|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Cytat:
|
|
#16022 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3097181]a ja mam kolorek czarny i mi nie skleja rzęs
jestem z niego b. zadowolona ładnie rozdziela rzęsy i pogrubia, troche wydłuża [/quote]w moim przypadku - skleja, moze to zasluga tego ze stosuje przed nalozeniem tuszu odzywke... ale juz probowalam 'na sucho' nakladac i dalej mi skleja... nie wszystkie, ale skleja. pomysle i cos wykombinuje :P
|
|
|
|
#16023 |
|
Zakorzenienie
|
ale i tak nie narzekam na ten tusz
![]() edit: jejku, przepraszam za post pod postem!
|
|
|
|
#16024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kolorek Black. na poczatku wszystko było OK, tusz był genialny, super rozdzielał rzęsy i wogóle a teraz jakiś taki badziew sie zrobił co do mojego dylematu co wziąć z K01, to zdecydowałam jednak że wezme krem sródziemnomorski. bo cieni mam dostatek, a balsamy szybko wykańczam ostatnio teraz co prawda mam jeszcze energizujący Lirene, czeka masło kakaowe z AA, ale później krem bedzie jak znalazł
|
|
#16025 |
|
Zakorzenienie
|
Asia Z a ja mialam z tym tuszem tak od poczatku... moze jakis marny egzemplarz dostałam ;p
co do kat 01 to wczoraj sobie go ogladnelam po raz kolejny i stwierdzam ze nic nie biore dla siebie, no moze ta smzinke pielegnacyjna za 10,90 ladne kolorki z tego co widze
|
#16026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do szminek to chodzi Ci o tą ze strony 12?? ja miałam ją w starej wersji. najładniejszy na ustach był kolor RED
|
|
#16027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, te ze str 12 wlasnie mysle nad red i tym najjasniejszym... nie dowidze w katalogu online ![]() ja tez ten tusz bralam w demo...
|
|
#16028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16029 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłabym wdzięczna, za pokazanie kolorku tego błyszczyka, z góry dziękuję
![]() ja też kupiłam sobie ten tusz, w DEMO i w przeciwieństwie do Was, to jestem z niego bardzo zadowolona... nie skleja mi rzęs, ładny kolorek (mam Brown/Black), rzęsy rzeczywiście pogrubione, lekko podkręcone... ja polecam,ale widzę, że to zalezy od upodobań ![]() Pozdrawiam
|
|
#16030 |
|
Zakorzenienie
|
Kaatiaa warto spróbować na sobie
bo wtedy dopiero sie dowiesz czy ten kosmetyk bedzie ci odpowiadal czy nie
|
#16031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16032 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam już dwa zamówienia na k01
klientki się pospieszyły jak narazie na ok150zł. Najlepsze jest to że jedna z nich zamówiła 3 kolory naklejanego lakieru do paznokci
|
|
|
|
#16033 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Vanilko
bardzo dobrze Ci idzie z zamowieniami nie to co u mnie
|
#16034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z wyprzerzygratuluje ale jestem w szoku ze naklejany lakier ja do tej pory mialm raz na niego zamowienie ![]() ale moje zamowienie z 13 bylo super 648zl z upustem 25%
|
|
#16035 | ||||
|
Raczkowanie
|
witam się po powrocie z Wrocławia
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja tak wolę. a reszta dziewczyn pewnie też wolałaby, ale nie każdy ma w mieście lub w pobliżu miasta COK. Cytat:
|
|
#16036 |
|
Wtajemniczenie
|
pAtiŚ... mi niestety też nie idzie, jeszcze koleżanka z grupy wzięła ode mnie katalog, a zamówienie wzięła od niej inna koleżanka od nas:| Ech...
także nawet nie bede składać zamówienia, ide do COKu.... Może się kiedyś odmieni? ![]() Mam nadzieję, pozdrawiam
|
|
#16037 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z kolei witam z Wrocławia
![]() złożyłam zamówienie z 13 na I termin, nazbierało się tego na jakieś 850 zł, chyba najwięcej odkąd jestem konsultantką (a jestem od k2/2006). liczę, że spóźnione klientki złożą zamówionka na drugi termin i po cichu marzy mi się dobicie do 30%... teraz pozostaje mi juz tylko czekac do jutra na podgląd fakturki i na czwartkową dostawę. zdam wam jutro relację z ewentualnych braków (oby ich nie było...). |
|
|
|
#16038 |
|
Zakorzenienie
|
wczorajsza dostawa paczki to nowy rekord godzinowy
czekalam do 22.30, polozylam sie, a tu po 25 min. dzwonek o tej godzinie nigdy jeszcze paczki nie dostalam (rekord dotychczasowy to byla 22.45 )dziewczyna powiedziala, ze ostatnia jestem ![]() dziś w COKu w Krakowie kupilam brakujące 4 te kosmetyczki z zestawów SSS i pianke do włosków i mam wszystkie zamówienia dzięki temu kompletne ale atomizerków nie było a tak w ogóle to chyba mam coś z rozróżnianiem kolorków, bo napisałam wcześniej katii, że COK w Krakowie jest koloru niebiebieskiego, z duzym niebieskim napisem avon u gory, a dzis sobie ide i patrze, a on jest przeciez pomaranczowy z niebieskim napisem edit - jutro po południu umaluję się po raz pierwszy nowym tuszem "pełnia rzęs" ![]() ![]() ktoś tu pytał o komplet czapeczka plus zalik "ella ballerina" - 2 klientki go u mnie zamówiły i widziałam go jak szykowałam paczki - jest przepiękny wg mnie, faktycznie dobry jak na takie dziewczynki w wieku 3-6 lat, ale komplet miał ciemniejszy kolor niż ten pokazany na fotografii w katalogu - nie jest on wcale taki jasnorózowy, tylko ma odcień delikatnego fioletu. Jest bardzo milutki w dotyku. |
|
|
|
#16039 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalex, Ty się znasz, to się Ciebie zapytam, bo widzę, że jeszcze tutaj jesteś
![]() Jesli chcę kupić w sklepie Avonu coś z k13, to żeby nie płacić nic za zamówienie muszę mieć poprzednie zamówienie powyżej 150 zł. tak? a teraz, jeśli z k01 tez bede chciała kupować w sklepie, to muszę kupować za 150 zł żeby nie płacić tej dychy za zamówienie? Sorry, że tak nieskładnie i chaotycznie piszę, ale dzisiaj padam ze zmęczenia ![]() jejciu, tak późno paczuszki też przychodzą? ![]() hm....ja jestem taka zła, jak mnie ktoś obudzi, że chyba odebrałabym paczkę, a pana od paczki zrzuciła ze schodów :P
|
|
#16040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami tylko coś dokupuje w COKu - paczka zawsze przyjezdza do mnie![]() moge tu wkleic info ze strony konsultabnki - moze Ci to coś pomoze albo ktos bardziej kompetentny ode mnie udzieli Ci odpowiedzi na pytanie ![]() " Od kampanii 12/2005 obowiązują nowe zasady naliczania kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt ten dla zamówień na paczkę będzie liczony w zależności od wartości sprzedaży w danej kampanii*. Warunki zwolnienia z opłaty to: - wartość sprzedaży w kampanii wynosi min.150 zł - kolejne zamówienia w tej samej kampanii( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł. Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł. Do wartości zamówienia nie są wliczane produkty z oferty netto, internetowej oferty specjalnej oraz produkty z Różową Wstążką. *Kampania to 4 tygodniowy okres obowiązywania danego katalogu w Twoim okręgu. Okres ten liczony jest od momentu zakończenia realizacji II regularnego zamówienia poprzedniej Kampanii do zakończenia realizacji II regularnego zamówienia aktualnej Kampanii." |
|
|
|
|
#16041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Może jutro (hm.......jutro jest sobota? czynne? nei wiem) albo w poniedziałek pójdę do biura i się dowiem ze źródła ![]() Ale dzięki za dobre chęci Próbuję coś wykombinować, żeby nie płacić za przesyłki, nie uśmiecha mi się to:P
|
|
#16042 |
|
Zakorzenienie
|
w moim zamówieniu na 140 szt zamówionych w brakach:
2 pary rękawiczek z zestawu Piaski Arizony 4 kuracje dotleniające zestaw Tommorow dla Niego szczoteczka do rzęs z netto wszystkie te produkty mają opóźnioną produkcję jeśli chodzi o pudełka do złotych zestawów Ultimate-w zamian dostałam te srebrne ze str.5 zamiast maseczki chłodzącej -scrub Re-charge Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2006-11-21 o 00:22 |
|
|
|
#16043 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze raz cichutko
prosze No i kolczyki Ethereal mnie interesuja Poza tym donosze, ze nabylam dzis organizerek z Claudii i powiem szczerze, ze uwazam, ze warto |
|
|
|
#16044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16045 |
|
Zakorzenienie
|
w kat.13 z biżuterii mam zamówion komplet Brena-sama jestem ciekawa jak się prezentuje w rzeczywistości-na ocenę muszę poczekać do wtorku-gdy "przyjdą"paczki
|
|
|
|
#16046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#16047 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
faktycznie we Wrocławiu są dość miłe panie w COKach-mam sczęście![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#16048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a Pani tak mnie zapewniała, że są i, że jak w piątek przyjdziesz to możesz je nabyć- czyżby tak szybko się rozeszły jak świerze bułeczki![]() ...a propo koloru budynku COKu ihihihi- to wybrałam się do niego z koleżanką, i szukałysmy niebieskawego ale koleżanka wypatrzyła duży napis avon ihhhihih fakt faktem na pomarańczowym budynku, ale pomyślałam, że może pomyliło Ci się z tym budynkiem z którym ściana Coku się łączy z takim siwawym , ale nic nie szkodzi- znalazłyśmy go wsumie bezproblemu |
|
|
|
|
#16049 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mam do Was pytanie, ponieważ postanowiłam dołączyć do grona konsultantek Avonu
Czy podpisując umowę z Avon , muszę rejestrować działalność gospodarczą Pozdrawiam Nadin
|
#16050 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

ale jednak chodziło o tą z kat 01
a tak sie na niego napaliłam... :/

jak narazie na ok150zł. Najlepsze jest to że jedna z nich zamówiła 3 kolory naklejanego lakieru do paznokci

czasami tylko coś dokupuje w COKu - paczka zawsze przyjezdza do mnie