.jpg (121,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 005.jpg (62,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 006.jpg (64,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 007.jpg (69,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 008.jpg (65,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-12-01, 22:47   #3741
StayInShape
Rozeznanie

Cześć dziewczyny !
Pisałam wczesniej, ale moja wiadomość nie została dodana. Chciałabym z Wami zacząć ćwiczyć, ale niestety u mnie działają tylko bum bum i tummy tuck, reszta plików jest uszkodzona, przynjamniej taka pojawia się informacja w programach. Oczywiście próbowałam coś z tym zrobić i spędziłam pół nocy na poszukiwaniu programów, które odtwarzają pliki m4v (takie są z chomika), zainstalowałam ich wiele, ściągnęłam potrzebne kodeki, konwertowałam pliki i dalej nic to nie dało. Wzięłam też pod uwagę wasze cenne rady . Odwiedziałam rapidshare i dzięki temu posiadam 2 wymienione wyżej pliki w formacie mp4, uff ... Macie jeszcze jakieś pomysły skąd wziąć działające pliki BBL?
Pozdrawiam
PS. Mam nadzieję, że zostatnie dodana moja jedna wiadomość, a nie dwie o podobnej treści .
Stary 2011-12-02, 09:13   #3742
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Ajj dziewczyny bo ja taka ynteligentna jestem. Wiecie co ja robiłam? Zamiast pod spód(znaczy pod pośladek) ten ołówek to ja na sam początek pupy go chciałam położyć i mi się nie trzymał. Tak czy siak zrobiłam ten test i też się nie trzyma czyli nie jest źle z tą moją pupą.\
Haha Dobra jesteś Nie wpadłabym na to, żeby tak zrobic test ołówka

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:30   #3743
asia di
BAN stały

Cytat:
Wrzucam Wam wszystkie treningi

Z tym ołówkiem hehehe, w sumie może to źle wytłumaczyłam;-)

Ja też robię slim and shape
Dobrze, dobrze wytłumaczyłaś mi po prostu umknęło słowo "pod", więc zrobiłam ten test jak napisałam wcześniej.

Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
Haha Dobra jesteś Nie wpadłabym na to, żeby tak zrobic test ołówka
Oj tam, oj tam Przynajmniej trochę się pośmiałyście.
Dziewczyny jakie ja mam dziś zakwasy Na plecach, udach i mięśniach nad piersiami i trochę pośladki bolą. Zaraz robię BBL coś czuje że to będzie męczarnia. Dziś na śniadanie zjadłam placki owsiane, po BBL mam zamiar zrobić jakiś mini obiad. Któraś z was jeszcze stosuje diete czy tylko ja?
Stary 2011-12-02, 09:46   #3744
traicionera
Zakorzenienie

wczoraj przy bumbum pod sam koniec sie dopiero zmeczylam. Stosuje diete-5 posilkow dziennie- w weekedny 4, ograniczylam weglowodany, nie jem slodyczy, duzo bialka i warzyw, pije zielona herbate.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-12-02, 12:48   #3745
siostraelwa
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, dobrze wytłumaczyłaś mi po prostu umknęło słowo "pod", więc zrobiłam ten test jak napisałam wcześniej.

Oj tam, oj tam Przynajmniej trochę się pośmiałyście.
Dziewczyny jakie ja mam dziś zakwasy Na plecach, udach i mięśniach nad piersiami i trochę pośladki bolą. Zaraz robię BBL coś czuje że to będzie męczarnia. Dziś na śniadanie zjadłam placki owsiane, po BBL mam zamiar zrobić jakiś mini obiad. Któraś z was jeszcze stosuje diete czy tylko ja?
Pewnie- śmiech to zdrowie

Ja dzisiaj jestem po cario axe- (jestem przed okresem i nigdy się nie męczyłam przy tym, a dzisiaj po prostu się ze mnie lało ,) i high&tight.

Asia di, ja też jestem na zdrowej dietce. Dużo białka, nie smażę nic i takie tam.
Dzisiaj na obiadek sobie zrobiłam pierś z indyka w chili i w cynamonie zapiekaną w piekarniku z ryżem brązowym i startym jabłuszkiem... po prostu palce lizać
jestem słodyczożercą i zastąpiłam to wszytko przeróżnymi bakaliami i kiedy już jestem mega spragniona czekolady- jem kostkę gorzkiej.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
wczoraj przy bumbum pod sam koniec sie dopiero zmeczylam. Stosuje diete-5 posilkow dziennie- w weekedny 4, ograniczylam weglowodany, nie jem slodyczy, duzo bialka i warzyw, pije zielona herbate.
mnie własnie bumbum najbardziej męczy, jak to widzę w planie to się szybko zbieram do ćwiczeń, żeby miec to już za sobą ;-)

Jak Ci się udaje nie jeść słodyczy? Podziwiam! tak jak pisałam wyżej ja muuuuuuuuszę chopciaz kostkę czkoladki do malutkiej kawki

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez StayInShape Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !
Pisałam wczesniej, ale moja wiadomość nie została dodana. Chciałabym z Wami zacząć ćwiczyć, ale niestety u mnie działają tylko bum bum i tummy tuck, reszta plików jest uszkodzona, przynjamniej taka pojawia się informacja w programach. Oczywiście próbowałam coś z tym zrobić i spędziłam pół nocy na poszukiwaniu programów, które odtwarzają pliki m4v (takie są z chomika), zainstalowałam ich wiele, ściągnęłam potrzebne kodeki, konwertowałam pliki i dalej nic to nie dało. Wzięłam też pod uwagę wasze cenne rady . Odwiedziałam rapidshare i dzięki temu posiadam 2 wymienione wyżej pliki w formacie mp4, uff ... Macie jeszcze jakieś pomysły skąd wziąć działające pliki BBL?
Pozdrawiam
PS. Mam nadzieję, że zostatnie dodana moja jedna wiadomość, a nie dwie o podobnej treści .
Hej ja Ci niestety nie pomogę, ale może dziewczyny, które niedawno ściągnęły cały program, maja jakieś inne źródła Powodzenia w poszukiwaniach no i ćwicz z Nami, ćwicz, ćwicz

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Zapomniałabym o najważniejszym...

żółtą gumkę zastąpiłam nieużywanym już przezemnie paskiem na talię (takim wiecie, z gumką:P).

Mam taki mały pomysł co do opasek na kostki (potrzebnych przy high&thight)...
moja babcia jest zbieraczka przeróżnych rzeczy zlokalizowałam ostatnio u niej w domu bardzo duzo ciężarków z InPostu obciążających przesyłki.

Opaskę materiałową (taką szeroką) przeciąć, włożyć tam tyle ciężarków, ile aktualnie potrzebujemy i przywiązać do kostki... tadaaaaaaam

co sądzicie?
Stary 2011-12-02, 14:06   #3746
traicionera
Zakorzenienie

Jakos sie oduczylam jesc slodyczy i teraz wydaja mi sie zbyt słodkie, wole zjesc jakis owoc, pieczone jablko z orzehcami i rodzynkami ejst super, a za słodkie mi starczy na śniadanie serek homo z jakimiś dodatkami.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-12-02, 14:40   #3747
asia di
BAN stały

Cytat:
Ja jeszcze bum bum nie miałam, ale w niedziele będę robić siłowe a w poniedziałek bum bum pewnie nieźle się zmęczę. Czemu w weekendy tylko 4 posiłki? Dużo białka? Tzn co zjadasz w posiłkach z białka. Warzywa tylko zielone polecam Węglowodany czerp z takich źródeł jak ryż brązowy, kasze, owies najlepiej chleb żytni na zakwasie. Dziennie ile wypijasz herbat zielonych?
Cytat:
Pewnie- śmiech to zdrowie

Ja dzisiaj jestem po cario axe- (jestem przed okresem i nigdy się nie męczyłam przy tym, a dzisiaj po prostu się ze mnie lało ,) i high&tight.

Asia di, ja też jestem na zdrowej dietce. Dużo białka, nie smażę nic i takie tam.
Dzisiaj na obiadek sobie zrobiłam pierś z indyka w chili i w cynamonie zapiekaną w piekarniku z ryżem brązowym i startym jabłuszkiem... po prostu palce lizać
jestem słodyczożercą i zastąpiłam to wszytko przeróżnymi bakaliami i kiedy już jestem mega spragniona czekolady- jem kostkę gorzkiej.
Zapomniałabym o najważniejszym...

żółtą gumkę zastąpiłam nieużywanym już przezemnie paskiem na talię (takim wiecie, z gumką:P).

Mam taki mały pomysł co do opasek na kostki (potrzebnych przy high&thight)...
moja babcia jest zbieraczka przeróżnych rzeczy zlokalizowałam ostatnio u niej w domu bardzo duzo ciężarków z InPostu obciążających przesyłki.

Opaskę materiałową (taką szeroką) przeciąć, włożyć tam tyle ciężarków, ile aktualnie potrzebujemy i przywiązać do kostki... tadaaaaaaam

co sądzicie?
Ja dziś robiłam Tummy Tuck i High and Tight i powiem wam że się nawet zmęczyłam i jeszcze te zakwasy. Każda z was(które stosują diete) co zjada z białek? Mam nadzieje że to jest białko pełnowartościowe. Dużo tych przypraw było? Poza tym posiłek ok. Czekolada gorzka też ok, ja na szczęście nienawidzę czekolady i nie muszę jej jeść. Ale za to cukier muszę całkowicie wykluczyć a jak ja będę pić herbate lub kawe?
Z tym paskiem fajny pomysł Ile ciężarki z InPostu ważą? To nie będzie się przekręcało z jednej na drugą stronę?
Cytat:
Jakos sie oduczylam jesc slodyczy i teraz wydaja mi sie zbyt słodkie, wole zjesc jakis owoc, pieczone jablko z orzehcami i rodzynkami ejst super, a za słodkie mi starczy na śniadanie serek homo z jakimiś dodatkami.
Jaki owoc? Ile ma stężenia glukozy? Jesz go zaraz po treingu czy w czasie dnia? Za serek homo będę bić tego się nie je!

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2011-12-02 o 14:42
Stary 2011-12-02, 15:17   #3748
siostraelwa
Zadomowienie

ja uwielbiam czekoladę niestety
Też odpowiem na te pytanka bo dzisiaj siędzę cały dzień w domu z tą @, czy jak Wy to określacie na wizażu ;-)

Białko jem w serkach wiejskich, kuraku, indyczku, tunczyk, panga no i serek homo naturalny (asia di, dlaczego nie wolno homo naturalnego? ja dodaje go zamiast mleka do owsianki np.)
Węgle: płatki owsiane, chleby ciemne- to chyba nie są żytnie na zakwasie, ale takie czarne(prawie jak pumpernikiel), ryż brązowy, kaszka gryczana, jaglana
owoce jem zaraz po cwiczeniach- pomelo, koktaile (banan, maślanka, rodzynki)

Warzywka: marchewki, pomidorasy, ogóry, sałata, papryka
Tłuszcze w orzeszkach

Herbaty, kawy bez cukru pije, wynagradza mi to czekolada;-)

Co do ciężarków to i tak ćwiczysz z nimi tylko te kilka ćwiczeń więc będą wisiały. Są dość ciężkie, ale jeszcze ich nie zważyłam więc nie mogę zdać relacji, od poniedziałku zacznę ćwiczyć z nimi więc wtedy więcej powiem na ten temat
Stary 2011-12-02, 15:20   #3749
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze bum bum nie miałam, ale w niedziele będę robić siłowe a w poniedziałek bum bum pewnie nieźle się zmęczę. Czemu w weekendy tylko 4 posiłki? Dużo białka? Tzn co zjadasz w posiłkach z białka. Warzywa tylko zielone polecam Węglowodany czerp z takich źródeł jak ryż brązowy, kasze, owies najlepiej chleb żytni na zakwasie. Dziennie ile wypijasz herbat zielonych?

Ja dziś robiłam Tummy Tuck i High and Tight i powiem wam że się nawet zmęczyłam i jeszcze te zakwasy. Każda z was(które stosują diete) co zjada z białek? Mam nadzieje że to jest białko pełnowartościowe. Dużo tych przypraw było? Poza tym posiłek ok. Czekolada gorzka też ok, ja na szczęście nienawidzę czekolady i nie muszę jej jeść. Ale za to cukier muszę całkowicie wykluczyć a jak ja będę pić herbate lub kawe?
Z tym paskiem fajny pomysł Ile ciężarki z InPostu ważą? To nie będzie się przekręcało z jednej na drugą stronę?

Jaki owoc? Ile ma stężenia glukozy? Jesz go zaraz po treingu czy w czasie dnia? Za serek homo będę bić tego się nie je!
w posiłkach z białka zjadam mięsko różnorakie, serek wiejski, twaróg, wędlinę chuda.

w weekendy 4 posiłki, bo później wstaje i nie mam kiedy wepchnąć w rozkład dnia podwieczorku, ale dwa śniadania, obiad i kolacja obowiązkowo

Z warzyw jem bardzo dużo salaty, kapusty pekińskiej, poza tym mnóstwo pomidorów, które uwielbiam, wiem, ze nie zielone, ale nie bede z nich rezygnować. Oprócz tego ogorki świeże i kiszone, marchewka, buraki, brokuły, rzodkiewki i co tam podejdzie.

Węglę jeśli już to głównie z płatków pszennych, chleba wieloziarnistego robionego w domu, jesli czasme zjem makaron, to tez wielo, orzechy, pestki slonecznika.

Z owoców jem najwięcej cytrusów, poza tym, jabłka, banany (te raczej do południa, bo słodkie są).
Herbat zielonych wypijam 3-4 poza tym woda mineralna niegazowana.
wiem, ze serek homo nie ejst fit, ale ja te dietę traktuje bardziej jako sposób żywienia, który chciałabym w takiej postaci kontynuować, dlatego nie chce sie wyrzekać serków homo- kiedys to zrobiłam, a po diecie rzuciłam sie na nie jak głupia i miałam piękne jojo. Dieta dietą, ale ortorektyczką nie zamierzam zostać, już tylu rzeczy się wyrzekłam, chociażby chipsów, które kiedyś jadłam na potęgę, ze serki homo zostają, zresztą tez nie jem ich codziennie.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-12-02, 15:57   #3750
StayInShape
Rozeznanie

Siostraelwa dzięki za dobre słowo .
Wygląda na to, że na ten moment musze zadowolić się tym co mam. Dopadła mnie jakaś wirusówka, toteż zabiorę się za ćwiczenia jak mi przejdzie. Na pewno napiszę o moich wrażeniach dot. ćwiczeń, a zamiast sculpt i innych części wybiorę sobię coś z Jillian Michaels.
Dziewczyny piszcie o efektach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości