|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
fajnie że płeć się potwierdziła ![]() Cytat:
albo z pytaniem "jak się macie? wyspani?"jest to bardzo miłe oczywiście jak nie pamięta o tych rybach ![]() trzymam kciukasy Cytat:
" i uśmiech od ucha do ucha ![]() Cytat:
Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2011-12-07 o 21:29 |
||||
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Jolka ja sie nauczyłam dopiero gotować jak sie z domu wyprowadziłam
wisiałam z mama na telefonie i pytałam o różne głupoty ja
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
no, a ja się jeszcze nie wyprowadziłam ale gotujemy osobno
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jutro albo pojutrze powinny przyjść to obfotografuję
![]() Cytat:
Cytat:
W załączniku moje łowy z Tesco: bodziaki z krótkim i długim, półśpiochy, zestaw Disney itp - akurat wszystko było -30%, Tż siłą mnie powstrzymał od wykupienia płowy asortymentu No i mam nadzieję, że w piątek żadnego zaskoczenia z płcią nie będzie, bo jak widać - większość niebieska
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz będę rozglądała się za miękkimi bucikami i skarpetkami
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Kulkaaga liczne ciuszki
![]() Jolka wszystko przed tobą
|
|
|
|
#2378 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
Mój tż miał wczoraj urodziny zrobiłam mu tort ptasie mleczko i dałam świeczki na górę
![]() musiałam się śpieszyć żeby zapalić szybko 28 świeczek![]() przyszedł z pracy i po kąpieli mu dałam był w szoku, cieszył się i mówił że pierwszy raz tort dostał ze świeczkami.
|
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
Roksape i Iw WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
![]() Pempek czadowy Twoj koteczek te fikolki fika ![]() Konia ale fajny lekarz. anagat trzymam kciuki za mieszkanie!! dzieki za info na temat paseczkow itd. i ekovag. o nie!!! Tz robi dla mnie budyn...i juz czuje przypalone mleko...co sie z nim stalo, kiedys piekl ciasta...dla swojej ex...a teraz budyn przypala...chyba go za bardzo rozpiescilam ![]() iw moze sprobuj soku ze sliwek, tylko nie za duzo dziennie (pije pol szklanki rano) i jakos nie walcze w wc juz. a wzdecia to u mnie norma, nie wiem czy mialam lacznie tydzien bez nich. zaparcia tez mialam, ale tylko raz walczylam ale stwierdzilam ze boje sie aby hemoroidow nie miec i teraz ide tylko za potrzeba kiedy naprawde czuje ze nie bedzie walki. Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2011-12-07 o 21:58 |
|
|
|
#2381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok ![]() Super zakupy a jakie śliczne papucie też byłam ostatnio w Tesco nie wiecie kiedy znowu będzie przecena na ciuszki dziecięce? ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- dokładnie dlatego trzeba jakoś ćwiczyć TŻ wiedział, że wiąże się z taką co gotować nie umie, ale bywa w szoku jak mu czasem danie zaserwuje ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
ja ostatnio zrobiłam sobie budyń waniliowy i bleee nie smakował mi za słodki więc nie zjadłam a jak robisz sok ze śliwek? |
||
|
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/fiki-miki-bezpiecz...960732533.html co o tym myślicie? Ja chyba kupię... Muszę jeszcze opinie poczytać
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka "widziały gały co brały"
tak mi mój tż mówi jak mu gadam o sprzątaniu ![]() evvcia mi sie wydaje niemowlę powinno spać/leżeć na płasko Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2011-12-07 o 22:22 |
|
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to on zawsze sprząta ja tylko czasami a co najlepsze robi to idealnie jego mama ostatnio mówiła, że on zaczął w domu sprzątać jak był mały i tak mu zostało cały czas sprzątał, a teraz sprząta u Nas
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
mój też sprząta, w ogóle bardzo dużo mi pomaga.
|
|
|
|
#2389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polozna mi doradzila...chociaz do tego sie przydala raz kupilam raz w miedzynarodowym sklepie...taki gesty, ale znalazlam jakis taki o lepszym dzialaniu, taki prawie czarny, juz nie taki zageszczany ''sunshine'' cos tam. jest srednio dobry ale jak dla mnie dziala. chociaz dzis lekarz mi powiedzial ze on sugeruje jednak suszone sliwki i platki owsiane namaczac na noc w wodzie i pozniej rano gotowac w tej wodzie lub mleku i dodawac sliwki.anagat mam pytanie do ecovag, w ulotce napisane ze nie zaleca sie w czasie ciazy....czytala na kilku forach i niektore kobitki tez pisza ze nie zaleza sie w czasie ciazy, al nie wiem czy to wynika z braku badan na ciezarnych czy moze cos spowodowac. chyba lekarz wiedzial co mi sprzedaje...mam nadzieje. |
|
|
|
|
#2390 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam suszone śliwki próbowałam je zjeść robiłam kilka podejść i bleee nie mogę po prostu nie mogę są ohydne. |
|
|
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
Monia, ja też budyń przypalam.. ZAWSZE jak robię na elektrycznej kuchence..grrrrr..
Dziewczyny.. mąż kupił WÓZEK ![]() ![]() Na alledrogo![]() Zaraz fotki wstawię, mam nadzieję,że szybciutko prześlą, bo on (mąż)wyjeżdza z Polski za tydzień w środę ![]() ![]() Wózek- maxi cosi mura 3
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to za dużo pali i pije piwska. |
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A czasem dostaje owal, że tu nie posprzątałam a tam pajęczynka Jak teściowa ma rentgen w oku Dziewczyny WSZYSTKIM WAM dziękuję ślicznie za życzenia !!! Jesteście niesamowite
|
|
|
#2395 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie w smyk megastore był i sobie nim jeździłam testowałam, przepinałam wszystkie opcje i mało ma wad tak naprawdę, poza wagą z mężem dobrych kilka godzin tam spędziliśmy i wiedzę mamy już większą niż sprzedawca (z przypadku zresztą...)wózek prowadzi się super, mi nawet jedną ręką skręcał między regałami bez problemu... z tego co pamiętam to spacerówka może być w 3 pozycjach- jedną z nich jest rozłożona do spania, natomiast nie mam tego jak teraz sprawdzić, bo wszystko mam popakowane w kartony i nie chcę tego na razie składać bo czeka nas malowanie... mam nadzieję, że będę z niej zadowolona jakbym mogła i coś jeszcze podpowiedzieć to pytaj![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Mój mały odkąd wróciłam z urlopu cały czas się rusza.. ja mam wrazenie,że on w ogóle nie sypia
rano puka, jadę do pracy puka, w pracy też, po pracy też i jak idę spać też..Ja mam nadzieję,że on tak sobie z miłości lub nudów puka, a nie w odpowiedzi na moją nerwowość ![]() Roksape, ja mam parkę- on i ona 17 lat![]() no i jeszcze dodatkową siostrę w wieku 20 lat
Edytowane przez anagat Czas edycji: 2011-12-07 o 22:45 |
|
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie też było nas w domu trzy dziewczyny i chłopak, bo mam starszego brata
|
|
|
#2398 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
my wczoraj kupiliśmy Murę tylko, że 4 no i w innym kolorze no i fotelik też Pebble (ma jutro przyjść kurierem)mam nadzieję, że się nam będzie wózeczek spisywał wyśmienicie
|
||
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz na chwilę się uspokoiła ale czuje ją bo opiera się z prawej strony brzucha(czuję takie napięcie) i z tej strony jest brzuch bardzo twardy a z drugiej mięciutki, strasznie lubi się przytulać![]()
|
|
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

wiec zaproponowal ze mozemy podejrzec dzidzie na USG przez brzuch, tak na szybko i nie bedziemy za to placic, tak aby potwierdzic plec i zobaczyc lozysko. tam tez wszystko ladnie, lozysko na tylnej scianie, Hania jest Hania(mamy fotke). tylko jedna sprawa jest: a mianowicie pH pochwy troche mu sie nie podoba, nie ma jeszcze zadnej infekcji ale malo brakuje, powiedzialam ze nie jem wlasciwie nabialu bo mam nietolerancje laktozy i pozniej boli mnie zoladek jak jem za duzo mleka i produktow mlecznych, powiedzial aby jednak po troszke jesc jogurty naturalne. dal mi Ecovag (antybiotyk dopochwowo), czy ktoras z Was uzywala tego? troche sie boje. i jeszcze takie mam pytanie do dziewczyn w UK - czy to co polozna sprawdza tym paseczkiem na ktory trzeba nasiusiac to tez jest sprawdzanie ph pochwy...bo nie wiem. mam z nia spotkanie w piatek wiec zapytam. bo w poniedzialek polozna mi sprawdzala tym paseczkiem mocz i powiedziala ze jest ok i nie ma zadnej infekcji.

z ziemniaczkami 

aż o mało mi się nie połamią