|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Odkupiłam od jednej z wizażanek ale na all myślę o 01 i 02 ale najpierw muszę sobie popatrzeć to co dostanę
|
|
|
|
#1352 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ten rozowy sweter jest rewelacyjny
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co mam ochotę zrobić sobie trwałą
no chodzi to za mną od kilku dni .... zimą troche nie bardzo ale mam ochotę.
|
|
|
|
#1354 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, spodziewałam się, że dziś chociaż coś z moich zamówień z DDD dojdzie, a skrzynka pusta, nawet nie wiem, czy listonosz w ogóle był
![]() Jakby któraś chciała pomóc mi w konkursie na FB, chętnie podeślę na PW instrukcje Nic skomplikowanego
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach Mikołaja odstąpię lakier z wampirzej limitki The dawn is broken (jasny, szary) - ładny jest, ale na moich dłoniach mi się nie podoba
|
#1356 | |||||
|
Zadomowienie
|
Widzę, że zgubiła się gdzieś część cytatów to postaram się dopisać z pamięci. Malinko pytałaś o włosy moje - wstyd przyznać, ale jeszcze nie ruszyłam z akcją zmiany pielęgnacji.
Tak się jakoś ociągam, ale jak się za to w końcu wezmę, to pewnie zasypię Cię pytaniami. Nusiu heh Cassilas jest fajny. Co myślisz w ogóle o losowaniu? Wstyd będzie jak nie wyjdziemy z tej grupy... Najbardziej marzy mi się wyjazd na jakiś mecz Hiszpanii (najchętniej na ten z Włochami), ale takie cuda to się już nie zdarzają. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30861321]Pękły na mnie spodnie Jak powiem coś o słodyczach, chipsach czy wypiekach, proszę o baty Ojojoj, już się za siebie wzięłaś i schudniesz raz dwa. ![]() Cytat:
![]() Dobry wybór! ![]() Cytat:
), bo kilka lat temu mogłam imprezować całą noc, spać godzinkę albo dwie i iść na zajęcia na uczelnię. I nawet normalnie wyglądałam, oczy nie były spuchnięte, czułam się w miarę ok. Teraz taką zarwaną noc muszę odespać, a i tak wyglądam jak zombie na drugi dzień. Starzeję się. ![]() Cytat:
![]() To chudzinka z Ciebie, super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajne ciuszki, najbardziej podoba mi się sweter. ) i płaszczyk zimowy w Stradivariusie. Jak wróciłam do domu to okazało się, że płaszczyk dostanę pod choinkę od rodziców, więc fajnie się złożyło. ![]() A poza tym mama kupiła sobie eyeliner w żelu z Essence i go wypróbowałam i jest świetny. Nie mam zupełnie doświadczenia w nakładaniu tego kosmetyku, kiedyś próbowałam i wyszły pokraczne szlaczki. A tu udało mi się nałożyć całkiem ładne kreski i nawet ludziom się tak pokazałam. Będę mamie podkradać to cudo. Zużyłam wczoraj mleczko do demakijażu YR.
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2011-12-06 o 00:23 |
|||||
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, gratuluję przejechania tylu km!
ja wczoraj poszłam na kurs! Dostałam materiały i będę się uczyć jutro już drugie spotkanie.Dostałam od teściowej perfumy Versace Bright Crystal 30ml edt cuciola, świetne ciuszki kupiłaś! Ja mam właśnie teraz bardziej ochotę na ciuchy niż kosmetyki. A z wymiany przyszło mi wczoraj: lakier China glaze cha cha cha (to mój pierwszy lakier z tej firmy i już widzę, że jest świetny, oprócz niego balsam Celine Dion Pure Brilliance z drobinkami 75ml i książka 1000cudów architektury. Ja oddałam perfumy Slip into z Avonu
|
#1358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Krakowie byłam w trzech sklepach Tally i muzyka jest normalna. Poza tym obsługa bardzo miła, zawsze pomaga, zanosi rzeczy do przymierzalni, wymienia rozmiary jak trzeba, itp. Bardzo lubię ten sklep Cytat:
Byłoby miło, ale ja nie ukrywam, że dla mnie polska piłka nożna jest żenująca i się nią nie interesuję. Wolę hiszpańską i angielską ![]() Dziękuję Pokażesz? ![]() Gratki Chciałam wczoraj wieczorem wykorzystać kupon z Groupona, ale nagle jest niedostępnym krem do mycia twarzy Sebo Specific Cytat:
Ja dostałam od mamy bon o wartości 450 zł na perfumy w sklepie internetowym Teraz wielkie wyzwanie przede mną - znaleźć perfumy, które mi się spodobają ![]() Pokaż ciuchy
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-06 o 08:56 |
|||
|
|
|
#1359 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia ale boski prezent
ja bym nie miała problemu
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest nawet powieszona mieniaca sie kula Tez ostatnio kupuje ciuchy bo o ile letnich mam pelno to zimowych juz nie.
|
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie to jest różnie, czasami mam ochotę posiedzieć dłużej albo poimprezować ale dzieje się to już coraz rzadziej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak mi się podobały te lakiery z wampirzej kolekcji
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
Przybyły mi dziś 3 rzeczy
![]() Na Mikołajki od mamy dostałam płukankę malinową z YR, nie spodziewałam się, więc bardzo się cieszę ![]() Przyszedł też krem regenerujący do rzęs zamówiony z okazji DDD i jako gratis dorzucili jedwab do włosów
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
oj jakoś głupio mi tak...
a ten true love ładny jest?
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego Ci głupio?
Mikołaj jest dzisiaj ![]() True Love jest też ładny, nie miałam go jeszcze na paznokciach. Kolor dosyć dziwny, mix fioletu, różu .
|
#1367 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł mi dziś Colorstay, poza tym kupiłam potrzebną wodę termalną Avene i odebrałam mini szampon i mini odżywkę Dove z kuponu z fb.
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam żel migdałowy z Avonu
Mam jeszcze 4 czy 5 o tym zapachu w zapasie, bo go uwielbiam, a już nie ma w ofercie ![]() Byłam dziś w mieszkaniu - powoli wyłania się łazienka ![]() Jutro w tych obudowach z regipsu nad wanną będą wmontowywane światełka ![]() Zamówiliśmy pralkę i lodówkę, bo nie mieli w magazynie. Idzie do przodu, ale i tak jeszcze sporo roboty
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
My od wczoraj też mamy lekki remont. Wymieniamy drzwi, malujemy futryny. Parę dni temu puściły też jakieś wężyki pod wanną i trzeba było wszystko powymieniać, żeby sąsiadów nie zalało
Ostatnio tak mi jakoś kasa leci Najpierw naprawa komputera (padła karta graficzna i płyta główna), teraz te drzwi i wanna A przecież święta zaraz i tyle wydatków. Dobrze, że tą pracę dostałam bo już bym nie wyrobiła
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-12-06 o 22:27 |
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko - a nie lepiej wymienić futryny? U nas były futryny w łazience i WC i stwierdziliśmy, że skoro zamawiamy ładne drzwi, to już lepiej wymienić futryny niż ratować stare, metalowe.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-06 o 22:35 |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
W celu ograniczenia grudniowych wydatków zażyczyłam sobie od TŻ na święta dostać krem Pharmaceris T 10% oraz podkład
. I tak muszę je nabyć, a tak zaoszczędzę ponad 60zł Tym bardziej, że auto u mechanika, bo coś szarpać zaczęło :/ |
|
|
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że wszędzie krucho z kasą
![]() Do mnie właśnie przyszła paka z Avonu, dla mnie tu jest tusz SuperShock Max - ale chyba go odsprzedam, bo nie przekonuje mnie..., miętowy błyszczyk CT (ale ma wieeelkie brokatki ^^) i różany mus do ciała Naturals. Do bilansu liczę tylko mus, bo nie mam kolorówkowego problemu
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same drzwi wyniosły nas ponad dwa koła, jeszcze jakby do tego doszły nowe futryny i kucie ścian to chyba bym musiała iść wyżebrać na to ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30924449]Widzę, że wszędzie krucho z kasą ![]() Do mnie właśnie przyszła paka z Avonu, dla mnie tu jest tusz SuperShock Max - ale chyba go odsprzedam, bo nie przekonuje mnie..., miętowy błyszczyk CT (ale ma wieeelkie brokatki ^^) i różany mus do ciała Naturals. Do bilansu liczę tylko mus, bo nie mam kolorówkowego problemu [/QUOTE]Wpisuj wszystko, nie oszukuj ![]()
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Konto usunięte
|
Eee, nigdy nie pisałam kolorówki, ani w zużyciach ani w zakupach - nie kupuję jej nałogowo, nawet nie mam spisanego stanu posiadania
![]() Mam kilka ulubionych kosmetyków, a innych na bieżąco się pozbywam
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też dopadł kasowy kryzys.
Nie kupuję (już) nic kosmetycznego w tym miesiącu! ![]() Zużyłam wygładzające serum do rąk i masło do ciała mango, obie rzeczy Biedronkowe z BeBeauty.
|
#1377 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30874656]Poszło mydełko w płynie Original Source
Cała rodzinka używała, ale i tak się liczy ![]() W ogóle w tym miesiącu w kategorii kąpielowej sporo rzeczy powinno mi pójść - jeszcze co najmniej żel pod prysznic, płyn do kąpieli i sól. A już poszły dwa mydła ![]() Ponadto do zużycia szykuje się saszetkowa maseczka Ziaja, woda brzozowa Malwa, jabłkowa mgiełka Avon, może olej z pestek winogron i płyn do płukania ust [/QUOTE]ładne zużycia się szykują mydełko się liczy? ![]() nie masz kolorówkowego problemu? ciekawe ile by wyszło jakby to spisac, ja dawno nie robiłam spisu wszystkiego co mam z kolorówki, a spisu lakierów nigdy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
potem doczytałam ale i tak dobrze, oby poszło wszystko i jeszcze więcej!Cytat:
mam nadzieję, że jutro będzie, bo zacznę kląć Cytat:
![]() oby szlaban zadziałał ![]() Cytat:
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chciałam spróbować a puder i lakiery na razie mnie nie interere Carolka nie ma co na siłę zmiany pielęgnacji wdrażać, przyjdzie pora to zaczniesz ![]() ja zużyłam na razie odżywkę do paznokci i kilka plasterków na nos/czoło/brodę (dla mnie to lipa, wyciąga mi może ze 2-3 zaskórniki, reszta siedzi jak siedziała przybyło: -odżywka 8w1 eveline (w miejsce zużytej, potrzebna) (ok 10zł) -pilniczek, patyczki do skórek, polerka - wszystko potrzebne, ale akcesoriów i tak nie wliczam -maseczkę dermaglin 2x(jedna już poszła) - potrzebne (ok 10zł razem) -szampon koloryzujący (tym razem trwalszy, oby!) na 24 mycia Marion (ok. 7zł) resztę kosmetyków minęłam beznamiętnie (no dobrze, nie do końca, sporo mnie kusi, ale się trzymam )
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-12-07 o 00:02 |
|
|
|
|
#1379 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Zużyłam masło do ciała Eveline mango i płyn do higieny intymnej Bielenda 500 ml
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Za to przydałby mi się tonik i woda termalna.
|
|
#1380 |
|
Konto usunięte
|
Malinko, cała kolorówka mieści mi się w jednej średniej wielkości kosmetyczce, więc nie jest źle
![]() A jakie masz plastry na pory? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

no chodzi to za mną od kilku dni .... zimą troche nie bardzo ale mam ochotę.

Nic skomplikowanego
Tak się jakoś ociągam, ale jak się za to w końcu wezmę, to pewnie zasypię Cię pytaniami. 
), bo kilka lat temu mogłam imprezować całą noc, spać godzinkę albo dwie i iść na zajęcia na uczelnię. I nawet normalnie wyglądałam, oczy nie były spuchnięte, czułam się w miarę ok. Teraz taką zarwaną noc muszę odespać, a i tak wyglądam jak zombie na drugi dzień. Starzeję się. 

Byłoby miło, ale ja nie ukrywam, że dla mnie polska piłka nożna jest żenująca i się nią nie interesuję. Wolę hiszpańską i angielską 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a tak mi się podobały te lakiery z wampirzej kolekcji 
a ten true love ładny jest?

Nie kupuję (już) nic kosmetycznego w tym miesiącu!