![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje rózniste różności
Mirosek dziękuję za dopisanie mnie do listy wędrasiowej. Mam nadzieję, że uda mi się szybko zrobić dla Ciebie wpis, ale muszę nad tym porządnie pomyśleć, bo to będzie mój pierwszy raz w tym temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Aniu
Dziękuję Ci za informacje o usztywnianiu koronek. Jesteś kochana. Dzięki też za odwiedziny w moim wątku. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Piękne prace, a aniołek najśliczniejszy
![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Aniu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
sagap witam ponownie u mnie i dziękuję za miłe słowa
![]() mirosku już mi się koncepcja klaruje, tylko nie ma jeszcze okazji się urealnić, bo głowa zaprzątnięta wymianką świąteczną i dekoracjami sali ludowej. Ale jak tylko się z tym wszystkim uporam to biorę się za robotę i może wyjdzie jakieś "coś" ![]() Ja wczoraj i dzis walczyłam z potwornym bólem głowy, ledwo powlekłam się na wieczorne spotkanie KGW, ale udało mi sie zapomnieć o bólu wśród radosnych pogawędek i nawet pająka skończyłam ![]() Paczkę na wymiankę świąteczną ukończyłam, jak mi nic nie przeszkodzi to w poniedziałek wysyłka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Przeglądałam ostatnio moje różne przydasie i pamiątki i odnalazłam karteczkę, którą kiedyś zrobiłam dla mojego wtedy jeszcze narzeczonego, obecnie męża. Rysowana w całości w paincie i jesli dobrze pamiętam, to chyba gdzieś taki wzór widziałam i koniecznie chciałam mieć taki sam
![]() Tak sobie teraz z rozrzewnieniem wspominam panieńskie czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Wspaniała karteczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
anna- bomba ta kartka
![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Świetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Świetny z pomysł z tą karteczką, piękna
![]() ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Anioły takie cudne, że dech zapiera
![]() ![]()
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
He he, fajna karteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
agusia2410 dziękuję
![]() cocci dziękuję ![]() lamalama dziękuję ![]() sagap dziękuję ![]() kalina1984 dziękuję ![]() ![]() jola2243 dziękuję ![]() ![]() A ja dziś zapakowałam paczkę na wymiankę świąteczną, jeszcze w podskokach jedną rzecz dodłubałam, bo uznałam, że w paczce musi być troszkę bardziej świątecznie. Zarwałam noc, ale udało się ![]() Dziś już pewnie nie pojadę na pocztę do miasta, ale jutro z rana powinnam wysłać paczkę w świat. U nas na poczcie mi jej nie przyjmą z pewnych technicznych względów, więc muszę z nią śmignąć dalej. No to wyrobiłam się w czasie, i z kartkami i z paczką. Kartki dotarły już do czterech dziewczyn, jeszcze piąta nie pisała, może dziś już doszło. Teraz mogę się skupić na szykowaniu świątecznych ozdóbek na swoje potrzeby. Wczoraj moje dwie duże gwiazdy - zawieszki odnalazły ciepły kącik, a dokładnie miejsce na oknie, u mojej mamy. Tak jej się spodobały, że z radością jej oddałam, a sobie zrobię kolejne. Szybko się je robi, więc zdążę. No i cały czas myślę nad wpisem do niewędrasia dla miroska. Już mam wstępną koncepcję, tylko nie wiem, czy da się to zgrabnie przełożyć na kartkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
anna strasznie jestem ciekawa, co ty tam namodziłaś na koniec
![]() no i rób dla siebie, rób. I pożycz trochę czasu dla mnie, bo ja ciagle coś robię, a mam tyły już tygodniowe!
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Ojtam, ojtam, nic aż tak mocno specjalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
A ja się teraz będę chwalić!!!
Co prawda nie swoimi pracami, ale czymś już też moim własnym. Dostałam przed kilkoma minutkami paczuszkę, listonosz widocznie też nie mógł się doczekać i nie czekał do jutra hehe Bardzo dziękuję Jolu za piękny świecznik. W końcu mam coś z decu - czyli coś, o czym marzyłam, a co nie jest moją własną paskudą ![]() Świecznik cieszy mnie jak dziecko, raz przez swą urodę, a drugi raz bo nie miałam dotąd w domu żadnego świecznika ![]() Do tego dostałam wesołą karteczkę choineczkową z pięknymi życzeniami i mnóstwo przydasiów ![]() Pięknie dziękuję sprawczyni mojej radości ![]() Podpisała się ona jako Jola, ale podejrzewam, że to Jola2243, niech się "łuuuna" przyzna, czy dobrze myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Śliczności dostałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
No dobra, pała zadziałała i się przyznaję, cieszę się że prezent się podoba, przydaśków nigdy nie za wiele, więc może Ty z nich coś ładnego stworzysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Aniu jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich zdolności
![]() Szydełko, decu, pergamano... można tak wymieniać bez końca... czego nei spróbujesz to wychodzi Ci super a do tego Twój watek tak fajnie się czyta że będę tutaj częstszym gościem jak pozwolisz ![]()
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Śliczny prezent dostałaś
![]() Ten świecznik super - moje kolorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
... i moje wzorki
![]() chwaliłam już, ale powtórzę sie. Świetne świeczniki i fajoskie przydaśki
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Ja też już chwaliłam, ale pochwał nigdy za wiele - wspaniała paczuszka do Ciebie przyszła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie mi też te kolorki się bardzo podobają. Zdjęcia tego nie oddają w pełni, ale to taka przyjemna wiosenna zieleń. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Śliczny prezent dostałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Mirosku zgadzam się
![]() Jako że wszystkie z pięciu karteczek już dotarły do dziewczyn, to można je pokazać ![]() Powędrowały kolejno do: Sari71, kocim, Elunia31, kariokaa i Glinka121. Wzorki na karteczkach nie są idealnie proste i eleganckie, bo sama je rysowałam, bez drukowanych schematów, jako że drukarka nadal ma awarię. Ale starałam sie jak mogłam ![]() A w nich życzenia. Koperty też sama produkowałam z ozdobnego papieru - chyba nawet tapety??? Wynalazłam w domku i się przydało.
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-12-14 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedna z choinką, w której miałam zamiar nanosić kolory, ale poległa, bo coś nie wyszło od razu przy gwieździe i dałam spokój
![]() Ta choinka to jedyny wzór, który w całości sobie przerysowałam z tego, co znalazłam w necie. Pozostałe kartki starałam się robić tak, by całkowicie nie powielać tego, co widziałam. I tak jeśli małpowałam środek, to robiłam całkiem inną ramkę, i odwrotnie. Na drugim zdjęciu karteczka zrobiona u mamy, dla niej samej. Schemaciki, które opracowywałam na razie się powtarzają, bo już mam w nich jako-taką wprawę ![]() Kolejne to produkcja dla bratowej męża. Tez te same wzory, ale inne podkłady i trochę może lepsza obróbka, więc pokażę wszystkie ![]()
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-12-14 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
No i mój pajączek przystojniaczek z papiero - wikliny, którego zrobiłam na potrzeby dekoracji sali. Ale żeby nie przypisywać sobie całej zasługi, od razu zaznaczam, że ja go uwiłam, a malowała koleżanka, ja do bejcy nie mam cierpliwości
![]() Jak się na niego patrzy z małego oddalenia to wygląda jak ze słomy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
anna! po pierwsze kartki cudowne, tym bardziej, ze skoro rysowałaś ręcznie to znaczy, że masz na prawdę duzy talent w łapkach!
po drugie- im więcej patrzę, tym bardziej mnie to pergamano kusi i po trzecie- łooo jesoo, jaki paskud! znaczy się wygląda jak żywy i mnie trzęsie na sam widok, mimo, że wiem, że sztuczny
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Cocci ślicznie dziękuję
![]() ![]() Ja to rysuję z własnego podkładu, który wcześniej zrobiłam ołówkiem, ale same wzorki nie są moje, tylko podpatrzone. Ale mam jedną kartkę, którą sama wymyśliłam, jednak na razie nie pokażę, bo poleciała w paczce do wylosowanki. Nie będę psuć na razie niespodzianki. A pajączek słodziutki, prawda? Bardzo przytulaśny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.