Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 17:26   #3271
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

dobra dziewczyneczki, ja się żegnam powolutku, bo na 5 do pracy A nie chce mi się tak strasznie, że aż nie umiem tego opisać
Wrócę pewnie dopiero po 23, więc będę jutro, bo mam wolne
Miłego wieczorku Wam życzę
Stary 2011-12-05, 17:52   #3272
Clood
Zadomowienie

w pracy taka bryndza, że szok załamuje mnie to...

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:58   #3273
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
To gdzie Wy dziewczęta pracujecie jeśli można wiedzieć? Jakieś teatry, muzea?
W biurze

Łeeee, a ja przyszlam bo se pomyslalam, ze dawno z Netali nie pisalam, a teraz jej nie ma

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:08   #3274
1988Marlena
Zadomowienie

Blue no to nieciekawie masz z tą pracą

A ja dziś miałam gości, kuzyn z żoną i dziećmi przyjechał - córeczka 2 latka, i miesięczny synek - zaprosili nas na chrzest będzie w 2 Dzień Świąt, ale chyba nie pójdziemy, ja nie mam kasy na prezent, a Łukasz pewnie nie zostawi Taty w pierwsze Święta bez Mamy Moja siostra za chrzestną będzie więc ona z mężem jadą, a moi rodzice pojadą z Małym później bo msza będzie akurat wtedy gdy Mały śpi - coś koło 12.

Trzymałam dzidzię na rękach słodki jest

Idę umyć włosy i zrobić listę bo jutro jadę kupić sobie kurtkę "mikołajkową" i jeszcze jakies drobne zakupy

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:09   #3275
Calipso88
Zadomowienie

Hej!

Blue- jak tak czytam, to masakra! Praca w Wigilię.... a kto to w wigilie tam do Was przyjdzie?? Ludzie domów nie mają? Każdy powinien wtedy w domu z rodzina siedzieć, a nie się szlajać... no ja nie mówię - mój przyszły zawód raczej nie zapewnia mi wolnych Wigilii, no ale!! Ludzie powinni zacząć rozróżniać co jest potrzebne, a co zbędne, a nie liczyć się jedynie z zyskami dla korporacji!

Wyobraźcie sobie, że fakultet, który miał dziś trwać 2h 15 min odbył się w 15 min - gościu przyszedł i powiedział, że kto nie chce słuchać, niech podjedzie, podbije tym osobom obecności i mogą wyjść i... wszyscy zerwali się z miejsc :P nie został nikt
Ha! To są dopiero nudy i to z katedry mikrobiologii!! Grrr

Ja mam na jutro naukę z farmakologii ...

W ogóle powiem Wam, że jak nie nosiłam pierścionków to tego nie zauważałam, ale teraz patrzę akurat palec serdeczny prawej ręki mi non stop puchnie w stawie międzypaliczkowym bliższym, tak, że w sumie pierścionka nie raz nie umiem zdjąć, a to wszystko dlatego, że w szkole grałam w siatkówkę i dwukrotnie go złamałam! ... może powinnam nosić na lewej ręce...

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:15   #3276
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Calipso jesli puchnie ci palec to przeloz na druga reke...

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-12-05, 18:19   #3277
Calipso88
Zadomowienie

no ale obrączkę na lewej nosić? A mi nie przeszkadza nawet jak puchnie. Jak nie umiem zdjąć idę umyć zimną wodą, po chwili mi schodzi. Bo to nawet nie kwestia ze cały palec puchnie, tylko sam staw, a jak już przecisnę przez tą kostyrę, to później mi na paliczku już lata .

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

btw. Narzeczony zrobił mi wczoraj "niespodziewankę" = zamówił obrączki u jubilera - te co wybraliśmy tydzień temu

Stary 2011-12-05, 18:21   #3278
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Niektorzy nosza na lewej. Przeciez to tylko kwestia wygody

Data juz zaklepana?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-12-05, 18:27   #3279
Calipso88
Zadomowienie

taaa. data już dawno zaklepana razem z salą- patrz na początku wątku = 3.08 2013. Wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale woleliśmy kupić teraz za 1000zł obrączki niż później płacić x więcej - złoto idzie ciągle baardzo w górę - z resztą od nowego roku ma wszystko podrożeć (benzyna 6zł!), a tak jak wcześniej pisałam- już teraz od lipca mój pierścionek zaręczynowy podrożał o 250zł!

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
Marlena - nie zachciało Ci się małego baby?

a co do sylwestra - moja Mama i ja chcemy zaprosić Mamę TŻ i jego Siostrę do nas - wiadomo- żałoba, to nigdzie bawić się nie pójdziemy.

Stary 2011-12-05, 18:29   #3280
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Nie no ja wiem,ze mowilas, ze macie wybrana date ale nie wiedzialam, ze to juz zaklepane tak na bank

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-12-05, 19:14   #3281
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

calipso w Uk ludzie nie obchodza wigilii, dla nich wazny jest 1dzien swiat no ale nawet w Pl na dobra sprawe wiekszosc sklepow jest pootwieranych a co dopiero mowic o swieckiej Anglii a angoli nie obchodzi to, ze Ty masz Wigilie i chcialoby sie ja spedzic rodzinnie... smutne, ale prawdziwe, przezyte na wlasnej skorze... takze blue wspolczuje takiego grafiku;(moze odbijecie sobie na drugi dzien chociaz...

a my dzis mielismy problem z ... autem... rozladowal sie akumulator od mrozu i T. musial jechac naszym polskim na letnich oponach... grrr... ale taki staroc, a odpalil bez problemu, a auto paruletnie nie dalo rady na 15 stopniowym mrozie... ech... technika...
no i tak oprocz, to sie chyba dzis nie witalam wiec: HEEELOOOŁŁŁŁ;d;d;d

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 19:18   #3282
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
no ale obrączkę na lewej nosić? A mi nie przeszkadza nawet jak puchnie. Jak nie umiem zdjąć idę umyć zimną wodą, po chwili mi schodzi. Bo to nawet nie kwestia ze cały palec puchnie, tylko sam staw, a jak już przecisnę przez tą kostyrę, to później mi na paliczku już lata .

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

btw. Narzeczony zrobił mi wczoraj "niespodziewankę" = zamówił obrączki u jubilera - te co wybraliśmy tydzień temu
Ja będę nosić na lewej bo na prawej dłoni między serdecznym a środkowym mam oparzenie i mnie drażnią pierścionki jak na serdeczny zakładam
Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
taaa. data już dawno zaklepana razem z salą- patrz na początku wątku = 3.08 2013. Wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale woleliśmy kupić teraz za 1000zł obrączki niż później płacić x więcej - złoto idzie ciągle baardzo w górę - z resztą od nowego roku ma wszystko podrożeć (benzyna 6zł!), a tak jak wcześniej pisałam- już teraz od lipca mój pierścionek zaręczynowy podrożał o 250zł!

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
Marlena - nie zachciało Ci się małego baby?

a co do sylwestra - moja Mama i ja chcemy zaprosić Mamę TŻ i jego Siostrę do nas - wiadomo- żałoba, to nigdzie bawić się nie pójdziemy.
Nie w najbliższym czasie bałabym się że znowu poronię
Tzn. dzieci są kochane i słodkie, ale nie chcę na razie

Stary 2011-12-05, 19:53   #3283
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Santom czeeeeesc

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Woooow, suwaczki mi sie udalo wkleic

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-12-05, 19:54   #3284
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Santom czeeeeesc

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Woooow, suwaczki mi sie udalo wkleic

Stary 2011-12-05, 20:09   #3285
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ala czeeeeeeesccccc;D;D;D

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

a w ogole mikolaj u nas byl kapcie nam przyniosl moje sa nawet fajne, cieple, ale Tomka... chyba mikolaj w gusta nie trafil;D;D;D T.sie smieje, ze nasi rezydenci w domu starcow takie nosili;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 20:10   #3286
1988Marlena
Zadomowienie

Netali mam takie pytanko, czemu mnie nie ma w liście na 1 stronie ?
Zamknęłam sobie przez przypadek okno z wątkiem, wchodzę na wątek od nowa i tak sobie czytam po kolei i mnie nie ma

Stary 2011-12-05, 20:15   #3287
Kohnelia20
Zakorzenienie

hej

Gaja jak mi się miło patrzy na twoje zaproszenia jejku

calipso poka obrączki

teraz mam więcej czasu bo mam wolne wiec bede czesciej
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 20:18   #3288
Clood
Zadomowienie

ale się cieszę na jutrzejsze wolne, idę coś kupić moim maluchom na mikołajki (pracuję w pasażu), chrześnicy coś i bratankowi M. pewnie zgadamy się w środę, miłego jutrzejszego dnia Dziewczynki

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 21:15   #3289
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was była na L4? kiedy najlepiej iść na L4 - kiedy dostaje się wypowiedzenie, czy jak samemu się człowiek zwalnia? Bo czarne chmury wiszą nad moją pracą, ojjjj czarne...
hmmm ja bym czekala z L4 do otrzymania wypowiedzenia
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 21:42   #3290
kinia860
Zakorzenienie

Siemano lachony

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość

Ala, jak nie zechce to się same wprosimy oknem
Kochana oknem nie trzeba ,tam jest chyba z 10 par drzwi co kilka metrow dookola sali.A poza tym ala ,gajka takich gosci co bede siedziec non stop w lazience to nie chce,moi goscie maja tanczyc stonoge

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
bedziemy mieć też wiejski stól w ogóle strasznie tanio ten wiejski stół -500zł za 100 osób, więc dla nas max 300zl . gdzie nie czytam to chcą 1000zł
o kurde 300zl.?? jak swiniak jest drozszy zywy ,a co dopiero zrobic z niego wyroby i jeszcze za robocizne ,Jakby to moj tz powiedzial,za te pieniadze to kolo wiejskiego stolu to on tylko stal.W naszych rejonach wiejski stol to juz standard na kazdym weselu na jakim bywamy jest ,u nas zaoferowal sie zrobic wujek wiejski stol ,a to co nie pojdzie nastepnego dnia na poprawinach z przyjemnoscia zje sie z grilla i popije piwkiem
O Dżizyssss ten jej facio jest przystojny co on widzi w takim pustym koniu???.Aaaaa a ona ma menagerke chyba od tipsow i solarium
Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
http://palacykslubow.pl/o_nas hej dziewczyny co myślicie o tym miejscu na ślub ??
Bardzo ladne miejsce ,naprawde podoba mi sie
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Tak, czytałam oczywiście Dzięki za słowa wsparcia Wiem że Kinia i wszystkie pozostałe dziewczyny które się wypowiadały na ten temat tez mają rację, ale zgodnie z TZem ustaliliśmy już wszystko między sobą i jest ok.
Dobrze ,ze wszystko ustaliscie zgodnie i jets ok.
Cytat:
Waciki wazna rzecz a czym sie zajmujesz tam?
Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość
pisze
Ej ale ,ze co???? netali bo ja nic nie wiem
Cytat:
dokładnie to samo pomyślałam starzejemy się
Cytat:
Ja jeszcze na to nie narzekam
i hate you
[QUOTE=netali;30897181]Serio? mnie od 18stki się wydaje, że z roku na rok tylko zmarszczek przybywa
[QUOTE]
Smutna piona buuuu

Pojechalam wieczorem z tz kupic cos dla jego dzieciakow chrzesniakow na mikolaja az 3 ich ma.Malej 8 miesiecznej kupilismy takiego milutkiego rozowego pluszowego krolika z wywalonymi zebami,8 latkowi puzzle ferrarii,no i jeszcze pelno slodyczy dla tego 8 latka i dla 13 latki.A i jeszcze mamusi tez zrobil paczke na mikolaja ze slodyczami kawa i herbata
A w ogole sie z nim w tym sklepie poklocilam ,bo sie nie zna na kupowaniu prezentow.Tej malej chcial kupic kolejnaaaa platikowa zabawke ,ktorych juz ma 736538,a w koncu wyszlo na moim ,8 latkowi nie chcial brac puzzli tylko tez jakis plastik miecz czy cus,ktorych tez on ma od cholery i jego mama mi mowila na jego urodzicach jak bylismy ,ze ma za duzo zabawek ,noszzzzz boze zeby on sie nie bral za kupowanie zabawek dla naszych dzieci ,bo przez okno je wyrzuce ,razem z nim

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-12-05 o 21:45
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 22:29   #3291
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Pojechalam wieczorem z tz kupic cos dla jego dzieciakow chrzesniakow na mikolaja az 3 ich ma.Malej 8 miesiecznej kupilismy takiego milutkiego rozowego pluszowego krolika z wywalonymi zebami,8 latkowi puzzle ferrarii,no i jeszcze pelno slodyczy dla tego 8 latka i dla 13 latki.A i jeszcze mamusi tez zrobil paczke na mikolaja ze slodyczami kawa i herbata
A w ogole sie z nim w tym sklepie poklocilam ,bo sie nie zna na kupowaniu prezentow.Tej malej chcial kupic kolejnaaaa platikowa zabawke ,ktorych juz ma 736538,a w koncu wyszlo na moim ,8 latkowi nie chcial brac puzzli tylko tez jakis plastik miecz czy cus,ktorych tez on ma od cholery i jego mama mi mowila na jego urodzicach jak bylismy ,ze ma za duzo zabawek ,noszzzzz boze zeby on sie nie bral za kupowanie zabawek dla naszych dzieci ,bo przez okno je wyrzuce ,razem z nim
Wiesz, faceci tak mają , ale mój TZ jak kupował Małemu prezent na roczek to też nie wiedział co, tylko poszedł do sklepu, powiedział że na roczek dla chłopca prezent, podał limit kwotowy górny i dolny i powiedział tej babce w sklepie żeby coś wybrała ona dała mu kilka wariantów : maskotkę, zabawkę jakąś grającą i taką typu wkładanie kwadratowego klocka w kwadratową dziurkę itd. no i wybrał to ostatnie byłam w szoku lekkim że coś takiego kupił, że nie poszedł na łatwiznę i nie kupił pierwszego z brzegu miśka i jeszcze powiedział że pomyślał że to będzie "rozwijające koordynację wzrokowo-ruchową" - chyba jednak coś zapamiętał z tych naszych studiów

Edytowane przez 1988Marlena
Czas edycji: 2011-12-05 o 22:33
Stary 2011-12-05, 23:31   #3292
rudy_moniq
Zadomowienie

siemano
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
(...) Ruda, to Ty nie szukałaś dorywczej pracy wcześniej? Nie wiem, mierzi mnie jak ktoś mówi, że inwentaryzacje etc to pierdółki i na nic się nie zdadzą - a gdyby policzyć 4 inwentaryzacje w miesiącu to by wyszło ok 240 zł. 240 zł to wyżywienie dla 2 osób na 2 tyg i jeszcze na kino starczy. Prawdziwą wartość pieniądza się poznaje dopiero chyba, jak się człowiek wyprowadzi tak czy siak powodzenia w szukaniu! Mój J. tez zawzięcie szuka czegokolwiek i od 3 miechów z hakiem nic, więc może nie być tak łatwo - przez to właśnie, że chcą studentów ja to bym w domu nie wysiedziała 7 dni w tyg po 24h (...)
Robotę dorywczą niby szukałam, ale kiepsko, bardziej nastawiałam się na stałą... ale po 3mies. siedzenia mam dość Oczywiście, że inwentaryzacje to pierdółki i na nic się nie zdadzą! Owszem, takie rzeczy to robiłam na studiach i byłam hepi. Teraz o kant d*py z taką robotą. Jestem zarejestrowana w UP, a żeby podjąć jakąkolwiek pracę muszę się wyrejestrować z UP. Sory, ale na tyle durna nie jestem żeby iść do roboty na jedną noc na inwentaryzację, wyrejestrować się z UP na jeden weekend, a potem z poniedziałku stać 5h w kolejce do ponownej rejestracji... no way. Zresztą nikt mnie nie weźmie do roboty na jeden dzień, bo moje wynagrodzenie byłoby mniejsze niż ubezpieczenie zdrowotne, które pracodawca musiałby zapłacić. Wyśmialiby mnie prosto w twarz i wcale nie dziwię się. Dlatego chcą studentów, bo ubezpieczenie jest zapłacone. A wyrejestrować się i łapać 10 dorywczych jednodniowych robót w różnych miejscach nie ma mowy. Nie zgodzę się na pracę bez ubezpieczenia. Nawet do ginekologa nie mogłabym iść, nie mówiąc o innych chorobach czy wypadkach. Łatwo się gada mając status studenta i ubezpieczenie.
Dlatego chcę pracować co weekend w jednej firmie, bo zapłacą mi ubezpieczenie.
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
TŻ wczoraj rozpoczął rozmowę o Naszej przyszłości że w przyszłym roku chciałby abyśmy razem wyjechali na stałe na studia do Bydgoszczy lub Gdańska znaleźli tam pracę i zamieszkali razem tak bardzo bym chciałaale cichoo żeby nie zapeszyć
ooo super! bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
http://palacykslubow.pl/o_nas hej dziewczyny co myślicie o tym miejscu na ślub ??
sala niby ładna, ale nie podoba mi się jej układ, jest po prostu fatalny! tak wywnioskowałam ze zdjęć, nie wiem jak jest na żywo Para Młoda jest odseparowana od gości, goście siedzą jakby w salce obok, nie podba mi się to
Cytat:
no trza, trza, ale teraz zupelnie czasu nie mam
podlapalam prace dorywcza
co tam u Was? w telegraficznym skrócie?
fajnie, że coś złapałaś
Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Netali, no u nas tak nie jest, bo ta młoda ma romans z szefem, już szczegół, że ona ma chłopaka, a szef żonę więc, zmiana będzie ustalana pod nią niestety...

W ogóle dziś mi się śniło, że w ciąży jestem i to tak realistycznie, że jak rano się obudziłam, to nie byłam w stanie określić, czy to prawda czy nie
co za bura s*ka z tej laski i jeszcze na Tobie się to odbija
super sen

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 23:54   #3293
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Wiesz, faceci tak mają , ale mój TZ jak kupował Małemu prezent na roczek to też nie wiedział co, tylko poszedł do sklepu, powiedział że na roczek dla chłopca prezent, podał limit kwotowy górny i dolny i powiedział tej babce w sklepie żeby coś wybrała ona dała mu kilka wariantów : maskotkę, zabawkę jakąś grającą i taką typu wkładanie kwadratowego klocka w kwadratową dziurkę itd. no i wybrał to ostatnie byłam w szoku lekkim że coś takiego kupił, że nie poszedł na łatwiznę i nie kupił pierwszego z brzegu miśka i jeszcze powiedział że pomyślał że to będzie "rozwijające koordynację wzrokowo-ruchową" - chyba jednak coś zapamiętał z tych naszych studiów
otoz to bardzo dobrze wybral ja zawsze kupuje "moim" dzieciakom tego typu zabawki albo puzzle ,gry planszowe ,teraz kompletuje juz prezenty dla bratanicy i bratanka ,bo przyjada na swieta ,wiec gwiazdkowo -urodzinowe dostana i np. chrzesnicy kupilam ksiazke sztuka rysowania czy jakos tak jest pokazane krok po kroku na cos narysowac ,ksiazka gruba ,czytelna kolorowa ,a ona ma zdolnosci plastyczne takze bedzie mega zadowolona mysle i druga o origami no bo w sumie nie wiem jakie zabawki sa dla 10 latki ,no i obowiazkowwo jakiegos ciucha ,bo od malego zawsze sie z ciuchow cieszyla

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-12-05 o 23:55
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 07:14   #3294
natasia20
Zakorzenienie

Witam Was w ten mikołajkowy dzień słodkim mikołajem
ja mam dziś jeden wykład na uczelni i wracam do domu ale jak patrzę za okno a ten deszcz to nie chce mi się wychodzić
Miłego dnia Wam życzę i do później
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (19,8 KB, 2 załadowań)
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 08:09   #3295
_kamea_
Zakorzenienie

hoł hoł hoł wszystkiego dobrego od Mikołaja
Stary 2011-12-06, 08:31   #3296
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć!

A Mikołaj do J. przyszedł wczoraj. Dostał krówki i bałwanka na badylu, który wylądował w kwiatku. Do mnie nie przyszedł dlatego idę dziś do biedry po dywaniki łazienkowe, o!

Ruda, aż przecie ja na śmierć zapomniałaś, żeś ty w tym Pupie. Racja, racja.

Blue, co za cizia zabić to za mało!

Kornelka, dziękuję

Kinia, wyrobi się. Daj go do mnie na przeszkolenie - w zabawkach jestem mistrzem

Koordynacja wzrokowo-ruchowa to moje ulubione pojęcie, zaraz obok "zabawka sensoryczna" i "zestaw fabularny"
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:15   #3297
jlys
Zakorzenienie

Hej
u mnie był Mikołaj u tżta tak samo
jutro mam rozmowę , a w pracy ogolnie beznajdzieja..ju mi sie plakac chce a pracuje dopiero 12 minut clay dzien dzis..a masakra bedzie od piateku bo pracuje piatek,sob,niedz, pon szkolenie,wtorek i sroda- wszystko po 11,5

kinia ale u nas na pewno całego świniaka na tym wiejskim stole nie będzie chyba, że sami kupimy bo mój dziadek coś mówił , że może kupić od takiego jednego co mieszka tam gdzie oni mają 'ranczo'

25 listopada zamwilam na allegro barwiniki i zapłaciłam, nic nie dosżło. pisze do faceta a on, że 28 zostały wysłane... :/ awiza żadnego nie było,listonosza nie było musze jutro na poczte isc, dzowniłam do kolegi co to listonosz w moim rejonie ale w ub tyg miał urlop

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-06 o 09:17
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:34   #3298
adela50
Wtajemniczenie

A ja wczoraj byłam na uroczystym zapaleniu choinki w centrum naszego miasta, była orkiestra,fajerwerki,zaby tkowe samochody,mikołaje.... coś wspaniałego

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
25 listopada zamwilam na allegro barwiniki i zapłaciłam, nic nie dosżło. pisze do faceta a on, że 28 zostały wysłane... :/ awiza żadnego nie było,listonosza nie było musze jutro na poczte isc, dzowniłam do kolegi co to listonosz w moim rejonie ale w ub tyg miał urlop
do mnie priorytet po 2 tygodniach doszedł
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:47   #3299
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak kupowalam od niego barwniki to przyszly w ciagu w 3dni

tez nic nie dostalam od Mikołaja buuu
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:48   #3300
jlys
Zakorzenienie

to był właśnie priorytet..nie wiem może dojdzie..ostatnio z mazur szedł list do tżta 2 dni - zwykły a priorytety z reguły zawsze 2 -3 dni idą. przynajmniej ja tak dostaje, a dość często coś zamawiam:/

zamówiliśmy auto do ślubu !!!
Mercedes CLS wklejam fotki i to słuchajcie za 350 zł , góra może być 100zł więcje- ale to cena za całą usługę dotychcczas mercedesy to za minimum 500zł znajwydawałam w Warszawie, apre razy nawet za tysiaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1817gf_19.jpg (14,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4118b76_19.jpg (14,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 78403cn_19.jpg (16,2 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-06 o 10:27
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości