|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
z, którego ? ja 3
akurat mam na 6 dni przed ślubem 21 urodziny i cce wtedy tez panienski robic , beda 2 okazje za jendym zamachem ![]() a tż ma 4 imieniny
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa wow, no tempo macie ogromne...
jlys kurcze, ale mam pecha gdyby tylko house byl w norwegii
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiesz santom powiem szczerze , ze wiekszosc ciuszkow (dla dziewczyn)to takie sylwestrowe sukienki itd:/ wiec nie bylo w czym wybierac też szczegolnie..ale za to tż nie mogl sie zdecydowac
.
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy ja cos dzis upoluje;0 wlasnie T. przyjechal, zje obiad i lecimy
oprocz zwyklych spozywczakow, zrobie rundke po ciuchach moze sie cos trafi
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
to trzymam kciuki
|
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
ja 19
mój M ma za to w kwietniu
|
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
spodenki cudne
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() clood to i tak jesteś bliźniak ![]() moj tż jest ze stycznia, wiec niby rok starszy jest rocznikowo ale tak naprawde to wycodzi prawie 1,5 ![]() a te spodenki kosztowaly 89 zl a zaplacilam za nie chyba 53 jakoś tak i tez z nich najbardziej zadowolona jestem
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja dziś mam wolne ![]() Zaraz polecę sobie do kosmetycznego Bo mi się kosmetyki kończą Jlys, spodenki na prawdę za☠☠☠iste Bardzo mi się podobają ![]() Santom, to 3mam kciuki za udane zakupy ![]() Calipso, obrączki też nie w moim guście, jak dla mnie ślubne to jednak powinny być z żółtego złota. Bez obrazy oczywiście
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, mega zakupy
Mi się najbardziej podoba ten beżowy sweterek Śliczny jest ![]() Ja tez miałam iść na zakupy, ale nie chce mi się
|
|
#3011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
fajne ciuszki, mi przypadł do gustu ten piaskowy, a wszystko co szare to kocham
|
|
#3013 |
|
Wtajemniczenie
|
Gala nam się zapadł pod ziemię.... może też wyskoczę zaraz na zakupy
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
do tego piaskwoego nie byłam przekonana ale jak przymierzyłam od razu pokochałam
a szare tez lubie - podobno mi pasuje ![]() słuchajcie..maskara..w pracy mam teraz jazde..podobnie jak Sylvi, z tym , że Sylvi ma o tyle lepiej żeby wymienia karty ..a ja mam błagać ludzi, żeby założyli sobie karte kredytowa - dobrze , ze i tak tu nas nikt nie pilnuje tylko kierowniczka raz na jakis czas przyjeżdza-maili z róznymi ''groźbami''napisała chyba z 10..ja sie tylko denerwuje a to wiadomo , że na zdrowiu moim sie odbija.. nie mam juz siły..zwolniałabym się, mam rente ale co mi da to 500 zł gdy teraz mam to plus drugie tyle ,-wole żebyśmy mieli wiecej i spokojnie żyli, niż martwić się choc z drugiej strony czy te 600zl co tu zarobie warte tego wszystkiego nie wiem już co mam robić , ja tu nie wytrzymam chyba..plany dostaliśmy sprzedażowe nieosiagalne. i oczywiscie straszenie, ze beda konsekwencje...
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-02 o 15:42 |
|
|
|
#3015 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą ja jestem za tym żeby w pracy nie fundować sobie wielkich przyjaźni, praca to praca i już... utrzymywac stosunki służbowe i tyle owszem piwko czasem, integracja, ale bez przesady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a te spodenki... dla mnie wyglądają jak z byle jakiej szmatki wybacz jlys Cytat:
kurcze, dobrze że niewiele godzin pracujesz, inaczej masakra... będziemy Cie wspierać tu na wizażu
|
|
#3016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, zastanów się Kochana, czym oni mogą Cię straszyć? ze Cię zwolnią? to wtedy będziesz mieć spokój i czas żeby nowej pracy poszukać Ale swoją drogą to przeginają z tymi planami, zmuszaniem do zakładania kart - to co Wy macie ludziom je wciskać na siłę jak oni tego nie chcą? Następnym razem jak będą coś Cię straszyć to powiedz że wszystkie te maile sobie drukujesz i zgłosisz sprawę do sądu pracy za dręczenie pracowników
|
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zaczynam weekend idę Was nadrobić
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Czyli jesteś odemnie rok młodsza ale faktycznie macie tempo![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
ale ona nie napisze wprost, że wylecisz czy coś tylko beda wyciąganie odpowiednie konsekwencje itd.
Oni tego nie rozumieją, że ludzi nie chca- my mamy zrobić tak żeby chcieli i ich to nie interesuje jak, ma być i koniec. Ludzi oszukiwać nie mogę - a wiadomo mówiać im prawdę nikt nie chce karty - zreszta każdy ma prawo sobie wszystko przeczytać..; zadzowniłam do mamy to jeszcze nawrzeszczała na mnie, że widziała ogłoszenie , że na stacji szukaja to ja nie chce ![]() -zreszta i tak wątpie zeby mnie przyejli gdziekolwiek skoro ja na ☠☠☠any szpital potrzebuje jeden dzien wolny w miesiacu mam ☠☠☠☠a tego dosyc bo mi choroba tylko życie niszczy,kto bedzie chciec rpacownika co co miesiac musi brac wolne bo ma badania? kto? nikt, wola wziac w pełni dyspozycyjnego a za 500 zl renty to ja sie nie utrzymam a na większa nawet nie mam co liczyc bo zachorowałam jako dziecko sorry ale mam dość
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-02 o 16:01 |
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze tobie jest ciezej przez ten szpital. ehhh tak to juz jest w tym popieprzonym panstwie
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-12-02 o 16:43 |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem jakie macie karty bo to samo jest np w realu gdzie moja kierowniczka tez jest kierowniczką
a ja musze zachecac klientów żeby zamist rat czyli normalnego spłacania ☠☠☠ali sie z kartami a tego nikt nie chce. jak mielismy kiedys zależne karty od systemu i sytem proponował karte to 1 osoba na 10 sie zgodzila bo nie chca karty.. ![]() jeszcze przez prace okulary musiałam kupować. miałabym umowe o pracę- dostałabym zwrot chyba 200zl a tak to zabuliłam 400zł za okulary z wlasnej kieszeni , bo nic mi się nie należy
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole jaki dzisiaj mialam sen, masakra
snilo mi sie ze bylisy gdzies z P. i jakimis znajomymi za granica. bylismy w pokoju. siedzimy na dywanie przy drzwiach i nagle TŻ kladzie mi kolo dloni pierscionek, ale byl taki mega brzydki ze nawet nie chcialam go zalozyc. zeby mu nie bylo przykro powiedzialam ze go nie zaloze bo nie chce go zgubic... pozniej gdzies szlismy na miasto, spotykamy tych znajomych i jeden chlopak chwali sie nam jaki pierscionek kupil swojej wybrance a byl piieeeeeeeeeekny.. TŻ jednak zauwazyl ze jakas taka dziwna jestem przez tamten pierscionek i cala akcje niby zareczynowa i poowiedzial ze tylko zartowal. haha ...no i sie obudzilam.. masakra... ale ten pierscionek mega brzydki jak dla mnie taki jakis bleeee z czeronym oczkiem. no tragedia:P |
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
na szczescie w 'realu'P. wie jakie się tobie podobaja , to brzydkiego nie kupi
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, kochanie, nie zadręczaj się! Na prawdę, ta praca nie jest tego warta. Najważniejsza jesteś Ty i Twoje zdrówko, a nie powalona kierowniczka, która nie wie na czym jej dupa jeździ. Nie martw się. Tak jak Marlena piszę, co Ci mogą zrobić?
I nie mów, że nikt nie będzie chciał Cię do pracy! Zapraszają Cię na rozmowy? Zapraszają! Także prędzej czy później zmienisz pracę na lepszą, jestem tego pewna! Poza tym w każdej pracy mają jakieś swoje po☠☠☠ane zasady, które muszą wprowadzać. Także wrzuć na luz maleńka i główka do góry! Nie daj się jakiejś matolicy! |
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki bluesky
![]() chcę się nie martwić, ale nie potrafie..a potem znów mi wyniki wyjdą złe jak wtedy po przeprowadzce i wszystkich stresach i jeszcze mnie położa do szpitala.. ech..życiedzięki wam za wsparcie kochane
|
|
#3027 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też się śnił tż, że wylatywał do USA i mi samochód zostawił,ale trzeba było w jakimś punkcie nadać jego bagaż...często i się śni Tż
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
http://www.zeberka.pl/art.php?id=15466 laski patrzcie
przepiękne suknie!
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś super dziewczyną i tak o sobie myśl!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

akurat mam na 6 dni przed ślubem 21 urodziny
i cce wtedy tez panienski robic , beda 2 okazje za jendym zamachem

gdyby tylko house byl w norwegii
mój M ma za to w kwietniu

- dobrze , ze i tak tu nas nikt nie pilnuje tylko kierowniczka raz na jakis czas przyjeżdza-maili z róznymi ''groźbami''napisała chyba z 10..ja sie tylko denerwuje a to wiadomo , że na zdrowiu moim sie odbija.. nie mam juz siły..zwolniałabym się, mam rente ale co mi da to 500 zł gdy teraz mam to plus drugie tyle
wybacz jlys
przepiękne suknie!