|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
W jutrzejszym meczu przeciwko Wiśle będzie mógł wystąpić Grzegorz Kmiecik - informuje gazeta.pl. Wydawało się, że młody napastnik został jedynie wypożyczony do łódzkiego klubu - okazuje się jednak, że był to transfer definitywny. Wiadomość zaskoczyła zwłaszcza samego zawodnika. - Dwa razy upewniałem się u kierownika drużyny - mówi Grzegorz.
Informację potwierdza dyrektor sportowy Wisły, Adam Nawałka: - Ja zastałem już taki stan, że Grzesiu jest sprzedany do ŁKS-u. Jeśli doniesienia gazety.pl zostaną oficjalnie potwierdzone, będzie to oznaczało, że wielbiciele talentu wychowanka Wisły nie zobaczą go już w koszulce z Białą Gwiazdą. On sam koncentruje się tylko na jutrzejszym meczu. - Jestem świetnie przygotowany do sezonu dzięki letnim treningom z Danem Petrescu. Po ostatnich nieudanych meczach pali nam się ziemia pod nogami, więc z Wisłą walczymy o pełną pulę - mówi Grzegorz Kmiecik. W sprzeczności z treścią łódzkiej gazety.pl pozostaje poniższa informacja z Dziennika Polskiego: W drużynie ŁKS-u może zagrać wypożyczony z Wisły z opcją transferu definitywnego Grzegorz Kmiecik. - Jeśli mnie tylko trener Marek Chojnacki wystawi, chętnie powalczę nawet z Cleberem - odgraża się wychowanek "Białej Gwiazdy". Niewątpliwie prawdy o transferze Grzegorza Kmiecika szukać należy nie w prasie, a w gabinetach osób zarządzających naszym Klubem. o kurcze, nie wiedziałam że Grzesiek został wypożyczony i że może zagrac przeciw Wiśle
|
|
#23222 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ide narazie poczytac wpadne pozniej
foty dla przyjemnosci
|
#23223 |
|
Zakorzenienie
|
hieh dla przyjemniości
![]() baj
|
|
#23224 |
|
Zakorzenienie
|
kto wie gdzie tu jest Baszczu
![]()
|
|
#23225 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tak chcę
Ale niestety nikt nie chce się podjąć, żeby mnie nauczyć do rozszerzenia Każda nauczycielka, do której dzwoniłam.. mówi, że za późno Ja na jej mscu założyłabym golf pod samą szyję Cytat:
Ja do Crisa wzdycham![]() Cytat:
Fajnie, że u Was w szkole przygotowują do rozszerzenia.. u mnie tylko w kalsie językowej ![]() 2gi od prawej w niebieskiej
|
||
|
|
|
#23226 |
|
Wtajemniczenie
|
Oki, a teraz poszukam sobie coś o studiach w moim mieście.. bo rodzice nie chcą, żebym studiowała w innym
A ja tak bardzo chciałabym iść na germanistykę!!!!!! Dlaczego to rodzice zawsze muszą postawić na swoim.. przecież mogę sama o sobie decydować!! |
|
|
|
#23227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkońcu kogoś znajdziesz, zobaczysz ![]() nie podoba Ci sie Baszczu? ![]() ![]() ja chode na korki od września, a w szkole mam raz w tygodnu konsultacje i codziennie dwie lekcje anglika bo to profil języczny ![]() jeesssss, to mój Baszczu
|
|
|
#23228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyłączyli grawitacje?ja też, ja też ![]() to koleś z Twojej szkoły? rzeczywiście, wygladają jak rodzina ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ale Kubuś tę rączke wygiął jak panienka |
|||
|
|
|
#23229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#23231 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo chcę kontynuować niemiecki Baszczu nie w moim typie A to Ty na profilu językowym jesteś Ja w drugiej klasie żałowałam, że nie poszłam na taki profil.. Teraz już mi wszystko obojętne Cytat:
Nie znasz moich rodziców.. zawsze im źle.. cokolwiek bym nie zrobiła Tak to mówią, że nic nie umiem, do niczego się nie nadaję.. a jak chcę sama o sobie decydować, to sami mi mówią co mam robić Bezsens.
|
||
|
|
|
#23232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tata wróci z pracy to z nim o tym pogadam Dzisiaj rano.. jeszzce się nie obudziłam, a mama już mi zaczęła gadać o tej ekonomii. Wg niej o germanistyce powinnam mysleć później, bo to trudny kierunek i trudno byłoby mi znależć pracę. Ciekawe jak by zareagowała, gdybym jej powiedziała, że chciałybm wyjechać na rok do Niemiec - na kurs dla obcokrajowców[po maturze] Miałabym tam lepsze życie Wiadomo, że początek byłby trudny.. ale za to o wiele lepsza przyszłość niż tu. ..
|
|
|
|
|
#23233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, to była moja pierwsza tapetka
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23235 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=magda_aparatka;3100 080][1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3098540]Maaagda...
Cytat:
![]() A wiem
|
|
|
|
|
#23236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko się nie śmiej bo wyszłam tam jak pajac a Radzia trochę "prześwietliło" * *zdjęcie robione wraz z plakatem wyborczym gdy Radzio startował w wyborach (wycieczka do Szczecina )
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2006-12-22 o 20:26 |
|
|
|
|
#23239 |
|
Zakorzenienie
|
Boże ta fota jest okropna, bleee patrzcie potem ją usune
![]() Dobra ja zmykam do koleżanki.Będę wieczorkiem P.S.Dzisiaj meczyk Celticu o 16
|
|
|
|
#23240 |
|
Wtajemniczenie
|
PRZEWIDYWANE SKŁADY:Empoli Calcio (4-2-3-1): Balli; Raggi, Marzoratti, Vanigli, Lucchini; Marianni, Moro; Busce, Vannucchi Matteini; Saudati.
AC Milan (4-3-1-2): Dida; Simic, Costacurta, Maldini, Jankulovski; Brocchi, Pirlo, Gourcuff; Kakà; Oliveira, Gilardino. Kurcze znowy nie ma Inzaghiego Mam nadziej ze oficjalnym skaldzie sie to zmini.Wczoraj ogaladalm sie fotki m.in owen i jego zony i na wiekszosci bardzo ladnie wyszla. Jest tez fotka Gemmy i James dzieciaczkow Owen
|
#23241 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihiih... i tak ma byc... aczkolwiek ja jestem 'ponadfanka' jestem żoną ![]() danke szyyyyyyn juz grałam w nia... 'gralam' Cytat:
a u mnie to inaczej... mi sie zawsze ktos wydaje brzydki i mowie,ze nie biore...a potem zmieniam zdanie...jak juz go opchne komuś a raczej jak go pochne talci a bayern wlanie gra od pona 20 minut... i przegrywa 1:0 narazie szzzz... ![]() Cytat:
4 - ![]() 5- jaki wystrój 4 i 6 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zaraz tam nie lubi Cytat:
nie pamietam dokladnie...w kazdym razie na dsf,ard lub zdf ktorys z tych, ale akurat nie pamietam :P tylko, ze jakos w świeta bedzie lecial... i nie wiem czy bede na hałsie :PCytat:
i mu sie to chwaliten sam 'bystry' wyraz twarzy ![]() ach ta przyjemnosc ;DCytat:
jak kiedys przejrze swoje... uszz booooogate zbiory to ci dam znac narazie to sobie powolutku je porzadkuje i konca nie widze XD nie to co kiedys...jeden wieczor i fotki na miejscu... nazbieralo sie Cytat:
![]() no wiec... zanim doszlam do konca tego posta...to minelo 10 minut i w tym czasie bayern podzwyższył na 1:1 ![]() ja za godzine zmykam na babski wieczorek ;] wiec... jest tu kto? ;> musze sie wprawic za bayern co do borussi...to widze tylko, że przegrywa z hertha 1:2 ... i że moj malik dostał żółta :P EDIT: 2:1 !!!!! BAYERN GÓRĄ !!!! PIZA ratuje nam tyłki brawa dla : makaaya i pizzaro
|
|
|
#23242 |
|
Wtajemniczenie
|
Bayern 2:1
EDit: I zmykam do 18 do meczu Milanu Za Bayern i borussie zeby wygraly
|
#23243 |
|
Zakorzenienie
|
aaa przypomnialo mi sie... dzis ogladalam troche tv
i było, ze matusial jutro w dzien dobry tvn dla zainteresowanych ![]() a w ogole to meczylam glownie niemeicka tv i media markt ma reklamy ze swinka ... a wiecie... ja od mnudialu jestem wyczulona na świnki i juz swiateczne reklamy leca ![]() za bayern, milan i borussie d.
|
|
#23244 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to jutro kibicujemy tak, z meine schule ![]() ja sie prawie posikałam jak znalazłam te fotki ![]() bo Kubuś to wogóle jest momentami taka panienka ![]() Cytat:
a chcieć to móc ![]() to jest łączony hista + niemiecki ![]() Baszczu nie w Twoim typie ale w Madzi napewno mi też mówią że jestem do niczego ![]() ale o studiach sama decyduje ![]() Cytat:
nmzc ![]() kiedy jest mega nmzc ![]() Cytat:
fajnie wyglądacie razem Cytat:
nie oglądasz meczu ![]() Cytat:
fajna niunia ![]() Cytat:
kurcze ile Baszczu i Basti mają wspólnego ![]() ślicznie wygląda Darek z gołąbkami taak ? to czemu Baszczu palce je ? ![]() no nie lubisz ej no ja tu podziwiam piękno a Ty sie śmiejesz za Bayern
|
|
|
#23245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie świnki ![]()
|
|
|
#23246 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wróciłam do domu a tu taaak ciemno czuję się jakby była 20 humor mam do bani ogólnie do dupy
|
|
|
|
#23247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja uwielbiam kiedy jest ciemno a czemu do dupy życie jest piękne a kiedy Luna to mówi to znaczy ze tak jest
|
|
|
#23248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...w moim typie to są moje męze... a baszczu to jest skrywany achhh... jakie ja mam szczescie... mezow mam slawnych ![]() pomadfanka no...moze nawet wiecej niz ci sie wydaje ![]() no ja nie wiem....to dziewczyny dawaly taki wywiad z ebim ja sie nie smieje...toć mowie, ze mu ładniej w tych ciemnych wlosach... bo wtedy to po wioskowemu...a teraz...to tak jakos ladniej ;] za bayern wlasnie duzo komentator mowil o bastim....ale gola nie bylo za to zoltą dostal jeden z przeciwnikow ![]() fotki: tą świnkę kocham (jakas starsza babcia mi go podrywa
|
|
|
#23249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie... Cytat:
jak milo z twojej strony ![]() ja to dziewczynki lece na babski wieczorek ;] popstaram sie wpasc do was jeszcze dzis ale jakby co to wypijcie za mnie potem :Pbasti zszedł w 72 minucie...wiec juz nie ma szans, zeby gola strzelił :P a wiec wystarczy mi juz tylko wynik koncowy...nie ma co sluchac audycji
|
|
|
#23250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo masz szczęście i sie ciesz ![]() yyy przejęzyczenie ojj ja tu sie musze wszystkiego dowiedzieć komu ładniej bo juz mi sie miesza jeszcze strzeli zobaczysz no ale ja dalej żadnej świnki nie widze ![]() mega avek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

i że może zagrac przeciw Wiśle 

Ale niestety nikt nie chce się podjąć, żeby mnie nauczyć do rozszerzenia

Teraz już mi wszystko obojętne

Miałabym tam lepsze życie