|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Kurcze dwie pod rzad mieli okazjie w tym pippo juz myslalm ze w barmce a tu nic
a mecz sie juz konczy![]() Najlepsze sa komenatrze kaka gra jak by mu zalegali z wyplata No i 0:0 ale przyanajmniej nie przegarli i jest 1 punkt a tyle bylo okazji Filippek dostanie za zmarnoawanie tych okazji a tej ostaniej najbardziej![]() I zmykam na nianie i kryminalnych do jutra
|
#23312 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, pożyczam Boruca na jedną noc a ty?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#23313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23314 | |
|
Zakorzenienie
|
moge dać Darka
![]() Cytat:
Magda nawet fotki dawała
|
|
|
#23315 |
|
Zakorzenienie
|
hie hie znalazłam mega opisy na gg
1 - God in heaven...Cristiano Ronaldo in the earth 2 - Cracovia PRAWIE jak WISŁA PRAWIE robi WIELKĄ RÓŻNICE 3 - Stanko Svitlica kocha Cie cala stolica ( a to chyba tak kibice wołali jak Stanko byl w Legii
|
|
#23316 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahha...nie no...bez takiej perwersji ale szwajniś to szwajniś... jak ja mam go niby nazywac? bastianie? Cytat:
... umiem herbate zrobic... i kawe hihihi...chociaz jajecznice po szlachecku dzis sie nauczylam na babskim wieczorku dziewczyny mnie uczyly [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3103187]Od dziś moje papugi załatwiają się na Christiano Ronaldo Wyłożyłam im klatke plakatem z tym lalusi...ekhem, piłkarzem (pewnie zostane zbiczowana za moj niecny czyn)[/QUOTE]ahahha dobre...biedny cris...biedne słonce...biedna talcia ![]() Cytat:
i jakos sie z tym zyło ja tam wolałam nadmierne tłoki niz pustki... a i chude lata sie zdarzyly przez te miesiace Cytat:
disko bandżo rlzejjj....tyyy... nie smiac sie mi tu z mojego lukaska... boo... boo...bo tak bo on jest bardzo wrazliwy ![]() no pewnie, ze zaszczyt...bys sprobowala inaczej powiedziec my nie pozwalamy byle komu kibicować wlasnym kochaniom ![]() biedulki za to bayern wygrał dzizzzz...bommi...bierz sie w garsc...poldiego nie ma ... robic nie ma komu ![]() noo...strasznie mi sie w oczy rzuca...tyrała ;> nie wiem czemu... Cytat:
a moja rodzinka to mnie maksymalnie wkurzyla wlasnie, wiec sobie od nich poszłam z wami mi lepiej bedzie dzis ![]() Cytat:
![]() och dziekuje ... wy moje za was Cytat:
... cegiełka po cegiełce i sie zbuduje do swiat ;]Cytat:
eee...tyy...siostra...od krzynia sie odstosunkuj ( nie pamietam czy to tekst, ale mi wszedl w krew nooo ) on fajny chopak jest i od razu mi sie przypomina jak z majkiem hanke robił kołyske dla dzidziusia bossssko...Cytat:
reszta sie zgadza witam...wrócila... zaraz jakies fotki chyba rzuce...bo sie biore za szukanie meczowych ![]() tylko skocze do wc
|
|
|
#23317 |
|
Zakorzenienie
|
obiecałam
i jestem |
|
|
|
#23318 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
). a ja go bardzo lubię Cytat:
ja też umiem piec ciasta, zapraszam więc na poczęstunek Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#23319 |
|
Zadomowienie
|
Hej siostro Talciu
|
|
|
|
#23320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu ja biedna ??? Cris nie mój ![]() święte prawda hej Gosia siostro |
|
|
|
|
#23321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz tak sie nie chwalcie, ze umiecie...czy tylko ja nie umiem? przynajmniej...tylko ja z rodziny? ![]() coz za dyskretne pytanko ktore mnie rozbroilo... nie wiem jak ole XDwitajcie... gosiu i talciu, bo cie tez widze
|
|
|
#23322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no kochana, bo ja byle kim nie jestem i byle komu nie kibicuje ![]() cześć Gosiu |
||
|
|
|
#23324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Tricomi jak byłam z 5 lat temu na wakacjach w Karpaczu to poznałam tam jednego niemca Bastaiana tri nie wiem czemu ale przeczytałam 'jabyle kim nie jestem ii Z BYLE KIM NIE SYPIAM '
|
|
|
|
|
#23325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... obie siostry... mialam prawo sie pomylic chyba co? ![]() u mnie własnie leci ... lu lu lu... lukas podolski i to mega glosno xD achh...znowu sobie mundial wspominam... i piosenkiale przynajmniej chociaz na chwile zapominam, ze jutro mam wielkie kucie z chemii... pamietacie jak mowilam, ze na stronie bayernu jest filmik z bastim... ale płatny? ;> ktos zyczliwy zrobil sreeny i ja je znalazłam ... jaki bed boj
|
|
|
#23326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odnośnie Artura to tylko ja to zauwazyłam . pisałyście wczoraj, że Arturek kręci nieźle pupką, też to zauważyłam
|
|
|
|
|
#23327 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#23328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Bastek wyrwał chusteczkę w CZACHY Magda jak pozwoliłas mu w takim czymś wyjść |
|
|
|
|
#23329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no racja...bo dojczki to nie byle kto ... mistrze tak maja ![]() Cytat:
![]() czyżby ciebie też janas glodził? razem z baszczem? ![]() jak sie podoba maj nju av? ;] znalazlam dzis go to postanowilam zmienic... mój bed szwajni boj ![]() fotki: basti jeszcze raz daje foto lehmanna...z u18...bo tylko luncia moja kochana skomentowala a reszta olała : podobny jest waszym zdaniem do bastusia czy nie? ;>lahmik - udaje mężczyzne XD
|
|
|
#23330 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam fotkę Naomi, w miarę aktualną, ale gdybyście znalazły najnowsze z imprezy lexusa w polsce, to byłabym wdzięczna, Magda, Sherlocku, może ty znajdziesz? jak wam się podoba fryzura naomi? nie patrzcie na grzywkę, jak dla mnie zbyt "ulizana", ja mam ładniejszą
|
|
|
|
#23331 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
tak sobie pomyślałam.. Niemiecka kadra jest wszędzie obecna co nie? filmy, filmiki, reklamy, sesje zdjeciowe różnorakiej maści, wszystko dla kibiców, a nasza reprezentacja???? wszyscy tacy poważni, tylko Ebi czasem sie gdzieś pokaze i powie coś śmiesznego, a reszta nic, bardzo mały kontakt z kibicami. szkoda, wielka szkoda
|
|
|
|
#23332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślałam że to Tobi Lahmik wymiata
|
|
|
|
|
#23333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaaaa (patrz: wywiaz z Dziekanem po ostatnim meczu fryzura Naomi ładna przytyło.... to na pewno on podkradał naszym kadrowiczom jedzenie |
|
|
|
|
#23334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to oni go tak ubrali...jak wychodzil z domu to byl normalnie ubrany... w pizamke ![]() fotki: z dzisiejszego meczu.... zapomnialam, ze timuńcio gra w stuttgartcie...ciesze sie z naszej wygranej... ale akurat timo mi szkoda strasznie...bo nagonka na niego jest...tymbardziej po przegranym meczu...sie nasili :l
|
|
|
#23335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wybacz tę ignorancję, ale chyba wybaczysz siostrze z gorączką? Moim zdaniem jest zdumiewająco podobny
|
|
|
|
|
#23336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty już tez widziałam .. ![]() Lahmcio jakie wykopy i pozycje za Timo |
|
|
|
|
#23337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, postaram się znaleźć jutro jeszcze jakieś fotki z podobną fryzurką, jak znajdę to załączę . To zdjęcie zRonaldo jest chyba stare, ale on to na pewno ma nadwagę |
|
|
|
|
#23338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no... mowilam, ze to z mlodziezowej reprezentacji podobny nie? ;] haa... aż dziw bramkarz... i do tego lehmann ![]() fotki: naomi dla gosi + kolejne wyimaginowane zwolnienie...tym razem dla poldiego chociaz tresc zdaje sie ta sama co dla szwajnia
|
|
|
#23339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#23340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

a mecz sie juz konczy

Cris nie mój 

jak pozwoliłas mu w takim czymś wyjść