|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() A parówki - przyznaję, zjadłam bo kusiły. Ale cieszę się przynajmniej, że jako część konkretnego posiłku. ![]() A 2 godzinki temu zjadłam znowu jajka - tym razem na twardo. A, i macie może jakąś radę na jedzenie będąc w gościach? Ponieważ TŻ wraz z rodzinką lubią gotować dużo i kalorycznie, i nigdy nie chcę przyjąć ode mnie odmowy (cytując TŻ: "Ja nie pytam CZY, tylko CO chcesz zjeść") ![]()
![]() |
#1472 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Ja własnie wyszłam z wanny
![]() ![]() Udało mi się też dzisiaj uśpić synka po 22 tak więc mam cały wieczór dla siebie ![]() ![]() ![]() Za 9 dni jadę po kotka!!!!! Mam nadzieję że szybko ten czas zleci ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Słodyczy Polskich nie lubię -w ogóle mi nie smakują oprócz wszystkiego co z Kinder. Ewentualnie i ostatecznie jeszcze czekolady Alpen Gold są niezłe ale do Niemieckich czekolad to szans nie mają. Czekolada niemiecka ma to "coś" w sobie czego polskie czekolady nie mają. Ich czekolada jest po prostu boska a nasza smakuje jak tania podróba czekolady. Dobrym przykładem jest np. ta niemiecka czekolada z okienkiem z pełnymi orzechami http://www.eurochemia.com/product_th...PG&w=340&h=250 - którą można kupić w Polsce. Ona jest przepyszna. Żadna inna nie ma szans do niej. Białej polskiej czekolady nigdy nie lubiłam i nie lubię, Niemiecką białą czekoladę kocham a szczególnie tą: http://www.chemianiemiecka.com.pl/im...0-10-33-05.jpg Po prostu niebo w gębie! ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Ci że faktycznie było tak, że duzo ludzi na początku mnie nie poznawało na ulicy! Przechodzili obok i nic. Dopiero po chwili słyszałam tylko: Monika???!!!! To Ty????? Matko Święta!!! Co się z Tobą stało!!! ![]() ![]() Ja tez się cieszę, że mąz się uspokoił. Może na prawdę w końcu przejrzy na oczy. Przyjedzie teraz na Święta i doceni ile traci gdy nas nie widzi. Juz ja sie o to postaram ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;*
U mnie waga nadal ta sama ![]() ![]() ![]() Do tego jestem przed @ powinnam dostać za 3-4 dni. Mam nadzieję, że w tym miesiącu normalnie dostanę, już mnie cycki zaczęły bolec więc jest dobry znak ![]() zelka oj mi też na początku było ciężko własnie przez te godziny. Ogólnie praca nie jest tak bardzo ciężka, bo większość dnia siedzę na hali i sekatorem tnę sadzonki, albo stoję i sadzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia hihi no jak będzie necik to można jechać za granicę, bo tak to do doopy trochę. Nudno i smutno bez Was ![]() A co do czekolad niemieckich to ta z okienkiem jest pyszna ![]() ![]() ![]() ![]() Mariposa kochana mam nadzieję, że dziś będzie lepiej ![]() Kamikadze, Monia a co do marznięcia, to ja tez nie wiem czemu tak jest. Mi to jest prawie ciągle zimno ![]() ![]()
#1474 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() Monia ja generalnie kocham słodycze ![]() Mariposa jak sie dzisiaj czujesz?jak nastrój? xAstridx porozmawiaj z TŻ ,że chciałabyś zeszczupleć i w związku z tym pewnych potraw nie będziesz jadła.Jak on chce się objadać to proszę bardzo.Musisz być twarda i nie dać sie namowom i obstawać przy swoim ![]() My dziś jedziemy do teściowej na obiad.Poproszę o malutko i koniec kropka więcej nie zjem.Może sobie komentować ile chce ![]() Uciekam bo jeszcze chciałabym odkurzyć , zmyć podłogę i wyszykować się.Dziś mam ochotę porządnie wyprostować włosy i zrobić mocniejszy makijaż ![]() Odezwę sie potem...buziaki kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ale mi miło, że tak zareagowałyście ![]() ![]() Kamikadze- ja też kocham słodycze ![]() Monika- ale wczoraj miałaś dzień, współczuję! Jak ten palec teraz? Medzik- super, że możesz sobie pozwolić na takie jedzonko! ![]() Gosia- bardzo mi przykro, że dostałaś taką smutną informację... Życzę wszystkim miłego dnia. ![]() A tak zupełnie na marginesie, to dziewczyny, jest taka akcja dla psiaków, gdzie wystarczy kliknąć i one dostają karmę. Może któraś z Was chciałaby pomóc? To nic nie kosztuje, zajmuje chwilę, a można pomóc. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Wrrr.. Alez ja neikonsekwentna jestem
![]() Zreszta zobaczcie sami, wczorajsze jało. I - owsianka z jablkiem ic ynamonem II - pomarancza III salatka rybna z makaronem (nie za wielka porcja) IV gyros w bulce!!!!!! ( a bylo tak dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzis: I-owsianka z jablikiem i miodem II kawalek szarlotki III bedzie zapiekanka zeimniaczana no i znowu .. jade do kolezanki na urodziny i do dzidzi bo urodzila i jeszzcze malenstwa nie wiedzialam. I pewnei znowu cos zjem (bo kol. zawsze pysznosci narobo ![]() ![]() ![]() ![]() Postaram sie jak najmniej grzeszyc. Zobacze jak to sie skonczy.. Ehhh.. te weekendy mnei gubia!!!!! Dziewczyny moze Wy pomożecie strasznie przetluszczaja mi sie wlosy. Probowalam chyba wszystkiego(nawet plukanki z pokrzywy stosowalam) Myje wlosy wieczorem i anstepnego dnia juz neiwyjsciowe, robia sie tluste straki.. Moze jakbym nie uzywala odzywek bylo by lepiej.. (uzywam ze spłukiwaniem) Teraz zamierzam waxa kupic i raz na tydzien nakladac. Ale z drugiej srt zapuszczam wloskio na ślub.. W lecie nei bylo problemu, mylam rano i ok było, ale teraz w zimie chcialabm wieczoem. Chociaz do tej pory myje rano bo naprawde wyladaj okropnie po wieczornym myciu. Najbardzie przeraza mnei to ze czasami nei dosusze wlosow i biegne do pracy. Tzn tylko do garazu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-11 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze bądź twarda i stanowcza
![]() Mariposa mam nadzieję, że dziś będzie lepiej kochana ![]() ![]() ![]() A co do tej akcji, to uważam, że to jest super! Karmię już pieski na jednej stronie i na tej też będę ![]() Tu dodaję stronkę :http://www.pustamiska.pl/pl/index.php
#1478 |
amor vincit omnia
|
czbasia czym myjesz włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Dziś wstałam z synkiem troche wcześniej niż zazwyczaj bo o 11 ![]() ![]() Nie ważę sie narazie bo jestem przed okresem i strasznie bolą mnie cycki więc wiem, że waga będzie większa. Nie ma sensu sie stresować. Za 2 godzinki idę do teściów po synka i na ciasto a potem do moich rodziców ![]()
#1480 |
Zakorzenienie
|
Zmianiam szampony i probuje. Obecnie gliss kur ale generalnie wszystkie ktore sa w drogeriach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że waga stoi w miejscu ![]() ![]() Tą czekoladę kawową też jadłam ![]() ![]() ![]() U mnie w domu też ciepło a ja marznę ![]()
![]() |
#1482 |
amor vincit omnia
|
ciągła zmiana szamponów to zła opcja, bo włosy ciągle są poddawane nowym składnikom, co nie działa na nie dobrze. zmień koniecznie szampon na ten do włosów przetłuszczających.jeśli przetłuszcza Ci się tylko góra włosów- je myj tym szamponem, a resztę zwykłym. jak skończą się kiedyś przetłuszczać- nalezy odstawić specjalistyczny szampon i myc poprzednim. no i koniecznie odstaw narazie odzywki- za bardzo obciążają włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-12
|
hej. Czy któraś z odchudzających się dziewczyn stosowała może jakieś koktajle smakowe wspomagające odchudzanie? Wczoraj widziałam na jednym z portali zakupów grupowych fajną ofertę. Ale czy warto?
to jest koktajl heppalife, mam nadzieje, że mi pomożecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś też idę do teściowej na ciasto. Obiad tez zrobiła ale mam większą ochote na ciasto a nie chce wpychać w siebie obiadu i ciasta naraz. Też idę się szykować. JA włosy to dopiero sobie na Święta wyprostuje ![]() ![]() Szampon jest na prawdę świetny. Z użyłam już całą butelkę ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Teraz myję co 4 dni włosy bo częściej nie ma potrzeby gdyż są świeże ![]() Odżywek nie stosujemy żadnych!!!!!!! Mi od Waxa jeszcze gorzej się włosy przetłuszczały. A jeśli juz musisz użyć odżywkę to tylko od połowy włosów w dół tak aby odzywka nie miała styczności ze skórą głowy!!!! Na szkoleniu Oriflame Pani kosmetolog kazała mi tak robić i sprawdziło mi się to w 100%. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój paluch nadal poparzony ale już nie boli. Pewnie jakbym włożyła do ciepłej wody to by bolało dlatego nawet nie próbuję. Póki co ładnie goi się. Do Świat powinno wszystko zniknąć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() a odżywka raz/tydz- polecam robić domowe odzywki- np jajko_cytryna+olejek rycynowy, albo możesz mieszać waxa z miodem i cytryną- super efekty, a są naturalne te odzywki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Własnie Was ponadrabiałam ![]() ogolnie to nic ciekawego u mnie sie nie dzieje... byłam na imprezie firmowej w piatek no i w sumie fajnie było potanczylismy troche troszke %% było, ale jestem z siebie zadowolona bo duzo nie wypilam a wszystko spalilam na parkiecie ![]() ![]() Gosia2011 współczuje Ci bardzo ![]() ![]() ![]() meeedzik super, ze Ci sie udje utrzymac wage ![]() ![]() Mariposa3 mam nadzieje ze dzisiaj juz lepszy dzien ![]() monika01011986 ja tez nie lubie kawowych słodyczy ![]() ![]() ![]()
#1490 |
Zadomowienie
|
Meedzik ja Cie doskonale rozumie
![]() ![]() ![]() ![]() czbasia ja Mam Mame fryzjerke i zawszeee właśnie w zimie mam włosy gdzie mi strasznie wypadaja ! i zawsze pytam Mamy niech mi przyśle od Siebie z salony jakis dobry szampon lub odżywke ! i zawsze mi odpowiada ze zima jest pora gdzie włosy sie strasznie przetłuszczaja i wypadaja . a Ty masz tak cały czas ![]() ![]() Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-11 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam problem z przetłuszczającymi włosami :/ a raczej mam tak, że przy skórze głowy mi się przetłuszczają a końce mam suche, bo to od rozjaśniania włosów zapewne.
Spróbuje tego szamponu z Nivea mam nadzieję, że i mi pomoże, bo teraz myję włosy co drugi dzień, a i tak na drugi dzień nie mogę rozpuścić, bo są już tłuste i źle to wygląda :/ Zaraz wybieram się na zakupy, muszę iść do apteki po kolejne opakowanie Centrum ![]() ![]() ![]() Zelka masz rację, bez Tż to chyba bym nie wytrzymała w tej pracy :/ Agunia kochana i Ty pewnie trafisz na tego jedynego ![]() ![]() Monia cieszę się, że z mężem wszystko dobrze się poukładało. Oby te święta były dla Ciebie jak z bajki ![]() A co do słodyczy to ja uwielbiam wszystko co kawowe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Eldo odżywki z Gliss kura te w sprayu moim zdaniem są świetne ![]() ![]()
#1493 |
Zadomowienie
|
Meedzik no właśnie i w tym Ci zazdroszcze
![]() ![]() ![]() Moniaaa po zdjeciach widac nie samowita przemiane !! ![]() ![]() ![]() i takie Małe pytańko bo strasznie trudno mi przestać pic wody słodkie typu pepsi i takie tam wieec mam pytanie czy woda Mineralna truskawowa duzo daje kalor ![]() Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-11 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym odstawila wode smakowa , kiedys tez ja pilam i to duzo dopiero dziewczyny chyba nawet na tym forum uswiadomily mnie ze jest kaloryczna ![]() ![]() http://zdrowo.info.pl/wody.html tutaj masz wiecej informacji ![]()
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Zelka masz rację, takie wsparcie dużo daje
![]() ![]() A co do wody, to ja do tej pory nie mogę przestawić się na zwykłą, dlatego dodaję sok z cytryny i dla mnie jest pycha ![]() ![]() ![]() A ja już wróciłam z zakupów, kupiłam następne opakowanie Centrum i szampon polecany przez Monię ![]() ![]() Monia a Ty po jakim czasie zobaczyłaś efekty? Po ilu myciach?
#1496 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny humorek u mnie troszkę lepszy ;*dzięki za miłe słowa, zawsze pomaga takie wsparcie chociażby przez internet
![]() Przez weekend miałam pisać packę, ale niestety miałam od rana mdłości i ból brzucha po lewej stronie spałam z przerwami do 13 i ogólnie słaba jakaś jestem. W domu nie ma no-spy,więc wziełam niedawno krople żołądkowe do tego wszystkiego dochodzi biegunka ![]() ![]() Tato jakoś próbuje wszystko śmiechem żasrtem, wiadmo martwi się, ale nie poddaje ![]() Na sywestra chyba będę z rodzicami w domu i chrześniaka podrzucą, jednak to nie to samo, ale nic nie poradzę, pewnie będzie smutno w sylwka.... od 5 lat razem a tu teraz oddzielnie. ![]() ![]() ![]() Liczę na śnieg w tym roku, bo chcę zorganizował kulig ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- A co do diety to muszę jakiś błonnik czy coś otręby, śliwki jeść, chociaż teraz przy biegunce może lepiej nie. Codziennie jem grejpfruta ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- kończy mi się tusz do rzęs jaki dobrze podkręca?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Cóż ja już po wizycie u teściowej.Na szczęście nie było problemu z obiadem.Byliśmy dziś w Tesco i kupiłam po okazyjnej cenie bombki.Choinkę będę miała w kolorze czerwono- złotym.
Zelka jeśli tak bardzo lubisz np.pepsi to może spróbuj takie napoje light, są niskokaloryczne.Owszem myślę , że ze względów zdrowotnych w ogóle należałoby zrezygnować z tego typu napoi , natomiast jeśli nie możesz się bez nich obyć to spróbuj light. Gosia ja na wieczór zawsze staram się jeść jabłko i siemię lniane , to bardzo dobrze robi na trawienie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
Hej.
Przepraszam, ale znowu nie napiszę zbyt wiele. Znowu miałam kiepski dzień... ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Gosia2011 pocieszę Cię że ja też sama spędzam sylwestra ![]() A i jeszcze chciałam Wam powiedzieć że dołączam do Waszego grona zmarzluchów ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-12-11 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
jestem już ale nie mam siły nic napisać. Zrypana jestem na maksa! byłam u teściów, potem u rodziców... później w domu musiałam ogarnąć, wykapać dzieci, zrobić kolację..... mam dość i marzy mi się spokój i cisza..... moje dzieci jeszcze nie śpią i biegają po domu......
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Ja miałam straszne problemy z rozczesaniem włosów bo mam długie aż za zapięcie od stanika. Pani kosmetolog doradziła mi robić tak: po umyciu włosów nakładamy odżywkę od połowy włosów dół tak aby nie dotknąć skóry głowy. Czekamy z 3 minuty i bierzemy grzebień z szeroko rozstawionymi zębami i pomału rozczesujemy ( z odzywką na włosach moment można rozczesać). Potem tylko spłukujemy całą głowę bardzo dokładnie. Głowę zawijamy ręcznikiem i czekamy aż woda wsiąknie w ręcznik. Nie wycieramy włosów. Uwierz mi, że to jest rewelacyjna metoda i ja tak robię od jakiegoś czasu i jestem mega zadowolona.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-12-11 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.