Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 770 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-17, 11:00   #23071
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

rezerwy też moje

Podczas gdy kadrowicze odpoczywają po ciężkim boju z Belgią, reszta drużyny uczestniczyła dziś w półtoragodzinnym, choć lekkim, treningu. Prócz zawodników pierwszej drużyny pod wodzą Okuki trenowali również zawodnicy rezerw: Radosław Jacek i Łukasz Burliga. Z kolei bramkarze znów ćwiczyli pod opieką Janusza Adamczyka – oficjalnie trenera bramkarzy rezerw.

Warto wspomnieć, że obecny na treningu był Michael Thwaite, który wczoraj powrócił ze zgrupowania reprezentacji Australii. Indywidualne zajęcia mieli Cleber i Nikola Mijalović. Składały się nań krótkie rozbieganie i zajęcia z piłką. Cleber czuje się już coraz lepiej i powinien wydobrzeć do niedzielnego starcia z ŁKS-em.

Odbyła się też gierka treningowa na małej przestrzeni, w której obie drużyny strzeliły sporą liczbę goli – po dziewięć. Dwa trefienia zaliczyli Marek Zieńczuk, Mauro Cantoro, Branko Radovanović, Patryk Małecki oraz Piotr Brożek. Zwłaszcza dwaj ostatni popisali się ładnymi uderzeniami na bramkę Juszczyka. Również zawodnicy rezerw zaliczyli po jednym trafieniu.

Po gierce piłkarze mieli czas na rozciąganie, wykonywanie ćwiczeń wzmacniających poszczególne partie mięśni itp. Obserwujący trening Adam Nawałka denerwował się przy tej okazji, że piłkarze nie ćwiczą na specjalnych matach, tylko leżą na ziemi i marzną. Rozmawiał tez z piłkarzami po treningu pytając o ich kondycję psychiczną i fizyczną. Pod koniec treningu piłkarzy odwiedził też prezes Ludwik Miętta-Mikołajewicz.
Stary 2006-11-17, 11:01   #23072
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

biedny Nikola

Niedzielnym meczem w Łodzi Nikola Mijailović zakończy tegoroczne występy w barwach "Białej Gwiazdy". Po spotkaniu z ŁKS opuści Polskę i uda się do Niemiec, do Gelsenkirchen. W tamtejszej klinice podda się zabiegowi usunięcia dokuczającej mu przepukliny - informuje Gazeta.pl

- Nikola i tak nie może grać w Pucharze UEFA, więc nie ma na co czekać. Trzeba go szybko wyleczyć - podkreśla lekarz Wisły Mariusz Urban.

Inny kontuzjowany, Cleber, wczoraj ćwiczył jeszcze indywidualnie, ale po zajęciach zapewniał wiceprezesa Nawałkę, że z jego mięśniem przywodziciela jest coraz lepiej. - W sobotę Cleber powinien ćwiczyć pod pełnym obciążeniem - mówi z nadzieją dr Urban.
Stary 2006-11-17, 11:02   #23073
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

hie hie kangur

Michael Thwaite wrócił już do Krakowa po wtorkowym występie w reprezentacji Australii w towarzyskim spotkaniu Ghaną. Jego drużyna zremisowała 1:1 a trener Australii Graham Arnold był zadowolony i dumny z występu swych podopiecznych. Nie należy się więc dziwić, że Wiślak był dziś w świetnym nastroju i z radością dzielił się wrażeniami ze zgrupowania.

Jakie wrażenia po spotkaniu z Ghaną?

- To było dla mnie ważne i ekscytujące wydarzenie, bo nie grałem w drużynie narodowej od lutego - dobrze jest znów być częścią reprezentacji.

Wychodzi więc na to, że grając w Wiśle można się wypromować.

- Tak, jestem tego pewien. Trener mówił mi, że jeśli będę grał regularnie w Wiśle, mam szansę na powołanie. Zagrałem cztery mecze o wysoką stawkę i faktycznie zostałem powołany do reprezentacji.

Czy Twoja gra w meczu z Ghaną była lepsza niż w sobotę przeciwko GKS Bełchatów? Robisz postępy?

- Mam nadzieję. Sądzę, że z każdym meczem jest coraz lepiej.

Australijski szkoleniowiec skomentował w jakiś sposób Twój występ?

- Trener Graham Arnold powiedział, że dobrze wykonałem swoją pracę i wywiązałem się z przedmeczowych założeń. Miałem za zadanie zastąpić w środku obrony Craiga Moore’a. Trener był bardzo zadowolony z występu całej drużyny, w tym graczy, którzy weszli z ławki rezerwowych, jak ja. Ten remis to był dla nas sukces, bo Ghana to dobra drużyna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MT.jpg (91,3 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-17, 11:04   #23074
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Kubuś

Trwają negocjacje w sprawie nowego kontraktu Jakuba Błaszczykowskiego. Tymczasem pomocnik Wisły wrócił ze zgrupowania Kadry Narodowej naładowany pozytywną energią, pełen wiary we własne możliwości, które ma nadzieję rozwijać w Wiśle.

- Wytrzymuję na pełnych obrotach 90 minut. To dobry prognostyk. Spotkanie z Belgią pokazało, że nawet przy pełnym zaangażowaniu w obronie i ataku da się wytrwać do końca i to bez dłuższych przestojów. Cieszę się, bo w każdym meczu lubię na boisku dawać z siebie wszystko.

Kuba nie ukrywa, że taki stan rzeczy zawdzięcza bylemu trenerowi Wisły, Danowi Petrescu.

- Z trenerem Petrescu w lecie nie próżnowaliśmy. Po ciężkich obozach uważałem, że brakuje mi szybkości, dynamiki, zrywu do piłki, czyli ważnych dla mnie rzeczy. Z drugiej strony jednak dzięki tym treningom teraz mam siłę, by wytrwać na boisku cały mecz. Na dodatek przy Danie Petrescu nabrałem pewności siebie, więc nie powiem na niego złego słowa.

Skrzydłowy Wisly i Reprezentacji Polski nie szczędzi ciepłych słów również selekcjonerowi Kadry:

- Trener Leo ma w sobie wiele niesamowicie ważnych cech, z którymi spotykam się po raz pierwszy w życiu. Jedną z nich jest cierpliwość. Trener nie zraził się do mnie, choć słabo zagrałem. Dał mi kolejną szansę i zyskaliśmy na tym obaj. Beenhakker nie boi się też ryzyka. Przed tak ważnym meczem jak ostatni nie bał się postawić na krytykowanego ostatnio w mediach Darka Dudkę. Darek sprawdził się, był naszym mocnym punktem. U Beenhakkera wszystko jest OK.

Według Błaszczykowskiego obecna sytuacja Wisły w dużym stopniu przypomina tę, w której znalazła się Kadra Polski po przegranym meczu z Finlandią.

- Skoro tam udało się wyjść z dołka, dlaczego ma się nie udać w klubie? Bez wątpienia sytuacja jest ciężka, na dodatek czeka nas mecz przeciwko niedawnemu wiceliderowi ŁKS-owi i to na jego - niezbyt równym - boisku. Nie ma innej rady: musimy włożyć w to spotkanie dużo serca i walczyć, próbować wygrać.

Komentując rozmowy prowadzone nad nowym kontraktem, Kuba deklaruje, że nie rozważa możliwości kontynuowania kariery poza granicami Polski - przynajmniej w najbliższej przyszlości.

- Jeżeli będę się czuł na siłach, to spróbuję zagranicznego chleba. Według mnie troszeczkę na to za wcześnie. Na razie koncentruję się na dobrej grze w Wiśle. Temu klubowi dużo zawdzięczam.
Stary 2006-11-17, 11:08   #23075
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

http://youtube.com/watch?v=ENWcTcccito

matko to są prawdziwi kibice pięknie
jak ogładałam ten filmik to poczułam sie jakbym sama była na tym meczu
Stary 2006-11-17, 11:13   #23076
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a tu jak sie Branko trzyma Mauro za ręke w 1 minucie

http://youtube.com/watch?v=va_4f8l1MJk

fajnie tu komentator wymawia nazwisko Baszcza

no i znowu doping kibiców
Stary 2006-11-17, 11:28   #23077
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

aaa sikam Sobol rusza sie jakby tańczył i pewnei tak tyłkiem kręci , Mauro to samo tyle że siedząc na Marku, Darek pewnie patrzy gdzieś przed siebie, reszta leży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg derby1650bb2.jpg (86,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2006-11-17, 11:39   #23078
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

aaaaaaaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ba6cff97821686d5.jpg (20,8 KB, 9 załadowań)
Stary 2006-11-17, 13:24   #23079
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
hehe no prosze ile nas łączy

pisałam z podstawowy na co cała klasa zszkowana była bo każdy myślał że zdaje rozszerzoną wolałam sie narazie sprawdzić jak mi pójdzie podstawowa
Też jestem zszokowana, bo jeśli myślisz o studiach związanych z angolem

Cytat:
a ja Cie podziwiam za to że zdawałas niemca rozszerzonego i matme co prawda tą 5 mam z niemieckiego ale ogólnie go nie znosze taki mały
paradoks co do matmy to tez nie jest źle ale nie nadaje sie na mature dla mnie
Eh ta matma Niby nie było takie trudne,,, ale ja sie nic kompletnie nie uczyłam. Taki ze mnie leniuch Żałuję teraz, bo na prawdę zrobiłabym te zadania

Cytat:

a ta trzeci fotka to Boro
teee magda, poszukaj mi jakiegoś blondyna bo mam wielką chcice na jakiegoś uroczego blondaska takie moje małe zboczenie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
śnił mi się dzisiaj wielki baner reklamowy ((chyba po tej glebie) tam było zdjęcia Ebika i był napis " Ebiszon-Korniszon"

Tak się wczoraj przyjrzałam fotce arturka i zobaczcie co wylukałam
Ty to potrafisz wylukać takie rzeczy

Cytat:
doberek Lunka już po maturze chociaż dla mnie to był pikuś, spoko loko luz i spontan

a zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj pisałam na angielskim że opiekuje sie zagraniczną grupą. No i największą atrakcją obozu jest mecz Wisły Kraków, spotkanie z kapitanem teamu i dla chętnych mecz z piłkarzami

dziś pisałam biole, łatwe nawet, żałuje troche że nie wzięłam rozszerzonego poziomu
Moja koleżnka dzisiaj pisała rozszerzenie z biolii i też mówiła, że nie było trudne. Kwestia przypomnienia

Cytat:
1 - i już po meczu
2 - Ema, matko jak mega wygląda w żółtym
3 - moje dwa przystojniakiMauro to chyba miał nieprzespaną noc, bo taki zmęczony i ten krawat
niedowiązany zaraz zaraz, ja ja chyba gdzieś tam w pobiżu byłam
4 - a o Emilianie to już nie wspomne
5 - masz ci, jaka jaskółka
6 - Kuba ze swoją panną

Ładna ta jego panna Z twarzy.. bo na dekolcie ma jakieś plamy

A patrzcie, co na wątku o obróbce graficznej Gwiazdek znalazłam

http://www.campaignforrealbeauty .com/home_films_evolution_v2.s wf

Musicie to zobaczyć Mi od razu humor się poprawił.. bo ta laska z reklamy wcale taka ładna nie jest

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:33   #23080
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
a tu jak sie Branko trzyma Mauro za ręke w 1 minucie

http://youtube.com/watch?v=va_4f8l1MJk

fajnie tu komentator wymawia nazwisko Baszcza

no i znowu doping kibiców

Bardzo fajnie to wygląda, jak się 3mają za rękę Takie wspieranie się

Qrdee.. co to za muzyczka leci mi w tle z jakichś reklam

L.Staff
Stary 2006-11-17, 14:03   #23081
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaa

hehe

Aaaaaaa

edit: qrcze, nie ta fotka się załadowała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vacations_008.jpg (117,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia vacations_018.jpg (37,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vacations_019.jpg (82,6 KB, 3 załadowań)

L.Staff

Edytowane przez sloncee
Czas edycji: 2006-11-17 o 14:35
Stary 2006-11-17, 14:44   #23082
xtalciax
Zakorzenienie

hejka wsystkim

dopiero wpadam bo mi zasilacz się w kompie spalił i trza było jechac po nowy ale już OK
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 14:56   #23083
Gosiak84
Zadomowienie

I rozchorowałam się , bardzo się źle czuję...Strasznie mnie boli gardło, mam gorączkę, na dodatek zbiłam termometr. Nie ma mojej Mamy do jutra i nie ma kto się mną opiekować . Idę spać, bo mi głowa zaraz pęknie, nie zapominajcie o mnie, wypijcie za moje zdrówko, nie wiem kiedy znowu was odwiedzę .
P.S. Dzięki Madziu za fotkę męża z córeczką, które zamieściłaś kilka stron wcześniej, zakochałam się w niej
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 14:59   #23084
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
no i zostałam na wątku sama...nadrobiłam wszystko, ale was już nie ma...jakaś okropna nostalgia mnie ogarnęła...nie mam na nic ochoty...jak fajnie byłoby się cofnąć do dzieciństwa albo wogóle się nie urodzić...nie chcę takiego życia...
eh... trzymaj się ja dzisiaj też miałam taki dzień

Cytat:
Dziękuję za fotki
proszę bardzo

Cytat:
Super wierszyk
wiem mało tego to piosenka jest i jest więcej zwrotek

Cytat:
Lahmik on jest taki malutki

A wiecie co mi się dzisiaj przytrafiło?Nie mogę z tego

Wracam ze szkoły ja moje dwie koleżanki i jeden kolega, no i zatrzymaliśmy się wszyscy koło ławki i ja zaczełam ławkę wycierać chustczką żeby sobie usiaść no i Oskar mnie popchnął tak że bym prawie za tą ławkę poleciała, no i się wkurzyłam na niego zaczęłam się na niego drzeć i on w pewnej chwili nachylił się nad tą ławką a ja myślę "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" i ja go pchnełam, i on poleciał za tą ławkę identycznie jak ten Belg, tak z nogami w górze, no myślałam że tam się posikam z niego ze śmiechu
malutki ale bardzi sprytny moja szkoła

super historyjka

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
eeee !!! tyyy !!! bo sobie zaraz inaczej porozmawiamy prosze mi tu nie mowic takich rzeczy
nostalgia przychodzi i jeszcze szybciej odchodzi...zobaczysz

ojjj... wczoraj tez mialam wspanialy humor ale dzs... ihihi - historia i wos + nasz pan w złym humorze= chowaj sie kto moze ;p achhhh
posta na stojaco0 aaajnie...ja to wlasnie wstałam...i moja psinka sie wpakowala mi do łozka i polozyla w zagłebienie po mojej głowie

co ja wam tu moge na dobry poczatek dnia...
no wiec : poldi ( w polskiej koszulce bossssko bylo to foto kiedy, ale sie powstrzymac nie moge...+ szwajni (tez bylo, ale patrz wyzej ) + boro - chyba kiepskie czasy miał
fajan ta Twoja psinka tłinsie

Boro co to jest

dzia za Lahmita foteczki sliczne

Cytat:
śnił mi się dzisiaj wielki baner reklamowy ((chyba po tej glebie) tam było zdjęcia Ebika i był napis " Ebiszon-Korniszon"

Tak się wczoraj przyjrzałam fotce arturka i zobaczcie co wylukałam
jaki korniszon

zboczeniec (witaj w klubie)

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
OMG leże i kwicze

mina kolesia na końcu z ostatniej reklamy nutelli rządzi

a u Lahmika coś chyba kiepsko z angielkim łi low tu entertein YOU, a to YOU tak krzyknął, że sie przestraszyłam

zaraz sie posikam ze śmiechu

Tyyyy zboku
ja go podszkole

Cytat:

a co ja będe komentowac jak to nie mój Lahm a ciagnie mnie do niego

mi zawsze kot włazi na krzesło i tak razem siedzimy
a już nie wspominam że mi czasem łapy na klawiaturze kładzie i mi coś poprzyciska
no no mam Cię na oku

fajny kotek

Cytat:
no to z okazji tego że mam dobry humor dodam pare foci słucham właśnie Celebrate The Day ahhhhh to sie aż czuje czasy mundialu

i Ebi na początek dla Talci i Tricomi
ja też po meczu Celebrate the day słuchałam

dzia za Ebiszona siostra takiego foto jeszcze nie mam

Cytat:
1 - i już po meczu
3 - moje dwa przystojniakiMauro to chyba miał nieprzespaną noc, bo taki zmęczony i ten krawat
6 - Kuba ze swoją panną

oj Ty diablico ale ich wymęczyłaś
Stary 2006-11-17, 15:02   #23085
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Witanko

No to koniec do wtorku wolne

Ale dzis byl genialnie, bo jest u nas od wczoraj Miedzynarodowe dni nowej dramaturgii. No i dzis zamaist zajec mielismy isc na wyklady no wiec napoczatek poszlismy na konferencje najlepsze ze byla on w jezyku serbsko-chorwacki ale bylo zabawnie bo nikt nic nie kuma i tylko czekalismy kiedy sie da wymknac tylko nasz wykladowca prowdzacy piowiedzial ze mamy wychodzic najlepiej pojedynczo i w odstepach nie 30 sek. a w koncu i tak polawa razem wyszla no i sie nam dostalo od takiejm babki ale coz Potem poszlismy na wyklad w jezyku czeskim naszczescie tam byl tlumacz. Genialnie bylo

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 15:10   #23086
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie to wygląda, jak się 3mają za rękę Takie wspieranie się

Qrdee.. co to za muzyczka leci mi w tle z jakichś reklam
jessss moje chłopaki są bardzo zżyte ze sobą

Cytat:
hehe

Aaaaaaa

edit: qrcze, nie ta fotka się załadowała
podoba sie Baszczu

Cris na roweku pedałuje
Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
hejka wsystkim

dopiero wpadam bo mi zasilacz się w kompie spalił i trza było jechac po nowy ale już OK
łojoj dobrze że już wszystko ok

Cytat:
I rozchorowałam się , bardzo się źle czuję...Strasznie mnie boli gardło, mam gorączkę, na dodatek zbiłam termometr. Nie ma mojej Mamy do jutra i nie ma kto się mną opiekować . Idę spać, bo mi głowa zaraz pęknie, nie zapominajcie o mnie, wypijcie za moje zdrówko, nie wiem kiedy znowu was odwiedzę .
P.S. Dzięki Madziu za fotkę męża z córeczką, które zamieściłaś kilka stron wcześniej, zakochałam się w niej
ojoj siostrunia zdrowiej szybko

Cytat:

no no mam Cię na oku

fajny kotek

ja też po meczu Celebrate the day słuchałam

dzia za Ebiszona siostra takiego foto jeszcze nie mam

oj Ty diablico ale ich wymęczyłaś
eee tam ja jeszcze nic złego nie robie wiem że jest Twój

ha widzisz, raz na rok coś uda mi sie znaleźć nmzc

eeee, kiedy my nic takiego nie robliliśmy a przynajmniej nic czego byśmy wcześniej nie robili
Stary 2006-11-17, 15:17   #23087
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

eee tam ja jeszcze nic złego nie robie wiem że jest Twój

ha widzisz, raz na rok coś uda mi sie znaleźć nmzc

eeee, kiedy my nic takiego nie robliliśmy a przynajmniej nic czego byśmy wcześniej nie robili
nie wiem że nu nic nie zrobisz bo ni epozwolę

hej Izka
Stary 2006-11-17, 15:18   #23088
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Też jestem zszokowana, bo jeśli myślisz o studiach związanych z angolem

Eh ta matma Niby nie było takie trudne,,, ale ja sie nic kompletnie nie uczyłam. Taki ze mnie leniuch Żałuję teraz, bo na prawdę zrobiłabym te zadania

Ty to potrafisz wylukać takie rzeczy

Moja koleżnka dzisiaj pisała rozszerzenie z biolii i też mówiła, że nie było trudne. Kwestia przypomnienia

Ładna ta jego panna Z twarzy.. bo na dekolcie ma jakieś plamy

Musicie to zobaczyć Mi od razu humor się poprawił.. bo ta laska z reklamy wcale taka ładna nie jest
nie no w maju bede już zdawać rozszerzony angielski, i zastanawiam sie czy wszystkiego nie zdawać w poziomie rozszerzonym
a angielski zdawałam podstawowy, bo z rozszerzonego i tam mam przygotowanie w szkole i na korkach
u mnie tylko jedna koleżanka zdawała matme więc podziwiam Ciebie i ją
w szkole znalazłam dwa nowe ciastka, blondyni jeden taki troche niedociumany ale zawsze robi minę zbitego psa jak mnie widzi, aż mnie rozczula a dziś w szkole
miał dyżur w szatni a takie ciepło od niego jak czasem od Baszcza
yes, kwestia przypomnienia ale i zdolności
e tam ładna, Tricomi i mi do pięt nie dorasta, już my sie nią zajmiemy
dziwna ta panna z programu
Stary 2006-11-17, 15:25   #23089
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Witanko

No to koniec do wtorku wolne

Ale dzis byl genialnie, bo jest u nas od wczoraj Miedzynarodowe dni nowej dramaturgii. No i dzis zamaist zajec mielismy isc na wyklady no wiec napoczatek poszlismy na konferencje najlepsze ze byla on w jezyku serbsko-chorwacki ale bylo zabawnie bo nikt nic nie kuma i tylko czekalismy kiedy sie da wymknac tylko nasz wykladowca prowdzacy piowiedzial ze mamy wychodzic najlepiej pojedynczo i w odstepach nie 30 sek. a w koncu i tak polawa razem wyszla no i sie nam dostalo od takiejm babki ale coz Potem poszlismy na wyklad w jezyku czeskim naszczescie tam byl tlumacz. Genialnie bylo
heh to mega dzień miałaś
ale fajnie tak siedzieć i nic nie czaić ja bym próbowała coś tłumaczyć of kors tak na wariata

Cytat:
nie wiem że nu nic nie zrobisz bo ni epozwolę

kochanaaa jak ja bym tylko chciała ... to wiesz ...
Stary 2006-11-17, 15:30   #23090
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

tak sie zastanawiam, czy mój avatar nie jest zbyt rozebrany bo ja Was nie chce deprawować
Stary 2006-11-17, 15:35   #23091
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
a już nie wspominam że mi czasem łapy na klawiaturze kładzie i mi coś poprzyciska
no to mój nie pisze na klawiatuerze, ale śpi mi np na kolanach

Cytat:
no to z okazji tego że mam dobry humor dodam pare foci i słucham właśnie Celebrate The Day ahhhhh to sie aż czuje czasy mundialu

i Ebi na początek dla Talci i Tricomi
aleeeeeeee fotki dzieki Luna

Cytat:
1 - i już po meczu
3 - moje dwa przystojniaki Mauro to chyba miał nieprzespaną noc, bo taki zmęczony i ten krawat
6 - Kuba ze swoją panną
hm chciałam napisać, że niezbyt specjalna ta jego panna, ale generalnie, to taka normalna jest, ni ładna ni brzydka, tylko jakoś blado-czerwono wyszła
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 15:37   #23092
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
heh to mega dzień miałaś
ale fajnie tak siedzieć i nic nie czaić ja bym próbowała coś tłumaczyć of kors tak na wariata
No gdyby sie dalo wiem tylko ze gadali cos o historii moraw i cos zwiazane z serbia i jedyne co kazdy zrozumial bylo slowo Polska Niemcy ale mielismy polew najbardziej z naszego wykladowcy tylko siedzial i pial, rozgladajac kiedy sprytnie sie wymknac a my razem z nim Jeszcze bylam na wykaldzie o niemieckim teatrze ale tam naszczescie bylo po polsku i super byl jeden doktor co gadal mial taki cudny glos choc wykladal jak z Lowcow Androidow lub gwiezdnych wojen jak stworek ale glos sliczny az sie go chcialo sluchac

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 15:42   #23093
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no to mój nie pisze na klawiatuerze, ale śpi mi np na kolanach

aleeeeeeee fotki dzieki Luna

hm chciałam napisać, że niezbyt specjalna ta jego panna, ale generalnie, to taka normalna jest, ni ładna ni brzydka, tylko jakoś blado-czerwono wyszła
hehe tak czy siak masz fajnego kota
nmzc, znalazłam je dziś, odrazu o Was pomyślałam i dałam
co tu duzo mówić nie dorasta nam do pięt ta panna
Stary 2006-11-17, 15:44   #23094
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
No gdyby sie dalo wiem tylko ze gadali cos o historii moraw i cos zwiazane z serbia i jedyne co kazdy zrozumial bylo slowo Polska Niemcy ale mielismy polew najbardziej z naszego wykladowcy tylko siedzial i pial, rozgladajac kiedy sprytnie sie wymknac a my razem z nim Jeszcze bylam na wykaldzie o niemieckim teatrze ale tam naszczescie bylo po polsku i super byl jeden doktor co gadal mial taki cudny glos choc wykladal jak z Lowcow Androidow lub gwiezdnych wojen jak stworek ale glos sliczny az sie go chcialo sluchac

aaaa to mega musiał być wykład
Stary 2006-11-17, 15:47   #23095
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

w barwacg narodowych

hej tri
Stary 2006-11-17, 15:52   #23096
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$
ehe tak czy siak masz fajnego kota
nmzc, znalazłam je dziś, odrazu o Was pomyślałam i dałam
co tu duzo mówić nie dorasta nam do pięt ta panna
no ba

Cytat:
w barwacg narodowych

hej tri
czesc talciu

noo ewidentnie, chociaż musze przyznać, że na tym zdjeciu wyszła korzystniej niż na tym wcześniejszym, które pokazała Lunka
Stary 2006-11-17, 15:55   #23097
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no ba

czesc talciu

noo ewidentnie, chociaż musze przyznać, że na tym zdjeciu wyszła korzystniej niż na tym wcześniejszym, które pokazała Lunka
ja tam nie wiem co on w niej widzi ale może ma fajny charakter, wiec nie będe jej oceniać po wyglądzie
Stary 2006-11-17, 16:10   #23098
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam nie wiem co on w niej widzi ale może ma fajny charakter, wiec nie będe jej oceniać po wyglądzie
może akurat nieforunnie wyszła na zdjęciu
Stary 2006-11-17, 16:11   #23099
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

na wstepie to powiem wam, ze jest juz WEEKEND
a na drugim wstepie, ze opera mi sie rozwalila i wszystkie moje linki z ulubionych poszly sie...bujac (?) i wszystkie moje filmiki-miedzy innymi te z wczoraj... i wszystko... i jestem zła...
a teraz biore sie za komentowanie tych waszych wypocin... a w tle umila mi ten czas WM mjuzik

Cytat:
OMG leże i kwicze
mina kolesia na końcu z ostatniej reklamy nutelli rządzi
a u Lahmika coś chyba kiepsko z angielkim łi low tu entertein YOU, a to YOU tak krzyknął, że sie przestraszyłam
to nie jest koleś na końcu tylko arne slodziutki co? a zgadnij czyj
lahmik...naprawde uwielbiałam te przerywniki w postaci lahmikowego : łi law to entertejn JU a akurat byl to czas kiedy tv ogladałam w ogole, bo teraz to nie mam czasu...oprocz meczy ;] i ochoty...a wtedy byly inne czaasy... non stop cos o dojczkach mowili pokazywali treningi itp pieknie bylo achhh...
fajnie sobie powrocic do tego czasu...chociaz we wspomnieniach... lahmcia
Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
wiesz co ci powiem ze Niemcy to raczej nie lubia uczyc sie jezykow obcych i sa troche zapatrzeni w siebie takie klapki na oczach...
a jeszcze bardziej to chyba amerykanie...bo niby po co sie uczyc jezykow skoro wszyscy uczą sie naszego ? ;] xD
Cytat:
o przperaszam bardzo ale ja nie moge za bardzo uważnie oglądac wszystkich fotek bo później mnie będzie do któregoś ciągnęło
powiedzmy, że wyznaje zasad - patrz ale z daleka i nie dotykaj
teraz jakoś tak zbrzydł ale jak to już mówiłam nie zawsze jest sie pięknym i młodym
a co ja będe komentowac jak to nie mój Lahm a ciagnie mnie do niego
rzeczywiście fajne to foto w szarej bluzie
noooo, juz myślalam że tu mój Maxi sie bije
urodzinowego filmiku nie pamietam, a ten o Miro to chba pierwszy który tu dałaś a później z Paris i Poldim

Gosia co sie dzieje nie mów tak
ponieważ słucham właśnie nutki Gabriela Fleszara - Droga donikąd zacytuje Ci fragmenty :
... Widzisz ból, jest tylko chwilą ... - to prawda, nie raz sie o tym przekonałam
od tego zeby sie nikt nie dobierał to ja mam bodygarda, wiec az tak bardzo to nie stroń ... poza tym wiesz, ze jestes w kolejce do (nie ... nie do tronu ) do bycia matka chrzestna moich dzieci... i bedziesz musiala na nie łożyc i spotykac sie z nami na kazdej uroczystosci rodzinnej...a tam az sie roić bedzie od dojczkow
mi tam lahmik tez... ghem...bardzo w koncu szwagierro ;] hihi
tja... ten miro to byl moj pierwszy filmik - patrz jak mnie pamietasz dobrze haha, rżałam z niego całymi dniami xD
a paris tez byla dobra...pamietam, ze akurat na ten odcinek z nia trafilam w tv... a potem szukalam po necie, zeby wam pokazac..nie wiem co ona sobie myslala ewentualnie to moze by na nią poleciał...sztefan - czyli prowadzacy program
luncia ma racje... i mądre słowa przytacza...
moj piesek tez sobie rozmawia...na gadu gadu z moimi znajomymi jak oboje zgodza sie na rozmowe to stawiam go na klawiaturze... pobębni...i jak juz nie chce to schodzi... ale on lubi duzo gadac, wiec ja czekam... czekam... ;] pogadaja...i najgorsze jest to, ze potem nie chca mi powiedziec o czym rozmawiali

Cytat:
doberek Lunka już po maturze chociaż dla mnie to był pikuś, spoko loko luz i spontan
a zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj pisałam na angielskim że opiekuje sie zagraniczną grupą. No i największą atrakcją obozu jest mecz Wisły Kraków, spotkanie z kapitanem teamu i dla chętnych mecz z piłkarzami

dziś pisałam biole, łatwe nawet, żałuje troche że nie wzięłam rozszerzonego poziomu
nigdy nie wiadomo jaka wiedza sie w zyciu przyda
Cytat:
no to na koniec moje naj naj naj ciasteczko uhhh mister świata odbiera nagrode obrońcy roku 2005, w tym roku grudniu tez będzie taka gala
fotki super, a ta to wybitna...jakos tak zabawnie wyszedł
Cytat:
aaa sikam Sobol rusza sie jakby tańczył i pewnei tak tyłkiem kręci , Mauro to samo tyle że siedząc na Marku, Darek pewnie patrzy gdzieś przed siebie, reszta leży
hahaa wczoraj w bardzo podobnej pozie znalazłam odiego wrzuce
Cytat:
aaaaaaaa

Cytat:

zeby mnie ktos tak kiedys poprawił hihihi
Cytat:
I rozchorowałam się , bardzo się źle czuję...Strasznie mnie boli gardło, mam gorączkę, na dodatek zbiłam termometr. Nie ma mojej Mamy do jutra i nie ma kto się mną opiekować. Idę spać, bo mi głowa zaraz pęknie, nie zapominajcie o mnie, wypijcie za moje zdrówko, nie wiem kiedy znowu was odwiedzę
oj... kuruj sie... nie ma kto sie opiekowac? ;] biedna...bym tam wpadla do ciebie, ale sama sie tak sobie czuje... ja uwielbiam jak sie mna ktos opiekuje wszystko mi przynoszą... niem usze nawet kiwnac palcem ale to tylko jak jestem chora...mocno :P
Cytat:
wiem mało tego to piosenka jest i jest więcej zwrotek
fajan ta Twoja psinka tłinsie

Boro co to jest

dzia za Lahmita foteczki sliczne
a no... chyba jaks dziewczyna spiewala tą piosenke...bardzo niewyraznie XD tak mi sie wydaje, ze to to...
boro sie poswieca...bo wlosy oczywiscie mial w kolorach werderu...koszulki zielono pomaranczowe mieli... chyba juz nie maja... słodko...
za lahmcia.. nmzc...sama przyjemnosc
Cytat:
ale faaaajnie... tez tak chce... ja to bym sobie usiadla... i jeszcze bym słuchała z wielkim zainteresowaniem...az kazdy by uwierzyl, ze rozumiem
Cytat:
w szkole znalazłam dwa nowe ciastka, blondyni jeden taki troche niedociumany ale zawsze robi minę zbitego psa jak mnie widzi, aż mnie rozczula a dziś w szkole
miał dyżur w szatni a takie ciepło od niego jak czasem od Baszcza
łuhuhuhu.... gut gut...
Cytat:
tak sie zastanawiam, czy mój avatar nie jest zbyt rozebrany bo ja Was nie chce deprawować
no gdzie... jest najbozsiejszy jaki mialas chyba kiedykolwiek

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 16:21   #23100
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
a jeszcze bardziej to chyba amerykanie...bo niby po co sie uczyc jezykow skoro wszyscy uczą sie naszego ? ;] xD

od tego zeby sie nikt nie dobierał to ja mam bodygarda, wiec az tak bardzo to nie stroń ... poza tym wiesz, ze jestes w kolejce do (nie ... nie do tronu ) do bycia matka chrzestna moich dzieci... i bedziesz musiala na nie łożyc i spotykac sie z nami na kazdej uroczystosci rodzinnej...a tam az sie roić bedzie od dojczkow
mi tam lahmik tez... ghem...bardzo w koncu szwagierro ;] hihi
tja... ten miro to byl moj pierwszy filmik - patrz jak mnie pamietasz dobrze haha, rżałam z niego całymi dniami xD
a paris tez byla dobra...pamietam, ze akurat na ten odcinek z nia trafilam w tv... a potem szukalam po necie, zeby wam pokazac..nie wiem co ona sobie myslala ewentualnie to moze by na nią poleciał...sztefan - czyli prowadzacy program
luncia ma racje... i mądre słowa przytacza...
moj piesek tez sobie rozmawia...na gadu gadu z moimi znajomymi jak oboje zgodza sie na rozmowe to stawiam go na klawiaturze... pobębni...i jak juz nie chce to schodzi... ale on lubi duzo gadac, wiec ja czekam... czekam... ;] pogadaja...i najgorsze jest to, ze potem nie chca mi powiedziec o czym rozmawiali

Bodygart to ja
a z amerykancami tez prowda ze sie wyraza po slaskiemu

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości