|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przymierzałam kilka modeli i ... lipa jeszcze dalia jest fajna, ale tylko niektóre fasony
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w ten mrozny wieczor
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej horo
Ja tak z doskoku, bo robie kolacje heh I mikrodemabrazje w warunkach domowych, zobaczymy co to
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo już po kolacji
|
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
Hello kochane
Ale napisałyście jak wróciłam do pracy to rano nie zaglądam na forum bo nie ma czasu MYA cycuszki widzę,że lepiej ten lewy źle się goi ale za to prawy ślicznie jutro zobaczysz MYA ja nie wiem co mu z tym dzieckiem chce mnie uziemić też tak pomyślałamZABULKU ty po dwóch tyg robiłaś takie już rzeczy kurczaki super ja teraz kochana wstaje rano jeszcze tronie połamana,ale jest o 1000% lepiej nie śpie na siedząco KLAUDUS tiaaaaa moje małżeństwo jest suoer tylko mój mężuś coś zaczął szaleć jak zrobiłam sobie cycki teraz już jest spokojniejszy musiałam mu wytłumaczyć jak chłopu na miedzy![]() Bardzo się cieszę,że JOOASI juz lepiej ![]() Kupiłam sobie na sylwka piakną kiecuszke z koronki na sylwka króciutką mój TŻ mówi,że ślicznie i jak piersiątka się odbijają ładnie i to w pancerniku |
|
|
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie przyznam że jestem z tych co to całe życie nieświadome zle staniki kupowały bo na moje 72-86 brałam 75A
![]() teraz mam 71-90 to powinno być wg tabel 65F ale w sklepie takiego rozmiarku nie było wiec wzięłam do przymiarki 70E i stwierdziłam, że jest ok w życiu nie miałam tak ciasnego staniczka, nie wiem czy bym wytrzymała w tym 65 ale jak gdzieś trafie to spróbuje powiem Wam, ze Wrocław duże miasto ale słabo jesli chodzi o bielizne, w każdej galerii te sam sklepy, dobrze, że jest necik![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Grazia ciekawe jaki Tobie rozmiarek wyszedł?? pewnie cos jak Agatce 65 H albo i więcej widzę, że jesteś w lepszym humorku i zacieszam bardzo![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Zabek dawaj tą domową mikro, lubie ten zabieg ale zawsze do gabinetu śmigałam
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w biuście mam jak na razie 92 cm zobaczymy co dalej |
|
|
|
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
Krokusiku dzięki, odnalazłam te ABS
jak oni robią to wygląda lekko, łatwo i przyjemnie ale moje mięśnie brzucha praktycznie nie istnieją, będę się musiała nieźle napocić żeby je rozruszać tylko czuje ze dla mnie to jeszcze za szybko, wciąż coś pobolewa, ciągnie i rozpiera więc zaczekam żeby kłopotu nie było, nie chce zrujnować pracy doktorka ale mam nadzieję do wakacji wypracować ładny brzuszek do ładnych cycków![]() powiedzcie mi ile trzeba czekać na pierwsze efekty przy codziennym treningu? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Grazia to u Ciebie napewno jeszcze pójdzie do przodu, mi z mojego maluszka 325 90cm wyszło ![]() Agatka a Ty ile tam masz w obwodzie?
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupilam taki z ziaji i musze powiedziec, ze dla mnie rewelacja. Pierwszy raz to uzylam i nie moge przestac macac sie po twarzy
Jest super
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 70 cm pod i 95 w. Ale zmierze sie jeszcze raz jak dorwę miarke bo to pomiary sprzed 2 tygodni.
A raczej MIAŁAM-zmierze sie jeszcze raz bo te wymiary moga byc lekko inne. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-12-05 o 19:55 |
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=jooasi;30903211]Krokusiku dzięki, odnalazłam te ABS
jak oni robią to wygląda lekko, łatwo i przyjemnie ale moje mięśnie brzucha praktycznie nie istnieją, będę się musiała nieźle napocić żeby je rozruszać tylko czuje ze dla mnie to jeszcze za szybko, wciąż coś pobolewa, ciągnie i rozpiera więc zaczekam żeby kłopotu nie było, nie chce zrujnować pracy doktorka ale mam nadzieję do wakacji wypracować ładny brzuszek do ładnych cycków![]() powiedzcie mi ile trzeba czekać na pierwsze efekty przy codziennym treningu?[COLOR="Silver"] Joasiu przy codziennym treningu to po 2 tyg zmniejsza się obwód i widać ładny, jędrniejszy brzusio. Ale bardzo polecam callanetics- gdyż ćwiczenia przeplecione są z rozciąganiem mięśni. Przez to otrzymujemy jeszcze efekt wysmuklenia. Mayu- rozmawiałam dziś z panią dr, i masz rację. Bardzo ograniczyła zestaw ćwiczeń. Mogę ćwiczyć z callaneticsu ćwiczenia na dolne partie, brzuszki- ale bez podnoszenia klatki, zakaz rowerków i orbitreków, żeby nie naruszyć torebek i tkanek. Żabka na sucho też odpada- tylko w basenie. No cóż ale zawsze to już coś. Zalecenia- cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Dziewczynki jak się już mierzycie to ja teraz mam 72 i 95 w. Mam nadzieję, że już w biuście to tych cm nie przybędzie.
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
O to nas niejaka fuxia w komentarzach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30904532 pojechała. Co za tłuk i tępak.
|
|
#2776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moim panienkom 4 miechy stuknely 3 dni temu
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Pewnie tak pisze o tych cyckach, bo ma wszystko do zoperowania i nigdy jej na to wszystko stac nie bedzie
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
Hehe.
To jest ukryta zazdrość i nienawiść. Rażące kompleksy. Teraz cały świat będzie przekonywać że tylko naturalne jest dobre bo to by ją tłumaczyło Smutna osoba która żale swoje wylewa na pudelku i kozaczku (założę się ) Na pewno, Pisze o modelkach ze sa brzydkie i chude , o Dodzie ze jest beztalenciem i sztuczną lalą a o każdej hollywoodzkiej gwiezdzie pisze że kazdy by mógl tak wyglądac za odpowiednie pieniądze ... to jest ten typ
|
#2779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam dziwna budowe, bo przy wzroscie 170 waze ok.59 kg, nosze rozmiar 36 ale wlasnie taka szeroka jestem :/ planuje schudnac jakies 4 kg po operacji w nastepnym roku, bo to moja optymalna waga i w takiej czulam sie najlepiej. A co do opieki to jak juz sie dostane do domu to 4 najblizsze mi osoby, ktore wiedza o operacji obiecaly, ze beda mi pomagac. Bardziej sie martwie jedynie jak sie dostane z kliniki do domu...kawal drogi, myslicie, ze dam rade sama taxówką? GWEN a Ty się nie denerwuj kochana- zlosc pieknosci szkodzi. Ta panna i tak nie zrozumie, bo widac, ze nawet nie ma podstawowej wiedzy na temat operacji. Ja osobiscie bym nie zrobila operacji gdybym miala piersi, bo szkoda by mi bylo kasy i nerwow (panicznie boje sie szpitali i w ogole krwi), aczkolwiek nie twierdze, ze dziewczyny ze sporym moim zdaniem biustem. ktore go powiekszaja robia zle. Jednak ja mam po prostu nierozwiniete piersi i fakt, ze decyzja byla trudna i spontaniczna, ale mam nadzieje, ze dzieki temu bede szczesliwsza, a jesli ktos ma cycki to nigdy tego nie zrozumie, wiec szkoda nawet wchodzic w dyskusje z takim pustakiem
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zadomowienie
|
Violinka może sie w innych miejscach mierzylas? Na innej wysokosci troche- dlatego wynik rozny wyszedł :P
Ja się nia nie przejmuje ale trafiła na mój kiepski humor więc jej napisałam co o niej myślę.
|
#2783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maz tyra calymi dniami a ona sie operuje Znalam ja przed operacja jeszcze i nigdy, NIGDY nawet nie pomyslalam o niej w ten sposob, jak ta laska Foxia, czy cos tam. Kiedy ja poznalam nawet nie myslalam , ze tez zrobie operacje, ale zeby tak z zazdrosci pomyslec, albo napisac na forum , to jest zenada. Oczywiscie mozna takiej osobie troche pozazdroscic, to normalne Uwazam ta znajoma za piekna kobiete, ktora owszem ma liftingi, piersi,nos,policzki i pewnie odsysanie robione, ale przy tym ciezko pracuje na silowni nad cialem i ma swietny gust w ubieraniu sie i makijazu, co w calosci daje za☠☠☠isty efekt. Wszystko ma z umiarem, bardzo estetycznie zrobione i dlatego w wieku 53 lat wyglada na 35 Super
|
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem...będzie leżakował i czekał na swoją kolej na razie go kupiłam, żeby powolutku piersi "powiększać". I tak już od dłuższego czasu noszę większe staniki niż kiedyś...a ten ostatni tydzien ponoszę "D" i jak za 3 tygodnie wrócę do pracy to może nikt się nie zorientuje
|
|
|
|
#2785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam 169cm i 58 kg, wiec podobnie, wiec nie pisz , ze jest dziwnie, bo wpadne w kompleksyJa mysle, ze dasz. Sadze po sobie, ale jak Ty przejdziej operacje i jak bedziesz sie czula po operacji tego nie wie nikt Jezeli taxi to bedzie Twoje jedyne rozwiazanie, to poprostu musisz dac rade i tyle. Powiesz kierowcy, ze jestes po operacji i bedzie jechal ostroznie. Pewnie z bagazem tez pomoze, tylko powiedz mu o co chodzi OOO Bosiu jak on jechal, poezja, przed dziorami na drodze prawie stawal, taki delikatny kierowca........
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram sie tak troszkę stosować diete białkową do tego mniej jeść, zdrowiej i ograiczać się. Póki co zrzuciłam chyba 1 kg a moze to akurat tyle ważę bo jestem w innej fazie cyklu-nie wiem. Ale cwicze od kilku dni, wrocilam do hula hopu, brzuszki, cw na pupe i tak 30 min dziennie. |
|
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
Ja się boję ważyć bo widzę po spodniach że są ciasne.
Powinnam pojechać z jakąś dietą w końcu a nie się opieprzać. Ale u mnie jest narazie faza nie-odchudzania więc za chwilę będzie faza odchudzania Tylko że zima nie sprzyja.
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
No zima nie sprzyja fakt
Ja kocham jesc i przy tym co jem obecnie powinnam wazyc ze 180kgOd kiedy mam cycki to mi nie przeszkadza okragly tylek, albo zanik kaloryferka na brzuchu
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Z cyckami zaraz inaczej fakt
![]() Ale mi sie marzy te 55 kg no moze 53 kg ![]() Moze sie uda ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Ty jestes wysoka to zawsze to lepiej się rozkłada, ja mam 165 cm i u mnie widać jak przytyję. |
|
|
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
Agata mi sie marzy 54
To co kiedys zdawało sie byc normą nagle znajduje sie w zasięgu....marzeń Ja mam przed 60 na moje "oko" to tak z 58-59 tam bedzie na tej wadze-jak sie zwaze. Jaka wysoka- 170cm szału nie ma. Tylko 5 cm roznicy
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

ale za to prawy ślicznie 

Pewnie tak pisze o tych cyckach, bo ma wszystko do zoperowania i nigdy jej na to wszystko stac nie bedzie
Jezeli taxi to bedzie Twoje jedyne rozwiazanie, to poprostu musisz dac rade i tyle. Powiesz kierowcy, ze jestes po operacji i bedzie jechal ostroznie. Pewnie z bagazem tez pomoze, tylko powiedz mu o co chodzi