Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 20:25   #3541
jlys
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

tż ma jeden weekend pracujący w miesiącu, ja tez pewnie soboty bym pracowala ale do 14- ale czy kazda czy nie wiem- to sie jutro zapytam jak sie dowiem czy bede tam pracowac, bo dzis tak glupio mi bylo o wszystko wypytywać
zresztą..coś za coś .. chce miec prace to musza byc jakies wyrzeczenia

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-07 o 20:26
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:26   #3542
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

trzymam kciuki, żeby było dobrze
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:30   #3543
aQ01
Zadomowienie

Hej!

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
T. poszedl zaklepywac sylwka
Mi tż zaproponował dziś 4 opcje na sylwestra
- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego
- kilkudniowy wylot do Portugalii

jlys super z tą pracą!
adela Twój wybór zdecydowanie lepszy
Mutny szkoda że nie udało się z tym stypendium

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:32   #3544
jlys
Zakorzenienie

Portugalia ???
cos czuje , ze moglby byc pierscien
Stary 2011-12-07, 20:37   #3545
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Portugalia ???
cos czuje , ze moglby byc pierscien
Tak Nie powiem, zaskoczył mnie tym pomysłem dzisiaj Fajnie by było

Stary 2011-12-07, 20:38   #3546
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Portugalia!!!
Stary 2011-12-07, 20:46   #3547
aQ01
Zadomowienie

Ahh Portugalia jest najlepszą opcją Powiedziałam TŻ że musimy to przemyślec, jesteśmy na etapie intensywnego oszczędzania na mieszkanie (to już za ok 5miesięcy ) i każdy tysiąc się liczy Tylko że on chyba już ma na coś takiego odłożone bo powiedział mi, że mam się tym nie martwic i nie ruszymy oszczędności

Stary 2011-12-07, 20:47   #3548
jlys
Zakorzenienie

laski ja już uciekam, za godzine bedzie tż zrobie mu kolacje poczytam gazety i przygotuje ciuchy na jutro
jak tylko wrócę to od razu odzywam się do was co i jak wyniklo
dobranoc i milego dnia
Stary 2011-12-07, 20:54   #3549
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
jak kiedys lubilam laczone zloto to te mi sie bardzo podobaly. dużo łądniejsze od TŻtowych. musisz go przekabacic
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
A no i wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie stanik za... 119,90zł z Triumpha ale zarąbiście trzyma cycki i nie uwiera nic do tej pory kupowałam same takie tanie do max 20-30zł i normalnie już mnie piersi bolą od tego dziadostwa Muszę jeszcze sobie ze 2 takie lepsze kupić i wywalić ta taniochę, tylko skąd ja kasę wytrzasnę A był jeszcze jeden fajny - i śliczny ale za 149,90zł a ja miałam w portfelu 140zł
szleeeeeenstwo. ale fakt, dobry stanik to podstawa.. ja ciagle mam te po 20-30zl, jakos kurcze nie podrodze mi do kupienia lepszego stanika

Cytat:

Zarezerwowalam pokoj Sylwester w Oleśnicy
suuuuperrrrrrrrrrrrrrrrr: D
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
I tak się zbliża zaręczynowy czas więc może jakieś będą
ciekawe na którą padnie
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

Dziewczyny, od poniedziałku jeżdżę do sanepidu na badania, biorę się za wyrabianie książeczki sanepidu, bo wszędzie wymagają, koszt ok.150zł eh, nawet żeby zdobyć pracę dorywczą trzeba najpierw 'zainwestować w siebie' potrzebna jest do supermarketów i wszystkich restauracji... myślałam że mogę wyrobić sobie za koszt pracodawcy a potem odbierają mi z pensji (tak miała koleżanka), a okazuje się że muszę przyjść z wyrobioną książeczką, inaczej nawet nie rozmawiają, a jak już będę mieć i tak nie ma pewności że mnie przyjmą ;(
hmm u mnie badania sanepidowkie 60zl
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego
te domowki kuszące ale chyba bym jednak zdecydowala sie na Portugalie ja cieeeeee ale czadowo zazdraszczam

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Ahh Portugalia jest najlepszą opcją Powiedziałam TŻ że musimy to przemyślec, jesteśmy na etapie intensywnego oszczędzania na mieszkanie (to już za ok 5miesięcy ) i każdy tysiąc się liczy Tylko że on chyba już ma na coś takiego odłożone bo powiedział mi, że mam się tym nie martwic i nie ruszymy oszczędności
moj mowi ze jak przejdzie psychologa to bedziemy mogli na powaznie pogadac o zamieszkaniu razem oby jak najszybciej zdal te testy:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:06   #3550
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Patrzcie, program o organizacji wesela w tej sali co mi sie podoba http://www.restauracjaletnia.com/tlc.html
fajna sala ale Ci Państwo Młodzi w ogóle nie przypadli mi do gustu
Cytat:
moniq napisze jutro wszystko jak wroce i bede wiedziec czy mam tą prace na 100% czy nie
ok!
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a my od kad jestesmy razem, jeszcze ani razu sylwestra sami nie spedzilismy, zawsze cos sie dzialo ale akurat tego nie zaluje, bo sylwester akurat lubie w grupie spedzac
PIONA hehe, romantyczne sylwestry to nie dla mnie choć... może kieeedyś
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Ruda, no niestety, książeczka sanepidu do absolutna podstawa do pracy z dziećmi i żarciem.Wyrób sobie raz, będzie na lata

Uprasza się też o kciukanie z J. Ma jutro rozmowę jedną

My Sylwestra spędzamy teraz ze znajomymi, tylko nie wiemy jeszcze gdzie sie ekipa zbierze, ale to nic -ustali się wszystko dzień przed

http://tablica.pl/oferta/liza-ze-sch...zy-IDxEJF.html
dlatego zdecydowałam sie wyrobić (co prawda mam jedna fałszywą ale nie będę kusić losu i korzystać z niej...)
kciukam za TŻ!!
hehe my tez nie wiemy dzie zbieramy sie z ekipą
kliknęłam na psiula!
Cytat:
- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego
ooooooooooo!!!

sylvi niech TŻ czyta jakieś mądre książki żeby przejść te testy! np. 'Jak dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej' trzymam kciukole!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
hmm u mnie badania sanepidowkie 60zl
wiesz, ja patrzyłam opinie na różnych forach i dwa lata temu w Wawie ceny były na poziomie 111zł, a teraz na bank wzrosło... tu niestety nie ma stałych stawek, co miasto to inny cennik

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:08   #3551
sylvi_86
Zakorzenienie

ogolnie zrobil wywiad srodowiskowy:P tzn popytal jak ma odpowiadac takze jest duzo lepiej przygotowany niz w zeszlym roku. w sumie to sie nie boje o te jego testy. bardziej mnie interesuje jak najszybszy termin.. a niech jedzie na ta szkolke akysz
Stary 2011-12-07, 21:29   #3552
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ogolnie zrobil wywiad srodowiskowy:P tzn popytal jak ma odpowiadac takze jest duzo lepiej przygotowany niz w zeszlym roku. w sumie to sie nie boje o te jego testy. bardziej mnie interesuje jak najszybszy termin.. a niech jedzie na ta szkolke akysz
hehe i będzie jeździć dziewczyna do chłopaka w mundurze i pozdrawiać go chusteczką i łzami jak na starych filmach

aaa i zapomniałam... santom PIONA za upierdliwą Mamę...

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-12-07, 21:42   #3553
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

kciuki dla TŻta Sylvi za szkołe

kto ma jakieś świąteczne piosenki na kompie? Limit na chomiku mi się skończył, a na piatek chce płyte nagrać?
Stary 2011-12-07, 21:52   #3554
rudy_moniq
Zadomowienie

ja nie mam nic ;/

Stary 2011-12-07, 21:53   #3555
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Szkoda. wkręcam się w rudolf de red nołs rejndiiiiiirrrr!
Stary 2011-12-07, 22:09   #3556
sylvi_86
Zakorzenienie

lo matko Gaja nie poznalam cie
Stary 2011-12-07, 22:12   #3557
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

tak, nudzi mi się. tak mocno, że chyba zaraz spaciu pójdę, tylko zajęczynkę pogonię

W ogóle to zapomniałam Wam napisać, że moje 24 winiacze już do mnie idą i jednak nie jestem upierdliwa klientką roku. Jak to określili "znam gorsze przypadki"

Iiiii...jutro idziem po obręcze!

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-12-07 o 22:13
Stary 2011-12-07, 22:55   #3558
kinia860
Zakorzenienie

hej

Cytat:

Dzisiaj mama wraca bo w Zakopcu byla
oooo a co ta alusiowa mama ta czesto sobie urlopuje tu zakopiec ,niedawno niemcy ,a jeszcze wczesnsiej chyba z babcia gdzies 2 tyg.byla?
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a myslalyscie juz o podziekowaniach dla rodzicow?? co im kupujecie?
My nie bedziemy robic,tzn.jesli juz to w domu im podziekujemy i cos podarujemy ,ale oficjalnie na sali z piosenka nie.A co im damy? Chyba kosz slodyczy ,bo zarowno moj tata jak i mama tz za slodkosci dadza sie pokroic i pozniej dostana portret nasz slubny tata dostanei my +on na zdjeciu ,a mama tz my + ona .
Cytat:

- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego
Aaaaaaaa Portugaliaaaaaaaaaaaaaa:l ove:

Aluniaaaa podpis
Gajka zmiana awatara
Trzymam kciuki za jlys

Moniq super te kolczyki dostalas

Jutro wieczorem albo w nocy przyjezdza moj brat z zona i dzieciakami do nas,ło z pol roku ich nie widzialam,zmarla babcia bratowej i w sobote jest pogrzeb,pozyla sobie troche ,bo za pare dni 90 lat by slonczyla.No i pewnie w sobote zostane z bratankiem ,bo nie beda go na pogrzeb brac ,a starsza corke moze wezma,moj tata tez pewnie pojedzie ,bo go ta babcia bardzo lubila ,nawet bardziej niz ziecia (tate mojej bratowej)

Poklocilam sie z tz ,rozmawialismy przez tel. i na jego tekst moja mama to robi tak ,nie mozesz zrobic tego tak jak moja mama (kwestia gotowanie pieczenie)dostalam bialej goraczki:brzydal :.Tym bardziej ,ze nie robilam tego dla niego ani jego mamy tylko dla rodzinki.Chcialam poprostu zorbci rogaliki z powidlami z ciasta francuskiego kupnego ,a jemu cos nie spasowalo
Wlasnie mi sie pieka paszteciki,zrobilam tez salatke z pora i jutro te rogaliki wieczorem zrobie.Niech wiedza zem dobra siostra ,no i oczywiscie lodowke uzupelnilam.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-12-07 o 23:41
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 23:37   #3559
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

kinia no ja wlasnie tez myslalam, zeby zrobic taki kosz rozmaitosci wiec Piona
i tez na poczatku jak zamieszkalam z T. pojawila sie kwestia: a moja mama robi to inaczej;p ale na szczescie na ten moment T. woli jak ja gotuje

aq01 nonono;D sylwester w portugalii;D

gaja za 'obrecze'

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 23:45   #3560
rudy_moniq
Zadomowienie

obejrzałam tapl madl i wpadłam na chwilę jak dla mnie to żadna z tych finalistek nie nadawała się na modelkę ale dobra, kogoś musieli wybrać

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Moniq super te kolczyki dostalas

Poklocilam sie z tz ,rozmawialismy przez tel. i na jego tekst moja mama to robi tak ,nie mozesz zrobic tego tak jak moja mama (kwestia gotowanie pieczenie)dostalam bialej goraczki:brzydal :.Tym bardziej ,ze nie robilam tego dla niego ani jego mamy tylko dla rodzinki.Chcialam poprostu zorbci rogaliki z powidlami z ciasta francuskiego kupnego ,a jemu cos nie spasowalo
Wlasnie mi sie pieka paszteciki,zrobilam tez salatke z pora i jutro te rogaliki wieczorem zrobie.Niech wiedza zem dobra siostra ,no i oczywiscie lodowke uzupelnilam.
o, fajnie że Ci się podobają
yyy chyba najgorszy tekst jaki można usłyszeć od faceta ja na podobne teksty mówię 'jak nie pasi to spadaj do mamy'

moja 'teściówka' sprzedała mi kilka dni temu tekst... tzn. nie mi, ogólnie, no ale... do TŻ 'zrobiłam dżemu z jabłek to zjedz trochę' ja dodałam 'własnie, musisz się lepiej odżywiać' na co ona 'taaak, bo jak pójdziesz na swoje to już tak nie będzie' czy coś w tym stylu oczywiście to był żarcik, ale wiecie, żaluzja w moją stronę po czym chyba głupio jej się zrobiło i dodała 'ja na początku wiele nie umiałam, same placki smażyłam, potem to nawet tego mi się nie chciało, każdy musiał o siebie zadbać' hehe Ona to jest dobra, odechciało się i nic nie gotowała w sumie jako głowa rodziny to rządziła sobie

Stary 2011-12-07, 23:47   #3561
kinia860
Zakorzenienie

santom piona
Ale u mnie sypie patrze za okno a tam bialoooooo.
Moniq no wlasnie przeczytalam na wp,ze olga wygrala taaaaappppp:Ptesciowa twoja sie wybielila widze,a chciala ci przyciac:P
A moj tz musi schudnac ,a przez tesciowa nie moze,dzis byl na badaniach ,bo mu sie skonczyly i mu doktorka powiedziala ,ze narazie ma nadwage ,ale jest krok od otylosci,wazy 95 kg,a jak byl tylko 6 tyg.w w wojsku schudl z 88 do 76 kg,chyba go trzeba wyslac w koszary.
A prawda jest taka ,ze teraz wszedzie samochodem sie wozi,do tego tesciowa bez przerwy jakies zarelko gotuje i bez przerwy jakies ciasta piecze.A w samochodzie czesto widze puste opakowania po batonikach ,ostatnio patrze ,a tam cala siatka wafelkow na wage mowi ,ze kupil se na obiad po drodze
Jak studiowal to do mnie biegal na piechote 30 min.,do tego trenowal juitsu ,to jakos wage utrzymywal ,a teraz przez ta robote nie moze.Teraz mu zapowiedzialam zero pizzy i kfc ,do mnie bieganie w podskokach w sobote i niedziele ,a w swieta zostanie zamkniety w izolatce:P

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-12-07 o 23:59
Stary 2011-12-08, 00:14   #3562
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego

Mutny szkoda że nie udało się z tym stypendium
Tu nie ma się nad czym zastanawiać! Portugalia bez dwóch zdań!

A co do stypendium, reakcja D. na wiesc, że nie dostałam stypendium: "podziękuj Tuskowi "
Cytat:
Mój to tak samo ciągle, a moja mamusia to, tamto Na szczęście sam to widzi i sam się już zaczyna z tego śmiać
Moja odpowiedź wtedy: "To wracaj do mamusi "

Ruda, u Twojego TŻ w rodzinie jest matriarchat? To tak jak u mnie hehe

Kinia, a ile wzrostu ma Twój TŻ?
Mojemu teraz waga tak leci, że ojej Ale to dlatego, że cały czas na rowerze jeździ. Ma swoje górki to jest w swoim siódmym niebie Już słysze, że jak wrócimy do domu na święta, to będzie gadanie, że nie dbam o niego I to pewnie ze strony mojej rodzinki

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 00:23   #3563
kinia860
Zakorzenienie

Mutny 180cm ma ,chyba ,ogolnie nie widac na pierwsyz rzut oka,zeby az tyle wazyl
Stary 2011-12-08, 05:55   #3564
natasia20
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jak jak uwielbiam wstawać tak rano
Na szczęście dziś tylko do 11 Miłego dnia życzę
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 07:41   #3565
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ala, będzie wanna ?
Nie wiem

Cytat:
a ja sie z mama wlasnie poklocilam bo dzownila do mnie,ze ona sie zastanawia nad ta moja praca bo godziny od 10-18 to nienormalne ze caly dzien mnie w domu nie bedzie wyjde o 9 i o 19 wroce itd itd, ze nie wiadomo czy dam rade codziennie po 8 h pracowac, a kasa w sumie taka sama jak teraz mam itd :/ jak jej odpowiedzialam cos to ona , ze sie martwi i sie rozlaczyla:/
O matko zamiast sie cieszyc, ze corka z toksycznego miejsca odejdzie to jeszcze narzeka

Cytat:
- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego
Portugalia albo sami we dwoje

Cytat:
kciuki dla TŻta Sylvi za szkołe

kto ma jakieś świąteczne piosenki na kompie? Limit na chomiku mi się skończył, a na piatek chce płyte nagrać?
Powiedz jakie juz masz to ci cos dopowiem bo pewnie masz te co ja w wiekszosci

Cytat:
oooo a co ta alusiowa mama ta czesto sobie urlopuje tu zakopiec ,niedawno niemcy ,a jeszcze wczesnsiej chyba z babcia gdzies 2 tyg.byla?

Teraz byla na szkoleniu - ona szkolila wiec urlop sredni

Jak ja nienawidze jak T. mi mowi: "a bo moja mama robi tak" odpowiadam dokladnie jak moniq....

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
o, fajnie że Ci się podobają
yyy chyba najgorszy tekst jaki można usłyszeć od faceta ja na podobne teksty mówię 'jak nie pasi to spadaj do mamy'
..... tylko ja mowie "do MAMUSI" zeby bardziej chamsko bylo

Inna kwestia, ze czasem sie pytam jak jego mama to i tamto przyrzadza

Dzien dobry!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:21   #3566
jlys
Zakorzenienie

kinia a znów mój tz twierdzi , ze moja mama gotuje najlepiej na świecie i co jestesmy u mnie to tż: o musisz sie tak od mamy nauczyc, albo niech cię mama nauczy to mi tak w domu ugotujesz...

ide za pol godziny , strasznie sie denerwuje , mama nadzieję,że te 8 h mi szybko minie
Stary 2011-12-08, 08:22   #3567
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema!

O, o otyłości mówicie. Otóż u nas nikt nie ma za dużo. No dobra, może ja trochę w udach, ale waga ciągle leci w dół. Uuuuu, upasł się narzeczony! Kinia - koniec z gotowaniem!

Mam last Christmas, Christmas Time, Rudolf the red nose...., Thanks God it's Christmas, Blue Christmas, All I want for Christmas, Jingle Bells, Let it snow!, Merry Christmas Everyone

jlys, kciuki!

A co rodzicom? Na pewno nie będzie piosenki, ale konkretnie to jeszcze nie wiem. może jakiś wypasiony koszyk ze słodkościami albo bukiecik? Foto to obowiązkowo będzie, ale nie na obiedzie, rzecz jasna

J. wrócił! zamówiliśmy teściom moim kosz pierników na święta, żeby nie leźć z pustymi rękoma. mniam

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-12-08 o 08:41
Stary 2011-12-08, 10:44   #3568
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry! złamałam dzisiaj moje postanowienie nie picia kawy ale dobra kawka w pracy nie jest zła

Gaja, widze nowy awatarek

Poszukuję właśnie bukietów ślubnych z herbacianych róz na necie cięzko sie będzie zdecydować...
Stary 2011-12-08, 11:12   #3569
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam last Christmas, Christmas Time, Rudolf the red nose...., Thanks God it's Christmas, Blue Christmas, All I want for Christmas, Jingle Bells, Let it snow!, Merry Christmas Everyone
No to jeszcze moze byc tak:

- Britney Spears My only wish (this year)
- jingle bells rock (z kevina)
- rocking around the christmas tree (tez z kevina)
- taka wolniejsza to Driving home for christmas
- mistletoe and wine jeszcze

a wiecej to ci moge napisac, ale jak w domu bede

A no i mialam pisac jeszcze:

o nieeeee Gaja zmienila avka

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Kamea, ale masz cudny podpis

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Gajus i jeszcze
Macy Gray - Winter Wonderland
Have Yourself A Merry Little Christmas
We Wish You A Merry Christmas

no i generalnie jeszcze to przejrzyj http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=3331164

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2011-12-08 o 11:15
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:32   #3570
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!

- domówka
- domówka nr 2
- sami we dwoje u niego
ja wybrałabym Portugalię

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

wkońcu mama mi wczoraj rozpaliła, tak macie rację gazety i na początku same małe drewienka tzw.na rozpałkę. tż już powinno nie być na sylwestra, będzie w robocie...a na imprezę jutrzejszą jadę sama....
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości