Powiększanie piersi cz.7 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 20:41   #2821
violinka69
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Kajuja powodzenia!!
Od Twojego zabiegu zostanie mi tydzień...
Wracaj szybko i chwal się nam!
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:22   #2822
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka skrobaczki

KAJUJA POWODZENIA SŁONKO!! BĘDZIE CUDOWNIE

padam na twarz ale jak przeczytałam że jest dziewczynka od mojej pani dr to muszę napisać....TONIA ja też u Olender mam robićale ja po 2 karmieniach i mniej niż 390cc anatomów nie chce mi dać..a ty napisz coś więcej o wyjściówce albo najlepiej wklej w albumiki będziesz przede mnąja ..mam nadzieję że...20 luty w końcu

GWEN było ostro z foxią..jakim prawem osądza..nie znając sprawy...brawa dla CIĘ

ŻABO ty masz adhdjesteś nie do pokonaniaa mniej jak plery nie bolą to też ćwiczę...jadę z tym koksem ostro bo bez tego źle mi strasznie

JOASI najlepiej co lubię to..efekty naszego wysiłku..ja mam lepszy brzuch teraz niż jak miałam lat 18...zdecydowaniebo wtedy tak nie ćwiczyłam...

buziam i może jutro na dłużej wpadnę papaty
Stary 2011-12-06, 22:32   #2823
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=krokus26;30903807]
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Krokusiku dzięki, odnalazłam te ABS jak oni robią to wygląda lekko, łatwo i przyjemnie ale moje mięśnie brzucha praktycznie nie istnieją, będę się musiała nieźle napocić żeby je rozruszać tylko czuje ze dla mnie to jeszcze za szybko, wciąż coś pobolewa, ciągnie i rozpiera więc zaczekam żeby kłopotu nie było, nie chce zrujnować pracy doktorka ale mam nadzieję do wakacji wypracować ładny brzuszek do ładnych cycków
powiedzcie mi ile trzeba czekać na pierwsze efekty przy codziennym treningu?

Joasiu przy codziennym treningu to po 2 tyg zmniejsza się obwód i widać ładny, jędrniejszy brzusio. Ale bardzo polecam callanetics- gdyż ćwiczenia przeplecione są z rozciąganiem mięśni. Przez to otrzymujemy jeszcze efekt wysmuklenia.
[COLOR="Silver"]Mayu- rozmawiałam dziś z panią dr, i masz rację. Bardzo ograniczyła zestaw ćwiczeń. Mogę ćwiczyć z callaneticsu ćwiczenia na dolne partie, brzuszki- ale bez podnoszenia klatki, zakaz rowerków i orbitreków, żeby nie naruszyć torebek i tkanek. Żabka na sucho też odpada- tylko w basenie. No cóż ale zawsze to już coś. Zalecenia- cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. PS.- tak czasami myślę Mayu- że po co mam dzwonić do dr- jak jest tak jak piszesz. Dziękuję.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Dziewczynki jak się już mierzycie to ja teraz mam 72 i 95 w. Mam nadzieję, że już w biuście to tych cm nie przybędzie.
Nie ma za co Przyjdzie czas i na ćwiczenia więc nie martw się, że nie można na razie.
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Moim panienkom 4 miechy stuknely 3 dni temu Porobilam pare zdjec, wiec jak ktos chetny, to zapraszam do albumu
Byłam już oczywiście i widziałam Twoje skarby. Grzeczne są bardzo

Cytat:
Mya a Ty co spać nie możesz dziewczyno

to klękajcie narody jak cycolinki w miasto ruszają miłych plotuś Wam życzę
nie mogę zasnąć jak nie zajrzę na wizażyk

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
jutro moj wielki dzien, dzisiaj byłam na spotkaniu z przemiłym panem anestezjologiem obiecał, że mnie obudzi
nastawianie mam pozytywne! nie mam za bardzo czasu na zamarwienia sie, bo duzo pracy i wpadłam tutaj tylko na chwilkę!

krokusiku, dziekuje za pamiec
trzymajcie sie kochane!!!
odezwę sie moze jeszcze dzisiaj wieczorem
Jak obiecał- to obudzi Trzymam kciuki i czekam na wieści że już po Wracaj szybciutko ze swoimi ślicznotkami

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 23:43   #2824
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witam w ten deszczowo śnieżny dzień
Byłam dzisiaj u doktorka prawa pierś goi się ładnie,a lewa niestety gorzej mam martwicę i jest jeszcze troche ropki,ale lekarz dał mi teraz preparat do psikania ranek moich wiec mam nadzieję,że szybko się zagoją moje kosiane cycuszki
MYA kochana dziękuję jeszcze raz,że byłaś ze mną dużo mi pomogłoa noi pyszna kawka na Nowym Świecie z bitą śmietaną i ten serniczek pycha
i ja dziękuje za miłe spotkanko- pogadałyśmy sobie troszkę przy pysznej kawusi i ciachu A Twoje piersiątka będą śliczne- bardzo równiutko dochodzą No a szew- no cóż , nie ma co już teraz gdybać i płakać- zresztą Ty jesteś dzielna dziewczyna i sama świetnie o tym wiesz Najważniejsze że lewusek przastał się paprać i pod martwą tkanką którą Pan dr. dziś wyciął była różowa/ zdrowa rana Bo sytuacja była na prawdę poważna- i dziś chyba nie tylko my dwie odetchnęłyśmy z ulgą ale i obaj lekarze. Jak już się rana wygoi będziesz myśleć co dalej z tym zrobić-a możliwości i różnych zabiegów jest troszkę do wyboru.

Niteczko- dziękuje bardzo za medal przypne sobie do piersi Na zakupki się wybierasz- to życzę owocnych łowów. Jak coś zakupisz to i my oczki nacieszymy- bo focie obowiązkowo muszą być

O właśnie Grazia- przypomniało mi się , że sukienkę jakąś zakupiłaś coś mi się dziś o uszy obiło. Focie poproszę - pochwal się nam

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Kajuja powodzenia!!
Od Twojego zabiegu zostanie mi tydzień...
Wracaj szybko i chwal się nam!
Tydzień to już prawie jedną nogą jesteś cycolinką Mikołaj u nas w grudniu rozdaje śliczne żeleczki takie pod choinkę są zawsze z wielką kokardą

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-12-06, 23:45   #2825
zabulek1
Wtajemniczenie

witaj Mya
Fajnie macie cycolinki, ze mozecie pic kawusie i plotkowac nie tylko w wirtualnym swiecie mnie tak daleko wywialo, ze pisanie mi pozostalo
Stary 2011-12-07, 01:01   #2826
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
witaj Mya
Fajnie macie cycolinki, ze mozecie pic kawusie i plotkowac nie tylko w wirtualnym swiecie mnie tak daleko wywialo, ze pisanie mi pozostalo
Kochana- fajnie strasznie tak poplotkować Ale to nocy by za mało było żeby o wszytskim pogadać Już się umówiłyśmy na poprawkę - taką całonocną I już plany na tygodniową są mykniemy do Trójmiasta zamiesznaia narobić na plaży
A popisać też miło Zabulku dobrze, że choć tak jest okazja czasem drinka wypić A jak zawitasz kiedyś w ojczytym kraju to się spotkamy transparent się zrobi i powitamy Cię na lotnisku

Stary 2011-12-07, 08:13   #2827
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

normalnie jak wpadne w wirr to czas brak na odpisanie bo sobie doczytuje co tam maglujecie eh

Gawendolinka nie ma co sie przejmować tą babą niedoinformowaną żyjącą w swoim wyimaginowanym świecie

ja mam problem..mam cyki ale brak bluzek z dekoldami haha masakra jakaś, na stanik tez mi sie trudniej zdecydować jak kiedyś:P

i co założyc na sylwka w góry? hehe

i oczywiscie trzymam kciuczki za nowe cycolinki!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 09:43   #2828
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

ja mam problem..mam cyki ale brak bluzek z dekoldami haha masakra jakaś, na stanik tez mi sie trudniej zdecydować jak kiedyś:P
I ja tak samo, laże po sklepach i nie ma nic z dekoltami, wierzcie mi ale NIE MA!!!
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:49   #2829
korinka
BAN stały

Kajuja! powodzenia! trzymam kciuki mocno! dzisiaj jest Twój wielki dzień

Mirabella zależy jak będziesz spędzać tego sylwestra w górach na pewno coś znajdziesz seksownego. Ostatnio widziałam w Mohito krótką sukienkę taką błyszczącą z dekoltem
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 11:10   #2830
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia zacieszam się że jesteś już na prostej, cucuś się ładnie wygoi i będą panienki jak ta lala pisałaś może do Polaka co on na to??

Mya jak bedziecie z Grazią Trójmiasto podbijać to mam nadzieję, że o reszcie też nie zapomnicie ja się piszę na takie letnie spotkanko

Kajuja już pewnie w trakcie albo nawet po, Wasza doktor jakoś z rańca operuje, ciekawe co tam u niej

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Zabulek tak mnie tym peelingiem Ziaji zachęciłas, że przeleciałam wszystkie fora i wziełam sobie taki, wizażanki rewelacyjnie oceniają
http://allegro.pl/peeling-bardzo-moc...979166615.html
i kwasik na zmiane
http://allegro.pl/ziaja-pro-eksfolia...968781376.html
a do tego glinke i maske uspokajającą taniutkie te kosmetyki a super opinie mają, nigdy ich nie używałam to wypróbuje i dam znać
Stary 2011-12-07, 11:23   #2831
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - DZIŚ
POWODZENIA!DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIENTRZYMAMY KCIUKI!

violinka69 13.12 - 7
Nadinka2 19.12- 13
malinkac 19.12- 13
Klaudeczka2010 20.02.2012r-82
sherry.b 26.04.2012r-140
Olivkaa200 12.07.2012r-218
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 11:25   #2832
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
joasi,
Twoje rzeczywiście wyszły spore... ale to właśnie zasługa wyjścióweczki
a staniczki to ja Tobie polecam 65 F/G ... piersi będą ładniej sie układały przy takim obwodzie

a duże piersi lubię .... owszem
tylko dla mnie najładniejsze sa piersiaczki naszej Gwen
horo w tych sklepach co byłam to nie uświadczysz takich rozmiarków 65F wychodzi mi z tego brafitera netowego ale czy ja się wcisnę to nie wiem bo to 70 jest dość ciasne i mi dziwnie jak wczesniej 75 nosiłam na razie to smakiem się obejść muszę, piękne staniczki to dopiero na wiosne, teraz sporciuchy tylko
a cycuchy to faktycznie nadspodziewanie duże mi wyszły, takie staniczki jak ja to chyba Zabcia kupuje a ma tyle większy implancik
i bądź tu mądry
Stary 2011-12-07, 12:00   #2833
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Tydzień to już prawie jedną nogą jesteś cycolinką Mikołaj u nas w grudniu rozdaje śliczne żeleczki takie pod choinkę są zawsze z wielką kokardą

Mya słodka jesteś fajnie czytać taka miłe posty od razu jakoś mi raźniej ogólnie bardzo źle śpię od poniedziałku a nie zdarzało mi się to naprawdę od kilku lat... chciałabym byc już po. W weekend robię imprezę u siebie, żeby się wyluzować (przy piwie bezalkoholowym), mam nadzieję, że ludzie nie będą strasznie naciskać czemu nie piję.... Większość nie wie, że to impreza pożegnalna a potem będę już nowa ja :P
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 12:23   #2834
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Grazia zacieszam się że jesteś już na prostej, cucuś się ładnie wygoi i będą panienki jak ta lala pisałaś może do Polaka co on na to??

Mya jak bedziecie z Grazią Trójmiasto podbijać to mam nadzieję, że o reszcie też nie zapomnicie ja się piszę na takie letnie spotkanko

Kajuja już pewnie w trakcie albo nawet po, Wasza doktor jakoś z rańca operuje, ciekawe co tam u niej

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Zabulek tak mnie tym peelingiem Ziaji zachęciłas, że przeleciałam wszystkie fora i wziełam sobie taki, wizażanki rewelacyjnie oceniają
http://allegro.pl/peeling-bardzo-moc...979166615.html
i kwasik na zmiane
http://allegro.pl/ziaja-pro-eksfolia...968781376.html
a do tego glinke i maske uspokajającą taniutkie te kosmetyki a super opinie mają, nigdy ich nie używałam to wypróbuje i dam znać
No jak byśmy mogły zapomnimy o reszcice będzie super się spotkaćw większym gronie
Kujaja już z pewnością po- dosypia sobie teraz troszkę trudnych chwil przed nią
Zaraz sobie zobacze te kosmetyki

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Mya słodka jesteś fajnie czytać taka miłe posty od razu jakoś mi raźniej ogólnie bardzo źle śpię od poniedziałku a nie zdarzało mi się to naprawdę od kilku lat... chciałabym byc już po. W weekend robię imprezę u siebie, żeby się wyluzować (przy piwie bezalkoholowym), mam nadzieję, że ludzie nie będą strasznie naciskać czemu nie piję.... Większość nie wie, że to impreza pożegnalna a potem będę już nowa ja :P
Świetny pomysł z tą imprezką odstresujesz się może troszkę Oby ten tydzień minął Ci szybko i stres był jak najmniejszy

Stary 2011-12-07, 12:41   #2835
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
kajuja1 07.12 - DZIŚ
POWODZENIA!DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIENTRZYMAMY KCIUKI!

violinka69 13.12 - 7
Nadinka2 19.12- 13
malinkac 19.12- 13
Klaudeczka2010 20.02.2012r-82
sherry.b 26.04.2012r-140
Olivkaa200 12.07.2012r-218
Violinka jest naszym numerem jeden i potem bliźniaczki będą tuż przed świetami I na ten roczek koniec wrażeń. Będziemy świeżynki hodować i się cieszyć że pięknieją a na naszej liście , na pierwszym miejscu będzie nie kto inny jak Klaudeczka

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
I ja tak samo, laże po sklepach i nie ma nic z dekoltami, wierzcie mi ale NIE MA!!!
a ja golfików szukam - i też nie ma są tylko takie babcine -a mi się takie sexi marzą

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Kajuja! powodzenia! trzymam kciuki mocno! dzisiaj jest Twój wielki dzień

Mirabella zależy jak będziesz spędzać tego sylwestra w górach na pewno coś znajdziesz seksownego. Ostatnio widziałam w Mohito krótką sukienkę taką błyszczącą z dekoltem
Sylwek w górach ale fajnie będzie. A imprezka będzie na stoku czy na sali ? Zresztą i tak bez różnicy bo sexsowne to już masz piersiątka - teraz co nie kupisz i tak będziesz błyszczeć

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Dobra trzeba się kopnąć i wziąść do roboty

Stary 2011-12-07, 15:17   #2836
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

violinka69 super pomysł z imprezą nie dość, że się odstresujesz to później pokażesz się już w "nowej wersji". A powiem wam, że plany mi całkiem na sylwestra wypadły, już wcześniej było coś ustalone a tu kicha, mam nadzieję, że szybko się to zmieni - nie chciałabym sylwestra przed telewizorem. Mam ochotę trochę potańczyć
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 15:57   #2837
dagaa81
Raczkowanie

Hejka Kochane!!! A ja dziś chodziłąm za prezentem dla TŻ-40-ste urodziny 20-go obchodzi moje Kochanie i chcę coś porządnego-będzie zegarek Z grawerkążeby nie sprzedał jak mu się znudzę jaalbo zegarek i weszłam do sklepu z bielizną-a jak-Corin- myslę sobie-wykorzystam fakt, że sa tam profesjonalne braffiterki, niech mi w końcu rozwieja wątpliwości co do mojego rozmiaru Babka bardzo miła, tłumaczy, że mierzy się obwód jak juz ma się założony stanik, bo bez to one trochę zawsze zwisają i wynik może być niedokładny...ja sobie myślę-jakie zwisy??? U mnie???No więc mam czas, wskakuję do kabinki Pani mnie mierzy i zonk "ale ma Pani ładny duży biust" a ja -że sztuczny Koniec końców wyszło że mam nie 80 D tylko 70F i gorsecik bardzo ładny mi Pani proponowałą-z kryształkami Swarovskiego za ....1077 a staniki po 425 zł, z przeceny to po 180Ale przynajmniej wiem na czym stoję, a i Pani sobie pomacała
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 17:03   #2838
grazia78
Raczkowanie

Witajta kochane
MYA wrzucę tą moją sukieneczkę jak tylko mój TŻ wróci bo nie ma kto mi zdjątka zrobic oczywiście podbijamy Wawę oraz Trójmiasto kochana będzie gruuuubbbboooooMY A mówiłam mojemu mężusiowi ile doktorek mu zostawi do podotykania mojego cycuszka hahahaha powiedziałam mu,że doktorek ma na wyłączność a mój mężuś oczy jak pięć złotych
JOOASI kochana ponoć mi wywalą cycki jak z orbity Mya jak zobaczyła to sama powiedziała,że mięsień trzyma i jak polecą w przód to ho,ho
ZABKA dawaj do Polski i pobalujemy

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Hejka Kochane!!! A ja dziś chodziłąm za prezentem dla TŻ-40-ste urodziny 20-go obchodzi moje Kochanie i chcę coś porządnego-będzie zegarek Z grawerkążeby nie sprzedał jak mu się znudzę jaalbo zegarek i weszłam do sklepu z bielizną-a jak-Corin- myslę sobie-wykorzystam fakt, że sa tam profesjonalne braffiterki, niech mi w końcu rozwieja wątpliwości co do mojego rozmiaru Babka bardzo miła, tłumaczy, że mierzy się obwód jak juz ma się założony stanik, bo bez to one trochę zawsze zwisają i wynik może być niedokładny...ja sobie myślę-jakie zwisy??? U mnie???No więc mam czas, wskakuję do kabinki Pani mnie mierzy i zonk "ale ma Pani ładny duży biust" a ja -że sztuczny Koniec końców wyszło że mam nie 80 D tylko 70F i gorsecik bardzo ładny mi Pani proponowałą-z kryształkami Swarovskiego za ....1077 a staniki po 425 zł, z przeceny to po 180Ale przynajmniej wiem na czym stoję, a i Pani sobie pomacała
DAGUŚ kurczę napewno piękne te staniczki ale mam pomysł niech MIKOŁAJ ci przyniesie i po kłopocie a pani widzę,że nawet sobie pomacała hahahaha kurcze ja doczekać się nie mogę kiedy pójdę po swój pierwszy staniczek
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 17:58   #2839
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
horo w tych sklepach co byłam to nie uświadczysz takich rozmiarków 65F wychodzi mi z tego brafitera netowego ale czy ja się wcisnę to nie wiem bo to 70 jest dość ciasne i mi dziwnie jak wczesniej 75 nosiłam na razie to smakiem się obejść muszę, piękne staniczki to dopiero na wiosne, teraz sporciuchy tylko
a cycuchy to faktycznie nadspodziewanie duże mi wyszły, takie staniczki jak ja to chyba Zabcia kupuje a ma tyle większy implancik
i bądź tu mądry
No tak , tyle, ze wyjsciowki bardzo rozne byly Nie narzekaj na sporciuchy, bo jeszcze w nich sie zakochasz i tylko w nich bedziesz biegac- tez jak ja Tyle pieknych fiszbinek mam w szufladzie, a w pancerniku i sportowych chodze. Uwielbiam je Mi tez z brafitera wychodzi 65F, ale mi ciasno i niewygodnie Kiedys nosilam 75 pod, a teraz kupuje na 70E wszystko i lezy jak ulal Tyle, ze doslownie lezy hehehe, a najczesciej w szufladzie

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Ja co rok zegarek kupuje, bo innych pomyslow nie miewam Pomyslowa jestem tylko jak to ja mam sobie jakis prezent wybrac
Gdzie Ty sie w 80 pod biustem pchalas kobieto Ja Cie nie widzialam i nie macalam, a wiem, ze 80 to o 10 za duzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 18:02   #2840
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witajta kochane
MYA wrzucę tą moją sukieneczkę jak tylko mój TŻ wróci bo nie ma kto mi zdjątka zrobic oczywiście podbijamy Wawę oraz Trójmiasto kochana będzie gruuuubbbboooooMY A mówiłam mojemu mężusiowi ile doktorek mu zostawi do podotykania mojego cycuszka hahahaha powiedziałam mu,że doktorek ma na wyłączność a mój mężuś oczy jak pięć złotych
JOOASI kochana ponoć mi wywalą cycki jak z orbity Mya jak zobaczyła to sama powiedziała,że mięsień trzyma i jak polecą w przód to ho,ho
ZABKA dawaj do Polski i pobalujemy[COLOR="Silver"]
Pobalowalabym z wami bardzo chetnie, ale do Polski sie nie wybieram narazie Mieszkalam tam 28 lat i teraz wole polatac po innych krajach Mam nadzieje, ze mi Hiszpania wypali w maju i pobaluje na plazy ze sloneczkiem i zimnymi drinkami z parasolka uhhhhhhhhh

A cycuszki Ci pojda do przodu, napewno. Mi poszly, teraz po 4 mc dopiero sa przednie hehehe
Stary 2011-12-07, 19:11   #2841
jooasi
Wtajemniczenie

kurna Zabka to my rzeczywiście takie same te cycki mamy jaaaaaaaaacie a Twoje są taaaakie duuuuże to moje też nie to niemożliwe pisz mi tu zaraz wymiarki, ja mam 71pod i 90w cycu

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Dagaa ja też wiedziałam że takiego rozmiarku z tym cyccem i figurką nie nosisz mówiłam, że Intimissimi na nikogo nie pasuje bo miski małe a obwody duże, straszna to jest szkoda bo wzorki ładniusi mają jak nie jesteś przyzwyczajona to te 70 może Cie uciskać, można też spróbować 75E czyli jak brałaś 80D to miska dobra tylko baaardzo szeroki
Stary 2011-12-07, 19:53   #2842
zabulek1
Wtajemniczenie

Jooasi kochana moje nie sa duze, za to Twoje sa spore W calosci to u nas inaczej wyglada, bo ja mam duza dupe, wiec cycki male sie wydaja Tyle, ze dzieki tym cyckom ta dupa mi za bardzo nie przeszkadza
Ja mam 72 i 92

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Natchnelo mnie wlasnie i sie pomierzylam:j upi::ju pi::jup i:
O qrde chyba zrobie sobie drnka:j upi: Tej zimy jestem i tak szczesliwa, a teraz jeszcze bardziej:jupi :
Przybylo mi w cyckach i ubylo w dupce
Tamte pomiary byly jak panienki mialy 2 mc (72 i 92)
Teraz jest 72 i 94 A w tylku ubylo 2 cm
Juz bardziej szczesliwa byc nie moge, chyba exploduje zaraz z nadmiaru szczescia:jup i:
Dzieki Jooasi, ze zapytalas o wymiary, bo pewnie bym po miare nie siegnela:jupi :

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Widzialyscie to ???
http://www.youtube.com/watch?v=4zab-...has_verified=1
Stary 2011-12-07, 20:08   #2843
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

jak bedziemy spedzac tego sylwka to sie jutro dowiem , TŻ zadzwoni do znajomych... co i jak bedziemy organizowac..to jest tak że mamy posiedziec tam z tydzien, cos o nartach mi sie obilo hehe
ognisko

ja zmarzluch jestem i boje sie w kiecke odstrzelic haha

I tak to jest, glupie dekoldy..te bluzki teraz czy kiecki pod sama szyje pffff he

Joasiii, zabulek..ja to mam 75pod ..jezusicku jakie ja mam te zebra szerokie i wystaja jak cholera haha

z reszta teraz wszystko wystaje, i cycki do pary haha

marzy mi sie 62kg..miekkie ciałko , nie to ze pulchne ale miekkie ..takie fajne ..u dupa wieksza haha, marzenia..pomysle o tym w nowy rok

albo nie

postanowienie noworoczne..dac sobie luzu z tym..i ze staniorami też

ide cycorki poogladac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 20:10   #2844
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
czy 300 cc da maluszki zależy nie tylko od implantów, ale także od Twojej budowy i wyjściówki.
A większe piersi nie zawsze wychodzą sztucznie i jeśli marzysz o konkretnym rozmiarku, to warto porozmawiać z Panią Dr o większych implantach
z tą wyjściówką to jest tragedia

no właśnie to jest najgorsze, że ja nie chcę za dużych, ale za małych też nie, bo nie po to robię biust, żeby dalej źle się czuć i mieć dalej za mały biust
niestety mam taką budowę, że mam szerokie biodra a wąskie ramiona i brak biustu (typowa gruszka) i jak czytam Wasze wpisy to boję się, że te 300 "zgubią" się przy mojej pupie, ale na 600 raczej bym się nie odważyła, także podziwiam ale Pani Dr coś wspominała, że większe będą wizualnie nieładne.. w poniedziałek idę na badania i konsultację z anestezjologiem. może gdzieś uda mi się spotkać z Panią Dr..
i trochę zaczynam się obawiać, że operację będę musiała przełożyć bo chyba jakieś choróbsko mnie łapie a nie wiem czy mogę iść do lekarza po jakieś antybiotyki..
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:16   #2845
zabulek1
Wtajemniczenie

Dlaczego 62 kg akurat??? Ile masz wzrostu Mirabellko???
Jakis odmieniec z Ciebie, bo tu wszystkie narzekaja na nadwage, a Tobie marzy sie przytyc
Moze zrzutke kilogramow z dziewczynami zrobimy i w prezencie na swieta Ci oddamy co???

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
z tą wyjściówką to jest tragedia

no właśnie to jest najgorsze, że ja nie chcę za dużych, ale za małych też nie, bo nie po to robię biust, żeby dalej źle się czuć i mieć dalej za mały biust
niestety mam taką budowę, że mam szerokie biodra a wąskie ramiona i brak biustu (typowa gruszka) i jak czytam Wasze wpisy to boję się, że te 300 "zgubią" się przy mojej pupie, ale na 600 raczej bym się nie odważyła, także podziwiam ale Pani Dr coś wspominała, że większe będą wizualnie nieładne.. w poniedziałek idę na badania i konsultację z anestezjologiem. może gdzieś uda mi się spotkać z Panią Dr..
i trochę zaczynam się obawiać, że operację będę musiała przełożyć bo chyba jakieś choróbsko mnie łapie a nie wiem czy mogę iść do lekarza po jakieś antybiotyki..
Hej
Pochwal sie wymiarami, bo okreslenie szerokie biodra nic nie mowi
Masz jeszcze prawie mc do operacji, wiec mozesz isc do lekarza, ale zeby miec pewnosc zapytaj pania doktor Ja pilam codziennie syrop z cebuli i czosnku, az do samej operacji i bralam rutinoscorbin. Tak sie nafaszerowalam , ze do dzisiaj tryskam zdrowiem
Stary 2011-12-07, 20:17   #2846
Olivkaa200
Zakorzenienie

Zabulku tak to jest ze szczuple osoby chca przytyc a inne schudnac ja to nie moge sie doczekac az osiagne moja wymarzona wage ale zima mi nie sprzyja jakos na odhcudzanie

Mi wychodzi na to ze za miesiac na przymiarki jade jak szybko zlecialo musze ostatecznie zdaecydowac czy okragle czy anatomki czemu to jest takie trudne Ide ogladac wasze piersiatka i podjac jakas decyzje wkoncu
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:20   #2847
jooasi
Wtajemniczenie

Laska, Zaba mówiłam ze masz duże nosisz 65 FF lub G a nie moje malunie E

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

taaaaa tylko czosnku przed nie wolno bo krew rozrzedza
Stary 2011-12-07, 20:21   #2848
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Jooasi kochana moje nie sa duze, za to Twoje sa spore W calosci to u nas inaczej wyglada, bo ja mam duza dupe, wiec cycki male sie wydaja Tyle, ze dzieki tym cyckom ta dupa mi za bardzo nie przeszkadza
Ja mam 72 i 92

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Natchnelo mnie wlasnie i sie pomierzylam:j upi::ju pi::jup i:
O qrde chyba zrobie sobie drnka:j upi: Tej zimy jestem i tak szczesliwa, a teraz jeszcze bardziej:jupi :
Przybylo mi w cyckach i ubylo w dupce
Tamte pomiary byly jak panienki mialy 2 mc (72 i 92)
Teraz jest 72 i 94 A w tylku ubylo 2 cm
Juz bardziej szczesliwa byc nie moge, chyba exploduje zaraz z nadmiaru szczescia:jup i:
Dzieki Jooasi, ze zapytalas o wymiary, bo pewnie bym po miare nie siegnela:jupi :
Czyli z tyłka Ci się w cycki przemieściło ? ale jesteś zdolniacha
A wymiarki masz teraz hohoho 72/94 w biuście to już duże cycorki

Stary 2011-12-07, 20:25   #2849
zabulek1
Wtajemniczenie

Nosze 70 E UK , czyli polskie 70F A w sumie to nosze sportowy shock absorber 70 B i w nim jestem najszczesliwsza:jup i:

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Czyli z tyłka Ci się w cycki przemieściło ? ale jesteś zdolniacha
A wymiarki masz teraz hohoho 72/94 w biuście to już duże cycorki
Mya

Tak to zrobilam http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JOKej-pLoLc
Stary 2011-12-07, 20:27   #2850
jooasi
Wtajemniczenie

no to sie zgadza, masz rozmiarek więcej a Wy mnie na większe implanty namawiałyście, raaaany dobrze, że uparciuch ze mnie bo jakbym wzięła takie 400 to by same cycki było widać
a czemu tego shocka takiego maluniego kupujesz, tez chciałam bo fajnie wyglądają i spory wybór na allegro??

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości