|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
I jest to kapela, którą załatwia nasz właściciel sali - gościu, na którego zawsze i ze wszystkim można liczyć. ![]() ( A miałam niczego nie załatwiać do lutego/marca... ) |
|
|
|
|
#3272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę kupić sobie kurteczkę |
|
|
|
|
#3274 |
|
Rozeznanie
|
Uff, nadrobiłam
Wszystkie obrączki super! My mamy swoje złoto, wzór już wybrany, byliśmy też u jubilera, u którego będziemy zamawiać i koszt zrobienia to 300 zł Mamy zamiar się tam wybrać zamówić po Nowym Roku (co równie dobrze może oznaczać luty, niekoniecznie styczeń, bo nie wiem kiedy będziemy u rodziców...)Pisałyście o godzinach fryzur i makijażu. Ja do fryzjerki się umówię tej co zawsze. Na makijaż to jeszcze w ogóle nie mam pojęcia gdzie, bo się nie zastanawiałam A co do godz. to chcę tak żeby na spokojnie zdążyć i żebym się nie musiała zastanawiać czy się nie spóźnię... Do fryzjerki będę się umawiać chyba dopiero po próbnej fryzurze, którą to planują pod koniec kwietnia, bo akurat będziemy wtedy szli na wesele to wykorzystam ![]() A i gratuluję upływających miesięcy do ślubu ;D Edytowane przez martaw_mw Czas edycji: 2011-12-14 o 10:46 |
|
|
|
#3275 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wcześniej wysłałam tżta po lampki pomarańczowe albo fioletowe.... przyniósł żółte Cytat:
![]() A można wiedzieć gdzie je kupowaliście? Bo my mamy swoje złoto, ale takie wzoru nie widziałam jeszcze "na żywo"
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2011-12-14 o 10:57 |
||
|
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dlatego te kilka kopert, które będziemy podpisywać wypiszę ręcznie. Cytat:
super to będzie wygladało Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-12-14 o 10:59 |
|||
|
|
|
#3277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie jest bardzo zadowolony. Cytat:
Jak będą gotowe to na pewno wam pokażę. Cod o Madonny to jak ja tam byłam z koleżanka to babka powiedziała, że ma się umówić na następny dzień i przyjść ale nic jej nie pozwoliła przymierzyć. Widziałam, że szukałyście figurek na tort. Wogole o tym nie pomyślałam. Zaczęłam patrzeć na allegro i jedna mi się spodobała ale cena mnie zabiła... http://allegro.pl/figurka-na-tort-we...951583335.html Wy też będziecie tyle płacić?? W porównaniu do innych np. http://allegro.pl/figurka-na-tort-ci...936816538.html to strasznie drogo wychodzi.
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
hej moje kruszynki. Jak wam fajnie, że już tak króciutko do ślubu... Mi ponad 9 msc... a bu a bu a bu
![]() ![]() ja na flachy mam kupne etykiety ale zapro i winetki sami zrobimy.... w sumie to teraz bardziej myślę o świętach jak o ślubie ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- tyle za figurkę na pewno nie dam.... ale piękna jest to fakt |
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sobota 10:00
|
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w katalogach nie podobały mi sie trójkolorowe, ale na zdjęciu wygalają świetnie Cytat:
np w Warszawie najwyższe ![]() Co do godziny na fryzjera i kosmetyczkę to ja z moją fryzjerko-kosmetyczką wstępnie jestem umówiona na 11.30, no ale ona mi do domu przyjeżdża, nigdzie nie muszę się ruszać, to myślę ze do taj 15 to 10 raz zdąży mnie uczesać i umalować ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- będzie relacja ![]() Ahaa i gratuluję wszystkim 4, 6, 7 miesięcy do ślubu ja mam dziś 140 dni
|
|||
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
melod_y pewnie podekscytowana co??
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana czego tu się bać , to czysta przyjemność
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
relacja będzie ale pewnie bez zdjęć bo wbijam do Madonny.
Ale jeszcze muszę obczaić inne salony bo jak będę już w Krakowie to na maksa muszę wykorzystać okazję. Zastanawiam się tylko co mój TŻ będzie robić od 10 rano.. biedaczek ![]() Malenka, malwus ... ta przyjemność ... będę miała nieprzespane noce:P. Ja i sukienki ślubne Mam stresa. Musze przygotować listę sukienek które chce przymierzyć. Wogóle to pewnie na wejściu mnie ceną zabiją :P
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-12-14 o 11:20 |
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam dziś mojemu pod choinkę sweter z bluzką,taki blizniak
i może cos do tego jeszcze dokupię
|
#3286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zrób tak jak planujesz, listę sukienek które chcesz przymierzyć bo nie zapamiętasz wszystkich a poza tym niektórych gdybyś nie zapisała to nawet nie poznasz w salonie ze to ten model który chciałaś zmierzyć
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Ale się za wami stęskniłam lecz nie miałam kiedy siąść tylko fotki przeleciałam na szybkiego ;p Jestem strasznie szczęśliwa, że Tż już wrócił jednakże musiałam go dziś puścić do Lublina :/ na 2 dni. Ale pewnie szybko mi zleci mam sporo rzeczy do zalatwienia na uczelni. Mieliśmy wczoraj jechać do Opola w poszukiwaniu obrączek ale straszne z nas lenie...;p i woleliśmy pospać dłużej a później już się odechciało także kolejne podejście we wtorek po moich zajęciach ![]() Gratuluje miesięcy, dni do ślubu oraz przepięknych obrączek i wspaniałej figurki Jagutki można wiedzieć ile za nią dałaś??Co do inspiracji ślubnych Jeżeli któraś ma jakieś nie dodane jeszcze to proszę o pw. Inspiracje przeniosłam jakoś na początku tego wątku także nie wiem czy je można edytować najlepiej je skopiować i znów umieścić w tym wątku. Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że już nie długo znów do was wrócę na dłużej P.S. Dostałam od Tż komórkę HTC wildfire i każdej z czystym sercem go polecam świetny sprzęt do przeglądania forum
|
|
|
|
#3288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się środowo
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja znowu 10 przegapiłam miesięcznicę do ślubu Cytat:
![]() A co do Madonny radziłabym umówić się na godzinę. Kiedyś nawet na stronie internetowej przeczytałam, że w soboty najlepiej byc umówionym (fakt chodziło o Katowice, ale lepiej sie ubezpieczyć ). Dziewczynom, które mają 7 i 8 m-cy do ślubu gratuluję Jak Wam 4 minie to już nie będziecie takie wesołe
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z pogrubionym zgadzam się w zupełności Ja portkami trzęsę już na samą myśl o tym a co mówić jak przyjdzie dzień ślubu
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie będzie
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jednak nie biore tego pod uwage bo tysiak to juz przy naszych dosc nieokrojonych kosztach duzoSuper 3mamy kciuki! ![]() Marylko mieszkanie przesliczne!!!!!!! |
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż jak ja szukałam z kuzynką sukni w Krk to nigdzie nie pozwalali robić zdjęć ) Cytat:
ja się nie mogę doczekać, jeszcze tyko 2,5 tyg i będą 4 miesiące a jeszcze bardziej się nie mogę doczekać lutego, kiedy będzie można wreszcie formalności załatwiać już mam szczerze dość tego czekania, chciałabym żeby to było już |
||
|
|
|
#3293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też się nie mogę doczekać, ale lepiej nie będę pisać ile mi brakuje do 4 miesięcy ;P
|
|
|
|
|
#3294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ups! Cyba się trochę spóźniłam, ale ciesze sie, że zamówiłaś godzinę. Zawsze lepiej przyjść spodziewanym. Masz pewność, że będziesz w centrum uwagi. A idziesz jeszcze z kimś czy sama???
Cytat:
![]() Ja muszę TŻtowi kupić czarny sweter. I tu jest problem bo nie umiem nigdzie znaleźć odpowiedniego. A musi być czarny, bo mam swoje sposoby na delikatne wyciąganie informacji od TŻta. Najgorsze jest to, że on 2 dni przed Wigilią ma urodziny i już kompletnie nie wiem co mu kupić.... Dostanie sweter i czarny szal. I co jeszcze???? Standardowo chyba perfumę kupię i tyle. Cytat:
A wysyłka miała być do 2 dni... Podziękowaliśmy za to czego nie mają, a na resztę czekamy do piątko. Jeśli się nie wyrobią to prosimy o zwrot kosztów, bo już nie mamy siły na nich. Ale dzisiaj wysłali, więc mam nadzieję, że dojdzie bez niespodzianek. No to będę jutro biegac po hurtowniach papierniczych i załatwiac to czego nam nie wyślą. Ale zła jestem, bo napisali na maila, że TZ nie odbiera telefonu, a w ogóle nikt do niego nie dzwonił
|
|
#3295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam problem z prezentami, bo mój Tż ma 2 dni po świętach urodziny, a za kolejne 2 dni imieniny i |
|
|
|
|
#3296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A i proponuję podejść do salonu Nabla, lecz tam też lepiej się umówić na konkretną godzinę bo salon jest krótko otwarty
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
gosza- 2 siostry jeszcze pewnie pójdą ze mną.. Ale i tak sie denerwuję ze nic nie znajde i wogóle..
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
#3298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-14 o 12:39 |
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od lekarza! Zwolnienie do 21 grudnia i zmienił mi antybiotyk ( cały czas biorę ten od dermatologa )
![]() no i oczywiście żebyś znalazła tą jedyną. Też mi się podoba i mojemu Tż też, ale z racji tego, że nie mamy abonamentów tylko tel na kartę to raczej narazie HTC są poza naszym zasięgiem. On czasem ma takie może byśmy sobie kupili jednak, a ja mu ostatnio powiedziałam " tak kupmy sobie przecież możemy zrezygnował z podróży poślubnej" i narazie przestał.
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-12-14 o 12:54 |
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej sobie zaplanować ścieżkę salonów by nie robić dodatkowych kilometrów. A TŻta wyślij do galerii krakowskiej lub na rynek główny na targi bożonarodzeniowe a jak się jemu znudzi, to niech pójdzie sobie zwiedzić podziemia pod płytą rynku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Ja mojemu kupuje w tym roku pod choinke bielizne termo cos tam na nartki 

Mamy zamiar się tam wybrać zamówić po Nowym Roku (co równie dobrze może oznaczać luty, niekoniecznie styczeń, bo nie wiem kiedy będziemy u rodziców...)
A co do godz. to chcę tak żeby na spokojnie zdążyć i żebym się nie musiała zastanawiać czy się nie spóźnię... Do fryzjerki będę się umawiać chyba dopiero po próbnej fryzurze, którą to planują pod koniec kwietnia, bo akurat będziemy wtedy szli na wesele to wykorzystam 

Ślub 27. X. 2012

)
A wysyłka miała być do 2 dni... Podziękowaliśmy za to czego nie mają, a na resztę czekamy do piątko. Jeśli się nie wyrobią to prosimy o zwrot kosztów, bo już nie mamy siły na nich. Ale dzisiaj wysłali, więc mam nadzieję, że dojdzie bez niespodzianek.