Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 10:31   #3271
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Sen super Ja mojemu kupuje w tym roku pod choinke bielizne termo cos tam na nartki
A skad ta kapela i ile za te 2 godzinki jej placicie jesli mozna wiedziec?
Za dwie godziny płacimy 1000 zł, ale oni tylko grają w ramach umilenia czasu gościom I jest to kapela, którą załatwia nasz właściciel sali - gościu, na którego zawsze i ze wszystkim można liczyć. Nawet nie wiem, jak się ta kapela nazywa, ale jak będę mieć więcej informacji to się podzielę

( A miałam niczego nie załatwiać do lutego/marca... )
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 10:38   #3272
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Za dwie godziny płacimy 1000 zł, ale oni tylko grają w ramach umilenia czasu gościom I jest to kapela, którą załatwia nasz właściciel sali - gościu, na którego zawsze i ze wszystkim można liczyć. Nawet nie wiem, jak się ta kapela nazywa, ale jak będę mieć więcej informacji to się podzielę

sporo za dwie godziny grania, ale pewnie jak podzieli się na liczbę osób w tej kapeli to wyjdzie że zarobią po sdwie stówy za występ. Nie ma co górale się cenią
Stary 2011-12-14, 10:41   #3273
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
sporo za dwie godziny grania, ale pewnie jak podzieli się na liczbę osób w tej kapeli to wyjdzie że zarobią po sdwie stówy za występ. Nie ma co górale się cenią
Też myślałam, że to dużo, ale jak na standardy kapel góralskich, które bardzo niechętnie chcą występować tylko przez dwie godziny to wychodzi, że cena jest ok

Idę kupić sobie kurteczkę
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 10:45   #3274
martaw_mw
Rozeznanie

Uff, nadrobiłam Macie niezłe tempo pisania :P

Wszystkie obrączki super! My mamy swoje złoto, wzór już wybrany, byliśmy też u jubilera, u którego będziemy zamawiać i koszt zrobienia to 300 zł Mamy zamiar się tam wybrać zamówić po Nowym Roku (co równie dobrze może oznaczać luty, niekoniecznie styczeń, bo nie wiem kiedy będziemy u rodziców...)

Pisałyście o godzinach fryzur i makijażu. Ja do fryzjerki się umówię tej co zawsze. Na makijaż to jeszcze w ogóle nie mam pojęcia gdzie, bo się nie zastanawiałam A co do godz. to chcę tak żeby na spokojnie zdążyć i żebym się nie musiała zastanawiać czy się nie spóźnię... Do fryzjerki będę się umawiać chyba dopiero po próbnej fryzurze, którą to planują pod koniec kwietnia, bo akurat będziemy wtedy szli na wesele to wykorzystam

A i gratuluję upływających miesięcy do ślubu ;D

Edytowane przez martaw_mw
Czas edycji: 2011-12-14 o 10:46
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 10:51   #3275
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Aaaa...zapomnialam wam napisac ze MAMY JUZ CHOINKE

W weekend wystroilam caly domek Wiem wiem troche wczesnie, ale tutaj wczesniej sie ubiera i wczesniej rozbiera, a ja juz nie moglam sie doczekac, bo uwielbiam wszelkie zmiany w domu. A specjalnie na okolicznosc swiat kupilam dodatki w kolorze amarantowym
Nie wiem czy wam wspominalam, ale dokoracja i aranzacja wnetrz to moje najwieksze hobby ( zaraz po fotografowaniu) takze mam na tym punkcie naprawde bzika. Potrafie godzinami lazic po sklepach z wyposazeniem, wybierac kolory, przestawiac....Do tego kazda zmiana w naszym domu musi byc obowiazkowo obfotografowana z kazdej strony ale to glownie ze wzgledu na moja rodzinke ktora tych zmian nie moze zobaczyc, a tak to sa z wszystkim na biezaco

Zapodaje wam linkacza do mojego profilu na deccorii w razie gdyby ktos mial ochote zajrzec do swiatecznej galerii

http://deccoria.pl/galerie,user,22909.html
Te wszystkie zdjęcia to Twoje mieszkanko?? Naprawdę cudowne Ja też kocham dekorować moje mieszkanie i właśnie wczoraj zrobiłam girlandę
Wcześniej wysłałam tżta po lampki pomarańczowe albo fioletowe.... przyniósł żółte

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
My chcemy takie same obrączki!

A można wiedzieć gdzie je kupowaliście? Bo my mamy swoje złoto, ale takie wzoru nie widziałam jeszcze "na żywo"

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2011-12-14 o 10:57
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 10:57   #3276
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A my dziś mamy 7 miesięcy do ślubu
Cytat:
To ja mam za 6 miesiecy slub!
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
My też dziś mamy 7 miesięcy do ślubu

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Dziś zostało mi już tylko 4 miesiące do ślubu
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
spiesze sie do pracy, wiec tylko napisze, ze i ja mam dzisiaj 7 MDS ja pitole jak to leci:P
[B]
gratuluję wszystkim

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

I tak się zastanawiam czy na kopertach z zaproszeniami pisać odręcznie nazwiska czy wydrukować. Sama już nie wiem
większosć moich znajomych pisała odręcznie wydrukowane ładnie wygląda, ale musi być równo wydrukowane a mi nie zawsze się to udawało dlatego te kilka kopert, które będziemy podpisywać wypiszę ręcznie.

Cytat:
A ze spraw ślubnych - zarezerwowałam kapelę góralską, która pierwszego dnia zagra przez dwie godziny w ramach atrakcji Jeszcze tylko czekam na potwierdzenie i będzie super
ale fajny pomysł super to będzie wygladało

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-12-14 o 10:59
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 10:59   #3277
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Sen super Ja mojemu kupuje w tym roku pod choinke bielizne termo cos tam na nartki
A skad ta kapela i ile za te 2 godzinki jej placicie jesli mozna wiedziec?
Ja kupiłam mojemu na mikołaja i jest bardzo zadowolony. Nawet prał ostatnio ręcznie bo nie chce żeby mu mama wyprała i zepsuła ( jak już zrobiła z bluzą i poduszką ortopedyczną )
Ale ogólnie jest bardzo zadowolony.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Piękne macie obrączki Już nie mogę doczekać się az sami zaczniemy wybierać. Może namówie TŻta jeszcze przed nowym rokiem odwiedzić kilka jubilerów?

justyna_g4 Oj już tylko ponad 2 tygodnie będzie gościła u Ciebie ta trójeczka!
A potem to już poleci, sama zobaczysz!

Co do fryzjera ugadam sie dopiero na próbnej co i jak.. Wizażystki jeszcze nie znalazłam a kasy na próbne podchody nie mam Więc tę sprawę zostawiam na przyszły rok.

Wogóle ktoś z Was zamawiał takie śmieszne zawieszki czy też naklejki na alkohol w stylu: Wódka fuul, domestos, MCdonald itp. Wczoraj chciałam zamówić zawieszki podwiązki i krawaty ale coś mnie skusiło pokazać te wcześniej wymienione TŻtowi i mamy problem bo jemu bardzo się podobają. A siostra się śmieje że starosta podchodząc do stolików będzie pytać: "czego sie napijecie? Domestosa czy ludwika?"
Może być śmiesznie ale sama nie wiem i mam problem...

Sobota coraz bliżej. Nie wiecie czy do Madonny należy dzwonić i umawiać się na mierzenie czy ot tak będę mogla wejść?
Ja zawieszki robię sama. Wydrukuje i Tż potnie w pracy bo mają giolotynę.
Jak będą gotowe to na pewno wam pokażę.

Cod o Madonny to jak ja tam byłam z koleżanka to babka powiedziała, że ma się umówić na następny dzień i przyjść ale nic jej nie pozwoliła przymierzyć.

Widziałam, że szukałyście figurek na tort. Wogole o tym nie pomyślałam. Zaczęłam patrzeć na allegro i jedna mi się spodobała ale cena mnie zabiła...

http://allegro.pl/figurka-na-tort-we...951583335.html

Wy też będziecie tyle płacić?? W porównaniu do innych np. http://allegro.pl/figurka-na-tort-ci...936816538.html
to strasznie drogo wychodzi.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:04   #3278
Malenka321
Zakorzenienie

hej moje kruszynki. Jak wam fajnie, że już tak króciutko do ślubu... Mi ponad 9 msc... a bu a bu a bu

ja na flachy mam kupne etykiety ale zapro i winetki sami zrobimy.... w sumie to teraz bardziej myślę o świętach jak o ślubie

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

tyle za figurkę na pewno nie dam.... ale piękna jest to fakt

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:07   #3279
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
hej moje kruszynki. Jak wam fajnie, że już tak króciutko do ślubu... Mi ponad 9 msc... a bu a bu a bu

ja na flachy mam kupne etykiety ale zapro i winetki sami zrobimy.... w sumie to teraz bardziej myślę o świętach jak o ślubie

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

tyle za figurkę na pewno nie dam.... ale piękna jest to fakt
No właśnie ale ta cena...bez przesady jak można kupić inną nawet za 20zł

Laura

Stary 2011-12-14, 11:09   #3280
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Cod o Madonny to jak ja tam byłam z koleżanka to babka powiedziała, że ma się umówić na następny dzień i przyjść ale nic jej nie pozwoliła przymierzyć.
O BOŻE! UMÓWIŁAM SIĘ NA MIERZENIE SUKIENEK
Sobota 10:00

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:14   #3281
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa...zapomnialam wam napisac ze MAMY JUZ CHOINKE

W weekend wystroilam caly domek Wiem wiem troche wczesnie, ale tutaj wczesniej sie ubiera i wczesniej rozbiera, a ja juz nie moglam sie doczekac, bo uwielbiam wszelkie zmiany w domu. A specjalnie na okolicznosc swiat kupilam dodatki w kolorze amarantowym
Nie wiem czy wam wspominalam, ale dokoracja i aranzacja wnetrz to moje najwieksze hobby ( zaraz po fotografowaniu) takze mam na tym punkcie naprawde bzika. Potrafie godzinami lazic po sklepach z wyposazeniem, wybierac kolory, przestawiac....Do tego kazda zmiana w naszym domu musi byc obowiazkowo obfotografowana z kazdej strony ale to glownie ze wzgledu na moja rodzinke ktora tych zmian nie moze zobaczyc, a tak to sa z wszystkim na biezaco

Zapodaje wam linkacza do mojego profilu na deccorii w razie gdyby ktos mial ochote zajrzec do swiatecznej galerii

http://deccoria.pl/galerie,user,22909.html
macie przepięknie urządzone mieszkanie jestem pod wielkim wrażeniem
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Nasze obrączki nie sugerujcie się ceną bo to cena ze 1 obrączkę :P

Jaki widać na zdjęciu złoto jest w trzech kolorach na górze czerwone potem białe i zwykłe złote. I co się okazało mam jednak mniejszy palec o 1 rozmiar niż tż :P a my myśleliśmy że mamy takie same
super w katalogach nie podobały mi sie trójkolorowe, ale na zdjęciu wygalają świetnie
Cytat:

No to widac ze ceny sa rozne, ja wyciagalam ostatnio u siebie i placilam 42 zl.
gdzies mi się obiło o ucho, ze ceny wyciągnięcia aktu urodzenia w każdym urzędzie są inne np w Warszawie najwyższe

Co do godziny na fryzjera i kosmetyczkę to ja z moją fryzjerko-kosmetyczką wstępnie jestem umówiona na 11.30, no ale ona mi do domu przyjeżdża, nigdzie nie muszę się ruszać, to myślę ze do taj 15 to 10 raz zdąży mnie uczesać i umalować

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
będzie relacja

Ahaa i gratuluję wszystkim 4, 6, 7 miesięcy do ślubu

ja mam dziś 140 dni

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:15   #3282
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
No właśnie ale ta cena...bez przesady jak można kupić inną nawet za 20zł
tym bardziej, że tort się zjada, a na figurkę to zwróci uwagę parę osob...

melod_y pewnie podekscytowana co??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:15   #3283
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana czego tu się bać , to czysta przyjemność
Stary 2011-12-14, 11:17   #3284
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

będzie relacja
relacja będzie ale pewnie bez zdjęć bo wbijam do Madonny.
Ale jeszcze muszę obczaić inne salony bo jak będę już w Krakowie to na maksa muszę wykorzystać okazję. Zastanawiam się tylko co mój TŻ będzie robić od 10 rano.. biedaczek

Malenka, malwus ... ta przyjemność ... będę miała nieprzespane noce:P. Ja i sukienki ślubne Mam stresa. Musze przygotować listę sukienek które chce przymierzyć. Wogóle to pewnie na wejściu mnie ceną zabiją :P

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-12-14 o 11:20
Stary 2011-12-14, 11:23   #3285
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja kupiłam dziś mojemu pod choinkę sweter z bluzką,taki blizniak i może cos do tego jeszcze dokupię

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:25   #3286
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Malenka, malwus ... ta przyjemność ... będę miała nieprzespane noce:P. Ja i sukienki ślubne Mam stresa. Musze przygotować listę sukienek które chce przymierzyć. Wogóle to pewnie na wejściu mnie ceną zabiją :P
Wiem wiem, pierwszy raz jest stresujący I zrób tak jak planujesz, listę sukienek które chcesz przymierzyć bo nie zapamiętasz wszystkich a poza tym niektórych gdybyś nie zapisała to nawet nie poznasz w salonie ze to ten model który chciałaś zmierzyć
Stary 2011-12-14, 11:26   #3287
zubi89
Zakorzenienie

Hej laski

Ale się za wami stęskniłam lecz nie miałam kiedy siąść tylko fotki przeleciałam na szybkiego ;p

Jestem strasznie szczęśliwa, że Tż już wrócił jednakże musiałam go dziś puścić do Lublina :/ na 2 dni. Ale pewnie szybko mi zleci mam sporo rzeczy do zalatwienia na uczelni.

Mieliśmy wczoraj jechać do Opola w poszukiwaniu obrączek ale straszne z nas lenie...;p i woleliśmy pospać dłużej a później już się odechciało także kolejne podejście we wtorek po moich zajęciach

Gratuluje miesięcy, dni do ślubu oraz przepięknych obrączek i wspaniałej figurki Jagutki można wiedzieć ile za nią dałaś??

Co do inspiracji ślubnych Jeżeli któraś ma jakieś nie dodane jeszcze to proszę o pw. Inspiracje przeniosłam jakoś na początku tego wątku także nie wiem czy je można edytować najlepiej je skopiować i znów umieścić w tym wątku.

Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że już nie długo znów do was wrócę na dłużej

P.S. Dostałam od Tż komórkę HTC wildfire i każdej z czystym sercem go polecam świetny sprzęt do przeglądania forum

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:30   #3288
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Witam się środowo

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
No to będą wam potrzebne akta urodzenia a i jeszcze trzeba zapłacić w USC 84 zł za te tak zwane pozwolenie
Ja tego nie rozumiem, bo u nas śluby cywilne i wszystko z tym związane załatwia się w UG, a USC mamy tylko w pobliskim mieście i trzeba stamtąd załatwiać akt urodzenia, by dostać to co potrzebne na ślub konkordatowy z UG i donieść do kancelarii parafialnej....To jest bezsens, jak by nie dało się od razu z USC do kancelarii parafialnej...

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
my ze wszystkimi dokumentami poczekamy- wezmę wszystkie wypisy 3 miesiące przed slubem.
Mi się już ten okres zbliża. Jeszcze tylko święta, potem Sylwester i po nowym roku trzeba papiery załatwić. Po 15stym stycznia mamy spisać protokół, czyli za miesiąc

Cytat:
Witajcie!

Dziś zostało mi już tylko 4 miesiące do ślubu
Zawsze jak pisze ile miesięcy mi zostało to serce wali mi jak oszalałe

A ja znowu 10 przegapiłam miesięcznicę do ślubu

Cytat:

Wogóle ktoś z Was zamawiał takie śmieszne zawieszki czy też naklejki na alkohol w stylu: Wódka fuul, domestos, MCdonald itp. Wczoraj chciałam zamówić zawieszki podwiązki i krawaty ale coś mnie skusiło pokazać te wcześniej wymienione TŻtowi i mamy problem bo jemu bardzo się podobają. A siostra się śmieje że starosta podchodząc do stolików będzie pytać: "czego sie napijecie? Domestosa czy ludwika?"
Może być śmiesznie ale sama nie wiem i mam problem...

Sobota coraz bliżej. Nie wiecie czy do Madonny należy dzwonić i umawiać się na mierzenie czy ot tak będę mogla wejść?
Syn kolegi taty miał na weselu takie etykiety, myśmy dostali żywca i łaciate do domu. Śmiesznie to wyglądało. Jeśli rodzina na weselu ma duże poczucie humoru to myślę, że jak najbardziej można takie naklejki zastosować
A co do Madonny radziłabym umówić się na godzinę. Kiedyś nawet na stronie internetowej przeczytałam, że w soboty najlepiej byc umówionym (fakt chodziło o Katowice, ale lepiej sie ubezpieczyć).

Dziewczynom, które mają 7 i 8 m-cy do ślubu gratuluję Jak Wam 4 minie to już nie będziecie takie wesołe

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:34   #3289
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

A ja znowu 10 przegapiłam miesięcznicę do ślubu

Dziewczynom, które mają 7 i 8 m-cy do ślubu gratuluję Jak Wam 4 minie to już nie będziecie takie wesołe
A to z Ciebie gapa
Z pogrubionym zgadzam się w zupełności Ja portkami trzęsę już na samą myśl o tym a co mówić jak przyjdzie dzień ślubu
Stary 2011-12-14, 11:43   #3290
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się środowo

Będzie będzie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:53   #3291
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

Ok dzieki za info Ale jednak nie biore tego pod uwage bo tysiak to juz przy naszych dosc nieokrojonych kosztach duzo trzeba zaczac na czyms oszczedzac Ale pomysl super!
Cytat:
Super 3mamy kciuki!
Marylko mieszkanie przesliczne!!!!!!!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:55   #3292
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jeszcze muszę obczaić inne salony bo jak będę już w Krakowie to na maksa muszę wykorzystać okazję. Zastanawiam się tylko co mój TŻ będzie robić od 10 rano.. biedaczek
no w Madonnie to nie ma szans na zdjęcia niestety... ale może w innych salonach się uda (chociaż jak ja szukałam z kuzynką sukni w Krk to nigdzie nie pozwalali robić zdjęć )
Cytat:

jak to nie? ja się nie mogę doczekać, jeszcze tyko 2,5 tyg i będą 4 miesiące a jeszcze bardziej się nie mogę doczekać lutego, kiedy będzie można wreszcie formalności załatwiać już mam szczerze dość tego czekania, chciałabym żeby to było już

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:16   #3293
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak to nie? ja się nie mogę doczekać, jeszcze tyko 2,5 tyg i będą 4 miesiące a jeszcze bardziej się nie mogę doczekać lutego, kiedy będzie można wreszcie formalności załatwiać już mam szczerze dość tego czekania, chciałabym żeby to było już

Ja też się nie mogę doczekać, ale lepiej nie będę pisać ile mi brakuje do 4 miesięcy ;P
Stary 2011-12-14, 12:24   #3294
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Ups! Cyba się trochę spóźniłam, ale ciesze sie, że zamówiłaś godzinę. Zawsze lepiej przyjść spodziewanym. Masz pewność, że będziesz w centrum uwagi. A idziesz jeszcze z kimś czy sama???

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja kupiłam dziś mojemu pod choinkę sweter z bluzką,taki blizniak i może cos do tego jeszcze dokupię
Gratuluje zakupu
Ja muszę TŻtowi kupić czarny sweter. I tu jest problem bo nie umiem nigdzie znaleźć odpowiedniego. A musi być czarny, bo mam swoje sposoby na delikatne wyciąganie informacji od TŻta. Najgorsze jest to, że on 2 dni przed Wigilią ma urodziny i już kompletnie nie wiem co mu kupić.... Dostanie sweter i czarny szal. I co jeszcze???? Standardowo chyba perfumę kupię i tyle.

Cytat:
A to z Ciebie gapa
Z pogrubionym zgadzam się w zupełności Ja portkami trzęsę już na samą myśl o tym a co mówić jak przyjdzie dzień ślubu
No, teraz to czuć. Ale może tez dlatego, że załatwiamy dużo rzeczy związanych ze ślubem. A zamówione przez nas ponad tydzień temu materiały na zaproszenia jeszcze nie przyszły, bo się okazało wczoraj, że nie mieli wszystkiego na stanie i nam jeszcze nie wysłali A wysyłka miała być do 2 dni... Podziękowaliśmy za to czego nie mają, a na resztę czekamy do piątko. Jeśli się nie wyrobią to prosimy o zwrot kosztów, bo już nie mamy siły na nich. Ale dzisiaj wysłali, więc mam nadzieję, że dojdzie bez niespodzianek.
No to będę jutro biegac po hurtowniach papierniczych i załatwiac to czego nam nie wyślą. Ale zła jestem, bo napisali na maila, że TZ nie odbiera telefonu, a w ogóle nikt do niego nie dzwonił

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:32   #3295
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Ja muszę TŻtowi kupić czarny sweter. I tu jest problem bo nie umiem nigdzie znaleźć odpowiedniego. A musi być czarny, bo mam swoje sposoby na delikatne wyciąganie informacji od TŻta. Najgorsze jest to, że on 2 dni przed Wigilią ma urodziny i już kompletnie nie wiem co mu kupić.... Dostanie sweter i czarny szal. I co jeszcze???? Standardowo chyba perfumę kupię i tyle.

Też mam problem z prezentami, bo mój Tż ma 2 dni po świętach urodziny, a za kolejne 2 dni imieniny i Mam dopiero prezent na 1 okazję, a pozostałych muszę dopiero poszukać, a nie bardzo mam pomysł gdzie... :/
Stary 2011-12-14, 12:32   #3296
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Na sobotę do Margarett też lepiej sobie zarezerwować godzinę. Pani mi mówiła, że w sobotę najczęściej są tłumy i żeby nie było pośpiechy to lepiej mieć rezerwację. Natomiast w innych salonach na Długiej bez problemu można był mierzyć bez uprzedniego umawiania się.
A i proponuję podejść do salonu Nabla, lecz tam też lepiej się umówić na konkretną godzinę bo salon jest krótko otwarty
Stary 2011-12-14, 12:36   #3297
melod_y
Zakorzenienie

gosza- 2 siostry jeszcze pewnie pójdą ze mną.. Ale i tak sie denerwuję ze nic nie znajde i wogóle..

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Na sobotę do Margarett też lepiej sobie zarezerwować godzinę. Pani mi mówiła, że w sobotę najczęściej są tłumy i żeby nie było pośpiechy to lepiej mieć rezerwację. Natomiast w innych salonach na Długiej bez problemu można był mierzyć bez uprzedniego umawiania się.
A i proponuję podejść do salonu Nabla, lecz tam też lepiej się umówić na konkretną godzinę bo salon jest krótko otwarty
dzięki

Stary 2011-12-14, 12:37   #3298
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
No, teraz to czuć. Ale może tez dlatego, że załatwiamy dużo rzeczy związanych ze ślubem. A zamówione przez nas ponad tydzień temu materiały na zaproszenia jeszcze nie przyszły, bo się okazało wczoraj, że nie mieli wszystkiego na stanie i nam jeszcze nie wysłali A wysyłka miała być do 2 dni... Podziękowaliśmy za to czego nie mają, a na resztę czekamy do piątko. Jeśli się nie wyrobią to prosimy o zwrot kosztów, bo już nie mamy siły na nich. Ale dzisiaj wysłali, więc mam nadzieję, że dojdzie bez niespodzianek.
No to będę jutro biegac po hurtowniach papierniczych i załatwiac to czego nam nie wyślą. Ale zła jestem, bo napisali na maila, że TZ nie odbiera telefonu, a w ogóle nikt do niego nie dzwonił
Nie lubie takich ludzi, myśla że ktoś głupi i uwierzy w to ze dzwonili jakby w komórce nie można było sprawdzić czy to prawda czy nie

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-12-14 o 12:39
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:43   #3299
justyna_g4
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam od lekarza! Zwolnienie do 21 grudnia i zmienił mi antybiotyk ( cały czas biorę ten od dermatologa )

Cytat:

no i oczywiście żebyś znalazła tą jedyną.
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

P.S. Dostałam od Tż komórkę HTC wildfire i każdej z czystym sercem go polecam świetny sprzęt do przeglądania forum
Też mi się podoba i mojemu Tż też, ale z racji tego, że nie mamy abonamentów tylko tel na kartę to raczej narazie HTC są poza naszym zasięgiem. On czasem ma takie może byśmy sobie kupili jednak, a ja mu ostatnio powiedziałam " tak kupmy sobie przecież możemy zrezygnował z podróży poślubnej" i narazie przestał.

Laura

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2011-12-14 o 12:54
Stary 2011-12-14, 12:44   #3300
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
gosza- 2 siostry jeszcze pewnie pójdą ze mną.. Ale i tak sie denerwuję ze nic nie znajde i wogóle..

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

dzięki
nie ma za co Najlepiej sobie zaplanować ścieżkę salonów by nie robić dodatkowych kilometrów. A TŻta wyślij do galerii krakowskiej lub na rynek główny na targi bożonarodzeniowe a jak się jemu znudzi, to niech pójdzie sobie zwiedzić podziemia pod płytą rynku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości