Scent Bar XXXVI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 17:20   #181
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXVI

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

bo Gucio na tę emotkę wrzasnął "ziuty" co oznacza żółty , bo nie mówił czerwony

małżon wczoraj wywalił 41,5 stopnia a jeszcze miał siłe łazić i do garów zaglądać , kiedy robiłam te pożal się Boże gouompki , które fogle nie wyszły gouompkami , bo nie chciało mi się kapusty sparzyć , jako ze uznałam , że włoska będzie na tyle elastyczna , że da się zawinąć bez parzenia co oczywiście okazało się poważnym błędem taktycznym , więc ostatecznie powstało kilka kanciastych nieszczelnych i popękanych gouompkóf i dwa garnki pulpetów w posiekanej kapuście
1. dzięks - Ewuś też zapamiętała

2. ech, nie Ty pierwsza, moja mama też pokładała zbyt wielkie nadzieje we włoskiej, przeceniła tę wloską kapuchę

ale pulpety dobre

muszę to zalinczyć -

http://praca.gratka.pl/pracownik/szu...a-1577624.html

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-12-07 o 17:26
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 17:20   #182
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ale pamiętam że już polecałas i już go obmacałam - dla mnie ma za dużą - choć racja że nie wielgachną - szczotę, spiralną, ktora nie łapie mi rzęs ino po nich się ślizga - ja poszukuje czegoś krzaczastego jak Lash Architect stary abo wspomniany Lash Siletto

ale problem co nie?
No ja jak najbardziej rozumiem, że to jest problem Aktualnie mam Masterpiece Max i jest super, tylko to już trochę droższa zabawa. Ale i tak zamawiam na allegro.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 17:29   #183
Parabelka
Panaroja

Cytat:
2. ech, nie Ty pierwsza, moja mama też pokładała zbyt wielkie nadzieje we włoskiej, przeceniła tę wloską kapuchę

ale pulpety dobre

muszę to zalinczyć -

http://praca.gratka.pl/pracownik/szu...a-1577624.html
Niemniej z włoską lepsze niż z białą

Ciekawa propozycja pracy , nie ma co

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 17:37   #184
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
No ja jak najbardziej rozumiem, że to jest problem Aktualnie mam Masterpiece Max i jest super, tylko to już trochę droższa zabawa. Ale i tak zamawiam na allegro.
hmmmm na all - a pogrubia? u nasady? bo nie miałam nigdy
Stary 2011-12-07, 17:38   #185
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
jak na przeglad to ujdzie
O!

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30932321]1. [/quote]

Cytat:
2. Prędzej na śniadanie
A możesz mi nie zaglądać do talerza?!

Cytat:
3. I kto tu jest uzależniony
No Ty, ile razy mam to pisać, żeby w końcu dotarło?

Cytat:
Ja wariat Zapamientam se
Shuf lepiej tę pałę!

Cytat:
4. Aż tak się nabzdryngolił, że poprawnie mła nika napiać nie umiesz
Pfff! Nie gadam z Tobą

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
3h snu w 48h + 9 kaw = zompie zompie zompie

w dodatku śpię w cyklach 40min snu na 2h czuwania

i musk mi się rozlał

chyba czas powitać zimową bezsenność - w zeszłym roku przyszła o tej samej porze...
O matko, wykończysz się, biedna

Cytat:
miałam niemal identyczny pisało Organic ale szata graficzna bez zmian - ale może coś ustrzele - zresztą zamiennik chętnie testnę
Widziałem ostatnio na folderze którejś z aptek, za około 20 zł, o ile się nie mylę

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Wróciłam z części I turnee
Mów jaśniej

Cytat:
Z grubego się śmiejesz? To niepoprawne politycznie
Jakby to klasyk powiedział: "Z kogo się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie"

Cytat:
Jakby nie por mogłoby być deliszys. Z porem nie ma szans
No co Ty?! Przecież to najlepsze z warzyw, razem z czochem i cebulą

Cytat:
Na straganach przy jabłkach "golden delicious" piszą na karteczkach "golden delicjusz". Strasznie mnie to zawsze bawi
Może oni z opcji językowych purystów, tj. "Stop obcym naleciałościom w polszczyźnie"?

Cytat:
u nas kiedyś był "Zup" czyli 7 Up

Cytat:
Miałam koszulkę "Zup" - tak mówiłam

Cytat:
Jestem za☠☠☠istsza od Lucha

Cytat:
mam dosyć tych grubaśnych szczot co malują mi powieki

Cytat:
U mnie kiedyś były na bazarku lilie krulefskie
Nie...

Cytat:
małżon wczoraj wywalił 41,5 stopnia
Przebił mnie o cały stopień! Ale jam natenczas popylał po mieście jakby nigdy nic

Cytat:
nie chciało mi się kapusty sparzyć , jako ze uznałam , że włoska będzie na tyle elastyczna , że da się zawinąć bez parzenia

---

A to widzieliście?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 17:54   #186
Pin up girl
Zakorzenienie

Rachell , dzięki

Jednak na rudo się zrobię znów...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:03   #187
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
hmmmm na all - a pogrubia? u nasady? bo nie miałam nigdy
kurczę, nie wiem co robi chyba wszystko ja mam rzęsy z natury kiepskie, ale przynajmniej współpracujące...

aha, nie chce mi się szukać cytata, lecz... pamiętam, że jak byłam mała to serio myślałam, że 7up to Zup
Stary 2011-12-07, 18:19   #188
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Red , Ty święta kobieta jesteś , że to wytrzymujesz

No nie , tu już bym zrobiła awanturę łącznie z zakazem dotykania się do dziecka , niech se wstawanie na misiu pluszowym trenuje
1. liczę na beatyfikację
2. no właśnie jest niezręczna sytuacja bo postanowiła zasponsorować nam kino z okazji mikołajek a sama ma zamiar zająć się N. Siniaki siniakami, zejdą, gorzej się martwię o menu. W sumie nie wiem czy to ja nie przesadzam - np. jak N. nie miała jeszcze zębów chciała jej dać mięso, ogórka kwaszonego. Karmi/poi mocną herbatą, eklerką, zupą z chilli. Ostatnio zaproponowała naleśniki chociaż małe jeszcze nie umie gryźć. Można takie rzeczy dawać? Niby za "naszych czasów" dość szybko wprowadzało się normalne menu ale chyba przetarte a nie w postaci naleśniora albo kawałka mięsa?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:24   #189
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, nie wiem co robi chyba wszystko ja mam rzęsy z natury kiepskie, ale przynajmniej współpracujące...

aha, nie chce mi się szukać cytata, lecz... pamiętam, że jak byłam mała to serio myślałam, że 7up to Zup
o! to czy sporym nadużyciem będzie jeśli poproszę o linka gdzie kupujesz? bo wyskoczylo mi 104 sprzedawców a boję sie kupić szit stary bo cena 30 zetaz przesyłem kusi

no nie Ty jedna - skąt miałaś wiedzieć jak prawie wszyscy tak gadali

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. liczę na beatyfikację
2. no właśnie jest niezręczna sytuacja bo postanowiła zasponsorować nam kino z okazji mikołajek a sama ma zamiar zająć się N. Siniaki siniakami, zejdą, gorzej się martwię o menu. W sumie nie wiem czy to ja nie przesadzam - np. jak N. nie miała jeszcze zębów chciała jej dać mięso, ogórka kwaszonego. Karmi/poi mocną herbatą, eklerką, zupą z chilli. Ostatnio zaproponowała naleśniki chociaż małe jeszcze nie umie gryźć. Można takie rzeczy dawać? Niby za "naszych czasów" dość szybko wprowadzało się normalne menu ale chyba przetarte a nie w postaci naleśniora albo kawałka mięsa?
Red czy Twoje dziecię nie ma tak już czasem 8 miesięcy? bo ja nie mam pamięci do dat - pamiętam Barowy poród ale nie wiem keidy to było

bo to już spory dzieciak - i o ile chilli to imo mocne nietrafienie z menu to pokarmy stałe do gryzienia to ja już widziałam jak takie malce o mało co roczne jadły - choć to różnie bywa

ogórek kiszony ???? ekler? po co ekler? słodycze po co? a kwas niby zdrowy ale nie wiem no jak z trawieniem?

juz sobie przypomniałam - synek przyajciółki miał 9 miechów jak mu wciskali różna rzeczy do gryzienia - rozdrobnione ale tak zeby się naumiał gryźć - na papkach sie nie naumie nikt

Czas edycji: 2011-12-07 o 18:28
Stary 2011-12-07, 18:38   #190
vesenka
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30919713]
3. Znając moje szczęście to nawet nikt mnie nie bedzie chciał napaść i zasztyletować [/QUOTE]

to może chociaż ktoś zdecyduje się zgwałcić...

Cytat:
Powaga sytuacji to jest moje 20 kg, centymetrów nie liczę
ja większość mojej powagi sytuacji zrzuciłam Planowo chciałam jeszcze schuść kilka kilo, ale doszłam do wniosku,że podoba mi się tak jak jest w związku z czym pierdle diete
Cytat:

małżon wczoraj wywalił 41,5 stopnia a jeszcze miał siłe łazić i do garów zaglądać , kiedy robiłam te pożal się Boże gouompki , które fogle nie wyszły gouompkami , bo nie chciało mi się kapusty sparzyć , jako ze uznałam , że włoska będzie na tyle elastyczna , że da się zawinąć bez parzenia co oczywiście okazało się poważnym błędem taktycznym , więc ostatecznie powstało kilka kanciastych nieszczelnych i popękanych gouompkóf i dwa garnki pulpetów w posiekanej kapuście
ja mam 37.6 i o dziwo czuję się nawet ok.
Jaka musi być przerwa między fervexem a polopirynąS? Bo fervex mi się skończył i muszę się przerzucić na polopirynę

Gołąpóf zazdraszczam, uwielbiam, ale to co dostałam od mam dawno pochłonęliśmy

Chciałam na obiad zrobić sobie ziemniaki z marchewką i popić rosołem.I co? Zupełnie bezwiednie ukręciłam ciasto na naleśniki Że coś jest jakby nie halo dotarło do mnie gdy pierwszy już siedział na patelni
Przy okazji udało mi się wystrzelić keczupem z butli prosto na piżamę. Na szczęście czarną

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:41   #191
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ogórek kiszony ???? ekler? po co ekler? słodycze po co? a kwas niby zdrowy ale nie wiem no jak z trawieniem?

juz sobie przypomniałam - synek przyajciółki miał 9 miechów jak mu wciskali różna rzeczy do gryzienia - rozdrobnione ale tak zeby się naumiał gryźć - na papkach sie nie naumie nikt
Ogórka to jej dawała kwaszonego na chrzcinach czyli chyba 4 albo 5 m-cy, eklerkę nie wiem po co, ot tak.
Naleśniki nie wiem czy można bo smażone?
A co do uczenia gryzienia - ofkors - ale ma dopiero zaczątki dwóch dolnych zębów to już czas na stałe pokarmy?
Ostatnio zaczęła mi się dławić kawałkiem jabłka więc już nic nie wiem co się powinno a z czym zaczekać. Póki co jedzie na ciapkach o grudkowatej konsystencji i kaszach.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2011-12-07 o 18:42
Stary 2011-12-07, 18:46   #192
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
o! to czy sporym nadużyciem będzie jeśli poproszę o linka gdzie kupujesz? bo wyskoczylo mi 104 sprzedawców a boję sie kupić szit stary bo cena 30 zetaz przesyłem kusi
kurczę, nie mogę się dokopać na allegro, chyba zbyt dawno już to było, a to archiwum zakupów jest jakieś ograniczone... musisz popatrzeć na komentarze, ile ktoś tego sprzedaje i ile ludzi kupuje... ale raczej luz, ja też kupowałam za 20 parę zł. hm nie ogarniam tego nowego allegro, nie widzę nawet ile sztuk jest wystawionych

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Przy okazji udało mi się wystrzelić keczupem z butli prosto na piżamę. Na szczęście czarną
Mi się wczoraj udało prosto na ścianę. Niestety białą.
Stary 2011-12-07, 18:50   #193
gryx82
BAN stały

Aplikujesz?

Cytat:
no nie Ty jedna - skąt miałaś wiedzieć jak prawie wszyscy tak gadali
Proszę mówić za siebie

Cytat:
O!
Stary 2011-12-07, 18:54   #194
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam na obiad zrobić sobie ziemniaki z marchewką i popić rosołem.I co? Zupełnie bezwiednie ukręciłam ciasto na naleśniki Że coś jest jakby nie halo dotarło do mnie gdy pierwszy już siedział na patelni
doprawdy jakież to szczęście że nie musztardą

Cytat:
Ogórka to jej dawała kwaszonego na chrzcinach czyli chyba 4 albo 5 m-cy, eklerkę nie wiem po co, ot tak.
A co do uczenia gryzienia - ofkors - ale ma dopiero zaczątki dwóch dolnych zębów to już czas na stałe pokarmy?
Ostatnio zaczęła mi się dławić kawałkiem jabłka więc już nic nie wiem co się powinno a z czym zaczekać. Póki co jedzie na ciapkach o grudkowatej konsystencji i kaszach.
kurtka no to moze faktoza za wcześnie - wiesz że ja nie wiem i też chętnie się dowiem

mam donosi że mie podawali po pół roczku różne gotowane mięsiwa w grudkowych kawałeczkach ale widzisz jak to się skończyło - mam hobby jedzenie, zatem może jednak nie ma się co spieszyć

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
kurczę, nie mogę się dokopać na allegro, chyba zbyt dawno już to było, a to archiwum zakupów jest jakieś ograniczone... musisz popatrzeć na komentarze, ile ktoś tego sprzedaje i ile ludzi kupuje... ale raczej luz, ja też kupowałam za 20 parę zł. hm nie ogarniam tego nowego allegro, nie widzę nawet ile sztuk jest wystawionych
rozumiem dzięks dam radę

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Aplikujesz?
no właśnie mam obawy? piszą ze młoda
a co jak się nie dostanę i przegram na rozmowie kwalifikacyjnej ?
a jaki wstyd jak nawet mnie nie zaproszą?

napisze chuopu ze albo da mi tyle netto albo koniec z nami
Stary 2011-12-07, 18:58   #195
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się wczoraj udało prosto na ścianę. Niestety białą.
Auć!

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
doprawdy jakież to szczęście że nie musztardą
i,że na cycki, a nie na spodnie

Stary 2011-12-07, 19:02   #196
Florens
Zakorzenienie

Rejcz a taka szczoteczka? nie biega mi o wibrowanie tylko kształt (i brak włosków) http://allegro.pl/isadora-vibralash-...958248863.html

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:15   #197
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Auć! [COLOR="Silver"]

i,że na cycki, a nie na spodnie
no wszystko wedle preferencji

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Rejcz a taka szczoteczka? nie biega mi o wibrowanie tylko kształt (i brak włosków) http://allegro.pl/isadora-vibralash-...958248863.html
kurde niezła by być mogla ale za drogo no i jednak plastik ze mną niewspółpracuje - myślę o czymś takim

choć Isa Dora dobra rzecz i stożek i może może ale nie - musze iść po taniości 30 dychy to moje ostatnie słowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 39c92dd4447d8d8d_untitled-1_104968051.jpg (30,1 KB, 9 załadowań)

Czas edycji: 2011-12-07 o 19:17
Stary 2011-12-07, 19:18   #198
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
mam donosi że mie podawali po pół roczku różne gotowane mięsiwa w grudkowych kawałeczkach ale widzisz jak to się skończyło - mam hobby jedzenie, zatem może jednak nie ma się co spieszyć

Może ktoś odidowany się wypowie.

Stary 2011-12-07, 19:18   #199
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. liczę na beatyfikację
generalnie
1.jeżeli ona wypuszcza dziecko z rąk , to absolutnie nie można jej z dzieckiem zostawić , bo diabli wiedzą , czym się upadek może skończyć.
2.przepraszam , ale pogięłło babę niemowlętom poniżej roku nie podaje się ogórków kiszonych , słodyczy , herbaty w ogóle , a juz chili to masakra
5-6 miesiąc - wprowadza się do diety przeciery jarzynowe , zmiksowane mięso i kaszki
7-8 miesiąc - wprowadza się kolejne jarzyny i owoce , rybę , żółtko , zaczyna się nauka gryzienia - miękka jarzyna/owoc pokrojona w bardzo drobniutką kosteczkę , żeby maluch sobie dziąsłami to zmiażdżył
10-11 miesiąc - wprowadza się jogurt , całe jajko , można wprowadzić pieczywo (gluten) i generalnie odchodzi się od przecierów na rzecz zróznicowanych konsystencji - rozwój funkcji żucia , nawet jeżeli zębów nie ma za wiele . Wtedy można próbować jakieś miękkie kluski , ale nalesnika zawierającego pełne mleko nie . Można zrobione w domu mięso drobno pokrojone , oczywiście bez ostrych przypraw i najlepiej bez soli , mogą być zioła typu majeranek czy tymianek .
Absolutnie nie wolno podawać mocnej herbaty , ostrych przypraw , słodyczy cukierniczych i w ogóle najlepiej żadnych bo po co . Ani tego wszystkiego , co jedzą dorośli .
Cytat:
ja mam 37.6 i o dziwo czuję się nawet ok.
Jaka musi być przerwa między fervexem a polopirynąS? Bo fervex mi się skończył i muszę się przerzucić na polopirynę

1.jak masz poniżej 38 to nic nie bierz . Chyba że głowa boli , to przeciwbólowy możesz wziąć .
2.
3.to musiało pięknie wyglądać

Cytat:
patrz wyżej już czas na naukę gryzienia , bo w wieku ok.8 miesięcy pojawia się odruch gryzienia i trzeba go kultywować , brak zębów specjalnie nie przeszkadza .
Jabłko w kawałku jest za twarde i za kruche - najlepiej od gotowanej marchewki zaczynaj pokrojonej drobno , i dawać osobno rzecz do gryzienia , osobno papkę do połykania , nie mieszać konsystencji , bo na bank się zakrztusi i zniechęci .

A mięcho i jarzynki trzeba wprowadzać , bo w piątym miesiącu wyczerpują się zapasy żelaza z okresu życia płodowego i będzie anemia i niedobór witamin , jak się nie wprowadzi .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2011-12-07 o 19:20
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:35   #200
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
no właśnie mam obawy? piszą ze młoda
a co jak się nie dostanę i przegram na rozmowie kwalifikacyjnej ?
a jaki wstyd jak nawet mnie nie zaproszą?

napisze chuopu ze albo da mi tyle netto albo koniec z nami

---

Mam nerwicę, serio Dźwięk telefonu i dzwonka do drzwi doprowadza mnie do szaaałuuu!!!
Stary 2011-12-07, 19:40   #201
justynaneyman
Zakorzenienie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:41   #202
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Jestem za☠☠☠istsza od Lucha
Ja to mam maluśli staż we barze, wienc fszystkie som za☠☠☠istsze od mnie

Cytat:
A możesz mi nie zaglądać do talerza?!

No Ty, ile razy mam to pisać, żeby w końcu dotarło?

Shuf lepiej tę pałę!

Pfff! Nie gadam z Tobą
1. Chyba do szklanki/kufla/puszki/butelki*
Wątpię żebyś piwo spożywał z talerza
* - niepotrzebne skreślić.
2. W końcu kłamstwo powtarzane setki razy staje się prafdom
3. Bo co?
4. Jeszcze wrócisz i będziesz błagam żebym się odezwał do Cię, ale to będzie drogo kosztować
Mogę dać małom podpowiedź- Aventus
I uważaj cobym Ci w tę dupę pałom nie przylał

Cytat:

Aż w takiej potrzebie nie jestem

Wróciłem z biegania, nikt nie sztyletował, nie gwałcił i takie tam, czyli same nudy.

Ziuty czy jak to tam szło, szybko się uczę
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:49   #203
vesenka
Zakorzenienie

ja dziś służbowego maila zakończyłam
Ziuty!
A.

zorientowałam się już po wysłaniu ciekawe co sobie o mnie pomyślał adresat

Stary 2011-12-07, 19:51   #204
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Ziuty!
A.

Będzie dopsze
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:53   #205
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ziuty!
A.

Błagam, powiedz, że żartujesz
Stary 2011-12-07, 19:54   #206
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nerwicę, serio Dźwięk telefonu i dzwonka do drzwi doprowadza mnie do szaaałuuu!!!
znam to - ja wyłączam domofon i wyłączam głos dzwonka w tel w takich chwilach - spróbuj, bezcenne

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
wróciła
Stary 2011-12-07, 19:56   #207
gryx82
BAN stały

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30937728]
1. Chyba do szklanki/kufla/puszki/butelki*
Wątpię żebyś piwo spożywał z talerza
* - niepotrzebne skreślić[/quote]

Chodziło o śniadanie, a wspomniany talerz był tylko jego metaforą/alegorią/przenośnią, więc nie łap mnie za słówka, chuopoku

Cytat:
2. W końcu kłamstwo powtarzane setki razy staje się prafdom
Zaczynasz gadać jak P.

Cytat:
3. Bo co?
Bo wyciągnę swoją

Cytat:
4. Jeszcze wrócisz i będziesz błagam żebym się odezwał do Cię, ale to będzie drogo kosztować
Mogę dać małom podpowiedź- Aventus
Materialista, wyrachowany, interesowny materialista, no...

Cytat:
Ziuty!
A.

Nie!!!
Stary 2011-12-07, 19:58   #208
vesenka
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30938012]
Będzie dopsze [/QUOTE]

najwyżej pomyśli,że byłam na bani, albo coś w ten deseń
Cytat:
Błagam, powiedz, że żartujesz
na swoje usprawiedliwienie mam podwyższoną temperaturę i to,że w międzyczasie nadrabiałam bar

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:

Nie!!!
Tak!!!

Stary 2011-12-07, 19:58   #209
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Ziuty!
A.

jaja se robisz?

chociaż mi też było trudno konwersować majlowo (z producentem naszej str. internetowej) i pare barowych tekstów poleciało np. torba z ikea

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:00   #210
gryx82
BAN stały

Cytat:
znam to - ja wyłączam domofon i wyłączam głos dzwonka w tel w takich chwilach - spróbuj, bezcenne
Myślałem, że tylko ja tak mam, nadwrażliwość jakaś niezdiagnozowana (ale ogólnie hałas mnie wkurza, szczególnie nagły taki, jak nasz dzwonek do drzwi np.)

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Tak!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości