Powiększanie piersi cz.7 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 18:41   #2761
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ja mam tylko ewę i krisline
obwód 65 jest idealny
Te staniki są fajowe
Teraz pani ma mi zamowic Freya taki fajny czarny do dekolotów głębszych typu plunge. I czekam na rozmiary
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:47   #2762
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Te staniki są fajowe
Teraz pani ma mi zamowic Freya taki fajny czarny do dekolotów głębszych typu plunge. I czekam na rozmiary
a na mnie jakoś źle leży freya i panache
przymierzałam kilka modeli i ... lipa

jeszcze dalia jest fajna, ale tylko niektóre fasony

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:48   #2763
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
a na mnie jakoś źle leży freya i panache
przymierzałam kilka modeli i ... lipa

jeszcze dalia jest fajna, ale tylko niektóre fasony
Ja nie znam Frei i wlasnie czekam na rozmiary zebym mogła sprawdzic
Stary 2011-12-05, 18:58   #2764
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam w ten mrozny wieczor
Stary 2011-12-05, 19:02   #2765
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam w ten mrozny wieczor
hej żabulku

Stary 2011-12-05, 19:08   #2766
zabulek1
Wtajemniczenie

Hej horo
Ja tak z doskoku, bo robie kolacje heh I mikrodemabrazje w warunkach domowych, zobaczymy co to
Stary 2011-12-05, 19:16   #2767
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Hej horo
Ja tak z doskoku, bo robie kolacje heh I mikrodemabrazje w warunkach domowych, zobaczymy co to
to poproszę o przepis... na mikrodermabrazję
bo już po kolacji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 19:19   #2768
grazia78
Raczkowanie

Hello kochane
Ale napisałyście jak wróciłam do pracy to rano nie zaglądam na forum bo nie ma czasu.
MYA cycuszki widzę,że lepiej ten lewy źle się goiale za to prawy ślicznie jutro zobaczysz dobrze,że mam takiego wspaniałego lekarza dziękować kochana. Ale cycki mu się moje podobały MYA ja nie wiem co mu z tym dzieckiem chce mnie uziemić też tak pomyślałam
ZABULKU ty po dwóch tyg robiłaś takie już rzeczy kurczaki super ja teraz kochana wstaje rano jeszcze tronie połamana,ale jest o 1000% lepiej nie śpie na siedząco
KLAUDUS tiaaaaa moje małżeństwo jest suoer tylko mój mężuś coś zaczął szaleć jak zrobiłam sobie cycki teraz już jest spokojniejszy musiałam mu wytłumaczyć jak chłopu na miedzy i zrozumiał. Jest już grzeczny w niedzielę śniadanko zrobił a później obiadek a ja leżałam i z dzieckiem grałam w PS3 o tak lubie tak czasami poleniuchować
Bardzo się cieszę,że JOOASI juz lepiej i zniżkę na staniczek ma przyda się
Kupiłam sobie na sylwka piakną kiecuszke z koronki na sylwka króciutką mój TŻ mówi,że ślicznie i jak piersiątka się odbijają ładnie i to w pancerniku
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 19:29   #2769
jooasi
Wtajemniczenie

ja sie przyznam że jestem z tych co to całe życie nieświadome zle staniki kupowały bo na moje 72-86 brałam 75A
teraz mam 71-90 to powinno być wg tabel 65F ale w sklepie takiego rozmiarku nie było wiec wzięłam do przymiarki 70E i stwierdziłam, że jest ok w życiu nie miałam tak ciasnego staniczka, nie wiem czy bym wytrzymała w tym 65 ale jak gdzieś trafie to spróbuje powiem Wam, ze Wrocław duże miasto ale słabo jesli chodzi o bielizne, w każdej galerii te sam sklepy, dobrze, że jest necik

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Grazia ciekawe jaki Tobie rozmiarek wyszedł?? pewnie cos jak Agatce 65 H albo i więcej widzę, że jesteś w lepszym humorku i zacieszam bardzo

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Zabek dawaj tą domową mikro, lubie ten zabieg ale zawsze do gabinetu śmigałam
Stary 2011-12-05, 19:32   #2770
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja sie przyznam że jestem z tych co to całe życie nieświadome zle staniki kupowały bo na moje 72-86 brałam 75A
teraz mam 71-90 to powinno być wg tabel 65F ale w sklepie takiego rozmiarku nie było wiec wzięłam do przymiarki 70E i stwierdziłam, że jest ok w życiu nie miałam tak ciasnego staniczka, nie wiem czy bym wytrzymała w tym 65 ale jak gdzieś trafie to spróbuje powiem Wam, ze Wrocław duże miasto ale słabo jesli chodzi o bielizne, w każdej galerii te sam sklepy, dobrze, że jest necik

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Grazia ciekawe jaki Tobie rozmiarek wyszedł?? pewnie cos jak Agatce 65 H albo i więcej widzę, że jesteś w lepszym humorku i zacieszam bardzo

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Zabek dawaj tą domową mikro, lubie ten zabieg ale zawsze do gabinetu śmigałam
JOOASI kochana humorek lepsiejszy w biuście mam jak na razie 92 cm zobaczymy co dalej
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 19:36   #2771
jooasi
Wtajemniczenie

Krokusiku dzięki, odnalazłam te ABS jak oni robią to wygląda lekko, łatwo i przyjemnie ale moje mięśnie brzucha praktycznie nie istnieją, będę się musiała nieźle napocić żeby je rozruszać tylko czuje ze dla mnie to jeszcze za szybko, wciąż coś pobolewa, ciągnie i rozpiera więc zaczekam żeby kłopotu nie było, nie chce zrujnować pracy doktorka ale mam nadzieję do wakacji wypracować ładny brzuszek do ładnych cycków
powiedzcie mi ile trzeba czekać na pierwsze efekty przy codziennym treningu?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Grazia to u Ciebie napewno jeszcze pójdzie do przodu, mi z mojego maluszka 325 90cm wyszło
Agatka a Ty ile tam masz w obwodzie?
Stary 2011-12-05, 19:42   #2772
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
to poproszę o przepis... na mikrodermabrazję
bo już po kolacji
Ja kupilam taki z ziaji i musze powiedziec, ze dla mnie rewelacja. Pierwszy raz to uzylam i nie moge przestac macac sie po twarzy I piersiach oczywiscie To na cere 40+, ale co tam, juz mi nieduzo do 40 zostalo Jest super
Stary 2011-12-05, 19:51   #2773
Agatau88
Zakorzenienie

Ja mam 70 cm pod i 95 w. Ale zmierze sie jeszcze raz jak dorwę miarke bo to pomiary sprzed 2 tygodni.

A raczej MIAŁAM-zmierze sie jeszcze raz bo te wymiary moga byc lekko inne.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-12-05 o 19:55
Stary 2011-12-05, 20:12   #2774
krokus26
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;30903211]Krokusiku dzięki, odnalazłam te ABS jak oni robią to wygląda lekko, łatwo i przyjemnie ale moje mięśnie brzucha praktycznie nie istnieją, będę się musiała nieźle napocić żeby je rozruszać tylko czuje ze dla mnie to jeszcze za szybko, wciąż coś pobolewa, ciągnie i rozpiera więc zaczekam żeby kłopotu nie było, nie chce zrujnować pracy doktorka ale mam nadzieję do wakacji wypracować ładny brzuszek do ładnych cycków
powiedzcie mi ile trzeba czekać na pierwsze efekty przy codziennym treningu?[COLOR="Silver"]

Joasiu przy codziennym treningu to po 2 tyg zmniejsza się obwód i widać ładny, jędrniejszy brzusio. Ale bardzo polecam callanetics- gdyż ćwiczenia przeplecione są z rozciąganiem mięśni. Przez to otrzymujemy jeszcze efekt wysmuklenia.
Mayu- rozmawiałam dziś z panią dr, i masz rację. Bardzo ograniczyła zestaw ćwiczeń. Mogę ćwiczyć z callaneticsu ćwiczenia na dolne partie, brzuszki- ale bez podnoszenia klatki, zakaz rowerków i orbitreków, żeby nie naruszyć torebek i tkanek. Żabka na sucho też odpada- tylko w basenie. No cóż ale zawsze to już coś. Zalecenia- cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. PS.- tak czasami myślę Mayu- że po co mam dzwonić do dr- jak jest tak jak piszesz. Dziękuję.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Dziewczynki jak się już mierzycie to ja teraz mam 72 i 95 w. Mam nadzieję, że już w biuście to tych cm nie przybędzie.
Stary 2011-12-05, 20:29   #2775
gwendolinka
Zadomowienie

O to nas niejaka fuxia w komentarzach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30904532 pojechała. Co za tłuk i tępak.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 20:35   #2776
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:

Precelko też mam mrówki czasami a w dodatku prawy jeszcze wciąż pobolewa i czuje w nich napięcie, takie kamloty przytroczone do klatki ale kochane i mimo, że wiele mankamentów widze to nie mogę się na nie napatrzeć
jooasi kochana cieszę się razem z Toba, chyba właśnie o to chodzi, byśmy się cieszyły naszymi skarbami
Stary 2011-12-05, 20:54   #2777
zabulek1
Wtajemniczenie

Moim panienkom 4 miechy stuknely 3 dni temu Porobilam pare zdjec, wiec jak ktos chetny, to zapraszam do albumu

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
O to nas niejaka fuxia w komentarzach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30904532 pojechała. Co za tłuk i tępak.
Ta laska musi miec miliony kompleksow Pewnie tak pisze o tych cyckach, bo ma wszystko do zoperowania i nigdy jej na to wszystko stac nie bedzie
Stary 2011-12-05, 21:03   #2778
gwendolinka
Zadomowienie

Hehe.
To jest ukryta zazdrość i nienawiść. Rażące kompleksy. Teraz cały świat będzie przekonywać że tylko naturalne jest dobre bo to by ją tłumaczyło ...
Smutna osoba która żale swoje wylewa na pudelku i kozaczku (założę się ) Na pewno, Pisze o modelkach ze sa brzydkie i chude , o Dodzie ze jest beztalenciem i sztuczną lalą a o każdej hollywoodzkiej gwiezdzie pisze że kazdy by mógl tak wyglądac za odpowiednie pieniądze ... to jest ten typ

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-12-05, 21:12   #2779
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Hehe.
To jest ukryta zazdrość i nienawiść. Rażące kompleksy. Teraz cały świat będzie przekonywać że tylko naturalne jest dobre bo to by ją tłumaczyło ...
Smutna osoba która żale swoje wylewa na pudelku i kozaczku (założę się ) Na pewno, Pisze o modelkach ze sa brzydkie i chude , o Dodzie ze jest beztalenciem i sztuczną lalą a o każdej hollywoodzkiej gwiezdzie pisze że kazdy by mógl tak wyglądac za odpowiednie pieniądze ... to jest ten typ
Gwen, kochana a ja myślę, że nie ma sensu się takimi osobami przejmować. Niech sobie pisze co chce. Same wiemy, że trzeba mieć odwagę zrobić op plastyczną. Nie jesteśmy sztucznymi lalami, a każda z Nas ma /miała inny problem. Więc najważniejsze że mamy siebie. Ja nie żałuję że się zdecydowałam i taka osoba nic w moim myśleniu nie zmieni.
Stary 2011-12-05, 21:29   #2780
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Violinko to niedobrze, ze nie ma się kto Tobą zaopiekować bedziesz potrzebować pomocy, nie tylko transportu, nie umyjesz się ani nie zrobisz sama posiłku przynajmniej z dwa dni bo rączkami ciężko ruszać.
a staniczek może być za duży nawet po operacji. sportowy triumph 70D pasuje na moje 325 choć jesteś szersza to może inaczej się naciągnie, ja powinnam mieć 65 ale nie ma takiego rozmiarku z Triumpha
Joasi w sumie to ja nie wiem jaki powinnam miec rozmiar..ostatnio sie mierzylam to mialam 82 pod a rano 77 pod :P dzisiaj mierzylam Triumpha 70 C, wprawdzie z push-upem ale pasowal!!!Bylam w szoku. A ten, ktory kupilam to 70D ale tez push-up.
Ja mam dziwna budowe, bo przy wzroscie 170 waze ok.59 kg, nosze rozmiar 36 ale wlasnie taka szeroka jestem :/ planuje schudnac jakies 4 kg po operacji w nastepnym roku, bo to moja optymalna waga i w takiej czulam sie najlepiej.
A co do opieki to jak juz sie dostane do domu to 4 najblizsze mi osoby, ktore wiedza o operacji obiecaly, ze beda mi pomagac. Bardziej sie martwie jedynie jak sie dostane z kliniki do domu...kawal drogi, myslicie, ze dam rade sama taxówką?

GWEN a Ty się nie denerwuj kochana- zlosc pieknosci szkodzi. Ta panna i tak nie zrozumie, bo widac, ze nawet nie ma podstawowej wiedzy na temat operacji. Ja osobiscie bym nie zrobila operacji gdybym miala piersi, bo szkoda by mi bylo kasy i nerwow (panicznie boje sie szpitali i w ogole krwi), aczkolwiek nie twierdze, ze dziewczyny ze sporym moim zdaniem biustem. ktore go powiekszaja robia zle. Jednak ja mam po prostu nierozwiniete piersi i fakt, ze decyzja byla trudna i spontaniczna, ale mam nadzieje, ze dzieki temu bede szczesliwsza, a jesli ktos ma cycki to nigdy tego nie zrozumie, wiec szkoda nawet wchodzic w dyskusje z takim pustakiem
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 21:34   #2781
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Joasi w sumie to ja nie wiem jaki powinnam miec rozmiar..ostatnio sie mierzylam to mialam 82 pod a rano 77 pod :P dzisiaj mierzylam Triumpha 70 C, wprawdzie z push-upem ale pasowal!!!Bylam w szoku. A ten, ktory kupilam to 70D ale tez push-up.
Ja mam dziwna budowe, bo przy wzroscie 170 waze ok.59 kg, nosze rozmiar 36 ale wlasnie taka szeroka jestem :/ planuje schudnac jakies 4 kg po operacji w nastepnym roku, bo to moja optymalna waga i w takiej czulam sie najlepiej.
A co do opieki to jak juz sie dostane do domu to 4 najblizsze mi osoby, ktore wiedza o operacji obiecaly, ze beda mi pomagac. Bardziej sie martwie jedynie jak sie dostane z kliniki do domu...kawal drogi, myslicie, ze dam rade sama taxówką?
Po op nie wolno nosic puch upow jakis czas.
Stary 2011-12-05, 21:37   #2782
gwendolinka
Zadomowienie

Violinka może sie w innych miejscach mierzylas? Na innej wysokosci troche- dlatego wynik rozny wyszedł :P
Ja się nia nie przejmuje ale trafiła na mój kiepski humor więc jej napisałam co o niej myślę.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-12-05, 21:40   #2783
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe.
Mam znajoma, ktora ma 53 lata, jest amerykanka i nigdy nie pracowala, a ma wszystko zoperowane i wyglada lepiej niz ja Maz tyra calymi dniami a ona sie operuje Znalam ja przed operacja jeszcze i nigdy, NIGDY nawet nie pomyslalam o niej w ten sposob, jak ta laska Foxia, czy cos tam. Kiedy ja poznalam nawet nie myslalam , ze tez zrobie operacje, ale zeby tak z zazdrosci pomyslec, albo napisac na forum , to jest zenada. Oczywiscie mozna takiej osobie troche pozazdroscic, to normalne Uwazam ta znajoma za piekna kobiete, ktora owszem ma liftingi, piersi,nos,policzki i pewnie odsysanie robione, ale przy tym ciezko pracuje na silowni nad cialem i ma swietny gust w ubieraniu sie i makijazu, co w calosci daje za☠☠☠isty efekt. Wszystko ma z umiarem, bardzo estetycznie zrobione i dlatego w wieku 53 lat wyglada na 35 Super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 21:42   #2784
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Po op nie wolno nosic puch upow jakis czas.

Wiem wiem...będzie leżakował i czekał na swoją kolej na razie go kupiłam, żeby powolutku piersi "powiększać". I tak już od dłuższego czasu noszę większe staniki niż kiedyś...a ten ostatni tydzien ponoszę "D" i jak za 3 tygodnie wrócę do pracy to może nikt się nie zorientuje
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 21:47   #2785
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Jaka dziwna budowe Ja mam 169cm i 58 kg, wiec podobnie, wiec nie pisz , ze jest dziwnie, bo wpadne w kompleksy
Ja mysle, ze dasz. Sadze po sobie, ale jak Ty przejdziej operacje i jak bedziesz sie czula po operacji tego nie wie nikt Jezeli taxi to bedzie Twoje jedyne rozwiazanie, to poprostu musisz dac rade i tyle. Powiesz kierowcy, ze jestes po operacji i bedzie jechal ostroznie. Pewnie z bagazem tez pomoze, tylko powiedz mu o co chodzi Ja jechalam taxi z Frydek - Mistek do Ostravy i kierowca wiedzial, ze mam nowe cycki OOO Bosiu jak on jechal, poezja, przed dziorami na drodze prawie stawal, taki delikatny kierowca........
Stary 2011-12-05, 21:52   #2786
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka dziwna budowe Ja mam 169cm i 58 kg, wiec podobnie, wiec nie pisz , ze jest dziwnie, bo wpadne w kompleksy
Ja mysle, ze dasz. Sadze po sobie, ale jak Ty przejdziej operacje i jak bedziesz sie czula po operacji tego nie wie nikt Jezeli taxi to bedzie Twoje jedyne rozwiazanie, to poprostu musisz dac rade i tyle. Powiesz kierowcy, ze jestes po operacji i bedzie jechal ostroznie. Pewnie z bagazem tez pomoze, tylko powiedz mu o co chodzi Ja jechalam taxi z Frydek - Mistek do Ostravy i kierowca wiedzial, ze mam nowe cycki OOO Bosiu jak on jechal, poezja, przed dziorami na drodze prawie stawal, taki delikatny kierowca........
A ja staram się od kilku dni schudnac
Staram sie tak troszkę stosować diete białkową do tego mniej jeść, zdrowiej i ograiczać się. Póki co zrzuciłam chyba 1 kg a moze to akurat tyle ważę bo jestem w innej fazie cyklu-nie wiem.
Ale cwicze od kilku dni, wrocilam do hula hopu, brzuszki, cw na pupe i tak 30 min dziennie.
Stary 2011-12-05, 22:02   #2787
gwendolinka
Zadomowienie

Ja się boję ważyć bo widzę po spodniach że są ciasne.
Powinnam pojechać z jakąś dietą w końcu a nie się opieprzać. Ale u mnie jest narazie faza nie-odchudzania więc za chwilę będzie faza odchudzania Tylko że zima nie sprzyja.

- 18.04.2011 Dr ES

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 22:19   #2788
zabulek1
Wtajemniczenie

No zima nie sprzyja fakt Ja kocham jesc i przy tym co jem obecnie powinnam wazyc ze 180kg Tyle, ze postawilam na "ruch" i ciagle gdzies biegam na fitness, wiec moge sie obzerac Pewnie nie schudne, ale tez nie przytyje z takim planem
Od kiedy mam cycki to mi nie przeszkadza okragly tylek, albo zanik kaloryferka na brzuchu
Stary 2011-12-05, 22:26   #2789
Agatau88
Zakorzenienie

Z cyckami zaraz inaczej fakt
Ale mi sie marzy te 55 kg no moze 53 kg
Moze sie uda

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Ja się boję ważyć bo widzę po spodniach że są ciasne.
Powinnam pojechać z jakąś dietą w końcu a nie się opieprzać. Ale u mnie jest narazie faza nie-odchudzania więc za chwilę będzie faza odchudzania Tylko że zima nie sprzyja.
Ty jestes wysoka to zawsze to lepiej się rozkłada, ja mam 165 cm i u mnie widać jak przytyję.
Stary 2011-12-05, 22:30   #2790
gwendolinka
Zadomowienie

Agata mi sie marzy 54 To co kiedys zdawało sie byc normą nagle znajduje sie w zasięgu....marzeń Ja mam przed 60 na moje "oko" to tak z 58-59 tam bedzie na tej wadze-jak sie zwaze.
Jaka wysoka- 170cm szału nie ma. Tylko 5 cm roznicy

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości