Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 20:03   #2101
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Heloł
Wróciłam
Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Z dzidziusiem wszystko dobrze,jest juz bardzo duzy,wazy....3680:c ool:A jeszcze miesiac do terminu.
O kurczę Ale najważniejsze, że zdrowy
Zobaczymy, ile moje dzieciątko będzie ważyć miesiąc przed terminem ....

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

No i sukces i mogę skakać do góry (tylko w myślach he he) bo sprzątanie szafek w pokoju synka uważam za ukończone ye ye ye możecie byc ze mnie dumne sesese bo mam jedną więcej szafkę na dzieciowe pierdoły ołłł jeeee

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Agawoo:kc iuki: i nie licz na to, że nie będzie 5 stron. Agaton wrócił
No na szczęście tylko dwie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
5 luty imieniny mam ale ja nie obchodzę imienin, bo nie wiem czy mam Eweliny czy Agaty obchodzić może powinnam 2x w roku??
Własnie miałam pytać, które ty obchodzisz?

Renata, super, że u dzidziusia Marty wszystko ok, mam nadzieję, że u niej też tak wyjdzie i szybko ją wypuszczą

Ups, to mój 3000 post Zakorzeniłam się na wizażu

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-12-07 o 21:00
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:07   #2102
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

agawoo a u ciebie jak tam wizyta?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:16   #2103
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
No to gratuluje sukcesu ye ye ye ye jesteśmy z Ciebie dumne se se se se
hi hi no baaa

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
no mowie na torbe;p;p

bo tak mnie czeka 15 zrywek;p
ja się zapakowałam w jedną (swoje rzeczy) ale jeszcze parę rzeczy musze dopakować (biustonosze nie wyprane i jeszcze 1 koszulę do porodu ale akurat na nią czekam plus kosmetyczka)i drugą chyba muszę miec dla dzidziola bo nie będę upychać na siłę w swojej jego ubranek i potrzebnej reszty to są dwie średniej wielkości torby więc nie śmiać się no więc dzidziusiową jeszcze musze ale mam czas do końca tyg - tak sobie postanowiłam

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
kurcze nie strasz.. ja początku jak z nią mąż rozmawiał to powiedziała, że nie będzie robić problemów i że możemy mieszkać przez pół miesiąca i za tyle zapłacić i że ona nie będzie tak się trzymać umowy.
Potem ja dzwoniłam do niej i już ze ona musi sprawdzić meble czy są w dobrym stanie i zobaczyć mieszkanie zanim rozwiążemy umowę, ale, że wpłaciliśmy kaucję, to te 2 tygodnie ona odejmie z kaucji.
Mieszkanie miała ogladac wczoraj, dzwonię do niej o której przyjdzie a ona do mnie, że nie ma czasu w tym tygodniu i będzie w sobotę i w ogole jak parkiet wygląda ( mamy psa, ale wszedzie jest wykładzina kupiona przez nas i chcielismy jej ją zostawić) i że jednak mamy zaplacic za grudzień normalnie kasę, bo pod koniec roku mamy rozliczenie opłat za media ( woda i ogrzewanie) i to jest duży rachunek - 2 razy do roku tylko płacimy, ale za to bajońskie sumy... no i ona ten rachunek rozliczy z kaucji. Tyle ze jest tak, że sprawdzalismy lata poprzednie i powinno z kaucji spokojnie wystarczyć i na czynsz i na te cholerne opłaty... ciekawe czy się baba pojawi w sobotę...
nawet nie wiesz jaka zła przez to byłam... a mieszkanie nam wynajęła w opłakanym stanie, piekarnik to na 3 razy czyściłam, nie mówiąc o łazience i w ogole. Zreszta sama też wynajmuję mieszkania i zawsze szłam na rękę najemcom i ostatni miesiąc im leciał z kaucji wpłaconej czuję problemy...

no na złość na złość.. ale cóż zrobić.. jest na mocniejszej pozycji
ja nie cierpię wynajmować mieszkania z pośrednikiem ani w jedną ani w drugą stronę, ale na to mieszkanie akutat agencja miała wyłączność i właściciel nie wystawiał tego mieszkania sam ;/
a prowizja dla nas - miesieczny czynsz + vat 23%, na szczęście stargowałam 1000 zł i mamy taniej, ale co gorsza właściciel też płaci miesięczny czynsz + vat masakra jaki haracz za skojarzenie klientów... strasznie klniemy z tztem na pośredników no ale tutaj nie dało się tego obejść w żaden sposób

to mieszkanie bez prysznica, ale właciciel jest tak miły, że zrobi nam drążek i da zasłonkę prysznicową więc bedziemy mieć 2w1

mam nadzieję, że odda.. nie miałam jeszcze takiej sytuacji..
to niezłe ceny, u nas bez vatu było wtedy

to słabo widze się wam z nią obecnie układa, wymyśla jakieś przeszkody a sama wam kiedyś opchnęła brudne i zapuszczone mieszkanie ehsss uwielbiam takich ludzi
dobrze, że obecny właściciel widać porządny i ok i poczekał i doposaży co chcecie
Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Fryzjer i kosmetyczka zliczona Od razu lepszy nastrój
poka poka
Cytat:

wózek który mi się podoba został wycofany z aukcji
buuu kurczę szkoda

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Mąż jest nauczycielem i mimo, że ma 1,5 etatu, to jednak popołudnia wolne. od wiosny do jesieni dorabia jeszcze, więc wtedy jest gorzej

No i gdybym nie była na L4, to byśmy się mało co widzieli... chyba głównie w łóżku
tak właśnie cos kojarzyłam i uczy religii czy to nie twój
Cytat:
dziewczyny mialam 3 skurcze co 15 minut trwaly ok 20s czekam czy bedzie 4.. czy to przepowiadajace czy co??
ulala
to już
jeśli tak to trzymam

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ależ mnie dziś rodzice wkurzyli
znowu ten sam temat współczuje

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:28   #2104
AgaMili
BAN stały

Właśnie mama zadzwoniła i skończyło się na moim darciu na nią "po co dzwonisz, żeby mnie denerwować, mało miałam stresów dzisiaj?!" a ona "dobrze zrobisz jak zechcesz" . Dobijcie mnie
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:28   #2105
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Fryzjer i kosmetyczka zliczona Od razu lepszy nastrój
Cudownie Gratulacje!!!
dziękuję
ooj mi by się też jakiś miły zabieg przydał albo masażyk
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
nikotynka - maść ochronna z wit A tak sie nazywa
" Jeśli jesteś w ciąży preparaty witaminowe, środki na trądzik i wszelkie inne środki do pielęnacji skóry zawierające witaminę A, idą w natychmiastową odstawkę. Unikaj też wątróbki i produktów na jej bazie (np. pasztetów). s.73
Zbyt wysokie stężenie wit. A w organizmie matki może być przyczyną wad rozwojowych u dziecka, np. rozszczepu podniebienia czy niedorozwoju lub nieprawidłowego rozwoju mięsnia sercowego". Dalej pisze też żeby unikać prep. multiwitaminowych z wit. A i nie jeść pasztetów i wątróbki bo oprócz wysokiej dawki wit. A mogę zawierać także kadm.s.42

Źródło: " CIężarówką przez 9 miesięcy. Przewodnik po ciązy i okolicach" Kaz Cooke.

ja bym odstawiła dla pewności, sama nie używam nic z wit. A
oczywiście wszelkie pochodne, retinoidy to są dopiero mega groźne, dlatego leki na trądzik są bezwzględnie przeciwskazane w ciązy a taka maść... dla świętego spokoju może zmień ją na inną
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
hej brzuszki podczytuje was i akurat MartuNiunia do mnie napisała wiec od razu pzekazuje:miala na razie usg i ktg jutro reszta badan i konsultacja z kardiologiem, ma 100%córcie i wazy juz1500g takze super, mamy pozdrowienia i zakaz pisania za duzo
ja was pewnie donadrabiam w piatek...jak mi sie uda bo lecicie strasznie z postami
super! pozdrów ją
Cytat:
dziewczyny mialam 3 skurcze co 15 minut trwaly ok 20s czekam czy bedzie 4.. czy to przepowiadajace czy co??
a bolą? ja też takie miałam ale po 2 godzinach przechodziły. No i jeszcze możesz iść pod prysznic i jak się nasilą po ciepłym prysznicu to znak że już czas
Cytat:
Ależ mnie dziś rodzice wkurzyli . Niestety medytacje nie pomagają

Nikotynko ja na Twoim miejscu bym nie płaciła tego miesiąca. Macie kaucje a mieszkanie może sprawdzić kiedy chce. Na bruk was nie wywali przecież.

Uska i jak tam , dalej są??
napij się meliski może jedyny uspokajacz jaki możemy albo słodycze

póki co nie zamierzam jej płacić aż do spotkania w sobotę
Cytat:
hi hi no baaa

ja się zapakowałam w jedną (swoje rzeczy) ale jeszcze parę rzeczy musze dopakować (biustonosze nie wyprane i jeszcze 1 koszulę do porodu ale akurat na nią czekam plus kosmetyczka)i drugą chyba muszę miec dla dzidziola bo nie będę upychać na siłę w swojej jego ubranek i potrzebnej reszty to są dwie średniej wielkości torby więc nie śmiać się no więc dzidziusiową jeszcze musze ale mam czas do końca tyg - tak sobie postanowiłam

to niezłe ceny, u nas bez vatu było wtedy

to słabo widze się wam z nią obecnie układa, wymyśla jakieś przeszkody a sama wam kiedyś opchnęła brudne i zapuszczone mieszkanie ehsss uwielbiam takich ludzi
dobrze, że obecny właściciel widać porządny i ok i poczekał i doposaży co chcecie
już spakowana
muszę przyspieszyć coś się ociągam

Zuziu ceny są zabójcze no ale co zrobić płacz i płać
a ta właścicielka się wydawała ok, nie nachodziła nas jak mieszkaliśmy i w ogóle mieszkaniem się nie interesowała, ale dziwię się jak takie brudne mieszkanie mogla oddać na wynajem to raz a dwa dlaczego teraz robi problemy jak wie, że lada moment będziemy rodzić i że źle znoszę ciążę

a nowy własciciel nam nawet plazmę obiecał dorzucic do mieszkania choc się nie prosiliśmy oby się dobrze mieszkało, choc na to obecne tez nie mam co narzekac za bardzo, tylko ta babka pod koniec jakies jazdy urządza...

aaaa i gratuluję porządków!! ja dziisaj ogarnęłam prawie wszystkie papiery ( a miałam tylko część ), posegregowałam je i popakowałam w koszulki jutro pójdą do opisanych pudełek i zabieram się za segregację ciuchów

a póki co idę z psem, zeby zdazyć na tap madl tz poszedł na imprezę i nie będzie męczyl że oglądam głupoty
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:43   #2106
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Agatku, bejbe, a jest tam cos fajnego w tym katalogu?
no nie wytrzymam z nią sama se zobacz i daj majla
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Własnie miałam pytać, które ty obchodzisz?
jestem wychowana, że w moim domu się nie obchodziło imienin więc na mnie to nie działa wolę urodziny świętować
Cytat:
buuu kurczę szkoda
tak się zastanawiam, czy któraś mamusia mi nie podwinęła sprzed nosa

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:46   #2107
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie mama zadzwoniła i skończyło się na moim darciu na nią "po co dzwonisz, żeby mnie denerwować, mało miałam stresów dzisiaj?!" a ona "dobrze zrobisz jak zechcesz" . Dobijcie mnie
współczuję, dobrze że moja sis ma tylko 13l

Cytat:
już spakowana
muszę przyspieszyć coś się ociągam

Zuziu ceny są zabójcze no ale co zrobić płacz i płać
a ta właścicielka się wydawała ok, nie nachodziła nas jak mieszkaliśmy i w ogóle mieszkaniem się nie interesowała, ale dziwię się jak takie brudne mieszkanie mogla oddać na wynajem to raz a dwa dlaczego teraz robi problemy jak wie, że lada moment będziemy rodzić i że źle znoszę ciążę

a nowy własciciel nam nawet plazmę obiecał dorzucic do mieszkania choc się nie prosiliśmy oby się dobrze mieszkało, choc na to obecne tez nie mam co narzekac za bardzo, tylko ta babka pod koniec jakies jazdy urządza...

aaaa i gratuluję porządków!! ja dziisaj ogarnęłam prawie wszystkie papiery ( a miałam tylko część ), posegregowałam je i popakowałam w koszulki jutro pójdą do opisanych pudełek i zabieram się za segregację ciuchów

a póki co idę z psem, zeby zdazyć na tap madl tz poszedł na imprezę i nie będzie męczyl że oglądam głupoty
dzięki
spakowałam torbę bo ją nabyłam jakbym jej nie miała to bym nie pakowała ale jeszcze długa droga przede mną zebym czuła się spakowana
brawo za papiery

Stary 2011-12-07, 20:48   #2108
Haniula
Zakorzenienie

nikotynka to dobrze wiedzieć dzięki za informacje na szczescie uzywałam jej sporadycznie, na suche skórki na dłoniach, ale teraz juz chowam głęboko do szafy !

A ty chodzisz z waszym smoczurem na spacery? nie szarpie Cie? Bo moj jest nie do ogarnięcia na spacerze tzn stara się chodzić przy nodze bo potrafi ale co chwila sobie pozwala na takie zrywy ze się szarpie i próbuje na ile sobie może pozwolić i ja juz z nim sama nie chodze
No ale moj jest młody to moze jeszcze wyrosnie z tej głupoty
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:50   #2109
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

tak się zastanawiam, czy któraś mamusia mi nie podwinęła sprzed nosa
no co ty, naprawde tak myślisz

ps. np dobra to byłam ja, co tam będe miec dwa wózki

Stary 2011-12-07, 20:56   #2110
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty, naprawde tak myślisz

ps. np dobra to byłam ja, co tam będe miec dwa wózki
no nie wiem biorę wszystko pod uwagę więc wiesz...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Ide se tosty strzelić bo są pieczarki mmmmmm a potem popcorn jak dam radę i trzeba oglądać tap madl!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:03   #2111
AgaMili
BAN stały

Ogladam porodówle na tlc i sie poryczałam
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:08   #2112
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo a u ciebie jak tam wizyta?
Haniula, zapomniałam Wam napisać, że ja tylko do endokrynologa
5 minut i po wizycie, skierowanie na badania, recepta na leki i chodu

Dłużej czekałam u Pani na wyjęcie karty niż w ganinecie siedziałam
Aha, i standardowe pytanie pani pielęgniarki - ciśnienie ok? Nie mierzy, tylko pacjent jej ma powiedzieć, jakie ma ciśnienie i ona to wpisuje w kartę Ja od początku na każdej wizycie mam wpisywane 110/70 A na sam widok tej pani to mi się podnosi

Cytat:

Cytat:

jestem wychowana, że w moim domu się nie obchodziło imienin więc na mnie to nie działa wolę urodziny świętować
A ja ani tego, ani tego jakoś specjalnie nie świętuję, ale jak ktoś złoży życzenia, to przyjmuję, a i owszem

Stary 2011-12-07, 21:16   #2113
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie cos kojarzyłam i uczy religii czy to nie twój
Mój

Wyprasowałam wszystkie ciuszki nawet szybko poszło

I mebelki postawione, wyglądają super, mimo, że jednak lakier wzięliśmy za ciemny w stosunku do naszych mebli sypialnianych
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:27   #2114
magda1804
Rozeznanie

nie bylo mnie przez pare godzin a tu takie sensacje?! chyba Uska pojechała na porodówkę skoro sie nie odzywa

zastanawiam sie ciagle co dzieje sie u Kamciurki... jakoś martwi mnie to milczenie z jej strony...

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Mój

I mebelki postawione, wyglądają super, mimo, że jednak lakier wzięliśmy za ciemny w stosunku do naszych mebli sypialnianych
Bambusiek dawaj zdjecie i pochwal sie

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:32   #2115
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
nie bylo mnie przez pare godzin a tu takie sensacje?! chyba Uska pojechała na porodówkę skoro sie nie odzywa

zastanawiam sie ciagle co dzieje sie u Kamciurki... jakoś martwi mnie to milczenie z jej strony...
Magda, może Uska tap madl ogląda? O której to leci?

Stary 2011-12-07, 21:37   #2116
kamciurka
Zakorzenienie

hej kochane
nadrobiłam Was, ja dopiero o 20 dotarłam do domu, rano pojechałam do TZ, potem z córką po kurtkę i czapkę, potem lekarz i znowu do TZ padam...
z TZ juz dobrze, dzisiaj miał EEG, jutro ma miec rezonans, oczekiwanie na wyniki i jak ok to do domku... nie wiecie ile sie czeka na wynik eeg i rezonansu jak sie lezy w szpitalu ??

na wizycie wszystko git, szyjka, dzidzia zdrowa, ale waży uwaga 2200 g, a ja jutro dopiero zaczynam 31 tydzien ale lekarz uspokaja mnie ze to pod koniec przystopuje i juz nie bedzie takich skoków wagi, zobaczymy...
Cytat:

Kamciurka, o masz Ci los. Bidulko, takie nerwy w ciazy Trzymam kciuki, zeby tz jak najpredzej doszedl do siebie i wrocil do domku, a Ty zebys mogla sie uspokoic.
A co do spotkania, to co sie odwlecze,to nie uciecze. Damy rade jeszcze (Chociaz wczoraj zakrecilam dla Ciebie wlosy i sie nawet umalowalam, bo mialam nadzieje na randkie )
dzieki kochana
Agatku czy widziałas pogrubione ?
Cytat:
Kamciurka co tam u tza? jak sie trzymacie?
juz jest lepiej, czuje się dobrze, nawet coś tam przegryzł dzisiaj
Cytat:
nam na SR mówili o łykaniu witaminek w ciązy, że podobno był jakiś suplement (już wycofany) że wtedy takie klocusie ponad 4kg się rodziły po nim. No i poza tym była gadka o takich wspomagaczach mój tż oczy wielkie i mówi, żebym nie łykała już więcej, skoro jem owoce/warzywa, nabiał czy mięsko, jednym słowem dość zdrowo się odżywiam (pomijając ciasta he he ) no i nie biorę od 8 miesiąca
pewnie Materna, ja ja brałam z córką i tak potem słyszałam o niej, ale moja córa wazyła przy porodzie 3200 g. teraz lekarz nie kazał mi brac witamin bo mowi wlasnie ze niepotrzebnie duze dzieci, nei bralam nic przez cala ciaze a dzidzia jest duuuuza
Cytat:
Kamciurka[/B][SIZE=4], dolaczam sie do pytania Magdy1804, jak tz ????
jak wyżej już ok
Cytat:
Jestem w 38 tyg i dalej nie mam torby.. chyba sie w zrywki z biedronki spakuje;p

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dopiero wstałam

Tz mówi ze sie strasznie przez sen rzucałam a śnil mi się poród i do tej pory mam te skurcze co we śnie . Dziwnie
mi się dzis sniło ze urodziłam szczura

Nikotynka gratuluje mieszkanka...
Pearl kciuki za obrone ...
Wszystkim powodzenia na wizytach i gratki za udane wizyty, ktore się odbyły
padam na pysk

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
zastanawiam sie ciagle co dzieje sie u Kamciurki... jakoś martwi mnie to milczenie z jej strony...[COLOR="Silver"]
kochana nadrabiałam Was od 20, napisałam, że wszystko ok, dziękuję bardzo za troskę

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:42   #2117
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
dzięki
spakowałam torbę bo ją nabyłam jakbym jej nie miała to bym nie pakowała ale jeszcze długa droga przede mną zebym czuła się spakowana
brawo za papiery
oo to musze zrobić przegląd torb bo do walizki się raczej nie będę pakować

a papierów tyle mój mężuś znosi- jak chomik i posegregować to wszystko z ostatnich 2 lat, przejrzec co potrzebne i w ogole to była masakra na szczęście już za mną, jeszcze tylko dokumenty

Cytat:
nikotynka to dobrze wiedzieć dzięki za informacje na szczescie uzywałam jej sporadycznie, na suche skórki na dłoniach, ale teraz juz chowam głęboko do szafy !

A ty chodzisz z waszym smoczurem na spacery? nie szarpie Cie? Bo moj jest nie do ogarnięcia na spacerze tzn stara się chodzić przy nodze bo potrafi ale co chwila sobie pozwala na takie zrywy ze się szarpie i próbuje na ile sobie może pozwolić i ja juz z nim sama nie chodze
No ale moj jest młody to moze jeszcze wyrosnie z tej głupoty
zamień na kremik z gliceryną do rąk jest b. fajny

teraz 2 dni chodziłam ze smoczurem bo chciałam dać tztowi odpocząć, tak to on już przejąl spacery, bo mi nawet cięzko jest się schylić żeby zebrac po nim kupę a mój ciągnie na spacerach teraz do suczek jakoś jeszcze daję radę
Cytat:
Mój

i tak mebelki śliczne
Cytat:

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Bambusiek dawaj zdjecie i pochwal sie
właśnie gdzie uska??? ciekawe czy na porodówce.. trzymamy kciuki

a ja mam koktajl truskawkowy rozmroziłam truskawki i zrobiłam na tap madl
Stary 2011-12-07, 21:51   #2118
uska000
Zadomowienie

zyje.. nie rodze wzielam prysznic i preszlo

lezalamn teraz weszlam tylko napisac

dzieki za troske do jutra

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:58   #2119
snesha
Rozeznanie

A ja mam straszne przeczycie że na dniach przybędzie nam jakaś forumowa dzidzia
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 22:01   #2120
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
A ja mam straszne przeczycie że na dniach przybędzie nam jakaś forumowa dzidzia
taak? a kogo obstawiasz?

uska fajnie ze napisałas pakuj torbę
Stary 2011-12-07, 22:01   #2121
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kamciurko wynik rezonansu powinien byc jak tylko go ktos opisze- pewnie z godzinke po badaniu... a eeg raczej tez od razu...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 22:11   #2122
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej kochane
nadrobiłam Was, ja dopiero o 20 dotarłam do domu, rano pojechałam do TZ, potem z córką po kurtkę i czapkę, potem lekarz i znowu do TZ padam...
z TZ juz dobrze, dzisiaj miał EEG, jutro ma miec rezonans, oczekiwanie na wyniki i jak ok to do domku... nie wiecie ile sie czeka na wynik eeg i rezonansu jak sie lezy w szpitalu ??

na wizycie wszystko git, szyjka, dzidzia zdrowa, ale waży uwaga 2200 g, a ja jutro dopiero zaczynam 31 tydzien ale lekarz uspokaja mnie ze to pod koniec przystopuje i juz nie bedzie takich skoków wagi, zobaczymy...

jak to dobrze ze z tztem lepiej oby wyniki były ok i go wypuścili jutro do domu

ale duża dzidzia moja w 30 tyg ważyła 1650

co tak wszystkie zamilkłyście? wszystkie w tv zapatrzone
Stary 2011-12-07, 22:12   #2123
snesha
Rozeznanie

Cytat:
taak? a kogo obstawiasz?

uska fajnie ze napisałas pakuj torbę
To tylko takie silne przeczucie, ale jak się bardziej zastanawiam, to MMONIKA9 baaardzo dawno się nie odzywała jeżeli czegoś nie przegapiłam.

Ale teraz podglądam jej profil i widzę: "Ostatnia aktywność: Dzisiaj 21:40" ale ostatni jej post jest sprzed 2 dni. Ciekawe jak się biedaczka czuje.

Edytowane przez snesha
Czas edycji: 2011-12-07 o 22:15
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 22:14   #2124
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
To tylko takie silne przeczucie, ale jak się bardziej zastanawiam, to MMONIKA9 baaardzo dawno się nie odzywała jeżeli czegoś nie przegapiłam.
Monika była dzisiaj na forum, widzialam ja w ciagu godziny

Kamciurka dobrze, ze juz lepiej prosze wiecej nie stresowac, bo

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 22:16   #2125
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:

Ale teraz podglądam jej profil i widzę: "Ostatnia aktywność: Dzisiaj 21:40" ale ostatni jej post jest sprzed 2 dni. Ciekawe jak się biedaczka czuje.
tez prawda

Monia napisz jak tam u Ciebie!! nie podczytuj tylko !
Stary 2011-12-07, 22:27   #2126
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Kamciurko wynik rezonansu powinien byc jak tylko go ktos opisze- pewnie z godzinke po badaniu... a eeg raczej tez od razu...
dziekuje za info... myslalam, ze to dłuzej trwa...
Cytat:

jak to dobrze ze z tztem lepiej oby wyniki były ok i go wypuścili jutro do domu

ale duża dzidzia moja w 30 tyg ważyła 1650

co tak wszystkie zamilkłyście? wszystkie w tv zapatrzone
dzieki no spory, spory

Cytat:
Monika była dzisiaj na forum, widzialam ja w ciagu godziny

Kamciurka dobrze, ze juz lepiej prosze wiecej nie stresowac, bo
przepraszam

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 22:31   #2127
uska000
Zadomowienie

powiem Wam, ze te skurcze byly straszne wpadlam w panike tzt poza zasiegiem.. naszczescie po 3 przeszlo ale bylo regularnie i juz naprawde myslalam gdzie ta duza torba z lidla..

jutro mi tzt przywiezie od siorki torbe bedzie z glowy

michalina odpadla

Stary 2011-12-07, 22:34   #2128
dph
Rozeznanie

pół dnia Was nadrabiam, ale wyłączyli mi kablówkę i nie mam tvn więc nadrobiłam ale nie chce mi się cytować.
Uska Ty nas tak nie stresuj bo prędzej od Ciebie urodzimy
Kamciurka dobrze że z tz już jest ok
więcej nie pamiętam
spadam bo moje dziecię coś jest nie halo bo dziś ją głowa bolała i wymiotowała i czeka mnie jutro wizyta u lekarza oby nic poważnego najgorsze co może być to jak dziecko choruje ;( i tego zawsze się strasznie boję jak moja Dominika jest przeziębiona to już mi jest jej strasznie żal a co mają powiedzieć rodzice którzy mają ciężko chore dzieci na co dzień

aha w tap modl obstawiam Anię pomimo ze jej najbardziej nie lubię chyba ona najbardziej nadaje sie na profesjonalistkę
a wogóle to już było ogłoszenie wyników? jak ludzie mogli kiedyś żyć bez tv i netu
Stary 2011-12-07, 22:42   #2129
uska000
Zadomowienie

Przepraszam ze Was wystraszylam ale sama mialam stracha..

z tego wszystkiego jak mi przeszlo zezarlam na kolacje 2 kromale z czosnkiem dr Agatka

boze zeby juz do 20 takich akcji nie bylo.. Wam wspolczuje ale nie porodu tylko tego czy to juz czy to nie

Stary 2011-12-07, 22:45   #2130
n1kotynka
Zadomowienie

uska my z tztem już ze 3 razy skurcze liczyliśmy mina małżonka - bezcenna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości