Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 21:22   #1891
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Można jeszcze taki katalog prosić??
to maila szybciuchno

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Czy któraś z Was jest z Rybnika?????????

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:25   #1892
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Ja bez jedwabiu nie funkcjonuję.....jest mega A jaki używasz? bo ja kupuję w salonie fryzjerskim takie malutkie buteleczki za ok 10zł.
Kiedyś używałam z Joanny, ale był nie za ciekawy. Teraz mam Farouk Biosilk. taka mała buteleczka z psikaczem w Rossmanie kosztowała w promocji jakoś ok. 10 zł
Psikam na włosy, rozczesuję na mokro i nie mam konieczności używania prostownicy

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dziewczynki położyłam się na boczku i dzieciak zaczął sam się ruszać z łaski swojej, jest narazie koło 5-6 ruchów, także chyba u niego szafa gra...
Wiem też, że w tych tyg mało ma miejsca już na disco i mniej ruchliwy- ale on śpioch jest i czasami 10 h zero odzewu dziś o 9 poszłam siku i co? Nie ocknął się nawet, a zawsze sapał się, a teraz niet zjadłam coś słodkiego o tej 9, po chwili silny kop i znowu w kime jak go teraz ruszałam to 5 ruchów i kima także leniwy chyba po matce... chyba się urodzi w niedzielę, po mamusi, będzie nas więcej w domu przynajmniej hihi

oj to nie ja a były jeszcze jakieś inne smaki piwka?? malinowy?? za jabłkowym nie przepadam
Na pewno był jeszcze co najmniej jeden smak + 2 rodzaje normalnego piwa. Przy następnej wizycie w Tesco biorę od razu ze 3 butelki
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:27   #1893
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Mam lenia, mąż już jedzie. Najwyżej wezmie mnie taką niedokończona.
po ciemku weź go, nie zauważy...
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

"W pielęgnacji i leczeniu brodawek sutkowych matek karmiących - nakładać Bepanthen maść na brodawki po każdym karmieniu piersią, przy czym nie jest wymagane mycie brodawek przed karmieniem. W przypadku otarć i pęknięć skóry - nakładać Bepanthen maść raz lub kilka razy dziennie w zależności od potrzeb"
źródło: klik
kochana- u mnie na ulotce tak jest napisane, żeby umyć sutka, przed KAŻDYM karmieniem

Stary 2011-12-06, 21:28   #1894
Haniula
Zakorzenienie

kamciurka biedulko ale sie musiaalas strachu najesc ale dobrze ze juz powoli lepiej z tz. 3mam kciuki a Ty dbaj o siebie bo taki stres moze zle wplynac na ciebie i malucha !

co do suszarki to ja nie biore bo mam duza, ale jak lezalam na patologii to tz mi dowoził, teraz najwyzej tez tak bedzie.
U mnie jak urodzi sie do godziny 15 i wszystko jest ok to wypisuja juz na drugi dzien do domu wiec moze obejdzie sie bez mycia głowy
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:31   #1895
*Agatek*
Zakorzenienie

Oho, wywołałam wilka z lasu, czubasek mnie już zaczyna naparzać z girek z lewej a dupą się wpycha pod żebra chyba zaczynają się wieczorne cyrki...

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Na pewno był jeszcze co najmniej jeden smak + 2 rodzaje normalnego piwa. Przy następnej wizycie w Tesco biorę od razu ze 3 butelki
to zdaj relacje później jakie smaki oki?

Dark lady
wysłane

Kto jest z Rybnika???

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-06 o 21:33
Stary 2011-12-06, 21:37   #1896
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Oho, wywołałam wilka z lasu, czubasek mnie już zaczyna naparzać z girek z lewej a dupą się wpycha pod żebra chyba zaczynają się wieczorne cyrki...

Dark lady
wysłane

Kto jest z Rybnika???
To dobrze, że się ożywił
Na pierwszej stronie masz napisane kto z jakiego miasta

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Narobiłam se wczoraj smaka tymi jajami faszerowanymi więc dziś na kolację 2 jaja w majonezie i 2 parówy A Mili je nesquik z mlekiem na które też mam ochotę...
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:42   #1897
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że się ożywił
Na pierwszej stronie masz napisane kto z jakiego miasta
no w akcie desperacji rzuciłam się na 1szą stronę i już wiem ale mało która napisała skąd jest a potem o, tak jest, że nic nie wiadomo

Stary 2011-12-06, 21:46   #1898
AgaMili
BAN stały

O matko jak mnie młody po pęcherzu nawala czuje jak mi tam głowę pcha
Stary 2011-12-06, 21:49   #1899
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
wróciłam... dziękuję Wam dziewczynki każdej z osobna za dobre słowa przepraszam, ale nie będę cytować, zaraz ponadrabiam co tam naskrobałyście
jest troszkę lepiej, dostał masę kroplówek, magnez, potas, rozkurczowe na ból brzucha, nawodnili go i nawet wstał z łóżka i poszliśmy do toalety, bo wczęśniej dziewczynki naprawdę ja bylam przerażona, jak zadzwoniłam do niego to on nawet nie kontaktował gdzie jest... nie miał siły mówić jak byłam u niego, normalnie stracha mi napędził... mam nadzieję, ze te badania wyjdą dobre, a te powiększone naczynie to może od uderzenia w głowę... raczej wszystko wskazuje, że te ogórki mu tak stanęły na żołądku, odwodnił się i stąd te omdlenia. Jak on mi to opowiadał, to aż miałam ciarki, teraz dopiero mógł mi wszystko w miarę powiedzieć, na IP odsyłali go oczywiście do rejonu, ale jak im tam zemdlał i spadł z wózka jeszcze to zaraz migiem go wzięli na tomograf, bo obawiali się, że to jakiś uraz głowy po tym wypadnięciu z auta... ech padnięta jestem strasznie poczytam i idę spać... jutro mam wizytę i gina i też się boję, czy wszystko ok, zwłaszcza z szyjką i czy dzidziol się dobrze rozwija...
Kamciurka no nie dziwię Ci się, że jesteś padnięta, a zwłaszcza teraz kiedy cały stres z Ciebie schodzi, ale już dobrzeodpocznij. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:49   #1900
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Domagam się zdjęć
Jutro od rana zrobię

Cytat:
Oki
_________________________ ___
Wyprałam tę partię prania (sweterki, bluzki itp.) w bierdronkowym płynie do prania Kłębuszek... Był w promo 2l/5 zł, to wzięłam, myślałam, że najwyżej będzie do prania ręcznego... Nie dość, że ładnie wyprane, to jeszcze super zapach bez płynu do płukania
G. 9.1O.18
Stary 2011-12-06, 21:49   #1901
Dark lady
Zakorzenienie

Agatek dziękuję

To ja mogę napisać że jestem z Łodzi, przynajmniej na razie.

Widziałam że poruszałyście temat dostawania rzeczy od rodziców/teściów. Też uważam że nie mają takiego obowiązku, miło jak chcą, ale to niekonieczne. Natomiast wydaje mi się że jak sam ktoś coś proponuje to chyba powinien dotrzymać słowa? Bo w przypadku moich teściów to często są obietnice a potem cisza i nic. Tak było z wózeczkiem, który mieliśmy od nich dostać i parę okazji nam minęło, no bo czekaliśmy, ale teraz już kupiliśmy sami . A teściowie? Spytali o kolor Ich wybór, tylko nie rozumiem po co się odzywają, ja tam niczego od nich nie oczekuję, moje dziecko, moje koszta.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:55   #1902
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam... dziękuję Wam dziewczynki każdej z osobna za dobre słowa przepraszam, ale nie będę cytować, zaraz ponadrabiam co tam naskrobałyście
jest troszkę lepiej, dostał masę kroplówek, magnez, potas, rozkurczowe na ból brzucha, nawodnili go i nawet wstał z łóżka i poszliśmy do toalety, bo wczęśniej dziewczynki naprawdę ja bylam przerażona, jak zadzwoniłam do niego to on nawet nie kontaktował gdzie jest... nie miał siły mówić jak byłam u niego, normalnie stracha mi napędził... mam nadzieję, ze te badania wyjdą dobre, a te powiększone naczynie to może od uderzenia w głowę... raczej wszystko wskazuje, że te ogórki mu tak stanęły na żołądku, odwodnił się i stąd te omdlenia. Jak on mi to opowiadał, to aż miałam ciarki, teraz dopiero mógł mi wszystko w miarę powiedzieć, na IP odsyłali go oczywiście do rejonu, ale jak im tam zemdlał i spadł z wózka jeszcze to zaraz migiem go wzięli na tomograf, bo obawiali się, że to jakiś uraz głowy po tym wypadnięciu z auta... ech padnięta jestem strasznie poczytam i idę spać... jutro mam wizytę i gina i też się boję, czy wszystko ok, zwłaszcza z szyjką i czy dzidziol się dobrze rozwija...

Kamciurka
, dobrze, że z Tztem lepiej Trzymam kciuki za wizytę

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:55   #1903
bambusiek
Zakorzenienie

Dobra, zmykam z kompa do jutra
G. 9.1O.18
Stary 2011-12-06, 21:57   #1904
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
buuu, ciekawe co Ci powie na to prowadzący, całe szczęście ze masz zaraz wizytę. Ja już mówie, że jak nie psi urok to sraczka, bo ciągle coś w ciąży powoduje, ze czujemy się nie tak
a żebys kurcze wiedziała ze tak jest... jak nie pęcherz to znów to, jak nie to to co innego... zwariowac idzie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
tak miałam już dwa razy i wszystko było ok Czyli po porodzie powinnam dostać zastrzyk ?
tak musisz pilnowac po porodzie

AgaMili nie denerwuj sie a powiedz, czy Ty miałas Coombsy dodatnie? bo ja mam ciągle ujemne (nie wytwarzam przeciwciał przeciwko krwi dzidzi) i gin mi mowila tylko o zastrzyku po porodzie..(z sąsiadka rozmawiałam, która hbbyla w takiej sytuacji jak ja i tez przeciwciał nie wytwarzała i tez dostała zastrzyk po porodzie tylko) z reszta ja zawsze tak wiedziałam ze po porodzie...
kurna teraz juz zdurniałam

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
pod koniec dzidziol nie ma już miejsca i ja już nie czuję kopniaków tylko wypychanie i przepychanie teraz a to się objawia przesuwaniem często syrek czy po skórze

to chyba normalne
no tak to jest, ju znie ma sie gdzie kręcic... własnie u mnie tak jest ze sie wypycha i przepycha ale to inne ruchy niz np w 25 tyg...
Cytat:
no to dobrze ze jeste lepiej!!
za wizyte!
ja mam w czwartek

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Wyprałam tę partię prania (sweterki, bluzki itp.) w bierdronkowym płynie do prania Kłębuszek... Był w promo 2l/5 zł, to wzięłam, myślałam, że najwyżej będzie do prania ręcznego... Nie dość, że ładnie wyprane, to jeszcze super zapach bez płynu do płukania
ja w ogole przerzuciłam sie pranie w płynie do prania.... i dla nas i dla dzidziolka kupiłam tez płyn do prania....i jestem bardzo zadowolona
nie kupuje juz proszku
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:01   #1905
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Kto jest z Rybnika???
Mój braciak ;p

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:04   #1906
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziękuję dziewczyny !
Też idę spać. Dzisiaj całe łoże dla mnie samej, bo mąż w pracy. I co ? I się nie wyśpię bez niego ;P

dobranoc

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:05   #1907
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja w ogole przerzuciłam sie pranie w płynie do prania.... i dla nas i dla dzidziolka kupiłam tez płyn do prania....i jestem bardzo zadowolona
nie kupuje juz proszku
kurcze, nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak płyn do prania jestem trochę nie na czasie widzę ja tam mam dobry proszek z mr.proper i persil- ale tylko i wyłącznie dlatego, że był tani w DE, dlatego chłopaki kupują jak jest promocja. Ale i tak najbardziej urzekł mnie Ariel jest najlepszy- ten zapach mmm

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Mój braciak ;p
no pytałam, kto od nas gupolu

Stary 2011-12-06, 22:05   #1908
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny !
Też idę spać. Dzisiaj całe łoże dla mnie samej, bo mąż w pracy. I co ? I się nie wyśpię bez niego ;P

dobranoc
To ja chyba jakaś egoistka straszna jestem, bo się dużo lepiej wysypiam jak męża nie ma. No ale wolę jak jest

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:08   #1909
kamciurka
Zakorzenienie

dziekuje Wam wszystkim za dobre słowa
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Kamciurko, uwaga, uwaga !!!
Jak to przeczytasz i bedziesz chetna na randkie to do 17 jestem gdzies w okolicach Dominikanskiej
numer tel. masz w k.
kochana gdyby nie moje dzisiejsze wydarzenia to na pewno byśmy się spotkały, bo miałam w planach właśnie jak wracałam rano ze swoich badań, że napisze do Ciebie co i jak, ale o wyszło jak wyszło i nie wyszło jak dasz radę w pt popołudniu to fajnie, chociaż będziemy w kontakcie, bo cięzko mi teraz określić jak to dalej bedzie wyglądać, kiedy go wypuszczą itd.
Cytat:
Dlziewczynki położyłam się na boczku i dzieciak zaczął sam się ruszać z łaski swojej, jest narazie koło 5-6 ruchów, także chyba u niego szafa gra...
Wiem też, że w tych tyg mało ma miejsca już na disco i mniej ruchliwy- ale on śpioch jest i czasami 10 h zero odzewu dziś o 9 poszłam siku i co? Nie ocknął się nawet, a zawsze sapał się, a teraz niet zjadłam coś słodkiego o tej 9, po chwili silny kop i znowu w kime jak go teraz ruszałam to 5 ruchów i kima także leniwy chyba po matce... chyba się urodzi w niedzielę, po mamusi, będzie nas więcej w domu przynajmniej hihi
Agatku nie martw się, mój też ma takie dni ciszy, wiadomo człowiek się denerwuje, obserwuj to, ale na pewno jest wszystko ok
Cytat:

O matko Kamciurko. Ja bym zawału dostała, potem się nim zaopiekowała a jak mu by się polepszyło to za kretyńkie i nieodpowiedzialne zachowanie. Jak mógl samochodem w takim stanie jechać . Kochana trzymam kciuki za wizytę u gina i żeby tż wyniki były ok i szybko wrócił do domu.
Aga już mu powiedziałam delikatnie, resztę zostawię sobie jak się będzie lepiej czuł...

ide spać, życzę Wam spokojnych, przespanych nocek

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:08   #1910
magda1804
Rozeznanie

dobry wieczor

wpadlam tylko na chwile, bo zauwazylam dyskusje na temat niezgodnosci grup krwi. Ja moge powiedziec na wlasnym doswiadczeniu, ze w PL jest inaczej niz w UK. Agamili pisala, ze miala juz podawane przeciwciala, bo tam tak sie robi, stawia sie na PROFILAKTYKE u nas niestety sie tego nie ma,bo jak to okreslil moj gin, to drogie i trudno dostepne zastrzyki dopiero po porodzie w czasie do 72h podaje sie zastrzyk. Ja w pierwszej ciazy bedac w Anglii z tego co pamietam mialam 2 zastrzyki w ciazy i jeden po porodzie, zobaczymy co teraz bedzie, tu w Polsce.

Kamciurka trzymaj sie dzielnie, a ja za zdrowko meza

Zmykam dobranoc

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*

Edytowane przez magda1804
Czas edycji: 2011-12-06 o 22:10
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:09   #1911
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
no w akcie desperacji rzuciłam się na 1szą stronę i już wiem ale mało która napisała skąd jest a potem o, tak jest, że nic nie wiadomo
Agatku coś mi świta, że chyba dph jest z Rybnika, ale nie wiem być może się mylę.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:09   #1912
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
kurcze, nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak płyn do prania jestem trochę nie na czasie widzę ja tam mam dobry proszek z mr.proper i persil- ale tylko i wyłącznie dlatego, że był tani w DE, dlatego chłopaki kupują jak jest promocja. Ale i tak najbardziej urzekł mnie Ariel jest najlepszy- ten zapach mmm [COLOR="Silver"]
no ale dojczlandowskie proszki to zupełnie inna bajka niz nasze... nasze nie są takie nawet w 5% co ich...
Stary 2011-12-06, 22:15   #1913
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatku nie martw się, mój też ma takie dni ciszy, wiadomo człowiek się denerwuje, obserwuj to, ale na pewno jest wszystko ok
teraz to się gówniarz wypycha, więc szafa gra uff, ale dawno mi takiego stracha nie napędził
Cytat:
Aga już mu powiedziałam delikatnie, resztę zostawię sobie jak się będzie lepiej czuł...
oojej bidak, wyzdrowieje, wróci i wpierdul go czeka jeszcze w domu
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Agatku coś mi świta, że chyba dph jest z Rybnika, ale nie wiem być może się mylę.
dobrze prawisz, sprawdziłam to ale i tak wolałabym, żeby w naszej liście każda napisała skąd jest, żeby wtedy w razie jakieś sprawy czy spotkania nie było zbędnego szukania ale mam ryby na noc
Cytat:
no ale dojczlandowskie proszki to zupełnie inna bajka niz nasze... nasze nie są takie nawet w 5% co ich...
właśnie nie wiem, nigdy nie kupowaliśmy takich z PL nawet nie wiem ile kosztują tam w promocji często 12 euro na 70 prań, duży proszek, starcza nam chyba na 2-3 miesiące to tanio wychodzi? Nie znam się

Stary 2011-12-06, 22:16   #1914
czubasek20
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=kjPd-Z6w3QM

chłopczyk jest cudowny

mała się obudziła chyba i napierdziela mnie czym się da :p

ooo i zapomnialam się pochwalić, mąż dostał premię. Ponad 900 złotych, więc grudzień nas nie wykończy finansowo

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-12-06 o 22:21
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:23   #1915
AgaMili
BAN stały

Cytat:
AgaMili nie denerwuj sie a powiedz, czy Ty miałas Coombsy dodatnie? bo ja mam ciągle ujemne (nie wytwarzam przeciwciał przeciwko krwi dzidzi) i gin mi mowila tylko o zastrzyku po porodzie..(z sąsiadka rozmawiałam, która hbbyla w takiej sytuacji jak ja i tez przeciwciał nie wytwarzała i tez dostała zastrzyk po porodzie tylko) z reszta ja zawsze tak wiedziałam ze po porodzie...
kurna teraz juz zdurniałam

Nie wiem. W poprzedniej ciąży też miałam ten zastrzyk. Ja nawet nie wiem czy mam konflik bo nie badali krwi tż tylko profilaktycznie gdy matka ma rh- to traktuje się sytuację jakby konflikt był.

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-12-06 o 22:25
Stary 2011-12-06, 22:36   #1916
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

chłopczyk jest cudowny

ooo i zapomnialam się pochwalić, mąż dostał premię. Ponad 900 złotych, więc grudzień nas nie wykończy finansowo
Widziałam to kiedyś- cudowne a te miny ich hehe

No i za wieczorne napierdzielanie naszych dzisiejszych leniuszków

No i gratulacje dla mężusia, super!

Stary 2011-12-06, 22:39   #1917
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Nie wiem. W poprzedniej ciąży też miałam ten zastrzyk. Ja nawet nie wiem czy mam konflik bo nie badali krwi tż tylko profilaktycznie gdy matka ma rh- to traktuje się sytuację jakby konflikt był.
a no to widzisz, u nas jest inne postępowanie, tak jak Magda napisała...
ja mam rh- a tz rh+, to moja pierwsza ciąża dlatego bada się czy wytwarzam przeciwciała... juz robiłam to badanie 4 razy i wyszło ze nie wytwarzam.... dlatego dostane zastrzyk tylko po porodzie....

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:

chłopczyk jest cudowny

wow super premia... nam by sie przydała
Stary 2011-12-06, 22:50   #1918
Anulka_86
Raczkowanie

Cytat:

spadłam z krzesła

u mnie stopy = kulfony.

Syrki to całe nogi
w wielkopolscie syrki to stopy.... widać że różnie ludzie nazywaja

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Mi do zamknięcia wyprawki jeszcze pozostało ho ho i więcej.

Widziałam, że ktoś pisał o suszarce do włosów do szpitala, no dajcie żesz spokój.. wątpię żeby po porodzie, kiedy kobieta jest zmęczona , wyczerpana i z niej cieknie chciała jeszcze włosy suszyć
Niby tak zmęczona itp...
ale ja to żyję jeszcze nadzieją ,że nie będzie tak źle i jak dzidzia będzie spać to lepiej się poczuję jak sobie włośki zrobie. Wysuszę i może wyprostuje... od razu kobieta lepiej się poczuje.
Zobacze jak to będzie...a może kaurat będzie ok.
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:53   #1919
AgaMili
BAN stały

Czubasek super premia

U nas syry to stopy a giry to nogi
Stary 2011-12-06, 22:57   #1920
Anulka_86
Raczkowanie

Cytat:
ech kochane zaczęło się niewinnie, obudził go nad ranem ból brzucha, szedł do pracy więc przed pracą zaparzyłam mu mięte, no i tak mięta ruszyła go, zaczał tak wymiotować ze szok...nie wiem czy chcecie to czytaćzwymiotował dwa razy, ale tak chlustało z niego ze szok, nie zdążył bidny nawet do toalety dobiec, poszsedł do pracy, myślałam że go zastrzelę, chciałam go zatrzymać, ale on twardziel, więc poszedł... ja zaczęłam to sprzatać i zobaczyłam że musiał mu ogórek kiszony stanąć na żołądku, bo ja nie wiem jak tak można jeść, ale zwymiotował go w takich kawałkach ze szok, nie wiem jak on to przełknął w ogóle, więc nie dziwię się że żołądek ześwirował... dojechał do pracy, zadzwoniłam do niego jak się czuje, mówi ze dalej wymiotuje, ale da radę... ja pojechałam na badania i wracajac pisze do niego jak się czuje, a on mi za chwile oddzwania, że jest na izbie przyjęć na ostrym dyżurze, bo zemdlał... więc ja nawijka i jadę na tę izbę, dojechałam, szukam go okazało się że jest na tomografie, zemdlał 4 razy, w tym raz jak prowadził auto służbowe, nie zatrzymał do końca samochodu, otworzył drzwi i wypadł, nic mu się nie stało, ale głową przydzwonił i wyszło ze ma coś z jakimś naczyniem w mózgu, jutro ma mieć dokładniejsze badania... no i jak byłam u niego tak koło 14 to normalnie ledwie się rusza, brzuch go dalej boli, odwodniony, nie ma siły palcem ruszyc i b. go boli ta głowa, zaraz jadę do niego znowu posiedzieć troche... Jutro badania dokładniejsze... Boże żeby było wszystko dobrze

Trzymaj się ciepło..i nie denerwuj. Będzie dobrze. faceci to twardziele!!!!
Jest w szpitalu i to najważniejsze. tam mu pomogą.
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości