|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
rezerwy też moje
Podczas gdy kadrowicze odpoczywają po ciężkim boju z Belgią, reszta drużyny uczestniczyła dziś w półtoragodzinnym, choć lekkim, treningu. Prócz zawodników pierwszej drużyny pod wodzą Okuki trenowali również zawodnicy rezerw: Radosław Jacek i Łukasz Burliga. Z kolei bramkarze znów ćwiczyli pod opieką Janusza Adamczyka – oficjalnie trenera bramkarzy rezerw. Warto wspomnieć, że obecny na treningu był Michael Thwaite, który wczoraj powrócił ze zgrupowania reprezentacji Australii. Indywidualne zajęcia mieli Cleber i Nikola Mijalović. Składały się nań krótkie rozbieganie i zajęcia z piłką. Cleber czuje się już coraz lepiej i powinien wydobrzeć do niedzielnego starcia z ŁKS-em. Odbyła się też gierka treningowa na małej przestrzeni, w której obie drużyny strzeliły sporą liczbę goli – po dziewięć. Dwa trefienia zaliczyli Marek Zieńczuk, Mauro Cantoro, Branko Radovanović, Patryk Małecki oraz Piotr Brożek. Zwłaszcza dwaj ostatni popisali się ładnymi uderzeniami na bramkę Juszczyka. Również zawodnicy rezerw zaliczyli po jednym trafieniu. Po gierce piłkarze mieli czas na rozciąganie, wykonywanie ćwiczeń wzmacniających poszczególne partie mięśni itp. Obserwujący trening Adam Nawałka denerwował się przy tej okazji, że piłkarze nie ćwiczą na specjalnych matach, tylko leżą na ziemi i marzną. Rozmawiał tez z piłkarzami po treningu pytając o ich kondycję psychiczną i fizyczną. Pod koniec treningu piłkarzy odwiedził też prezes Ludwik Miętta-Mikołajewicz.
|
|
#23072 |
|
Zakorzenienie
|
biedny Nikola
![]() Niedzielnym meczem w Łodzi Nikola Mijailović zakończy tegoroczne występy w barwach "Białej Gwiazdy". Po spotkaniu z ŁKS opuści Polskę i uda się do Niemiec, do Gelsenkirchen. W tamtejszej klinice podda się zabiegowi usunięcia dokuczającej mu przepukliny - informuje Gazeta.pl - Nikola i tak nie może grać w Pucharze UEFA, więc nie ma na co czekać. Trzeba go szybko wyleczyć - podkreśla lekarz Wisły Mariusz Urban. Inny kontuzjowany, Cleber, wczoraj ćwiczył jeszcze indywidualnie, ale po zajęciach zapewniał wiceprezesa Nawałkę, że z jego mięśniem przywodziciela jest coraz lepiej. - W sobotę Cleber powinien ćwiczyć pod pełnym obciążeniem - mówi z nadzieją dr Urban.
|
|
#23073 |
|
Zakorzenienie
|
hie hie kangur
Michael Thwaite wrócił już do Krakowa po wtorkowym występie w reprezentacji Australii w towarzyskim spotkaniu Ghaną. Jego drużyna zremisowała 1:1 a trener Australii Graham Arnold był zadowolony i dumny z występu swych podopiecznych. Nie należy się więc dziwić, że Wiślak był dziś w świetnym nastroju i z radością dzielił się wrażeniami ze zgrupowania. Jakie wrażenia po spotkaniu z Ghaną? - To było dla mnie ważne i ekscytujące wydarzenie, bo nie grałem w drużynie narodowej od lutego - dobrze jest znów być częścią reprezentacji. Wychodzi więc na to, że grając w Wiśle można się wypromować. - Tak, jestem tego pewien. Trener mówił mi, że jeśli będę grał regularnie w Wiśle, mam szansę na powołanie. Zagrałem cztery mecze o wysoką stawkę i faktycznie zostałem powołany do reprezentacji. Czy Twoja gra w meczu z Ghaną była lepsza niż w sobotę przeciwko GKS Bełchatów? Robisz postępy? - Mam nadzieję. Sądzę, że z każdym meczem jest coraz lepiej. Australijski szkoleniowiec skomentował w jakiś sposób Twój występ? - Trener Graham Arnold powiedział, że dobrze wykonałem swoją pracę i wywiązałem się z przedmeczowych założeń. Miałem za zadanie zastąpić w środku obrony Craiga Moore’a. Trener był bardzo zadowolony z występu całej drużyny, w tym graczy, którzy weszli z ławki rezerwowych, jak ja. Ten remis to był dla nas sukces, bo Ghana to dobra drużyna.
|
|
#23074 |
|
Zakorzenienie
|
Kubuś
![]() Trwają negocjacje w sprawie nowego kontraktu Jakuba Błaszczykowskiego. Tymczasem pomocnik Wisły wrócił ze zgrupowania Kadry Narodowej naładowany pozytywną energią, pełen wiary we własne możliwości, które ma nadzieję rozwijać w Wiśle. - Wytrzymuję na pełnych obrotach 90 minut. To dobry prognostyk. Spotkanie z Belgią pokazało, że nawet przy pełnym zaangażowaniu w obronie i ataku da się wytrwać do końca i to bez dłuższych przestojów. Cieszę się, bo w każdym meczu lubię na boisku dawać z siebie wszystko. Kuba nie ukrywa, że taki stan rzeczy zawdzięcza bylemu trenerowi Wisły, Danowi Petrescu. - Z trenerem Petrescu w lecie nie próżnowaliśmy. Po ciężkich obozach uważałem, że brakuje mi szybkości, dynamiki, zrywu do piłki, czyli ważnych dla mnie rzeczy. Z drugiej strony jednak dzięki tym treningom teraz mam siłę, by wytrwać na boisku cały mecz. Na dodatek przy Danie Petrescu nabrałem pewności siebie, więc nie powiem na niego złego słowa. Skrzydłowy Wisly i Reprezentacji Polski nie szczędzi ciepłych słów również selekcjonerowi Kadry: - Trener Leo ma w sobie wiele niesamowicie ważnych cech, z którymi spotykam się po raz pierwszy w życiu. Jedną z nich jest cierpliwość. Trener nie zraził się do mnie, choć słabo zagrałem. Dał mi kolejną szansę i zyskaliśmy na tym obaj. Beenhakker nie boi się też ryzyka. Przed tak ważnym meczem jak ostatni nie bał się postawić na krytykowanego ostatnio w mediach Darka Dudkę. Darek sprawdził się, był naszym mocnym punktem. U Beenhakkera wszystko jest OK. Według Błaszczykowskiego obecna sytuacja Wisły w dużym stopniu przypomina tę, w której znalazła się Kadra Polski po przegranym meczu z Finlandią. - Skoro tam udało się wyjść z dołka, dlaczego ma się nie udać w klubie? Bez wątpienia sytuacja jest ciężka, na dodatek czeka nas mecz przeciwko niedawnemu wiceliderowi ŁKS-owi i to na jego - niezbyt równym - boisku. Nie ma innej rady: musimy włożyć w to spotkanie dużo serca i walczyć, próbować wygrać. Komentując rozmowy prowadzone nad nowym kontraktem, Kuba deklaruje, że nie rozważa możliwości kontynuowania kariery poza granicami Polski - przynajmniej w najbliższej przyszlości. - Jeżeli będę się czuł na siłach, to spróbuję zagranicznego chleba. Według mnie troszeczkę na to za wcześnie. Na razie koncentruję się na dobrej grze w Wiśle. Temu klubowi dużo zawdzięczam.
|
|
#23075 |
|
Zakorzenienie
|
http://youtube.com/watch?v=ENWcTcccito
matko to są prawdziwi kibice ![]() jak ogładałam ten filmik to poczułam sie jakbym sama była na tym meczu
|
|
#23076 |
|
Zakorzenienie
|
a tu jak sie Branko trzyma Mauro za ręke w 1 minucie
http://youtube.com/watch?v=va_4f8l1MJk fajnie tu komentator wymawia nazwisko Baszcza ![]() no i znowu doping kibiców
|
|
#23077 |
|
Zakorzenienie
|
aaa sikam
Sobol rusza sie jakby tańczył i pewnei tak tyłkiem kręci , Mauro to samo tyle że siedząc na Marku, Darek pewnie patrzy gdzieś przed siebie, reszta leży ![]() ![]()
|
|
#23078 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa
|
|
#23079 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Żałuję teraz, bo na prawdę zrobiłabym te zadaniaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ładna ta jego panna A patrzcie, co na wątku o obróbce graficznej Gwiazdek znalazłam http://www.campaignforrealbeauty .com/home_films_evolution_v2.s wf Musicie to zobaczyć Mi od razu humor się poprawił.. bo ta laska z reklamy wcale taka ładna nie jest
|
||||||
|
|
|
#23080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajnie to wygląda, jak się 3mają za rękę Qrdee.. co to za muzyczka leci mi w tle z jakichś reklam |
|
|
|
|
#23081 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez sloncee Czas edycji: 2006-11-17 o 14:35 |
|
|
|
#23082 |
|
Zakorzenienie
|
hejka wsystkim
dopiero wpadam bo mi zasilacz się w kompie spalił i trza było jechac po nowy ale już OK
|
|
|
|
#23083 |
|
Zadomowienie
|
I rozchorowałam się
, bardzo się źle czuję...Strasznie mnie boli gardło, mam gorączkę, na dodatek zbiłam termometr. Nie ma mojej Mamy do jutra i nie ma kto się mną opiekować P.S. Dzięki Madziu za fotkę męża z córeczką, które zamieściłaś kilka stron wcześniej, zakochałam się w niej |
|
|
|
#23084 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się ja dzisiaj też miałam taki dzień proszę bardzo wiem mało tego to piosenka jest i jest więcej zwrotek Cytat:
super historyjka Cytat:
Boro co to jest dzia za Lahmita foteczki Cytat:
zboczeniec Cytat:
Cytat:
![]() fajny kotek Cytat:
![]() dzia za Ebiszona siostra Cytat:
oj Ty diablico |
||||||||
|
|
|
#23085 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
No to koniec do wtorku wolne Ale dzis byl genialnie, bo jest u nas od wczoraj Miedzynarodowe dni nowej dramaturgii. No i dzis zamaist zajec mielismy isc na wyklady no wiec napoczatek poszlismy na konferencje najlepsze ze byla on w jezyku serbsko-chorwacki Potem poszlismy na wyklad w jezyku czeskim naszczescie tam byl tlumacz.
|
#23086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba sie Baszczu ![]() ![]() Cris na roweku pedałuje ![]() Cytat:
dobrze że już wszystko ok ![]() Cytat:
zdrowiej szybko Cytat:
ha widzisz, raz na rok coś uda mi sie znaleźć ![]() eeee, kiedy my nic takiego nie robliliśmy
|
|
|
#23087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a angielski zdawałam podstawowy, bo z rozszerzonego i tam mam przygotowanie w szkole i na korkach u mnie tylko jedna koleżanka zdawała matme więc podziwiam Ciebie i ją w szkole znalazłam dwa nowe ciastka, blondyni miał dyżur w szatni a takie ciepło od niego jak czasem od Baszcza ![]() yes, kwestia przypomnienia ale i zdolności e tam ładna, Tricomi i mi do pięt nie dorasta, już my sie nią zajmiemy dziwna ta panna z programu
|
|
|
#23089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie tak siedzieć i nic nie czaić ja bym próbowała coś tłumaczyć of kors tak na wariata kochanaaa jak ja bym tylko chciała ... to wiesz ...
|
|
|
#23090 |
|
Zakorzenienie
|
tak sie zastanawiam, czy mój avatar nie jest zbyt rozebrany
bo ja Was nie chce deprawować
|
|
#23091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki Luna Cytat:
|
|||
|
|
|
#23092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem tylko ze gadali cos o historii moraw i cos zwiazane z serbia i jedyne co kazdy zrozumial bylo slowo Polska Niemcy
|
|
#23093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nmzc, znalazłam je dziś, odrazu o Was pomyślałam i dałam ![]() co tu duzo mówić nie dorasta nam do pięt ta panna
|
|
|
#23094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa to mega musiał być wykład
|
|
|
#23095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc talciu noo ewidentnie, chociaż musze przyznać, że na tym zdjeciu wyszła korzystniej niż na tym wcześniejszym, które pokazała Lunka
|
|
|
|
|
#23097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może ma fajny charakter, wiec nie będe jej oceniać po wyglądzie
|
|
|
#23098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23099 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
na wstepie to powiem wam, ze jest juz WEEKEND
a na drugim wstepie, ze opera mi sie rozwalila i wszystkie moje linki z ulubionych poszly sie...bujac (?) i wszystkie moje filmiki-miedzy innymi te z wczoraj... i wszystko... i jestem zła... a teraz biore sie za komentowanie tych waszych wypocin... a w tle umila mi ten czas WM mjuzik ![]() Cytat:
slodziutki co? a zgadnij czyj ![]() lahmik...naprawde uwielbiałam te przerywniki w postaci lahmikowego : łi law to entertejn JU a akurat byl to czas kiedy tv ogladałam w ogole, bo teraz to nie mam czasu...oprocz meczy ;] i ochoty...a wtedy byly inne czaasy... non stop cos o dojczkach mowili pokazywali treningi itp pieknie bylo achhh...fajnie sobie powrocic do tego czasu...chociaz we wspomnieniach... lahmcia Cytat:
Cytat:
) do bycia matka chrzestna moich dzieci... i bedziesz musiala na nie łożyc mi tam lahmik tez... ghem...bardzo w koncu szwagierro ;] hihitja... ten miro to byl moj pierwszy filmik - patrz jak mnie pamietasz dobrze haha, rżałam z niego całymi dniami xD a paris ewentualnie to moze by na nią poleciał...sztefan - czyli prowadzacy program luncia ma racje... i mądre słowa przytacza... moj piesek tez sobie rozmawia...na gadu gadu z moimi znajomymi jak oboje zgodza sie na rozmowe to stawiam go na klawiaturze... pobębni...i jak juz nie chce to schodzi... ale on lubi duzo gadac, wiec ja czekam... czekam... ;] pogadaja...i najgorsze jest to, ze potem nie chca mi powiedziec o czym rozmawiali ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hihihiCytat:
ale to tylko jak jestem chora...mocno :PCytat:
boro sie poswieca...bo wlosy oczywiscie mial w kolorach werderu...koszulki zielono pomaranczowe mieli... chyba juz nie maja... słodko...za lahmcia.. nmzc...sama przyjemnosc Cytat:
![]() Cytat:
gut gut... Cytat:
|
|
|
#23100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z amerykancami tez prowda ze sie wyraza po slaskiemu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Sobol rusza sie jakby tańczył i pewnei tak tyłkiem kręci 

i trza było jechac po nowy
ja dzisiaj też miałam taki dzień
haha, rżałam z niego całymi dniami xD