Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-03, 00:12   #4471
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011

Właśnie skończyłam oglądać "Szósty zmysł" i aż się boję teraz zgasić światło ja jednak nie mogę takich filmów oglądać
Stary 2011-12-03, 00:29   #4472
grzechuwartka
Rozeznanie

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011

A ja z archiwum x hehe i lecę spać, bo przede mną kolejny dzień spędzony na zakupach z dzieciakami
No a wieczorem tańce hulańce
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:12   #4473
Connff
Zadomowienie

Co do "Szóstego zmysłu" to film jest świetny. Pamiętam jak przed laty oglądałam go po raz pierwszy, totalna fascynacja, magia, wow i w ogóle... Po czym mój Tato wchodzi do pokoju z telefonem i mówi: "no, jest, ogląda Szósty Zmysł. no, no... no mi też się podobało, jak na koniec się okazało, że..."

To był ten moment, kiedy byłam pewna, że go zamorduję .

Ja w ogóle bardzo lubię horrory, ale takie pełnokrwiste . Gore i te klimaty...

Co do tematu eksów jeszcze, mój eks-eks pokazał mi ostatnio smsy, jakie dostał od swojej byłej (tej, która okazała się głupią k*rwą). Wynika z nich jasno, że będzie się starała coś jeszcze z nim ugrać. Mam naprawdę wielką nadzieję, że jej nie wyjdzie... bo życzę mu fajnej dziewczyny .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 10:02   #4474
plastikowabiedronko
Zadomowienie

A mnie za 2 dni chyba,albo coś w tej okolicy minie rok jak jestem sama
I za tydzień balujemy z eks na tej samej imprezie
plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 13:21   #4475
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Co do "Szóstego zmysłu" to film jest świetny. Pamiętam jak przed laty oglądałam go po raz pierwszy, totalna fascynacja, magia, wow i w ogóle... Po czym mój Tato wchodzi do pokoju z telefonem i mówi: "no, jest, ogląda Szósty Zmysł. no, no... no mi też się podobało, jak na koniec się okazało, że..."

To był ten moment, kiedy byłam pewna, że go zamorduję .

Ja w ogóle bardzo lubię horrory, ale takie pełnokrwiste . Gore i te klimaty...
No tak, jest świetny Oglądałam dopiero teraz pierwszy raz, mimo, że film jest stary. Ja próbowałam od siostry wyciągnąć jak się skończy, ale na szczęście nie powiedziała. W życiu bym się takiej końcówki nie spodziewała
Co do horrorów, to jeszcze parę lat temu lubiłam i oglądałam często, ale później przyszedł w moim życiu taki moment, że zaczęłam bać się dosłownie wszystkiego, nawet przejścia z pokoju do pokoju wieczorem, wychodzenia na zewnątrz jak jest ciemno. I to nie trwało długo, ale to był dla mnie tak silny strach, że masakra. Moja wyobraźnia nieźle wtedy szalała. Od tamtej pory nie oglądałam żadnego horroru. Wczoraj oglądnęłam pierwszy raz od tych kilku lat. I może jeszcze jakiś oglądnę, ale nigdy w życiu sama
Stary 2011-12-03, 13:48   #4476
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Witam, nie wiem, czy pamietacie mnie z rozstaniowego. Już dawno przestalam go podczytywać, jakoś nie ogarniam tego wszystkiego a ten wątek podczytuje od dawna, i bardzo mi się podoba: luźne rozmowy i kubły zimnej wody.

Także przyjmiecie mnie?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 16:05   #4477
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
OtTakaJa - daj znać, jak się sprawuje
Jak na razie może być. Podoba mi się, że jest bardzo czuły, nie trzeba na chama dusić tego ekraniku jak w niektórych tego typu telefonach. Nie wiesza się (odpukać), także na chwilę obecną zaczyna mi się podobać

LetMeBeYourFantasy_ - witam

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 16:10   #4478
enjoy89
Zakorzenienie

plastikowabiedronko a przez ten rok nie mieliście kontaktu?

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Witam, nie wiem, czy pamietacie mnie z rozstaniowego. Już dawno przestalam go podczytywać, jakoś nie ogarniam tego wszystkiego a ten wątek podczytuje od dawna, i bardzo mi się podoba: luźne rozmowy i kubły zimnej wody.

Także przyjmiecie mnie?
Pewnie, że tak Ja cię pamiętam Co u ciebie?

A ja tak chciałam tylko powiedzieć, że im więcej czytam o roku 2012, tym bardziej jestem przerażona wizją tego co się może stać i nie daje mi to spokoju...
Stary 2011-12-03, 17:15   #4479
plastikowabiedronko
Zadomowienie

widzieliśmy,ale nawet podczas związku nie byliśmy razem w klubie ;O

A propos dotykowych telefonów. Ja mam nokię 5530 i nie narzekam Telefon był moim zdecydowanym ulubieńcem do momentu zakupu iPoda touch 4 gen więc przeżył wiele Teraz telefon służy tylko do dzwonienia,ale to że jeszcze działa oznacza że solidny model
Stary 2011-12-03, 18:03   #4480
Fubizka
Zakorzenienie

Słuchajcie, mam taki problem. Przez poczynania mojego eksa () strasznie spadło mi poczucie własnej wartości. Wiem, że to nie jest racjonalne, ale czuję się gorsza, brzydsza, mniej atrakcyjna niż te wszystkie 1500 dziewczyn wyciągniętych przez niego nie wiadomo skąd. Szczególnie, że tyle dziewczyn na niego leci, a na mnie jakoś mało kto albo nikt. Czuję się gorsza.

Jak temu zaradzić? Zaczęłam bardzo krytycznie na siebie patrzeć w przeciągu kilku ostatnich dni. Wiem, że nie jestem żadną miss świata i nigdy nie będę, chyba że wpakuje milion dolarów w operacje plastyczne, ale do tej pory akceptowałam siebie. I bardzo mi się nie podoba, że przestałam!

Macie jakieś pomysły?

PS. Zabiegi fryzjersko-kosmetyczne u mnie nie działają na samoocenę, więc to z góry odpada.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 18:55   #4481
grzechuwartka
Rozeznanie

LetMeBeYourFantasy:
Ja też Cię pamiętam. Witaj tu! )
Stary 2011-12-03, 19:13   #4482
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość
A mnie za 2 dni chyba,albo coś w tej okolicy minie rok jak jestem sama
I za tydzień balujemy z eks na tej samej imprezie
Historyczna chwila, trzeba to uczcić

Cytat:

Także przyjmiecie mnie?
Heh, cześć I jak humorek ostatnimi czasy?

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
A ja tak chciałam tylko powiedzieć, że im więcej czytam o roku 2012, tym bardziej jestem przerażona wizją tego co się może stać i nie daje mi to spokoju...
A poza tym wszyscy zdrowi?

W 1999 też tak przeżywałaś?

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość
A propos dotykowych telefonów. Ja mam nokię 5530 i nie narzekam
Ja jestem od lat wierna nokii i tak już pewnie zostanie, pod warunkiem że będą robić telefony z klawiaturami.

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Macie jakieś pomysły?
Profesjonalna sesja zdjęciowa?
Stary 2011-12-03, 19:33   #4483
Fubizka
Zakorzenienie

Sesja - dobre Ale będę wiedziała, że to tylko photoshop

Póki co założyłam konto na sympatii Tego jeszcze świat nie widział
Stary 2011-12-03, 19:54   #4484
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:

Także przyjmiecie mnie?
Też Cię pamiętam

Fubizka
właśnie miałam Ci napisać o tej sympatii ale mnie wyprzedzilaś też myślałam nad tym ale póki co nie mam żadnego zdjęcia

W ogóle wiecie co? tak sie zastanawiam jak ja mogłam żyć z takim człowiekiem jakim jest mój eks. To jest nie do pojęcia ile razy ja przez niego płakałam. A i tak wszystko wybaczałam a on robił przez to co chciał. Pamiętam raz gdy była nasza rocznica rok temu, byłam chora więc siedziałam w domu i umówiliśmy się na 19 u mnie, a on mi pisze,że przyjedzie o 23 bo umówił się z kolegami, pomijając fakt,że z kolegami widywał się częściej niż ze mną w ostatnim roku , pokłóciliśmy się wtedy a on mi jeszcze napisał,że dla mnie zmienił swoje całe życie, stracił kolegów i już nie popełni więcej tego błędu. A ja głupia wtedy go jeszcze przepraszalam. No i przyjechał na dwie godz i pojechał z powrotem do kolegów. Powiedzcie mi dlaczego ja miałam takie klapki na oczach? przecież on w ogóle mnie nie szanował. Wiecie,że on mi nawet nic na urodziny nie kupił, zasłaniając się tym,że nie ma kasy. Moje urodziny są w marcu więc i na dzień kobiet nic nie kupił, a jak go się zapytałam czemu mi nawet głupiej róży nie kupił to powiedział,że on takiego lichego prezentu nie będzie mi dawał, lepiej w ogóle. Kumacie to? Mogłabym takich sytuacji wymieniać bez końca.

Przepraszam,że tak zaśmiecam ten wątek ale chcę to wreszcie gdzieś z siebie wyrzucić. Teraz po pierwszej takiej akcji wyrzuciłabym go za drzwi.
Stary 2011-12-03, 20:20   #4485
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Mnie się sympatia jakoś nie podoba.. Czujesz się mniej atrakcyjna bo on lepiej sobie radzi po rozstaniu? A coś konkretnie Ci w sobie przeszkadza?
Stary 2011-12-03, 20:22   #4486
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
Teraz po pierwszej takiej akcji wyrzuciłabym go za drzwi.
To się tak mówi... Nie raz dziewczyny mówią tak, a potem i tak powtarzają ten sam schemat. Jak raz się tak postępowało, to później trzeba ostro nad sobą pracować.
Stary 2011-12-03, 20:32   #4487
solideja
Zadomowienie

Cytat:

Jestem niesamowicie ciekawa czy Amerykanie spanikują
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 22:08   #4488
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
To się tak mówi... Nie raz dziewczyny mówią tak, a potem i tak powtarzają ten sam schemat. Jak raz się tak postępowało, to później trzeba ostro nad sobą pracować.
Tak ale już tam jakieś doświadczenie mam i będę się starała z tego korzystać w przyszłości choć mam głęboką nadzieję,że nie będę musiała. Ale zgadzam się z Tobą.
Stary 2011-12-03, 23:04   #4489
grzechuwartka
Rozeznanie

Dziewczęta mój eks coraz intensywniej naciera...
Czemu ja taka słaba w kit?!
Jeszcze pół roku temu bym skakała pod niebiosa.
Stary 2011-12-04, 00:02   #4490
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Tak mi miło, że pamietacie!

U mnie emocjonalna karuzela, powoli ukladam sobie wszystko na nowo (i z znowym czlowiekiem) a czasami gnębi mnie eks. Nie bezpośrednio, bo nie mamy kontaktu, ale ciagle gdzieś o nim słyszę itp.

Moj eks tez bardzo chciał być sam, aż pewnego dnia zobaczylam na fb w związku
Stary 2011-12-04, 00:27   #4491
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
Niech się chłopaczek pocałuje Nie myśl o głupotach, bo...

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 00:52   #4492
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Profesjonalna sesja zdjęciowa?
o tak, mnie tez by się przydało
Stary 2011-12-04, 00:56   #4493
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
A poza tym wszyscy zdrowi?

W 1999 też tak przeżywałaś?
W '99 nie byłam świadoma, że w ogóle coś takiego mogłoby się stać. Wtedy też miał być koniec świata?
Właśnie nie chodzi o to, co jacyś tam prorocy z dupy wyjęci za przeproszeniem sobie gadają, że kiedyś tam będzie koniec świata, tak jak w ciągu ostatnich lat miał być już kilka razy. Tylko o te wszystkie przepowiednie, które są całkiem realne, niektóre się ze sobą zgadzają + to co się dzieje teraz na świecie, co dokładnie zgadza się z tym co zostało powiedziane. Chciałabym nie wierzyć, bo idzie zwariować od tego. Ale jak się jest wierzącym, to trudno nie wierzyć w te przepowiednie jak np. III tajemnica fatimska, przepowiednie o. Pio itp. Nie będę o tym teraz gadać, bo wiem, że nie wszystkie są wierzące ale to co np było powiedziane, że np zacznie się III wojna światowa, którą rozpocznie Rosja, USA i Chiny, zostanie użyta broń atomowa. A tu co się dzieje? Rosja podskakuje do USA, w Chinach odkryto mnóstwo broni atomowej, no ludzie i jak tu teraz nie myśleć, że coś w tym może być. Plus te wszystkie kataklizmy co się ostatnio dzieją.
Ja nie wiem, nie czytałam tego jak ludzie to interpretują, czytałam same przepowiednie i do tego moja siostra po tym dostała takich schiz, że ciągle mi o tym mówi, zaczęła czytać Biblię, żeby to jakoś ogarnąć, no ale nie da się, no wszystko wskazuje na to, że to nie jest takie sobie o gadanie, tylko naprawdę coś złego się zaczyna.
Przez to wszystko zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że zrobiłam wiele złych rzeczy, że od paru lat nie chodzę do Kościoła, do spowiedzi, nie modlę się. Ja nie wiem, czy ja jakoś schizuję, czy nie, ale męczy mnie to teraz jak cholera i zaczynam się bać i myśleć, że po co to wszystko jak wiadomo, że ten niby koniec będzie już niedługo, jak tu się cieszyć z życia i korzystać z niego, jak okazuje się nagle, że powinnam zmienić się o 180 stopni
Uff przynajmniej się wygadałam

Cytat:
Póki co założyłam konto na sympatii Tego jeszcze świat nie widział
A ja dalej nie mam pakietu, a jak napisałam w profilu, że nie mam pełnej aktywacji i nie odpisuję na wiadomości to mi zablokowali konto

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Jestem niesamowicie ciekawa czy Amerykanie spanikują
Ja też. W ogóle jestem niesamowicie ciekawa, co się wydarzy, ale myślenie o tym już mi uderza do głowy nieźle aż się boję czytać wiadomości.

Cytat:
Tak mi miło, że pamietacie!

U mnie emocjonalna karuzela, powoli ukladam sobie wszystko na nowo (i z znowym czlowiekiem) a czasami gnębi mnie eks. Nie bezpośrednio, bo nie mamy kontaktu, ale ciagle gdzieś o nim słyszę itp.

No to fajnie, że wszystko się układa! Nie przejmuj się eksem, po co sobie nim teraz głowę zawracać... skup się na nowym facecie

A mi się zamarzyło znowu zmienić kolor włosów I umyślił mi się taki piękny wiśniowy, to mi siostry wybijają z głowy, mówią, że nie będzie mi pasować
I nie wiem teraz jaki by tu zrobić...

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-12-04 o 01:07
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 08:43   #4494
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Powiedzcie mi dlaczego ja miałam takie klapki na oczach?
Po to, żeby teraz, na trzeźwo, wyciągnąć wnioski i nie popełniać więcej tych błędów

Cytat:
Standard.
Mnie wczoraj eks poinformował, że ma nową partnerkę, ale nie przedstawi mi jej, bo się boi że jej coś nagadam A i mogę na razie się nie stresować, póki co się nie żeni

Miałam radość pół nocy, mimo że chora jestem

Cytat:
U mnie emocjonalna karuzela, powoli ukladam sobie wszystko na nowo (i z znowym czlowiekiem)

Cytat:
a czasami gnębi mnie eks. Nie bezpośrednio, bo nie mamy kontaktu, ale ciagle gdzieś o nim słyszę itp.
Przeszkadza Ci to? Rozprasza?

Cytat:
No nudni są, non stop te same teksty i te same zachowania...

Cytat:
o tak, mnie tez by się przydało
Ja od dłuższego czasu szukam kogoś do aktów, ale niestety, nie znalazłam na razie nikogo kto by mnie powalił na kolana. Poza swoim eks-kochankiem sprzed lat ale tego by w tym roku poślubiona żona, a moja koleżanka , zabiła jakby się dowiedziała

Cytat:
W '99 nie byłam świadoma, że w ogóle coś takiego mogłoby się stać. Wtedy też miał być koniec świata?
Przełom wieków był okraszony piękną paniką

Cytat:
Nie będę o tym teraz gadać, bo wiem, że nie wszystkie są wierzące ale to co np było powiedziane, że np zacznie się III wojna światowa, którą rozpocznie Rosja, USA i Chiny, zostanie użyta broń atomowa. A tu co się dzieje? Rosja podskakuje do USA, w Chinach odkryto mnóstwo broni atomowej, no ludzie i jak tu teraz nie myśleć, że coś w tym może być. Plus te wszystkie kataklizmy co się ostatnio dzieją.
Rosjanie najpierw muszą powalczyć z własnym narodem, bo ludzie wykazują coraz mniej zachwytu Putinem Wiadomo że zostanie wybrany, ale tak wielu negatywnych głosów w społeczeństwie to chyba nigdy nie było...
Ja w wojnę nie wierzę, kozaczenie z tarczami antyrakietowymi to za mało żeby wyhodować konflikt światowy.
Prędzej uwierzę że nas Chiny wykupią, niż że wojna będzie
Musiałoby się pojawić jakieś mega złoże ropy na ziemi niczyjej, żeby wynikł z tego konflikt światowy.

Kataklizmy fakt, rozszalała się natura ostatnio, to co mamy za oknem to też anomalia pogodowa...klimat nam się przesuwa, a to jest niestety związane z takimi a nie innymi szaleństwami pogodowymi. Tyle że masakra z pogodą u nas w kraju dzieje się bodajże od 97 roku, od pierwszej powodzi, więc też jakoś tego wielce nie przeżywam.

Cytat:
Przez to wszystko zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że zrobiłam wiele złych rzeczy, że od paru lat nie chodzę do Kościoła, do spowiedzi, nie modlę się.
No litości, co ma Bóg do niechodzenia do kościoła? Jakby miał się mścić za wiernych za odejście od Kościoła, to błagam Cię. Jeśli istnieje, to wie, że za to że jest jak jest to najpierw by trzeba było zlikwidować 3/4 kleru. A ponieważ nie zlikwidował całej tej instytucji jeszcze za czasów papieża Aleksandra VI, to wniosek że niewiele Go to wszystko rusza

Cytat:
A ja dalej nie mam pakietu, a jak napisałam w profilu, że nie mam pełnej aktywacji i nie odpisuję na wiadomości to mi zablokowali konto
O, to zaskoczenie, kiedyś pozwalali na taką informację, blokowali tylko jak się podawało namiary na siebie.

Cytat:
A mi się zamarzyło znowu zmienić kolor włosów I umyślił mi się taki piękny wiśniowy, to mi siostry wybijają z głowy, mówią, że nie będzie mi pasować
Jeszcze ze dwie zmiany i łysa będziesz i po problemie

Czerwienie się szybko spłukują i matowieją, pamiętaj o tym. I podkreślą KAŻDY pryszczyk

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2011-12-04 o 08:46
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:17   #4495
krolowazimy
Wtajemniczenie

Fubizka, mnie pomogło osiąganie wcześniej założonych postanowień, celów.

Znalezienie roboty, zarabianie na siebie i na swoje zachcianki, utrzymywanie się samej, "dawanie rady", poznanie nowych ludzi.

Rozstanie ma ten plus, że daje niesamowitej energii, motywuje do działania. U mnie np. było tak, że wszystko, naprawdę wszystko (nawet taka abstrakcja, jak zakup auta), co sobie założyłam miesiąc czy dwa po rozstaniu, spełniło się.

Osiągając nowe, założone wcześniej cele, przy okazji powoli budujesz swój nowy świat. To, jak on będzie wyglądał, zależy tylko od Ciebie.

Nie budowałabym swojego poczucia własnej wartości na zainteresowaniu osób niewiadomego pochodzenia z sympatii.
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 11:22   #4496
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Standard.
Mnie wczoraj eks poinformował, że ma nową partnerkę, ale nie przedstawi mi jej, bo się boi że jej coś nagadam A i mogę na razie się nie stresować, póki co się nie żeni

Cytat:
Rosjanie najpierw muszą powalczyć z własnym narodem, bo ludzie wykazują coraz mniej zachwytu Putinem Wiadomo że zostanie wybrany, ale tak wielu negatywnych głosów w społeczeństwie to chyba nigdy nie było...
Ja w wojnę nie wierzę, kozaczenie z tarczami antyrakietowymi to za mało żeby wyhodować konflikt światowy.
Prędzej uwierzę że nas Chiny wykupią, niż że wojna będzie
Musiałoby się pojawić jakieś mega złoże ropy na ziemi niczyjej, żeby wynikł z tego konflikt światowy.
Obyś się nie myliła

Cytat:
Kataklizmy fakt, rozszalała się natura ostatnio, to co mamy za oknem to też anomalia pogodowa...klimat nam się przesuwa, a to jest niestety związane z takimi a nie innymi szaleństwami pogodowymi. Tyle że masakra z pogodą u nas w kraju dzieje się bodajże od 97 roku, od pierwszej powodzi, więc też jakoś tego wielce nie przeżywam.
Ale ja nie mówię tylko o naszym kraju, ale o całym świecie, gdzie praktycznie z roku na rok jest coraz gorzej. I podobno nawet sami naukowcy uważają, że ze względu na to co się dzieje, rok 2012 może przynieść wiele jeszcze gorszych kataklizmów.

Cytat:
No litości, co ma Bóg do niechodzenia do kościoła? Jakby miał się mścić za wiernych za odejście od Kościoła, to błagam Cię. Jeśli istnieje, to wie, że za to że jest jak jest to najpierw by trzeba było zlikwidować 3/4 kleru. A ponieważ nie zlikwidował całej tej instytucji jeszcze za czasów papieża Aleksandra VI, to wniosek że niewiele Go to wszystko rusza
Dobre podejście ale z drugiej strony już nawet nie o sam Kościół chodzi, tylko właśnie o to, że nawet się nie modlę, nawet nie wiem czy potrafię. Tak jakby Boga w ogóle w moim życiu nie było. I właśnie przez to zaczynam mieć wyrzuty sumienia.

Cytat:
O, to zaskoczenie, kiedyś pozwalali na taką informację, blokowali tylko jak się podawało namiary na siebie.
Dostałam wiadomość, że moje konto zostało zablokowane, bo podałam w nim informację, która mogłaby przekonywać innych do wysłania mi danych kontaktowych. Ale już mam odblokowane

Cytat:
Jeszcze ze dwie zmiany i łysa będziesz i po problemie

Czerwienie się szybko spłukują i matowieją, pamiętaj o tym. I podkreślą KAŻDY pryszczyk
Dlaczego ja o tym ciągle słyszę? Miałam naprawdę duuuużo włosów, teraz sama zauważyłam, że jest ich mniej, ale wciąż jeszcze na tyle dużo, że mogę sobie pozwolić (chyba)

Aaaa tam każdy pryszczyk Wiem, że się szybko spłukują, moja siostra ma czerwone, wystarczy parę myć, żeby zaczęły rudzieć ale mimo wszystko chciałabym spróbować tego wiśniowego. No nic, może kiedyś. Ja całe życie byłam przekonana, że mam zimny typ urody, więc do mnie zimne odcienie pasują, a teraz coraz częściej słyszę, że wcale nie

A może by tak kasztan w takim razie...

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Nie budowałabym swojego poczucia własnej wartości na zainteresowaniu osób niewiadomego pochodzenia z sympatii.
Ja zdecydowanie też nie.
Stary 2011-12-04, 11:32   #4497
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Eeee... bzdury. W 2000 nic się nie stało, 11.11.11 też nie.
Nie szukasz sobie na siłę czegoś, czym możesz się martwić?
Cytat:
Należysz do osób, którym w każdym kolorze ładnie
Cytat:
Macie jakieś pomysły?
Terapia ukierunkowana na kompleksy, a nie przyczynę rozpadu pożycia.
Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Fubizka, mnie pomogło osiąganie wcześniej założonych postanowień, celów.
Znalezienie roboty, zarabianie na siebie i na swoje zachcianki, utrzymywanie się samej, "dawanie rady", poznanie nowych ludzi.
Rozstanie ma ten plus, że daje niesamowitej energii, motywuje do działania. U mnie np. było tak, że wszystko, naprawdę wszystko (nawet taka abstrakcja, jak zakup auta), co sobie założyłam miesiąc czy dwa po rozstaniu, spełniło się.
Osiągając nowe, założone wcześniej cele, przy okazji powoli budujesz swój nowy świat. To, jak on będzie wyglądał, zależy tylko od Ciebie.
Miałam podobnie. Wszystko, co robiłam sama, było najpierw prztyczkiem w jego nos, a potem sama czerpałam z tego dużo satysfakcji. To, że dałam sobie radę sama w mieszkaniu, że zaoszczędziłam na ładne szpilki, które nosiłam dla samej siebie, że zaczęły cieszyć mnie samotne spacery niezależnie od ilości spotkanych zakochanych par, że dostałam komplement od fryzjera, że zapisałam się na jogę 2x w tygodniu, że nie zamknęłam się na znajomych, że sama naprawiłam komputer...
Cytat:
Teraz po pierwszej takiej akcji wyrzuciłabym go za drzwi.
Trzymam Cię za słowo! Bo niestety, przy kolejnym zakochaniu nasze postanowienia po poprzednim bardzo często szlag trafia.
Cytat:
Spróbuj, co Ci szkodzi
Cytat:
No to kamień z serca
Stary 2011-12-04, 12:01   #4498
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee... bzdury. W 2000 nic się nie stało, 11.11.11 też nie.
Nie szukasz sobie na siłę czegoś, czym możesz się martwić?
Sama sobie nie szukam, to do mnie samo ze wszystkich stron napływa, i dlatego mnie to tym bardziej przeraża

Cytat:
Należysz do osób, którym w każdym kolorze ładnie
Dziękuję Malla ja myślę, że jak narazie zrobię sobie jakiś jasny kasztan, żeby nie przyciemniać znowu tak drastycznie, a potem może spróbuję tej wiśni, przecież kolor zawsze można zmienić jak nie będzie pasować

A i chciałam powiedzieć, że możecie być ze mnie dumne, bo wczoraj grzecznie siedziałam w domu. Pomijając to, że po ostatnich wydarzeniach jestem kompletnie przybita i naprawdę nie miałam ochoty, to nie wyszłam specjalnie ze względu na to, żeby nie wpaść na eksa (a prawdopodobnie wyszłabym wczoraj bez względu na mój humor, bo miałam parę propozycji). Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też mi się uda zostać w domu, a przy następnych już tylko przestawić się na inny klub i koniec z widywaniem go... acha, i usunęłam jego znajomych z fb, jego nr telefonu, więc jakieś tam postępy są. Żałuję tylko, że usunęłam jego nr, zanim pomyślałam, że mogłabym go też zablokować, żeby już więcej mi o sobie nawet nie przypominał
Stary 2011-12-04, 12:43   #4499
Malla
Nie depcze krokusów

To duży krok, gratuluję

Ratunku, mój kot pisze listy miłosne do Elve!
Stary 2011-12-04, 13:25   #4500
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Po to, żeby teraz, na trzeźwo, wyciągnąć wnioski i nie popełniać więcej tych błędów
Wyciągnęłam już dużo wniosków , myślę,że nauczyłam też się bardzo dużo i oczekuję dzięki temu mniej rozczarowań przyszłości

Cytat:
Trzymam Cię za słowo! Bo niestety, przy kolejnym zakochaniu nasze postanowienia po poprzednim bardzo często szlag trafia.
Wiem, BARDZO postaram się tego trzymać

Mój eks ma za 2 tyg urodziny i nie wiem czy złożyć mu życzenia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości