|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
tż ma jeden weekend pracujący w miesiącu, ja tez pewnie soboty bym pracowala ale do 14- ale czy kazda czy nie wiem- to sie jutro zapytam jak sie dowiem czy bede tam pracowac, bo dzis tak glupio mi bylo o wszystko wypytywać
zresztą..coś za coś .. chce miec prace to musza byc jakies wyrzeczenia
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-07 o 20:26 |
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki, żeby było dobrze
|
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Mi tż zaproponował dziś 4 opcje na sylwestra ![]() - domówka - domówka nr 2 - sami we dwoje u niego - kilkudniowy wylot do Portugalii ![]() jlys super z tą pracą! adela Twój wybór zdecydowanie lepszy Mutny szkoda że nie udało się z tym stypendium
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Portugalia
???cos czuje , ze moglby byc pierscien
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Tak
Nie powiem, zaskoczył mnie tym pomysłem dzisiaj Fajnie by było
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Portugalia!!!
|
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
Ahh Portugalia jest najlepszą opcją
Tylko że on chyba już ma na coś takiego odłożone bo powiedział mi, że mam się tym nie martwic i nie ruszymy oszczędności
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
laski ja już uciekam, za godzine bedzie tż zrobie mu kolacje poczytam gazety i przygotuje ciuchy na jutro
![]() jak tylko wrócę to od razu odzywam się do was co i jak wyniklo dobranoc i milego dnia
|
|
#3549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
suuuuperrrrrrrrrrrrrrrrr: D ciekawe na którą padnie ![]() Cytat:
Cytat:
ja cieeeeee ale czadowo![]() ![]() ![]() zazdraszczam![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
oby jak najszybciej zdal te testy:P
|
|||||
|
|
|
#3550 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(co prawda mam jedna fałszywą ale nie będę kusić losu i korzystać z niej...) ![]() kciukam za TŻ!! ![]() hehe my tez nie wiemy dzie zbieramy sie z ekipą ![]() kliknęłam na psiula! ![]() Cytat:
![]() sylvi niech TŻ czyta jakieś mądre książki żeby przejść te testy! np. 'Jak dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej' trzymam kciukole! ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- wiesz, ja patrzyłam opinie na różnych forach i dwa lata temu w Wawie ceny były na poziomie 111zł, a teraz na bank wzrosło... tu niestety nie ma stałych stawek, co miasto to inny cennik
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie zrobil wywiad srodowiskowy:P tzn popytal jak ma odpowiadac takze jest duzo lepiej przygotowany niz w zeszlym roku. w sumie to sie nie boje o te jego testy. bardziej mnie interesuje jak najszybszy termin.. a niech jedzie na ta szkolke akysz
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak na starych filmach ![]() aaa i zapomniałam... santom PIONA za upierdliwą Mamę...
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki dla TŻta Sylvi za szkołe
![]() kto ma jakieś świąteczne piosenki na kompie? Limit na chomiku mi się skończył, a na piatek chce płyte nagrać?
|
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
ja nie mam nic ;/
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda. wkręcam się w rudolf de red nołs rejndiiiiiirrrr!
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
lo matko Gaja nie poznalam cie
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
tak, nudzi mi się. tak mocno, że chyba zaraz spaciu pójdę, tylko zajęczynkę pogonię
![]() W ogóle to zapomniałam Wam napisać, że moje 24 winiacze już do mnie idą i jednak nie jestem upierdliwa klientką roku. Jak to określili "znam gorsze przypadki" Iiiii...jutro idziem po obręcze! Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-07 o 22:13 |
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() oooo a co ta alusiowa mama ta czesto sobie urlopuje tu zakopiec ,niedawno niemcy ,a jeszcze wczesnsiej chyba z babcia gdzies 2 tyg.byla ![]() My nie bedziemy robic,tzn.jesli juz to w domu im podziekujemy i cos podarujemy ,ale oficjalnie na sali z piosenka nie.A co im damy? Chyba kosz slodyczy ,bo zarowno moj tata jak i mama tz za slodkosci dadza sie pokroic i pozniej dostana portret nasz slubny tata dostanei my +on na zdjeciu ,a mama tz my + ona . Cytat:
Aluniaaaa podpis Gajka zmiana awatara ![]() Trzymam kciuki za jlys ![]() Moniq super te kolczyki dostalas ![]() Jutro wieczorem albo w nocy przyjezdza moj brat z zona i dzieciakami do nas,ło z pol roku ich nie widzialam ,zmarla babcia bratowej i w sobote jest pogrzeb,pozyla sobie troche ,bo za pare dni 90 lat by slonczyla.No i pewnie w sobote zostane z bratankiem ,bo nie beda go na pogrzeb brac ,a starsza corke moze wezma,moj tata tez pewnie pojedzie ,bo go ta babcia bardzo lubila ,nawet bardziej niz ziecia (tate mojej bratowej )Poklocilam sie z tz ,rozmawialismy przez tel. i na jego tekst moja mama to robi tak ,nie mozesz zrobic tego tak jak moja mama (kwestia gotowanie pieczenie)dostalam bialej goraczki :brzydal :.Tym bardziej ,ze nie robilam tego dla niego ani jego mamy tylko dla rodzinki.Chcialam poprostu zorbci rogaliki z powidlami z ciasta francuskiego kupnego ,a jemu cos nie spasowaloWlasnie mi sie pieka paszteciki,zrobilam tez salatke z pora i jutro te rogaliki wieczorem zrobie.Niech wiedza zem dobra siostra ![]()
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-07 o 23:41 |
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
kinia no ja wlasnie tez myslalam, zeby zrobic taki kosz rozmaitosci
wiec Piona![]() i tez na poczatku jak zamieszkalam z T. pojawila sie kwestia: a moja mama robi to inaczej;p ale na szczescie na ten moment T. woli jak ja gotuje ![]() aq01 nonono;D sylwester w portugalii;D gaja za 'obrecze'
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
obejrzałam tapl madl i wpadłam na chwilę
jak dla mnie to żadna z tych finalistek nie nadawała się na modelkę ![]() Cytat:
![]() yyy chyba najgorszy tekst jaki można usłyszeć od faceta ja na podobne teksty mówię 'jak nie pasi to spadaj do mamy' ![]() moja 'teściówka' sprzedała mi kilka dni temu tekst... tzn. nie mi, ogólnie, no ale... do TŻ 'zrobiłam dżemu z jabłek to zjedz trochę' ja dodałam 'własnie, musisz się lepiej odżywiać' na co ona 'taaak, bo jak pójdziesz na swoje to już tak nie będzie' czy coś w tym stylu oczywiście to był żarcik, ale wiecie, żaluzja w moją stronę po czym chyba głupio jej się zrobiło i dodała 'ja na początku wiele nie umiałam, same placki smażyłam, potem to nawet tego mi się nie chciało, każdy musiał o siebie zadbać' hehe Ona to jest dobra, odechciało się i nic nie gotowała w sumie jako głowa rodziny to rządziła sobie
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
santom piona
![]() Ale u mnie sypie patrze za okno a tam bialoooooo. Moniq no wlasnie przeczytalam na wp,ze olga wygrala taaaaappppp:Ptesciowa twoja sie wybielila widze,a chciala ci przyciac:P ![]() A moj tz musi schudnac ,a przez tesciowa nie moze,dzis byl na badaniach ,bo mu sie skonczyly i mu doktorka powiedziala ,ze narazie ma nadwage ,ale jest krok od otylosci,wazy 95 kg,a jak byl tylko 6 tyg.w w wojsku schudl z 88 do 76 kg,chyba go trzeba wyslac w koszary .A prawda jest taka ,ze teraz wszedzie samochodem sie wozi,do tego tesciowa bez przerwy jakies zarelko gotuje i bez przerwy jakies ciasta piecze.A w samochodzie czesto widze puste opakowania po batonikach ,ostatnio patrze ,a tam cala siatka wafelkow na wage mowi ,ze kupil se na obiad po drodze Jak studiowal to do mnie biegal na piechote 30 min.,do tego trenowal juitsu ,to jakos wage utrzymywal ,a teraz przez ta robote nie moze.Teraz mu zapowiedzialam zero pizzy i kfc ,do mnie bieganie w podskokach w sobote i niedziele ,a w swieta zostanie zamkniety w izolatce:P
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-07 o 23:59 |
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do stypendium, reakcja D. na wiesc, że nie dostałam stypendium: "podziękuj Tuskowi " Cytat:
Na szczęście sam to widzi i sam się już zaczyna z tego śmiać ![]() Moja odpowiedź wtedy: "To wracaj do mamusi "Ruda, u Twojego TŻ w rodzinie jest matriarchat? To tak jak u mnie hehe ![]() Kinia, a ile wzrostu ma Twój TŻ? ![]() Mojemu teraz waga tak leci, że ojej Ale to dlatego, że cały czas na rowerze jeździ. Ma swoje górki to jest w swoim siódmym niebie Już słysze, że jak wrócimy do domu na święta, to będzie gadanie, że nie dbam o niego I to pewnie ze strony mojej rodzinki
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny 180cm ma ,chyba ,ogolnie nie widac na pierwsyz rzut oka,zeby az tyle wazyl
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak jak uwielbiam wstawać tak rano ![]() Na szczęście dziś tylko do 11 |
|
|
|
#3565 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo pewnie masz te co ja w wiekszosci ![]() Cytat:
wiec urlop sredni ![]() Jak ja nienawidze jak T. mi mowi: "a bo moja mama robi tak" odpowiadam dokladnie jak moniq....Cytat:
zeby bardziej chamsko bylo ![]() Inna kwestia, ze czasem sie pytam jak jego mama to i tamto przyrzadza ![]() Dzien dobry!
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
kinia a znów mój tz twierdzi , ze moja mama gotuje najlepiej na świecie i co jestesmy u mnie to tż: o musisz sie tak od mamy nauczyc, albo niech cię mama nauczy to mi tak w domu ugotujesz...
ide za pol godziny , strasznie sie denerwuje , mama nadzieję,że te 8 h mi szybko minie
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
O, o otyłości mówicie. Otóż u nas nikt nie ma za dużo. No dobra, może ja trochę w udach, ale waga ciągle leci w dół. Uuuuu, upasł się narzeczony! Kinia - koniec z gotowaniem! ![]() Mam last Christmas, Christmas Time, Rudolf the red nose...., Thanks God it's Christmas, Blue Christmas, All I want for Christmas, Jingle Bells, Let it snow!, Merry Christmas Everyone ![]() jlys, kciuki! ![]() A co rodzicom? Na pewno nie będzie piosenki, ale konkretnie to jeszcze nie wiem. może jakiś wypasiony koszyk ze słodkościami albo bukiecik? Foto to obowiązkowo będzie, ale nie na obiedzie, rzecz jasna ![]() J. wrócił!
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-08 o 08:41 |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
złamałam dzisiaj moje postanowienie nie picia kawy ale dobra kawka w pracy nie jest zła ![]() Gaja, widze nowy awatarek ![]() Poszukuję właśnie bukietów ślubnych z herbacianych róz na necie cięzko sie będzie zdecydować...
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Britney Spears My only wish (this year) - jingle bells rock (z kevina) - rocking around the christmas tree (tez z kevina) - taka wolniejsza to Driving home for christmas - mistletoe and wine jeszcze a wiecej to ci moge napisac, ale jak w domu bede ![]() A no i mialam pisac jeszcze: o nieeeee Gaja zmienila avka ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Kamea, ale masz cudny podpis ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Gajus i jeszcze Macy Gray - Winter Wonderland ![]() Have Yourself A Merry Little Christmas We Wish You A Merry Christmas no i generalnie jeszcze to przejrzyj http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=3331164
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-12-08 o 11:15 |
|
|
|
|
#3570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- wkońcu mama mi wczoraj rozpaliła, tak macie rację gazety i na początku same małe drewienka tzw.na rozpałkę. tż już powinno nie być na sylwestra, będzie w robocie...a na imprezę jutrzejszą jadę sama.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

chce miec prace to musza byc jakies wyrzeczenia

???

z Triumpha ale zarąbiście trzyma cycki i nie uwiera nic
i normalnie już mnie piersi bolą od tego dziadostwa
A był jeszcze jeden fajny - i śliczny 

za 'obrecze'
do TŻ 'zrobiłam dżemu z jabłek to zjedz trochę' ja dodałam 'własnie, musisz się lepiej odżywiać' na co ona 'taaak, bo jak pójdziesz na swoje to już tak nie będzie'
złamałam dzisiaj moje postanowienie nie picia kawy