|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
A i spodobał mi się Dariusz Dudka, zaklepuję go sobie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bakowo będę na meczu jeszcze nie wiem czy na jednym czy na obu, ale będę na pewno ![]()
|
|
|
|
|
#22953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzeba się jakoś spyknąć.Kto jeszcze chętny ![]() Dobra lece śnić o moich niuńkach.Buźka ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#22954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
XD i ogolnie co do meczu... zremisowalismy 1:1... bala trafil w 15 minucie... i az do drugiej polowy to utrzymalismy... potem ktos tam strzelił... na bastiego ciagle chamy jedne najezdzali...biedactwo... ogolnie czuje pewien niedosyt :P nie jestem przyzwyczajona, ze nie wygrywamy ![]() i tam sobie jednego zapamietalam do odstrzału...co mi ciagle sie rzucal na bastka :l nazwisko : Charalambides wrrr... Cytat:
bo mi to tak strasznie przypomina szwajniego, ze olaboga XD Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ciagle tego biednego na b. uciskali...juz na koncu taki brudny był :P biedny... i pewnie pocharatany... ja to bym kilka czerowynych wlepila...a oni sie z nimi cackali jak nie wiem co... Cytat:
![]() tez ide spac...w miare zadowolona... co prawda niemcy zremisowali tylko... i to niedosyt jest, ale nasi mi to jakos rekompensują wygraną napewno podpadł mi nr 2.... i nr 8 z belgów... ooooo.... dupki ![]() dobrej nocki panienki
|
|
|
#22955 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza, tylko Magda napisała posta od wczoraj, no ale wiadomo, jak cisza, to cisza przed burzą DZISIAJ IMPREZKA
|
|
|
|
#22956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihija dopiero wstałam 10 minut temu ach... jak dobrze, ze mamy te trzy dni na 10:30 do szkoly :P i tak sien ie wysypiam nie ma mocnych ;]a teraz dodam troche fotek z wczorajszego meczu z cyprem... duzo bastka bo sie łądnie krecil wszedzie... iiii.... wszyscy go krzywdzili XD :l fritzi na poczatku duzo latał... a na fotkach go nie ma bala to oczywiscie te swoje bycze nozdrza robił... a ze gola strzelił nawet to sie puszył jogi po golu to normalnie zeskoczył z siedziska wskoczyl na cos tam...i myslałam, ze albo spadnie albo przywali głową o daszek (znowu ) i odisia moja grała ale potem go zmienili na ...umm... na tego co nie moge zapamietac nigdy jego nazwiska... thomas hit... coś tam i neuville'a zmienili na majka hanke... klose dwa razy tak polecial po faulu na głowe, ze az sie wystraszylam...i w ogole... dla mnie emocji było full
|
|
|
#22957 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze fotki.... i info prosto z wp:
Polska prasa zgodnie pisze, że zwycięstwo nad Belgami jest tym cenniejsze, że odniesione w wyjątkowych okolicznościach. Zdziesiątkowana kontuzjami kadra, odważne decyzje Beenhakkera, dramatyczny mecz i w końcu wielki krok w kierunku Euro 2008. O tym wszystkim czytamy czwartowych rubrykach sportowych. "Dziennik" poszedł nawet o krok dalej. Ujawił informację, jakoby Belgowie proponowali Jackowi Bąkowi 10 tysięcy euro za spowodowanie karnego. "O meczu Polski z Belgią może być głośno w całej Europie. Jednak nie z powodu gry, ale szokującej wypowiedzi Jacka Bąka - czytamy w "Dzienniku" - Dzień przed spotkaniem otrzymywałem nieprzyjemne telefony. Belgowie chcieli kupic od nas ten mecz. Zaoferowano 10 tysięcy euro za sfaulowanie kogoś w polu karnym - wypalił 81-krotny reprezentant Polski, ale zastrzegł, że nic więcej na razie nie powie" "W reprezentacji huczy po tej informacji. Aż wierzyć się nie chce, że to może być prawda. - To niemożliwe! - komentuje na gorąco zaszokowany Jak Tomaszewski - Oby Jacek miał dowody na poparcie swoich słów..." - czytamy dalej.
|
|
#22958 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...moze to glupie...ale po przeczytaniu tych słow naplynely mi lzy do oczu XD : Wydawało się, że Polska zaczęła drogę na Euro od nokautu z Finalndią. A to był tylko knockdown. Po trzech kolejnych zwycięstwach droga na Euro 2008 stoi otworem.
ostatnia porcja fotek... ok i ide sie prysznicowac aaaa... no i co zapomnialam wczoraj napisac? ze zamiast lehmanna na bramie stał TIMUŚ !!!
|
|
#22959 |
|
Zakorzenienie
|
Bramka to nie wszystko - w pierwszej połowie napastnik z Bełchatowa ogrywał Belgów z taką łatwością, jakby biegał między drzewami. Miejscowi dziennikarze, patrząc na niego, kręcili tylko głowami z niedowierzaniem.
hihihil... coż za porównanie ![]() jeszcze ostatnie 3 fotki dodam jeszcze, ze od wczoraj bild sobie jezdzi rowno po jogim... :l kurcze 1:1 to nie tragedia...tym bardziej, ze ciagle wygrywalismy do tej pory...i teraz mamy gorszy czas z powodu wielu kontuzji czolowych graczy...eszz...
|
|
#22960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że nie przyjął tej "oferty" Dobra a teraz coś smiesznego, kto widział wczoraj akcje w meczu Polski jak biegnął jakiś Polak (kurde nie wpamiętam kto to był) z jakimś Belgiem i ten Belg się tak rozpędził jak są zawsze te takie "płotki" (nie wiem jak to nazwać z reklamami typu Toshiba czy TP) no tak perfidnie nie wychamował i zrobił fikołka i poleciał za ten płot, tak ekstra mu było widać nogi w górze, ja myślałam że się z tego zleje ze śmiechu
|
|
|
|
|
#22961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo za bardzo nie ogladalam meczu Polski...raczej w przerwach i po zakonczeiu dojczkow...ale przyglądałam sie van buytenowi... jak by mi strzelił gola dla Polski to bym sie z nim pogniewała na amen a tak to pojechal ze zbitą pupcią do domku i mi lepiej :P: a zważmy, ze byl jednym z czterech (tylko) zawodnikow z bayernu, ktorzy zostali powolani do kadr narodowych...w tym trzech było Niemcow XD ....no i widziałam, ze mu świetnie strączki z włosów falowały... i ze bardzo niekorzystnie wyglada w trykocie reprezentacji... ;] w czerwonym mu lepiej chociaz i tak misie nie podoba ![]() ok ide sie myć... i do szkoly szykowac... xD do zobaczenia za kilka godzinków ![]() aaaa jeszcze co do jogiego i Niemcow: wkurza mnie to, ze tak po nich jakdą ze skonczyl sie czas mundialu i teraz dajemy dupy...nieprawda... nikt nie wierzyl, ze Polska moze wygrac z Portugalią... i sie stało...moze portugalia miala gorszy dzien...moze my mielismy lepszy...moze...ale stało sie... to znaczy, ze nawet cypr (80 miejsce na swiecie) moglby teoretycznie wygrac z niemcami...dlaczego oni robia takie wielkie halo z tego remis to remis...nie zawsze mozna wygrac
|
|
|
#22962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Matusiak gola strzeli ja jeszcze meczu nie widzialam ale zachwile bedzie lecial...wiem jedynie kto gola strzelil a na imprezce na pewno sie zjawie
|
|
#22963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten telefon do Bąka mnie poraził ![]() witam Was w ten cudowny dzień
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-11-16 o 11:27 |
|
|
|
|
#22964 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam ze szkolki.... nie mialam 2 ost. lekcji jejeje
myslałam, ze sie rozpiszecie a tu nic :P no to trudno... ja dzis nadrabiam widze ![]() jeszcze mi sie przypomnialo, ze na sam koniec...kiedy jakis koles dawał wywiad... to wszyscy za nim przechodzili... a ebi przed samą kamerą musiał XD normalnie mi sie przypomniala scenka z filmu o dojczkach... kiedy to idzie kamera...i kazdy chłopak musial do niej mrugnąc usmiechnac etc lahmik oczywiscie tam wyszedł słodziśko xD ale to tak btw ;]posiedze tu troche... mam nadzieje, ze ktos zawita...odpoczne po szkole... chociaz sie w niej nie nameczylam zbytnio
|
|
#22965 | |
|
Zadomowienie
|
Wcisnę się tu na chwilę, bo na ebiowym wątku nic nię nie dzieje, a ja mam chwilkę czasu
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#22966 |
|
Zakorzenienie
|
o rany...emocje pomeczowe coraz bardziej mnie dobijają...ludzie...bild sobie jedzie teraz po timusiu... kurcze...co to nie mozna miec slabszego dnia? poza tym jakby wygrali 5:1 to nikt by nie pamietal i by bylo, ze timo dobry jest...noooo...oni traktują remis jako najwieksza porazke w zyciu chyba...
danke deutschland...wielkie podziekowanie dla kibicow...dzieki, ze za byliscie za nami... tja...łatwo było... jak dopieli do 3. miejsca... a teraz? teraz najlepiej po nich jechac...bo remis...swietnie...bez komentarza... kurcze na stronie bayernu jest filmik z bastim ...dlaczego to jest platne?na bildzie czytalam o mozliwych pilkarzach, z ktorych jednego bayern ma kupic...w lecie...są gotowi zapłacic za niego nawet 30 mln euro (akurat to czytałam na serwisie sportowym jednego z programow niemieckich nie na bildzie no, wiec 'nowminowani' to: ribery (85% szans według bilda), van der vaart (65%), luca toni (60%), diego (40%), steven gerrard (35%), carlos tevez (30%), david beckham (1% ja go nie chce ) oraz 1/2 ronaldinho (0%) XD to są przypuszczenia bilda
|
|
#22967 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#22968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywsicie wiem...ale zapewne spora czesc ludu tak samo jak u nas kupuje takie badziewo...i timo zyska sobie 'swietna' opinie...przed mundialem nikt w nich nie wierzyl...na mundialu wygrywali to kazdy byl zachwycony po mundialu ZREMISOWALI ... i sie zrobila afera...jogi jest do dupy... bramkarz jest do dupy..wszyscy są do dupy...wspolczuje chlopakom...ja tam jestem z nimi ...wiem jak to jest kiedy ciagle przegrywamy... i i tak kibice są z nimi...i tak mamy nadzieje... mimo porazek...tam nie ma czegos takiego (Czyzby?)fotki wszystkie dałam rano... to nawet was niczym nie 'poczestuje' i takie suche posty stawiam ciagle
|
|
|
#22969 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#22970 |
|
Zakorzenienie
|
witam panie
noramlnie dzisiaj jak przd wyjściem do szkoły usłayszałam w radio o tej propozycji dla Bąka to mne porazilo
|
|
|
|
#22971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak naszym piłkarzom nie szło, to też wszyscy po nich jeździli. Teraz prawie wszyscy są wniebowzięci. Nie daj Boże przyplącze się jakaś porażka, to znowu zacznie się nagonka... |
|
|
|
|
#22972 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co to tylko ja tu zdaję podstawę? Cytat:
W końcu to o nieszczęśliwej miłości Ehhh.. no i dzisiejsza maturka z niemca Czy jakoś tak Napisałam, że pojechałam do niemiec z rodzicami i któregoś dnia wyszłam z psem na spacer, ale wróciłam bez niego.. szukaliśmy go wszędzie, ale bez skutku i musieliśmy wrócić przez to do domu. Kilka dni później zadzwoniła moja siostra z Niemiec i powiedziała, że naszego Nico znalazła jakaś samotna starsza pani i nie chcą się rozstawać.. to Nico zostanie u niej na zawsze a my ich co weekend odwiedzamy Phi, ciekawe czy mi uznają taki denny pomysł W ogóle to podzielili nam tę maturę na 2 części, mieliśmy przerwę między nimi. No i pierwszą część napisałam szybko.. godzinę się nudziłam. Ale za to druga część była taka obszerna, że mi czasu zabrakło Cytat:
Jejj, aleś Ty ambitna Zdawać rozszerzenie, jeśli nie jest potrzebne![]() A ja znałam Ronaldo[też brazylijczyka], Owena, Dudka i kilku innych co byli sławni jakieś 8 lat temu Cytat:
![]() Ja wczoraj meczu nie mogłam oglądać... ale i tak słyszałam z drugiego pokoju No i wiedziałam kiedy Matusiak gola strzelił![]() I jestem dumna z naszych chłopców Patrzcie.. oni są coraz lepsi
|
|||||
|
|
|
#22973 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajjaajaj patrzcie na tego gościa
![]() http://www.gamedesire.com/index.html?dd=16&n=2&play er=_O_R_L_I_K Tak mi przypomina Crisa A Wam? Nawet ma kolczyki w uszach... i nie tylko
|
|
|
|
#22974 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() oo timuś no ładnie Cytat:
Cytat:
ja widziałam jak fiknął prz tę bandę hi hi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak ja kochma takie coś to tacy kibice co kochają druzynę tylko jak wygrywa a jak nie daj Boże porażka to opluwają są do dupy ........... |
||||||||
|
|
|
#22975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej sloncee OGŁASZAM WSZEM I W OBEC ŻE DZISIAJ WIECZOREM IMPRA :WINKO: NA CZEŚĆ REPREZENTACJI STRAT - KIEDY OGŁOSZE TO SIĘ ZACZNIE ZPARASZAM SERDECZNIE myakm na momento do sklepu niedługo będę |
|
|
|
|
#22976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hejo Talciu Brrrr.. niech to się już skończy Pap Maniaczki
|
|
|
|
|
#22977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze zrobili takie wielkie zbliżenie ![]() teeee, Darek jest mój widze że nie wszyscy oglądają moje fotki i nie czytają moich postów w których zawsze uwzględniam moich miśków czasem mi sie wydaje że nikt tego nawet nie ogląda ... a nie mówie już o komentowaniu ![]() Cytat:
bo niektórzy na moje nie zwracają uwagi, więc chyba przestane je wklejać ![]() yesssss ![]() ale za to go widziałam w tej przydużejk kurtce, ja nie wiem jak, ale chyba ktoś mu zawalił jego kurtke i teraz musi taką wielgaśną nosić on taki chudzinka ![]() 2, 14 i 22 - fajni belgiscy zawodnicy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to ta fajna belgijska 2 ![]() aaaa właśnie, Bronowicki mi sie spodobał taki troche niedociumany ale fajny musze przyznać że Ebi dobrze grał, na koniec tak mu fajnie włosy zwiało na druga strone a ten już goły latał po boisku no i później Michał Żewłakow sie wypowiadał, co za boski głos i mówił o tej obronie Częstochowy a ja wczoraj o niej pisałam na maturze a fajnie chłopcy po meczu skakali a widziała któraś jak Boruc wykopywał piłke i jak szedł to tak dupą kręcił mega widok ![]() no i na początku hymn śpiewali Sobol, Darek i Boruc a reszta to tak stała ![]() heheheh ale osyfiło Matusiaka na twarzy ![]()
|
|
|
#22978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak był ten wiersz, ale troche pograny więc wybrałam drugi temat heh nom podniosłam sobie teraz poprzeczke i to nieźle ![]() ambitna, to fakt nie zaprzeczam ![]() hie hie myślałam że sie dziś posikam prosze, bardzo prosze i taki big smile Ja nie wiem co sie im wszystkim dzieje a nawet nie miałam spódnicy tak jak niektóre dziewczyny dziś w szkole tylko spodnie Nie żeby mi to przeszkadzało tylko dlaczego zawsze robotnicy gwiżdzą no i dziś ci goście w szatni ![]() mnie zawsze takie zachowanie śmieszy bo aż taka piękna nie jestem matura z anglika poszła mi dość dobrze, teksty łatwiutkie więc jest git ![]() witanko
|
|
|
#22979 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam ze sklepu
kupiłas sobie tortillę + Przegląd Sportowy i teraz zajadam się i czytam |
|
|
|
#22980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

XD 

ale tu cisza, tylko Magda napisała posta od wczoraj, no ale wiadomo, jak cisza, to cisza przed burzą
bala to oczywiscie te swoje bycze nozdrza robił... a ze gola strzelił nawet to sie puszył